Som zaľúbený do zadanej ..pomôžte prosim

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 14:36:34

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 946 příspěvků v 1 723 témat od 1 705 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Som zaľúbený do zadanej ..pomôžte prosim
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Som zaľúbený do zadanej ..pomôžte prosim  (Přečteno 1070 krát)
Rebel195

Zobrazit profil
« kdy: 15. Duben 2008, 17:41:10 »

Nazdar  ..mám taký problém... napísala mi jedna holka,,zoznamili sme sa a tak a po čase som zistil že ma 2 ročný vzťah....veľmi ma to dostalo ale bral som ju ako kamošku....stále každý den sme si pisali...a raz sa naskytla taká príležitosť kde sme si aj mi dvaja vypili...a niečo medzi nami bolo......na druhý den povedala že mam na to zabudnuť a podobne...ale ja nemôžem..píšem si s nou dodnes a ja ju ľúbimm...a neviem čo mám robiť...neviem ako mám nanu zabudnúť...s nou si veľmi dobre rozumiem...má 2 ročný vzťah...a vravela že toho chalana určite nenecha...ma vytetovane jeho meno na nohe a tak...tak je to veľmi vážny vzťah....a upozornujem že to nieje žiadna kurva.!!. prosím za odpoved veľmi by ma potešila.....lebo takto to dalej nemôže ísť ...čím dlhšie ju ľúbim viac....Diki moc
Zaznamenáno
daemoniack

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Duben 2008, 18:50:52 »

A co vlastne chces?
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 15. Duben 2008, 18:53:16 »

ja by som chcel niejako zabudnuť alebo ja neviem..lebo už sa nechcem dalej trapiť
Zaznamenáno
daemoniack

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15. Duben 2008, 18:54:55 »

Zapomenout na ni? Nevidat ji, nemyslet na ni, nepsat ji, nepremyslet vecer co dela, nerikat si, jestli na Tebe nahodou nemysli a treba si zacit neco s nakou jinou holkou?? Nebo jinak?
Zaznamenáno

Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 15. Duben 2008, 18:56:55 »

ja ju stretavam každy den ked idem do školy na autobuse tak moc sa to neda
Zaznamenáno
daemoniack

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 15. Duben 2008, 19:02:02 »

Hmm... jiny bus Ti nejezdi?
Zaznamenáno

Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 15. Duben 2008, 19:04:28 »

ani ne...musel by som potom skôr stávať...a aj tak by som ju stretávall..keby som šiel zo školy a tak
Zaznamenáno
minea

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 15. Duben 2008, 19:48:39 »

Ozvala se ti ona? - tak alespoň víš, že o tebe stojí
Něco jste spolu měli? - to jen potvrzuje prvé
Že má kluka, kterého nechce opustit? - Kdyby to bylo tak idylické, nic by si s tebou nezačínala a to ani v opilosti. Zkus se jí zeptat co od tebe vlastně chce, když jenom přátelství, tak buď Kamarád, ale ne kluk na provázku. Povídat si, proč ne, ale nesahej na ni, buď milý, ale ne víc než na jiné. Jestli o tebe stojí, začne jí to štvát  a v osobním životě rychle nastolí pár změn, jestli chce mít kamaráda, bude spokojená a ty budeš mít alespoň kamarádku.
PS.: nejsem psycholog a pokud jsem ti právě poradila špatně, předem se omlouvám
Zaznamenáno
daemoniack

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 15. Duben 2008, 19:55:39 »

Aha, takze by asi slo, aby jsi ji nevidal, ale chtelo by to od Tebe obeti, ktere jsou pro Tebe vetsi zlo, nez ji kazdy den videt, chapu to dobre?
Zaznamenáno

Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 15. Duben 2008, 19:58:55 »

áno ozvvala...sa mi prvá ....napísala mi cez internet......a myslím si že je niečo na tom pravdy......diki moc holka za ochotu napísať
Zaznamenáno
Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 15. Duben 2008, 20:05:30 »

tak ked som správne zas ja pochopil tak ano....ja si s tou holkou stále pišem,,..rozumiem si s nou,,,taku holku ako je ona ešte som nespoznal ....to čo bolo medzi nami tak mi vravela že sa to už nesmie zopakovať ...nikdy...nemam to nikomu vravieť...tak som zašiel tu na diskusiu kde som v anonymite...aby ste mi pomohli..pretože je to premna veľmi ťažke,,,
Zaznamenáno
daemoniack

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 15. Duben 2008, 20:09:39 »

Pomoci Úsměv
Rozhodne v tom nejsi sam, tohle tady zaziva porad nekdo.
Je to super,akorat ma nekoho jineho, co s tim.

Ale rekla bych, ze prvni je asi vyresit si to sam v sobe.
- chci o ni bojovat
- chci na ni zapomenout
- je tak uzasna, ze chci byt aspon jeji pritel a doufat, nebo postupne zapomenout
- cokoliv mezi tim

jenze tohle si musis asi rozhodnout sam, co z toho bys chtel nejvic. A take, proc je tak uzasna, kdyz vlastne podvadi pritele a take by jednou mohla podvezt Tebe.. nebo jsi jeji osudova laska a ona Tvoje? A nebo se vam jenom libi chut zakazaneho ovoce. Moznosti je asi hodne.
Zaznamenáno

Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 15. Duben 2008, 20:30:21 »

nejsem jei laska....ale tak stále mi aj zavolá,,,napíše,,,poslala mi aj svoje foto všelijaké...a nie je to kurva...ona je veľmi verná ...a to čo bolo tak tomu ani ja poriadne nerozumiem...
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 15. Duben 2008, 22:12:25 »

Nemusí byt kur*a, aby opustila přítele kvuli jinému Mrkající (jen pozn. na okraj)
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 16. Duben 2008, 13:56:48 »

velmi věrná = trochu se napije se už si užívá s jiným? Šokovaný asi mám upně zcestnou definici věrnosti Úsměv
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
ladybug

Věk: 26

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 16. Duben 2008, 14:46:45 »

Je ale taky otazkou, co mezi vami bylo? Jestli jste se chvili libali, muze se to brat jako nevera, ale neni to az tak nic hrozneho - proste jste se polibili. Pokud bylo neco vic, ale nedoslo az ke styku, tak bych rekla, ze se ji libis taky, ale vcas si uvedomila, ze to neni spravne. Miluje nekoho jineho a s tebou by to bylo jen (jak to rict) takove povyrazeni. A pokud doslo az na styk, tak asi jeji vztah neni az tak ruzovy, jak ho prezentuje.
Zaznamenáno
Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 16. Duben 2008, 15:31:21 »

sme sa asi 2 hodiny libali..a ešte chcem dodať že bolo to na 2 x prvykrat si kus vypila a druhykrat to bolo na triezvo...
Zaznamenáno
ladybug

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 17. Duben 2008, 13:34:05 »

A nebylo to podruhe spis brano jako posledni polibek?

sme sa asi 2 hodiny libali..a ešte chcem dodať že bolo to na 2 x prvykrat si kus vypila a druhykrat to bolo na triezvo...
Zaznamenáno
Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 17. Duben 2008, 18:47:57 »

áno bol to na posledný krát že už sa to nikdy nestane a proč ?
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 17. Duben 2008, 21:12:05 »

bol to na posledný krát že už sa to nikdy nestane a proč ?
No, kupodivu, protože to bylo naposledy a už se to nikdy nestane Úsměv Co chceš slyšet? Prostě zůstane s tím svým starým a ty se seber a přestaň na ní myslet. Tečka.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
ladybug

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 18. Duben 2008, 09:52:15 »

Souhlasim. Ona zustane u sveho soucasneho pritele. Ty se musis dat dohromady a jit dal...
Zaznamenáno
Rebel195

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 18. Duben 2008, 15:21:12 »

ale to sa nedá zabudnuť jojjjjjjjj
Zaznamenáno
LADI

Na každém konci je fajn že něco nového začíná

Věk: 28
Město: Jaroměř nebo Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 19. Duben 2008, 13:02:24 »

Řekl bych že tu chceš slyšet, že to vyjde, to se nedá vyloučit, že to třeba vyjde ale podle toho co píšeš to k tomu zatím nesměřuje, tak máš dvě možnosti. Udělat obrovskej krok, překousnout, že jí nebudeš mít a budeš se s ní kamarádit (jen pro opravdu silné osobnosti, protože si na ni stejně budeš myslet), nebo se s ní přestat stýkat a omezit to na minimum. Tím autobusem oba nebudete jezdit věčně a omezit vzájemnou komunikaci snad zvládneš, prostě jí to vysvětli, že jí máš moc rád a vědomí že spolu nebudete tě hodně trápí a tak se s ní už nechceš tak bavit, aby se to neprohlubovalo. Je to těžký nejsi v tom sám.
Zaznamenáno
ladybug

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 25. Duben 2008, 09:46:08 »

Zazila jsem neco podobneho. Ale ja to nevidela. Mela jsem ho jako kamarada (chodila s jinym - nasim spolecnym kamaradem). Pak jsem se ho zeptala a on mi to potvrdil a ze uz me hodne dlouho miluje. (a kdyz se clovek podival zpetne, tak videl, jak jsem mu brecela na rameni, kdyz jsem mela trable ve vztahu, chodila za nim, kdyz jsem se potrebovala vykecat a tak podobne. Ja myslela, ze trpel a on, ze byl rad, ze aspon chvili me ma u sebe...). A vite, jak to dopadlo? Nasla jsem mu holku... Úsměv A vsichni jsme byli spokojeni...
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS