Potřebuju radu
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
16. Říjen 2008, 03:05:19
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
42 426
příspěvků v
1 813
témat od
1 780
uživatelů
Nejnovější uživatel:
angeen
forum.QARK.net
Pokecání
O ženských
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Potřebuju radu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
[
2
]
Vše
Autor
Téma: Potřebuju radu (Přečteno 2213 krát)
Baller
Pohlaví:
Re: Potřebuju radu
«
Odpověď #25 kdy:
10. Duben 2008, 13:32:54 »
fiestapiso:hodne rychle ji vypakuj... jinak budes jen nestastnej a ona ti bude vesele zahybat dal... k te velke lasce-tech jeste bude moc a moc...
Zaznamenáno
Tomassimo
Pohlaví:
Věk: 24
Město: Pomalý bar
«
Odpověď #26 kdy:
10. Duben 2008, 14:41:53 »
Citace: fiestapiso 10. Duben 2008, 13:15:48
první láska a veliká ja nemožu enom tak jí řéct a teď je konec
Musíš!!!
Zaznamenáno
Life is outside!
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #27 kdy:
10. Duben 2008, 14:42:44 »
No teď bez urážky
- neumíš vysvětlit a popsat svou situaci důkladněji , ale z toho co jsi tou slováčtinou nebo hánačtinou napsal jsem já pochopila , že už ti do slečny někdo dělal - spolužák , řezník , skladník .... ono teď už nejde o to , jestli s někým spala , to je fakt nepodstatné , protože se asi nemáš moc možností dozvědět pravdu , ale jde spíš o to jaký pocit máš z toho vztahu ty , jestli jí důvěřuješ , jestli nemáš náhodou pocit , že je to holka tak trochu pro ostudu , když slibuje kdekomu kdeco , jestli je na ní spolehnutí , jestli s tebou jedná s respektem atd .
Žárlit nemá smysl , tím nic nevyřešíš , ani se neptej tady na foru jestli ti zahla , protože to nikdo neví , srovnej si sám jestli ji fakt tak strašně miluješ , nebo jsi jen fixovaný na tu první , jestli by ti nebylo bez ní líp atd .
V každém případě skutečně zdravý vztah je o respektu a kompromisech a ne o šťourání v soukromí , kousání si nehtů nad údajnou nevěrou a sexu za tričko .
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
fiestapiso
Host
«
Odpověď #28 kdy:
10. Duben 2008, 15:11:38 »
no pro ostudu není vůbec,ona je šikovná tím nemyslím vzhledem ona je téměř bezchybná,má jedinů vadu a to že když do ní nekdo jede tak že sa nechá jí to dělá dobře,a je slovácko valašské nářečí hanácké to není,a to jsem sa eště krotil s tím nářečím aby tomu rozuměli aj pražáci
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #29 kdy:
10. Duben 2008, 16:47:37 »
šikovná vzhledem? nějak nechápu,co tím myslíš, ale ta vada je pro mě poměrně dost zásadní, kazdy vztah je zalozeny na duvere a kdyz tady neni,tak by to pro me nemelo cenu, ale ty se na to treba divas jinak
Zaznamenáno
fiestapiso
Host
«
Odpověď #30 kdy:
10. Duben 2008, 17:08:50 »
ze je sikovná že uvaří opere atd.
Zaznamenáno
larry flint
Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno
«
Odpověď #31 kdy:
10. Duben 2008, 17:28:53 »
uvari opere, nohy umi dat od sebe taky asi dobre .... no to se hochu asi musis rozhodnout jestli chces mit doma rovnocennou partnerku, ktere muzes duverovat nebo fuchtli, kterou abys radsi uvazal na retez k plotne, aby se ti nekde ne..rvila
kazde divce dela dobre, kdyz je o ni zajem a kdyz se libi (at je nebo neni zadana, to v tom nehraje roli) ALE to ze o ni nekdo projevi zajem prece neznamena ze ho hned vyslysi. Existuje urcita mira zdraveho flirtovani a pulhodinova mackanice u zdi nebo sex za tricko, to uz je opravdu hodne daleko za touto hranici. A pokud tohle slecna dela opakovane, tak by ses asi opravdu mel zamyslet nad tim, jestli ti vyprany trenyrky a teply zvanec stoji za to, ze si ve svem okoli za vola a parohace. A nedelej si iluze, ze by se o opakovanych neverach tve slecny nikdy nikdo nedozvedel, protoze tyhle zpravy se odjakziva siri velice rychle. Takze uz si klidne zacni vsimat soucitnych pohledu ve svem okoli a hlavne nenos klobouk, aby te netlacily parohy
Zaznamenáno
nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Stranger
Mysterious One
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #32 kdy:
10. Duben 2008, 17:43:36 »
Citace: fiestapiso 10. Duben 2008, 15:11:38
to jsem sa eště krotil s tím nářečím aby tomu rozuměli aj pražáci
Citace
· "Tý, kémo, nechlemté tu vasrůvku z tej kaserne, blejó do teho zkalené machři a chčijó do teho morgoši!"
