Rovnátka

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
01. Listopad 2024, 07:35:42

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
68 112 příspěvků v 2 569 témat od 3 709 uživatelů
Nejnovější uživatel: sordson
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: Av4, Mistar)
| | |-+  Rovnátka
0 uživatelů a 16 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: Rovnátka  (Přečteno 18843 krát)
Luke

Zobrazit profil
« kdy: 17. Duben 2007, 19:09:29 »

Tak zajímalo by mě, jak se holky dívají na kluka s rovnátky ? Berete to jako těžký handicap, je vám to jedno nebo dokonce jak výhodu ?  Úsměv
Piště  S jazykem
« Poslední změna: 17. Duben 2007, 19:11:50 od Luke » Zaznamenáno
HoQ
*
Pohlaví: Mužské
Věk: 34
Místo: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 17. Duben 2007, 20:16:42 »

No, tak to by mě taky zajimalo  Podivený
Zaznamenáno
Benik
Host
« Odpověď #2 kdy: 17. Duben 2007, 21:30:58 »

No tak me totalne dostavaji treba slecny s rovnatkama, asi je to nejaka uchylka nebo ja nevim Šťastný ale pekna slecna co se krasne smeje a ma rovnatka me dostane vic nez bez nich Šťastný Nejhorsi je ze mi to neveri.

<Ja> Mas krasny usmev a uplne uzasne rovnatka
<Ona> Delej si prdel z nekoho jineho

A vysvetlujte pak co a jak.
Takze zaver: treba jsou stejni "uchylaci" jako ja i mezi zenama Šťastný
Zaznamenáno
daemoniack

Pohlaví: Ženské
Věk: 41

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 17. Duben 2007, 21:53:20 »

1. Vzhledem k memu veku, nemyslim, ze bych jeste potkavala "vhodne" partnery, co by meli rovnatka (na zajicky mooc nenjsem)
2. a vadilo mi to - mam pomerne zivou predstavivost a tak jsem si vzdy preedstavovala, co vsechno se v tech rovnatkach zapomelo - obed, snidane, odkaslani... proste humus...
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Mawe47

Věk: 40
Místo: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18. Duben 2007, 08:11:29 »

tak to ja se za rovnatka silene stydela, myslela sem si, ze si na me musi kvuli tomu kazdej ukazovat... a pak kdyz sme na stredni meli jednoho kluka s rovnatkama, tak i kdyz sem se s nim bavila, tak me to vubec neprislo nejak vyrazny a clovek to sice zaregistruje, ze rovnatka ma, ale nijak extra me nikdy nenapadlo se na to zamerit...takze kluk s rovnatky, ok, ikdyz ja v mem veku taky zadne takove uz nepotkavam:)
Zaznamenáno
Tom Riddle
*

Věk: 36

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18. Duben 2007, 14:01:00 »

No tak me totalne dostavaji treba slecny s rovnatkama

som na tom podobne, ale musi ist o dievca, ktore je inak pekne - v takych pripadoch, ked sa priroda vyzurila okrem zubov aj vsade inde, "rovnatka" situaciu len zhorsuju (ak sa to vobec este da)..

ale spat k teme: mne by sa "rovnatka" tiez hodili, ale nebolo to az take zufale, tak som sa na to vybodol - mal som strach, ze by to znizilo moje sance u opacneho pohlavia (nakoniec som ani bez nich ziadne uspechy nedosiahol Smutný).. preto si myslim, ze v kazdom pripade je lepsie si to pretrpiet v puberte, kedy je to viac-menej bezne, a potom mat pokoj..

(btw nevie niekto, ako sa "rovnatka" oznacuju po slovensky?)
Zaznamenáno

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Optimism stems from lack of information.
Ondras
*

Místo: kdesi v Čr

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 18. Duben 2007, 20:06:33 »

Rovnátka vůbec nic neznamenají, jak pro kluky tak pro holky, naopak spíš značí to, že o sebe alespoň trochu pečujete a až je vám sundaj, máte zuby jak z hollywoodu Mrkající Mrkající
Ale čistěte si je pravidelně!
Zaznamenáno

S krásou se člověk narodí a nebo si ji koupí.
Důležitější je to co má člověk v hlavě a do tý mu nikdo nevidí.
Mourn

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 18. Duben 2007, 20:19:04 »

1. Vzhledem k memu veku, nemyslim, ze bych jeste potkavala "vhodne" partnery, co by meli rovnatka (na zajicky mooc nenjsem)
2. a vadilo mi to - mam pomerne zivou predstavivost a tak jsem si vzdy preedstavovala, co vsechno se v tech rovnatkach zapomelo - obed, snidane, odkaslani... proste humus...

Mno, domnivam se, ze mezi zuby s rovnatky zustava uplne to same, jak mezi zuby bez rovnatek Úsměv.
Zaznamenáno
MarcoPolo

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 18. Duben 2007, 20:26:34 »

To je pravda, ale na rovnatka se zbytky jidla uchytavaji mnohem casteji a snadno, nez kdyby je ten clovek nemel, takze by se o zuby mel starat vice.  Úsměv
Zaznamenáno

-K umění vítězit patří i schopnost prohrávat!!!
-Nikdy není tak obtížné mluvit, jako tehdy, když se stydíme za své mlčení.
-Největší vítězství - vítězství nad sebou.
-PER ASPERA AD ASTRA -Přes překážky ke hvězdám.
Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 20. Duben 2007, 21:51:39 »

Me osobne teda rovnatka u holek nevadi. Do chvile, kdyz je zacnou schovavat. Nevim, to me proste stve S jazykem Sam sem si tim prosel a myslim, ze s tim nikdo z myho okoli problem nemel... a u slecen sem v te dobe nemel sanci. Ale rozhodne to byl krok spravnym smerem. Ted se nemusim stydt za  krive zuby. A tak me tak napada, ze se holkam na zuby taky koukam. Neni to nic zasadniho, ale kdyz ma pekna holka UPLNE krive zuby tak si reknu, ze je to desna skoda Šťastný

Drobna nevyhoda je (mysleno pro zamecky), ze je to obcas dost neprijemne pri libani. Specialne pokud mate suche rty, tak se takove ty male kousky suche kuze o to zachytavajia trhaji se a je to humus, krome toho, ze to boli S jazykem
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
dexx88

Místo: Praha/n/Vltavou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 20. Duben 2007, 23:18:58 »

nachám si nasadit rovnátko...je lepší stydět se zasmát kvůli notám na buben celej produktivní život nebo rok a půl přetrpět něco co vlastně ani nijak nevadí?..já myslím že je to jasný...a myslim že názor, že holky rády vidí kluky co o sebe dbaj je víc než pravdivej..mno..nemáte někdo tak 8K? Smějící se
Zaznamenáno

Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris.
Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 21. Duben 2007, 00:07:23 »

Tolik to zas neni... jak kdy... a obcas to doktor uhraje na pojistovnu. Zkus se zeptat. Pokud se mu podari najit neco co by "mohlo byt zdravi nebezpecne" (treba kdyz se ti jazyk tre o nejaky vystupek - dlouho... jako treba 5let S jazykem ..., tak muze vzniknout na tom miste rakovina). Ono se dycky neco najde. Kde je snaha, je i cesta. Zalezi na doktorovi.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
dexx88

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: 21. Duben 2007, 12:03:58 »

Tak děsný to zas neni Smějící se myslel sem to obrazně s těma notama na buben...btw pojišťovny na to jenom přispívaj..a ne zrovna moc...hlavně doufám že dneska už je to na trochu vyšší úrovni než když sem si před 10ti lety léčil skříženej skus..to bylo na h*vno...
Zaznamenáno

Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 21. Duben 2007, 15:26:42 »

Tak děsný to zas neni Smějící se myslel sem to obrazně s těma notama na buben...btw pojišťovny na to jenom přispívaj..a ne zrovna moc...hlavně doufám že dneska už je to na trochu vyšší úrovni než když sem si před 10ti lety léčil skříženej skus..to bylo na h*vno...
Zalezi doktor od doktora. Ja sem s rovnatkama skoncil nekde v 17ti. (od 12ti ufff) a v te dobe sem vystridal snad vsechno. Zamecky, vyndavaci nahore, vyndavaci dole, uzda mezi stolickama, uzda za prednima zubama a dokonce jakasi podivna konstrukce na hlavu, ktera se zasunovala do drzaku na stolickach a kroutila je v xove ose. Brrr..
Zaznamenáno

dexx88

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 21. Duben 2007, 17:43:41 »

Zalezi doktor od doktora. Ja sem s rovnatkama skoncil nekde v 17ti. (od 12ti ufff) a v te dobe sem vystridal snad vsechno. Zamecky, vyndavaci nahore, vyndavaci dole, uzda mezi stolickama, uzda za prednima zubama a dokonce jakasi podivna konstrukce na hlavu, ktera se zasunovala do drzaku na stolickach a kroutila je v xove ose. Brrr..

Tak to si celkem borec..já měl akorát takový ty sundavací na horní patro..naštěstí sem je nosil každej den takže se to srovnalo..mno zajdu na konzultaci a když mi naordinuje na hlavu lešení taxi je nechám radši vytrhnout a nastřelit nový Smějící se
Zaznamenáno

Rychlonozka
Host
« Odpověď #15 kdy: 21. Duben 2007, 18:13:30 »

u  nas ve meste jsou dva doktori kteri delaj rovnatka jeden je asi o 1000 drazsi ale ja jsem si rek ze navstivim oba ten levnejsi mi rek ze bude treba neco vytrhat a ze mam velkej predkus a ze to vidi tak na 3-4 roky na pevno    u toho drazsiho jsem byl asi hodinu  a ten mi rek uplnej opak ze nemam predkus ale dolne celist ze mam mensi a ze ta horni ma nakej predkus ale uplne zanedbatelnej a ze tu dolni nak zvetsime pac tam ty zuby mam nak sklopeny ci co   a ze to vidi tak na rok mozna 2  prislo mi to docela jako rozdil pristupu a pak od ruznych lidi jsem slysel ze ten levnejsi to natahuje aby mel naky body ci co   nicmene jsme si vybral "drazsi rovnatka "  a cekam az budou vyrobeny   nebo spis az se dohodnu s rodicema jak a co a pak tam zavolam a do 14 dnu je budu mit

btw  muj nazor na rovnatka lepsi pretrpet nekolik roku nez mit pak  na dosmrti krivi zuby a bat se usmat
Zaznamenáno
Mawe47

Věk: 40

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 21. Duben 2007, 18:24:44 »

ja nosila nandavaci rovnatka nekolik let, pilne kazdou noc, segra na to kaslala a ji vzdycky doktorka pochvalila a me vynadala, ze to nenosim:) segre se holt srovnaly sami od sebe... ja mam spatnou sklovinu, navic mamka zubarka... moc do stalejch jit nechtela, ale nakonec to muselo byt... ty dva roky sem pretrpela a ani si vlastne nepamatuju, ze by me to nejak omezovalo nebo ze bych na tom byla hur... jen me museli vyseknout kousek kosti v hornim patre, at se jeden ze zubu ma kam srovnat... to bylo na tom vsem asi nejhorsi:)

Zaznamenáno
Maxx
**

Věk: 34

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 21. Duben 2007, 20:34:27 »

Citace: Tom Riddle
(btw nevie niekto, ako sa "rovnatka" oznacuju po slovensky?)
Strojček..

Myslím že pri chalanoch je to rovnaké ako pri dievčatách, teda že im to nejako extra nevadí. Ja som nosil ten vyberací model - ak by mal niekto obavy ako bude vyzerať tak môže predsa zvoliť ten, a nosiť ho v noci. Ale myslím že na to nie je dôvod.
« Poslední změna: 21. Duben 2007, 20:37:04 od Maxx » Zaznamenáno

I am not ugly, God challenged me to pick up women in Legendary Mode.
Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 22. Duben 2007, 20:58:14 »

No, ne vzdy si muzes zvolit. Ale ty vyndavaci me stvali vic nez ty na pevno.
Zaznamenáno

LordAli

Věk: 1017
Místo: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 22. Duben 2007, 23:13:43 »

Jsem měl kdysi nosit taky rovnátka, protože jsem měl spodní čelit víc vepředu, než horní. Vyřešilo se to tak, že doktor řekl, ať mi táta před spaním zahákne zuby spodní čelisti za zuby z horní čelisti. Za 2 hodiny co jsem to měl takto zaháklé jsem nemohl spát a tak jsem zkusil už čelist povolit. A hle, už jsem už běhal se srovnanou čelistí.  Super! Byl to docela zajímavý doktůrkův pokus, ale vyšel a jsem mu dneska za to hodně vděčný  Smějící se
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 23. Duben 2007, 00:58:25 »

LOL Šťastný To si teda fakt neumim představit Šťastný
Zaznamenáno

LordAli

Věk: 1017
Místo: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 23. Duben 2007, 07:36:57 »

No, zatlačila se mi spodní čelist dozadu natolik, dokaď se nezahákla spodníma zubama za horní zuby.  Smějící se
A rovnátka tím pádem nemusela být.
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 23. Duben 2007, 18:26:11 »

Stejne si to neumim predstavit S jazykem
Zaznamenáno

Tom Riddle
*

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 27. Duben 2007, 10:18:40 »

ani ja, ale ako tak pozeram na avatar, tak to celkom zabralo  Smějící se
Zaznamenáno

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Optimism stems from lack of information.
dextera

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 27. Duben 2007, 10:27:17 »

Jsem měl kdysi nosit taky rovnátka, protože jsem měl spodní čelit víc vepředu, než horní. Vyřešilo se to tak, že doktor řekl, ať mi táta před spaním zahákne zuby spodní čelisti za zuby z horní čelisti. Za 2 hodiny co jsem to měl takto zaháklé jsem nemohl spát a tak jsem zkusil už čelist povolit. A hle, už jsem už běhal se srovnanou čelistí.  Super! Byl to docela zajímavý doktůrkův pokus, ale vyšel a jsem mu dneska za to hodně vděčný  Smějící se

Smějící se Smějící se Smějící se to kecáš, nevěřím...ale každopádně mi to dneska zvedlo náladu  Smějící se
Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2024 QARK.net Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC sitemap | RSS