|
fiestapiso
Host
|
 |
« kdy: 09. Duben 2008, 15:35:17 » |
|
Mě je 18 mojí holce je 17,jednoho dne mi řekla že ji na zeď přitiskl skladník na praxi který ma 33 roků a říkala mě jak jí to bylo nepříjemné že se bránila atd.a o 2 dny později jsem se jí podíval do mobilu a měla v odeslaných sms:ze ji skladník přitiskl ke zdi a byli tam tak půlhodiny a že sa jí to moooooc líbilo a že mu slíbila sex za tričko,a za týden si přijela s tím tričkem ke mě a ještě mě potvrdila že je to jeho tričko,myslíte že je mi nevěrná?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Beduin

Pohlaví: 
Věk: 17
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 09. Duben 2008, 16:38:43 » |
|
Jestli s ním byla půl hodiny přitisknutá ke zdi, tak si asi fakt jen nepovídali. A co se týče toho sexu a trička, tak to už je celkem jasný. Akorát pro příště zvol jinou metodu, než hrabání se jí v mobilu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 09. Duben 2008, 16:42:57 » |
|
jakou máš na mysli tu jinou metodu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9

Pohlaví: 
Věk: 19
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 09. Duben 2008, 17:01:59 » |
|
zeptat se jí?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 09. Duben 2008, 17:03:13 » |
|
to je jasné že mě řekne že s ním nespala ne?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Brnator

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 09. Duben 2008, 17:33:28 » |
|
jestli je to ta holka, se kterou jsi se pred rokem seznamil na xchatu a pak ti do ni delal spoluzak a ted skladnik a ona si to pokazdy necha libit - asi bude lehci .. jeste bych si rozmyslel, jestli s nekym takovym zustavat
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 09. Duben 2008, 17:36:14 » |
|
jj je to ona a neni to pred rokem ale skoro pred dvuma ale na tom nezalezi,bylo by jednodussi ju poslat do prdele ale problém je v tom že bez ní nemožu žit ju beznadějně miluju
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 09. Duben 2008, 17:39:01 » |
|
ještě jsem chtěl přidat že k tomu je to ještě řezník od kterého sa nechává nosit na rukách na praxi,jí dělá strašně dobře když do ní nekdo hučí
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Brnator

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 09. Duben 2008, 19:00:49 » |
|
kolik jich vlastne je? reznik, skladnik, spoluzak...  )) mel by sis s ni vazne promluvit  mas vic moznosti.. bud budes delat to samy,co ona.. budes lovit holky kde se da a pak te tak nemusi mrzet,ze ti zahyba,ale takovej vztah by aspon pro me nemel cenu nebo ji budes vernej ale ona tobe ne a po nejaky dobe te stejne posle do pryč a ty z toho budes uplne v haji a jeste ztratis hrdost, jestli mas nejakou sebeuctu,tak to nedopustis.. nebo se sni rozejdes.. to je moznost,kterou bych volil ja
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
barbarela.trust
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 09. Duben 2008, 20:41:58 » |
|
Za prvé - proč jí lezeš do telefonu ? Za druhé - nikdo z nás neví co se stalo , co udělala nebo neudělala , můžeme si jen myslet a podle toho co jsi napsal je skutečně možné , že ti slečna byla nevěrná , ale taky je možné , že jsi jen chorobně žárlivý .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 09. Duben 2008, 22:12:01 » |
|
asi to druhe od te doby co se nechala sbalit od spoluzaka, o nu mam strach ze je neverna mozna si to jen namluvam fakt nevim jestli ji verit nebo ne
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Galileo
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 09. Duben 2008, 23:44:28 » |
|
Jen taková poznámka: Nevěra je sice nepěkná, ale čtení SMS v cizím mobilu je nezákonné. Slyšel jsem minimálně o jednom případu, kdy za to někdo skutečně dostal podmínku. A taky to byl nějakej žárlivej chlap, co se hrabal přítelkyni v mobilu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 10. Duben 2008, 08:23:56 » |
|
to uz je jak v americe tam ta taky odsudija za kazdu blbost
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
noghri

deadly assassin ;)
Pohlaví: 
Věk: 25
Město: Honoghr
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 10. Duben 2008, 10:00:16 » |
|
no nezlob se ale princip je stejny jako u listovniho tajemstvi. otevrit cizi dopis je nezakonne, z toho duvodu mi prijde logicke, ze cteni cizich sms je take nezakonne. udelat mi to nekdo, tak ho sice nezazaluji, ale za blbost bych to rozhodne nepovazovala a podnikla bych jina opatreni aby tech informaci nemohl/a zneuzit.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 10. Duben 2008, 10:53:49 » |
|
no me by to taky vadilo ale od člověka s kterým chodím a miluju ho tak od něho ne před ním nemám tajnosti
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
barbarela.trust
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 10. Duben 2008, 11:01:57 » |
|
To je ale hodně ubohý argument , že před ním nemáš tajnosti a řekls jí to hrdino , že jí čumíš do telefonu ? Každý má právo na soukromí a to je třeba respektovat .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
|
|
|
Quilty
Pohlaví: 
Věk: 30
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 10. Duben 2008, 11:39:20 » |
|
Jakmile přestaneš holce věřit, začneš jí lézt do telefonu a podobně, tak je to začátek konce. Akorát budeš vyschízovanej paranoik a ona tě sama pošle k šípku, protože jí polezeš na nervy. Buď zahraješ divadlo, že ti je to všechno volný a že jsi nad věcí (což je někdy problém) a nebo to vyhrotíš a půjdeš od toho. Možnost, že ona ti padne k nohám a bude tě žádat o odpuštění je nulová. Bohužel ty jsi ten, co má co ztartit. Tak to bohužel je  Mimochodem, dokážu si živě představit, kdybys na ní vybalil, že si se jí hrabal v telefonu: "Ty se mi hrabeš v telefonu jo? Hm tak fajn, takže už si nevěříme, v tom případě se s tebou nemám dál o čem bavit - s bohem"... namísto vysněného: "Ježiš promiň zlatíčko, já už to nikdy neudělám, věř mi!" 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 10. Duben 2008, 11:56:54 » |
|
jo šak ona to ví že jí chodím do telefonu ona mě tam taky chodila ale u mna nic nenajde tak uz tam nechodi
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
daemoniack

Pohlaví: 
Věk: 25
Město: Praha
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 10. Duben 2008, 12:00:36 » |
|
tak me nekdo poucte, copak to mame za trestny cin cteni cizich sms :-D :-D :-D to by me vazne zajimalo!!! k te slecne - dej si pozor, at od ni neco nechytis. Hrabat se ji v mobilu neni moc pekne, muze Te jenom zkouset, ale neverila bych tomu moc, pokud je takova jak ji popisujes 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
|
|
|
|
barbarela.trust
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 10. Duben 2008, 12:28:25 » |
|
Tak ona ti řekla o skladníkovi nějakou verzi - pak sis v jejím telefonu legálně přečetl nějakou jinou verzi a co ti na to tedy řekla slečna - jak to tedy zdůvodnila ?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 10. Duben 2008, 12:40:07 » |
|
ona to zapomela smazat tu sms tak proto ji to nevadilo,a jak jsem ji to ukazal ze to tam tak enom rekla ze to zapomela smazat a ze mu to slibila ale vysrala sa na neho
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
barbarela.trust
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 10. Duben 2008, 12:47:35 » |
|
Tak tomu fakt nerozumím , tobě řekla že jí to bylo nepříjemné a někomu jinému (možná tomu skladníkovi osobně) napsala , že se jí to moc líbilo a že za sex bude tričko , nebo tak něco , ne ? A ty sis to přečetl , řekl jsi jí to a ona ti na to řekla jenom to - že to zapomněla smazat a že mu to slíbila (co?) ale vykašlala se na to ?
Pořád mi vychází , že buď jsi ty chonický žárlivec , nebo ona chronická koketa anebo máte komunikační problém .
Protože pokud tedy někoho přistihnu při lži (pravda ne zrovna fér způsobem) tak mi má co vysvětlovat a nemůže mě odbýt nesmyslnou větou , ne ?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 10. Duben 2008, 13:03:09 » |
|
jj říkala že je jí to nepříjemné a tu sms psala svojí kamarádce(spolužačce) oni si skoro všecko říkajů.
ono to bylo totiz v noci ona byla ospala jak jsem ji to říkal tak jsem to nechal na ráno a ráno mě řekla že mu ten sex za tričko slíbila ale vysrala sa na to,tak nevím když sa nechala už jednuc sbalit tak toto by by asi taky udělala myslím,ještě takový dodatek o tom skladníkovi říká jak je pěkný že na něho baby letíja atd.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
barbarela.trust
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 10. Duben 2008, 13:06:25 » |
|
No pokud tvoje  slečna slíbila  skladníkovi sex za tričko  tak skutečně nevím proč ten vztah udržuješ 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
fiestapiso
Host
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 10. Duben 2008, 13:15:48 » |
|
první láska a veliká ja nemožu enom tak jí řéct a teď je konec
|