- "Hele pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy."
· "Aha, tak to jo. Povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, ať se nenachladíte..."
Jináč na tu kurvu bych se z vysoka vy****. Když né pro důstojnost, tak aspoň kvůli svýmu zdraví. - Hele, já vim, že ju máš asi moc rád, ale považ - nevíš, co sou ti týpci zač, a jestli ta tvá "šikulka" při sexu s nima vůbec používá kondom.
Jak o ní píšeš, úplně se mi vybavila jedna "kámoška":
Citace: Stranger 19. Listopad 2007, 21:10:49
Nejotřesnější případ, jakej sem zatim měl možnost poznat, je jedna moje známá. S velkou oblibou se tváří jako ukřivděný neviňátko, kterýmu každej ubližuje, aby přilákala pozornost "ochránců". Ve chvíli, kdy někdo takovej nakluše (což většinou netrvá moc dlouho), je kolem něj důmyslně snována síť za využití těch nejrafinovanějších ženskejch zbraní, a pokavaď se hošík namotá, má to hold docela blbý... Jakmile se této děvce dovolí přebrat kontrolu nad situací, jste automaticky zaškatulkováni do jedný ze 3 skupin:
První skupina
zahrnuje
známý & kamarády
. - Sou to "ti nejnižší", se kterejma si s oblibou hraje, krátí nudu a využívá je [stručně:
vyjebává
]. Nejdřív dostanou "cecnout", aby si pojistila jejich náklonnost, ale to je bohužel (nebo bohudík?) pro ně to první a poslední, čeho se od ní v tom pozitivnim slova smyslu dočkaj. Pak už sou jen ždímáni, kdykoliv ona má potřebu a může z toho profitovat. Naštěstí to mnoha těmto lidem časem dojde a vykašlou se na ni.
Druhá skupina
,
přátelé
, sou kámoši & známí povýšení na "vyšší úroveň". Jde o ty, kteří ji nějakym způsobem víc zaujali, takže už je nemá jen za pouhopouhý "košťata na zametání". S těmahle klukama na střídačku píchá - stereotyp neexistuje; vždycky jde přece zrovna za tim, na kterýho má nejvíc chuť. Taky se vzájemně poměrně dobře znají. Ti kluci věděj, co od ní čekat a jak ji brát, tak se dá říct, že sou docela spokojení aji oni (
teda v případě, že se náhodou nezamilujou.
) =O)
Třetí skupina
nejni vlastně ani skupina - je to
ten jeden
, kterýmu se dostalo tý "cti" (jestli se to teda dá ctí vůbec nazvat). Slečna ho nazývá
KÁMOŠ
, ale v podstatě jde o jejího oficiálního či neoficiálního přítele. Je to obvykle ten, kterej je nejvíc nad věcí, zřejmě i nejlepší v sexu a zpravidla jde o pěknou mlátičku. O ostatních, se kterejma si jeho "drahá" mimo jeho zorný pole užívá, neví. A když se náhodou dozví, končí to parádnim držkobitim... ale kočena samozřejmě za nic nemůže, ona je přece jeho roztomilý "neviňátko".
«
Poslední změna: 10. Duben 2008, 17:46:40 od Stranger
»
Zaznamenáno
fiestapiso
Host
«
Odpověď #33 kdy:
10. Duben 2008, 19:42:43 »
no sice si hraje na nevinatko a vseci jí to žerú hlavně moji rodiče a já su ten špatný,ale taka jak popisujes tu tvoju kamosku tak taková zas není
Zaznamenáno
Avarang3r
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #34 kdy:
10. Duben 2008, 23:11:02 »
No, tak nebuď baba a pošli jí kam patří. Slíbit komukoli sex za tričko, v SMS kamarádce si sex pochválit a pak se tvářit jakože nic, to vyžaduje hodně drzosti a kluka, kterej je s prominutim ÚPLNĚ BLBEJ (vlastně bez prominutí). Nevim, co od toho čekáš
Jestli si s ní spokojen, tak na tohle zapomeň a buď s ní v klidu dál, příště na to můžeš zkusit zapomenout znova
A jestli s tím spokojen nejsi, tak se s ní rozejdi, protože tohle se nedá vysvětlit a vlastně ani nijak moc napravit.
Láska v tom nemá co dělat. Tohle je rozhodnutí rozumu - buďto ti to vadí, nebo nevadí.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
Powerful
Pohlaví:
«
Odpověď #35 kdy:
01. Květen 2008, 12:18:55 »
Jak sem si přečetl všechny příspěvky,musíš se s ní rozejít...Bude to horší a horší,jak holka jednou zahne a nebrečí ti u nohou a prosí o odpuštění,udělá to zase.
Vím,že je to těžký,když ji miluješ.Proto bych se sní nerozešel hned,začal bych na ní kašlat,choď více s přáteli ven,s kámoškama.Začni se bavit s jakoukoli holkou kdekoli,nemusíš ji balit ale jenom navázat kontakt.Postupem času,jí dáš kopačky a tím jí aspoň z malinkaté částky vrátíš to co ona dělala tobě...
Nerad radim rozchod ale tady je opravdu na místě...
Zaznamenáno
Lásku nepoznáme v okamžiku, kdy nalezneme dokonalého člověka, ale v okamžiku, kdy ho jako takového začneme vidět..
v_pruseru
«
Odpověď #36 kdy:
03. Květen 2008, 20:14:40 »
Pokiaľ si sa dozvedel o dvoch, tak to tipujem na minimálne daľších 10 o ktorých nevieš. Myslím, že sám pochopíš, že čím skôr ju pošleš preč, tým lepšie.
Zaznamenáno
SpeedMaster
«
Odpověď #37 kdy:
06. Květen 2008, 18:37:50 »
Nemá smysl řešit, že pochybyl, když tajně četl cizí smsky. To, že se to nemá dělat ví každý s IQ>100, už se stalo nemá to smysl řešit.
Problém je v tom, že ji nedostatečně napichuješ. Kdybys na ni intezivně a tvrdě pracoval, neměla by pomyšlení roztahovat nožky skladníkovi, šoférovi, řezníkovi a kdo ví komu ještě v práci. Rada nad zlato je: méně lásky a více razantního napichování.
Věk kolem 17 le zrádný. Rozhodně to není na velké lásky, lepší je intezivní užívání si života.
Je běžné, že kluci v tomto věku rádi napíchnou co se hýbe. Problém je, když podobné choutky popadnou i nějaké holky, ze kterých se stanou rozhoďnožky. Takže užít si ano (s prezervativem) a pak ruce pryč.
Zaznamenáno
Luky
Pohlaví:
Věk: 18
«
Odpověď #38 kdy:
12. Květen 2008, 19:34:18 »
Citace: fiestapiso 09. Duben 2008, 15:35:17
Mě je 18 mojí holce je 17,jednoho dne mi řekla že ji na zeď přitiskl skladník na praxi který ma 33 roků a říkala mě jak jí to bylo nepříjemné že se bránila atd.a o 2 dny později jsem se jí podíval do mobilu a měla v odeslaných sms:ze ji skladník přitiskl ke zdi a byli tam tak půlhodiny a že sa jí to moooooc líbilo a že mu slíbila sex za tričko,a za týden si přijela s tím tričkem ke mě a ještě mě potvrdila že je to jeho tričko,myslíte že je mi nevěrná?
Rychle ji dej kopy. Vymaz si jeji cislo z telefonniho seznamu. Zapomen jeji adresu. Najdi si novou slecnu. Tahle ti za to opravdu nestoji. Podle me ti byla neverna. Dela z tebe parohace. Pouze se ztrapnujes...
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------