Problém s buchtou

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 08:29:37

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Problém s buchtou
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Problém s buchtou  (Přečteno 930 krát)
pointa

Zobrazit profil
« kdy: 15. Duben 2008, 22:58:32 »

Ahoj, mám takovej problém:)holka nebo pritelkyne,nevim jak tomu mam ted rikat je nejaka divna:). Zname se delsi dobu vzdycky sme nejak tak k sobe tahli a parkrat spolu spali,ale nikdy zadnej vetsi pevnej vztah. Byla asi rok v zahranici, mezitim sme spolu stale udrzovali kontakt. Kdyz prijela domu na chvili se podivat,tka jsme se spolu vyspali meli se fajn a uzivali si. Ona odjela a vratila se za 3nedele z5 uz "naporad". Jenze kdyz se vratila, tak jakoby uz najednou proste nic nechtela(sex)aale travime spolu cas kazdy den a je to super, zajima se o moje kamarady, chce je poznavat atd,ale proste nechce zadny vztah mi rekla,nevim cemu mam verit??je to mozne?nejak sme si tak rikali ,ze budeme spolu az se vrati,nevedel sem kdy prijede.mno a ted je to takhle..nechce zadny vztah ze toho ma moc,chodi do prace,byt atp..ale sakra o co ji jde?Proc se mnou spala a najednou ne,i kdyz vim a myslim si,ze zadneho jineho kluka nema,nepusobi tak. Co mam podle vas delat nevite?Uplne me to ubiji:) nejradsi bych sel hned za nejakou jinou,ale nevim co ona chce,jeslti me nechava vycukat nebo co?nechce ani abych na ni sahal nebo tak,je z to nervozni a neprijemna:)ale veskery volny cas travime vicemene spolu.... muzete mi prosim vas poradit ,co si o tom myslite??dekuji
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 15. Duben 2008, 23:00:33 »

KDyz byl pryc, tak se nechtela na nikoho "vazat" a vedela, ze by to ani nestihla. Tebe mela otuknuteho, tak te vyuzivala. Ted kdyz je tu natrvalo, tak si muze najit plnohodnotnou znamost - coz IMO také dela Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
pointa

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 15. Duben 2008, 23:03:56 »

Jo ale nejsem to ja ze?)jo ona byla pryc, ne ja...
Zaznamenáno
pointa

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15. Duben 2008, 23:18:05 »

Jako chci se zeptat,jestli mam cekat,jestli to ma cenu,nebo ne...jestli si myslite ze z toho neco bude,nebo to mam zabalit...Úsměv))
Zaznamenáno
hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16. Duben 2008, 13:53:59 »

A neměla by ti to spíš říct ona? My to asi posoudíme dost těžko...
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
ladybug

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 16. Duben 2008, 14:51:04 »

Taky si myslim. Pozvi ji na romantickou veceri a zeptej se ji primo. Rekni ji to, co rikas tady. At ti vysvetli, proc se tak chova..
Zaznamenáno
pointa

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 16. Duben 2008, 15:14:24 »

Jo, to chci,ale stejne neodpovii uprimne ,nejak sem se ji na to ptal. Rekne ze ted nikoho nechce, ale stejne myslim ze jo..nevim jestli se mnou chce jakoze vztah a jit na to pomalu,nebo kamaradit,coz ja nechci samozrejme:))...
Zaznamenáno
ladybug

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 17. Duben 2008, 13:37:08 »

Aha, tak se ji chvili vyhybej. Delej, ze mas hodne prace a tak podobne. Asi si potrebuje nejake veci ujasnit. Ale jestli se budete porad vidat, ona si neujasni vubec nic a ty se z toho akorat zblaznis. Dva tri tydny takhle vydrz, sejdi se s ni jen tak jednou za cas a uvidis, co se stane... Kdyz si myslis, ze ti nechce rict pravdu, tak se chovej, jako ze ti je to jedno.
Zaznamenáno
stix
*

Věk: 28
Město: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 17. Duben 2008, 20:05:48 »

Podle mě je to tak,že si asi myslí,že Tebe má jistého... ale co kdyby se objevil někdo nový a zajímavý?? Asi bych se jí už na nic neptal a trochu přibrzdil a nevěnoval jí tolik svého času.
Zaznamenáno
pointa

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 29. Duben 2008, 22:53:36 »

Ahoj, tak vse je zas ted ok,videli sme se, rekla mi ale ze se nemuzeme videt kazdy den, ze to pak neni ono. Pozvala me dokonce na veceri i zaplatila:)Ale potom nic:) Stále si proste nejsem jistej, jestli me chce a zkousi me, nebo chce byt dal kamaradka? Chova se ke me mile a pusobi tak, ze me ma rada,ale nejak nechce asi abych na ni sahal...co s ni mam delat dal?uz me to ubiji:)
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS