říc x neříct

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 10:48:15

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 718 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  říc x neříct
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Anketa
Otázka: Řekli byste své přítelkyni zpětně, že byla vaší první
ano - 20 (58.8%)
ne - 8 (23.5%)
ano, ale až tak po 5 letech - 6 (17.6%)
Celkem hlasů: 34

Stran: [1] Tisk
Autor Téma: říc x neříct  (Přečteno 1243 krát)
ten největší smolař
*

Zobrazit profil
« kdy: 22. Duben 2008, 06:47:55 »

čau lidi, doufám že tu nic podobného není.Zajímal by mě váš názor. S přítelkyní jsem už půl roku - ona byla mojí první a to mi bylo 25 let. Ona panna nebyla - teda soudím podle toho že průnik byl bez odporu a nekrvácela. Já ji nic něřekl. Ani po půl roce - je to totiž jediná věc o které nemluvíme - tedy o naší partnerské minulosti. Je zajímavé že hodně lidí tu i na jiných forech píší, že se je holka zepta na minulé vztahy už na začátku - i na 2.rande. Ale mi o tom nemluvíme. Proto bych chtěl znát váš názor - řekli by jste to zpětně - já chci být přítelkyni upřímný ale tohle jsem na začátku vztahu zamlčel - ona se neptala takže já s tím začínat nechtěl. A ještě nepřijde vám divný že nechce vědět nic o mých minulých vztazích.
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 22. Duben 2008, 07:20:57 »

jednou jsem tusila, ze kluk prede mnou nikdy nikoho nemel ani s nikym nechodil a neptala jsem se... asi aby mu nebylo trapne co ja vim Úsměv)) pro me to nebylo podstatne... u ostatnich jsme na to vzdy nejak mezi reci narazili, ale nejak jsem nikdy nezjistovala presne pocty nebo tak... bud to info prislo dobrovolne nebo ne. maximalne se reisla zdravotni nezavadnost Mrkající
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 22. Duben 2008, 14:12:23 »

Vidíš, to máž z toho, že kalkuluješ na začátku a pak to takhle dopadá. Své první sem to řek hnedle z kraje (během asi tak měsíce na to přišla řeč) a bylo posekáno. A s tou současnou si o předchozích vztazích hodně povídáme (resp. o mých, rptože ona žádné neměla) a přijde mi to jako fajn věc. Páč ona díky tomu ví, čeho se vyvarovat a já sem spokojen, že o mě ví i ten poslední detail a že před sebou nemáme žádná nepříjemná tajemství... dokonce i ví o jednom mojim úletu, o kterém víme jen dva zůčastnění a ona.

A je to super a osvobozující Mrkající Takže se tim buďto netrap a nebo jí to řekní, cokoli jiného je zbytečné plýtvání energií...
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Hunter
*

Věk: 18
Město: Ova

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. Duben 2008, 14:19:12 »

To že byla tvá první to ji klidně řekni, ale do ní bych moc nerýpal, možná lepší nevědět. Já jsem zásadně proti rozebírání předchozích vztahů resp. sex. kontaktů (má oblíbená odpověď na zvídavou otázku je "Gentleman mlčí")  - samozřejmě nelhat, ale co bylo bylo a to by mělo zůstat někde za tebou.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 22. Duben 2008, 14:28:34 »

..."Gentleman mlčí" ...

Přesně tak nemá smysl řešit minulost , co se stalo stalo se a nemůže se odestát a krom toho do toho nikomu nic není .
A nějaké hodnocemí předchozích partnerů-rek je taky nesmysl pokud nemají oni možnost se k tomu vyjádřit tak to nikdy nebude objektivní .
Že byla tvoje první jí říct můžeš ale taky nemusíš , ostatně dokud se nezeptá tak stejně není důvod a jak už napsala noghri , slečna se možná neptá , protože tuší .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Lee Cougan

Město: Fox River

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22. Duben 2008, 17:12:32 »

Určitě jí to řekni...teda, pokud tě to teďka trápí. Očividně ji to nezajímá, ale jestli se ti uleví, když to bude vědět, nestyď se...ostatně, noc na tom není.  Mrkající
Zaznamenáno

Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 22. Duben 2008, 19:25:51 »

ja to nerek a ta holka o tom podle me nema ani sajna a taky ziju.. jo a sem rad ze to nevi, protote z nas ted nejsou nejlepsi kamosi no Podivený

jestli si o to prisel v 25 nerikal bych to.. jednou sem si psal s holkou na chatu, byla pekna mila, blabla, mluvili sme o tom ze bysme se mohli videt.. a pak z ni vypadlo ze ji je 22 a s nikym to jeste nedelala.. no docela sem ztratil zajem

i kdyz pravda ty s ni uz mas vztah, takze to bude i trochu jiny
Zaznamenáno
stix
*

Věk: 29
Město: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 22. Duben 2008, 20:25:38 »

Já bych to neříkal pokud se nějak přímo na to nezeptá. Ono zbytečně se bavit o minulosti není moc dobré. Může se objevit nějaký kostlivec ze skříně a bude zle. Ale pokud,Tě žere svědomí a cítíš potřebu jí to říct ,tak do toho. Upřímnost se cení...
Zaznamenáno
L1ST3r
**

Věk: 18
Město: někde u Prostějova

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 22. Duben 2008, 20:32:48 »

my se o tom taky nebavime neptal jsem se ji na jeji minuli partnersky život a ona mě taky ne. A myslim že to podstatny není Mrkající
Zaznamenáno

Úsměv
LADI

Na každém konci je fajn že něco nového začíná

Věk: 28
Město: Jaroměř nebo Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 22. Duben 2008, 20:37:23 »

Pokud máš dobře fungující vztah, tak bych se v tom být tebou nehrabal. Mohla by o tom začít přemýšlet a pozor, některé holky by si mohli říct, je nevybouřenej a bude si chtít ještě užívat, aby to dohnal, nemusí to tak být, ale pokud se nezeptá sama rozhodně bych s tím sám nezačínal.
Zaznamenáno
Marti
*

Věk: 26
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 25. Duben 2008, 10:48:12 »

jestli se nezeptá, tak je zbytečný to řikat; asi to pro ni není důležitý, tak buď rád, že to máš za sebou a nic hlavně neřeš; polovinu problémů si lidi způsobujou sami tím, že nemají co dělat a řešej svoje pocity..
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 25. Duben 2008, 12:16:18 »

a druhou pulku tim, ze by je meli resit a nedelaji to Smějící se
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
Maki
*

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 28. Duben 2008, 15:56:58 »

No, tak na 2. rande se snad nerozebírají minulé vztahy. Kroutící očima Ani na třetím, ani na čtvrtém atd.
Jen jemně (když na to přijde) se můžeš zeptat na její minulost, ale ne na ni "vystřelit" s otázkou: Co Tvoje předchozí vztahy?
A zeptat se jí zpětně?
Určitě. Není na tom nic divného na tohle se zeptat.
Zaznamenáno
Jirinov

Město: Praha a okolí

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 28. Duben 2008, 18:02:28 »

Buď rád, že to máš za sebou a navíc jak je zřejmé - bez trapasu. Říct jí to? Já ti nevím, ale asi bych to nedělal. Docela by mě zajímalo, proč jí to chceš říct? Jestli to je kvůli tomu, abys v jejích očích povyrostl, tak bych to určitě nedělal, myslím, že ta reakce nebude podle tvých představ. U nás se takhle (podle všeho) svěřil děda. A to, že byl "nepolíbený" ještě ve 23 letech, kdy si našel babičku - to se vyprávělo i během jeho 70. narozenin, kdy se pomocí této historky utěšovali jeho vnuci  Šťastný Mrkající Takže měj na paměti i tyto věci...
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS