Ono to funguje

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 02:23:22

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Ono to funguje
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Ono to funguje  (Přečteno 2038 krát)
piotr07

Zobrazit profil
« kdy: 11. Listopad 2007, 21:11:32 »

Tak objasním Vám ocom to bude.. prečítal som si skore všetký články tohto super webu a fakt som sa zamyslel... hlavne článok "ako sa stat baličom za 3dni" mi fakt pomohol... mám 18 a este som s nijakou babou nechodil, nevyzeram kto vie ako a preto ked uvidim nejaké fakt pekné dievča tak automaticky hlava do zeme alebo pozriem uplne niekam inam.. Nikto raz povedal že život sa nemeria sekundami ale okamihmy ktoré ti "doslova" vybili dych.Ved čo keď ma zajtra prejde TANK a naco mám spomínať?? Ved som nič také pekné nezažil. Včera sa to zlomilo. Ako každú sobotu vybral som sa s kamosmi na disko. A tu sa to stalo. Už som mal po krk toho že neviem oslovit dievča ktore je fakt pekne to zapricinilo moje nizke sebavedomie. A konečne som sa zacal usmievať a úmyselne vyhladávať očný kontakt s dievčatami. A funguje to. Zacali sme s kamosmi tancovať ako vždy.. a ked tu vidim 4 fakt "kusy".No tak idem na vec. Pozerám na nich usmievam sa a oni si nieco pošuškávajú.. o 15minut prisla jedna z nich za mnou ci nechcem ist tancovat.. hehe a k tomu isla moja srdcovka James Blunt 1973. No bol som v smiedmom nebi. Ale to neje všetko. Asi ta najkrajšia z nich modrooká blondína priblizne (170cm, 55kg) prisla za mnou že sa chce zoznámiť!! A potom sme isli tancovat... ja som tomu nemohol uveriť mal som tu najkrajšiu kočku na diskotéke, Ja ktorý este s nijakou nechodil a nevie sa ani usmiať. Stacilo k tomu len velmi malo USMEV a dobra naladička. A este mam aj tel. číslo. No chlapci ja som to dokázal a je to SUPER ten pocit sa nedá opísať. Iste môžete si myslieť, že si vymýšľam alebo som bol opitý na mol ale to je už vaša vec, či mi veríte alebo nie. Nemám si prečo vymýšľať a chcem len pomôcť chalanom takým ako ja!!! Tak dúfam, že som vám aspon trochu pomohol.Teraz mi už len stačí húúúf dievčat v meste a idem na vec.  Mrkající

A DAKUJEM ZA TAKY PERFEKTNY WEB!!!! Potlesk Potlesk Potlesk
Zaznamenáno
Kenich

Pohlaví: Mužské
Věk: 19
Město: Třebíč

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 11. Listopad 2007, 21:22:11 »

Pěkný příspěvek
Jsem rád, že si se podělil o svůj zážitek. Určitě pro mě bude inspirací. Šťastný
Zaznamenáno
piotr07

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11. Listopad 2007, 21:53:06 »

jasne aj na budúce.. ani nevies ako som rad že som to dokazal...  Mrkající
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 11. Listopad 2007, 22:02:17 »

som to dokazal...  Mrkající
Sry, že sem zas skeptik, ale to ses musel k těm úsměvum hodně přemáhat Šťastný To líčíš jak kdyby byl úsměv výstup na Mount Everest. Problémy jsou relatvní, jasně, podle toho jestli je máš, nebo vidíš u jiných, ale přece jen tohle je trošku přitažené za vlasy Mrkající Ale jako gratuluju, jestli to bylo vážně taková práce...

Očividně to tvoje "nevyzeram kdovie ako" neni zas až tak horký Mrkající Normálně jen úsměv nestačí Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
piotr07

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. Listopad 2007, 22:35:42 »

jasne cakal som takuto odpoved.. vies keby si bol na mojom mieste a s nijakou kočkou v živote nechodil tak by si asi rozprával inak Kroutící očima
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 11. Listopad 2007, 23:02:35 »

Vždyť sem taky jednou s žádnou holkou ještě nechodil - bylo mi v tý době 18. A o moc jinak sem nemluvil Smutný Ale řešil sem spíš problém toho, že sem končil pravidelně jako kamarád, nebo nebyl naprosto zájem.

Rozhodně nemam potřebu někoho schazovat, zvlášť když vím, že sám nejsem zrovna king, ale tohle je prostě moc S jazykem Ale možná jen závidim, že tobě stačí tak málo Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
piotr07

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11. Listopad 2007, 23:08:49 »

No ved to, že každý ma iné problémy a stať sa z introverta extrovertom chce fakt odvahu  Kroutící očima Mrkající
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 11. Listopad 2007, 23:13:28 »

Njn. Asi to bude ten nedostatek empatie, no...
Zaznamenáno

Trpaslik
**

Věk: 23
Město: Praha/Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 12. Listopad 2007, 00:42:52 »

Njn. Asi to bude ten nedostatek empatie, no...
Co to je empatie? To se ji? Nebo se to maze na bolave klouby? S jazykem

Empatie je v dnesnim svete min nez tech, kteri prezili setkani s Chuckem Norrisem... Šťastný
Zaznamenáno

Luboš92
*
Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 12. Listopad 2007, 19:30:03 »

Kdyby se vážně našel někdo, kdo to neví tak pro jistotu! Empatie =  vcítění do prožitků druhého   Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 12. Listopad 2007, 19:34:50 »

Kdyby se vážně našel někdo, kdo to neví tak pro jistotu! Empatie =  vcítění do prožitků druhého   Úsměv
Google kamarád Mrkající
http://cs.wikipedia.org/wiki/Empatie
Zaznamenáno

Luboš92
*
Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 26. Listopad 2007, 16:11:17 »

No tohle bylo z http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/ Úsměv ale vyjde to nastejno...
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 30. Listopad 2007, 01:01:52 »

me na tom neprijde ani nic zvlastniho, spise by me zajimalo jak piotr07 pak to telefoni cislo zuzitkoval, protze tam bych teprv videl problem, prvni dojem je par minut max. hodin ktere se proste docela snadno zadari, ale osalit pak tu dukladnou proverku az zacne holka zjistovat co si fakt zac to uz se po hlaluzi, ani precizne zahrat nepodari
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 30. Listopad 2007, 20:34:20 »

Podezírám tě, že vypadáš na rozdíl ode mě jako Brad Pitt  Smějící se .... pak ti to rád věřim Úsměv
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
cassies
**

Pohlaví: Ženské
Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 30. Listopad 2007, 22:53:31 »

Jeee, ukaž se nám Smějící se
Jinak s tebou musím souhlasit, i já jako holka cítím mnohem vyšší zájem, když mám báječnou náladu = pořád se směju a podobně. Ono je to celkem logické, takhle člověk vypadá otevřeněji, přistupněji. Nemám pocit, že by to ovlivnilo náš vzhled, spíš jen to ovlivní vnímání ostatních...smutný výraz značí nepřístupnost, neoochotu se seznamovat, takže at jsou sympatie jaké jsou, člověk si většinou nedovolí, když vidí, že ten druhý není ok. Mrkající
Zaznamenáno
Iodine

Věk: 18
Město: Záboří

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 17. Červenec 2008, 00:18:52 »

no to je přece jasný tobě se určitě taky víc líbí holky co se smějou než ty co se mračí ne Smějící se to já mam spíš problém s tim že se směju pořád a lidi si vo mě myslí že sem zhulenej Šťastný
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS