Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2
|
|
3
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Panneství 20 a více
|
kdy: 13. Červenec 2008, 21:41:03
|
|
Znam se s peknou holcinou, ktery zacina tahnout na 20 a taky je porad panna. Byt tebou, tak si z toho vubec nic nedelam. Me by se to naopak libilo, ze si to ta holka udrzela tak dlouho a chce o to prijit az se mnou(je opravdu videt, ze ji za neco stojim).
|
|
|
|
|
5
|
Pokecání / O ženských / Re: Oslovování pouze v opilosti
|
kdy: 09. Červen 2008, 23:46:02
|
sem nemyslel, ze to co si psal je OT  ale jenom sem se chtel zeptat na to, jak si se ty 3 dny ptal holek kolik je hodin... tak jestli nejaka z nich zavedla rec nekam jinam...
|
|
|
|
|
6
|
|
kdy: 09. Červen 2008, 23:04:25
|
Ja som na tom zase uplne opacne. Ked som opity, nedokazem komunikovat s nikym a nie este s holkami. Ked si dam jedno pivo a jednu becherovku tak je to fajn a priznavam, ze vtedy clovek spravi aj to, co by normalne nespravil, ale nie je to ta spravna cesta. Opat musim dat za pravdu stegymu v jeho prispevku. Takisto preto, ze som presiel a prechadzam tym istym. Asi tri dni som behal po ulici a pytal sa dievcat, kolko je hodin. Pri tych prvych pokusoch to bolo fakt hrozne, ale dost mi to pomohlo. Skus to aj ty a fakt od toho necakaj nejake zazracne vysledky. Ber to len ako dobry trening.
Jenom mirny OT, rozvinulo se neco z toho ve vic nez ciste povidani o case?
|
|
|
|
|
7
|
|
kdy: 09. Červen 2008, 21:44:16
|
Sem na tom stejne... Strizlivej se obcas zakoktam, ale po par pivech dokazu mluvit plynulou anglictinou  Zkousim se postupne otrkavat, jinak to podle me nejde...
|
|
|
|
|
12
|
Údržba fóra / Hovadiny / Re: Déka penisu
|
kdy: 26. Květen 2008, 14:06:51
|
Imho tohle nema cenu resit, stejne s tim uz nic neudelas  Navic si nemyslim, ze tech 28cm byl duvod proc s nim ty kamaradky sly, ale treba pro ne byl zajimavej, protoze to byl cizinec, mohl bejt peknej... Ja bejt jima, tak se bojim, ze od nej neco chytnu 
|
|
|
|
|
14
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: rada
|
kdy: 23. Květen 2008, 22:17:47
|
Podotykam, ze obe jsou opravdu pekne a hloupe taky nejsou  Jediny co je na hovno je vzdalenost, jedna je na druhym konci republiky a druha v irsku faky... hele to nejsou rozzlobeni muzi  vzhledem k tomu, ze s jednou sem byl cca 50hodin na skypu, parkrat na webce, brecela mi ve 4. rano do telefonu... tak si to nemyslim:) s tou druhou sem nic takovyho nedelal, ale fotek mi poslala taky dost a nemam sebemensi podezreni... ale to uz je OT...
|
|
|
|
|
15
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: rada
|
kdy: 23. Květen 2008, 19:46:28
|
Podle me to neni az tak spatny, sam sem napsal jedny(23) a piseme si uz tak 2 mesice... druha mi napsala sama(19) a pisem si tak 5mesicu  Podotykam, ze obe jsou opravdu pekne a hloupe taky nejsou  Jediny co je na hovno je vzdalenost, jedna je na druhym konci republiky a druha v irsku  Podle me jestli ma o tebe zajem, tak ji staci napsat cokoliv, resp. nejak zareagovat na nejakou jeji fotku(pochvalit ji psa, na neco se zeptat...)
|
|
|
|
|
16
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy
|
kdy: 23. Květen 2008, 18:55:42
|
|
Anička a Pepíček sedí na louce plné květů a dívají se, jak si to rozdává býk jalovičkou. Anička se optá Pepíčka: "Pepíčku, jak to ten býk ví, že to ta jalovička chce?" Pepíček: "On to vycítí." Anička: "A ty máš kurva rýmu nebo co?!"
|
|
|
|
|
19
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na balení po internetu?
|
kdy: 20. Květen 2008, 11:57:12
|
Ja se takhle seznamil za posledni pul rok s 3 slecnama. Napsali sme si par vzkazu (do 10) a pak si bud ona nebo ja rekl o icq. Jedna mi dala mobil sama a od ostatnich sem ho nechtel. Vsechny 3 me uz nekam pozvaly, akorat je mi to na <I> pac vsechny bydlej daleko Jinak jedna zajimavost: Vzdycky sem mel problem, bavit se s nekym koho z realu neznam, po icq delsi dobu. S touhle jednou slecnou si pisem/volame od silvestra kazdej den a vzdycky se je o cem bavit a casto to bejva nehorazna prdel 
|
|
|
|
|
20
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na hodnou holku?
|
kdy: 18. Květen 2008, 21:08:46
|
|
Zkus se ji treba tyden neozyvat, bejt invisible, nechodit na lide a tak... bud se ti ozve sama nebo kdyz se neozve, tak po tom tydnu prijd na lide "zrovna" v tu chvili kdy tam bude ona, at te vidi... a kdyz nenapise a ty ji jeste budes chtit napsat, tak se muzes vymluvit, ze si byl nekde pryc... kdyby te nahodou nekde zahlidla, tak muzes rict, ze si nemel cas, ze si psal tu bakalarku...
|
|
|
|
|
21
|
Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Balení mimo disco
|
kdy: 13. Květen 2008, 01:16:33
|
taky mi prijde, ze po kalbe to jde mnohem lip:) v podstate sem za svuj zivot neoslovil ani jednu holku a kdyz sem se nedavno vracel z kalby, tak sem !sam od sebe! zacal mluvit na holciny okolo. pokazdy to bylo na zastavce a cirou nahodou tam jezdil jenom jeden bus. tak kdyz sem si vsim, ze se jde podivat v kolik to jede, tak sem zahlasil, ze to jede za xy minut a po tech pivech sme se nejak zacli bavit:) po druhy to bylo tu samou noc, akorat to byly 4 kanadanky a bylo to na tramvaji:) .probihalo to stejne, zacaly se vyptavat odkud sme, kamos hned s vysmechem zahlasil, ze on z prahy ale ja ze sem s vesnice, no a ta nejhezci mi podala ruku, ze ona taky a uz to jelo  ta prvni skoncila tim, ze ji kamos zacal osahavat, tak v podstate utekla  no a tu druhou sem doprovodil v podstate az domu(na "sidliste") tam sme se rozloucili(padly nejaky lichotky z jeji strany) a ja IDIOT si nerek o zadnej kontakt... kdyz sem pak udelal par(=50) kroku, tak mi to doslo, tak sem se rozebehnul zpatky, ale uz byla fuc... hold chybama se clovek uci...
|
|
|
|
|
25
|
Pokecání / O chlapech / Re: Bordelári
|
kdy: 20. Duben 2008, 21:52:36
|
pokud nema nikdo prijit(chodi vyjimecne), tak mam v pokoji vyslapany cesticky akorat ke stolu(kde je misto akorat na pc a na lokty) a k posteli, ze ktery vecer vzdycky musim prehazat bordel nekam jinam 
|
|
|
|
|
|