Poslední příspěvky: antton

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Září 2008, 20:44:50

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 897 příspěvků v 1 721 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2
1  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 09. Srpen 2008, 19:44:46
Neverim, ze kdyz si zajdes v Prazne nekam do klubu a po nekom hodis oko, takze budou delat, ze te nevidej...
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: Mluva kdy: 25. Červenec 2008, 16:07:25
Posledni dobou porad...
3  Pokecání / O čemkoliv / Re: Panneství 20 a více kdy: 13. Červenec 2008, 21:41:03
Znam se s peknou holcinou, ktery zacina tahnout na 20 a taky je porad panna. Byt tebou, tak si z toho vubec nic nedelam. Me by se to naopak libilo, ze si to ta holka udrzela tak dlouho a chce o to prijit az se mnou(je opravdu videt, ze ji za neco stojim).
4  Pokecání / O rozchodech / Re: nejtvrdší kopačky? kdy: 08. Červenec 2008, 20:29:23
No ono je milovat a milovat. Tohle podle me bylo z jeji strany jenom takovy poblazneni...
5  Pokecání / O ženských / Re: Oslovování pouze v opilosti kdy: 09. Červen 2008, 23:46:02
sem nemyslel, ze to co si psal je OT Úsměv
ale jenom sem se chtel zeptat na to, jak si se ty 3 dny ptal holek kolik je hodin... tak jestli nejaka z nich zavedla rec nekam jinam...
6  Pokecání / O ženských / Re: Oslovování pouze v opilosti kdy: 09. Červen 2008, 23:04:25
Ja som na tom zase uplne opacne. Ked som opity, nedokazem komunikovat s nikym a nie este s holkami. Ked si dam jedno pivo a jednu becherovku tak je to fajn a priznavam, ze vtedy clovek spravi aj to, co by normalne nespravil, ale nie je to ta spravna cesta. Opat musim dat za pravdu stegymu v jeho prispevku. Takisto preto, ze som presiel a prechadzam tym istym. Asi tri dni som behal po ulici a pytal sa dievcat, kolko je hodin. Pri tych prvych pokusoch to bolo fakt hrozne, ale dost mi to pomohlo. Skus to aj ty a fakt od toho necakaj nejake zazracne vysledky. Ber to len ako dobry trening.
Jenom mirny OT, rozvinulo se neco z toho ve vic nez ciste povidani o case?
7  Pokecání / O ženských / Re: Oslovování pouze v opilosti kdy: 09. Červen 2008, 21:44:16
Sem na tom stejne... Strizlivej se obcas zakoktam, ale po par pivech dokazu mluvit plynulou anglictinou Smějící se
Zkousim se postupne otrkavat, jinak to podle me nejde...
8  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chce pujcit/Potrebuji radu kdy: 04. Červen 2008, 22:21:39
Me by asi zalezelo na tom, jak by se zeptala. Kdybych citil, ze ji je to trapny, blby nebo tak neco, tak bych ji ho pujcil, jinak bych ji nejak zkusil naznacit, jestli ji to neni blby.
9  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: "Moje" prve (nahodne) zbalenie... kdy: 04. Červen 2008, 21:19:14
pekna prace Vykřičník
urcite dej vedet jak to pokracuje dal Úsměv
10  Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru kdy: 29. Květen 2008, 22:12:25
jsem tonda(antonin), tak antton...
11  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: rada kdy: 26. Květen 2008, 16:30:48
Promin, ale nechci tady rozebirat cizi problemy. Rekneme, ze byla posilnena alkoholem a chtela si s nekym popovidat...
12  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Déka penisu kdy: 26. Květen 2008, 14:06:51
Imho tohle nema cenu resit, stejne s tim uz nic neudelas Úsměv Navic si nemyslim, ze tech 28cm byl duvod proc s nim ty kamaradky sly, ale treba pro ne byl zajimavej, protoze to byl cizinec, mohl bejt peknej... Ja bejt jima, tak se bojim, ze od nej neco chytnu Smějící se
13  Pokecání / O čemkoliv / Re: MATURITA kdy: 25. Květen 2008, 14:53:11
cca 20h uceni, vysledek 1,1,3,3,3
14  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: rada kdy: 23. Květen 2008, 22:17:47
Podotykam, ze obe jsou opravdu pekne a hloupe taky nejsou Šťastný Jediny co je na hovno je vzdalenost, jedna je na druhym konci republiky a druha v irsku
faky...
hele to nejsou rozzlobeni muzi Smějící se
vzhledem k tomu, ze s jednou sem byl cca 50hodin na skypu, parkrat na webce, brecela mi ve 4. rano do telefonu... tak si to nemyslim:)
s tou druhou sem nic takovyho nedelal, ale fotek mi poslala taky dost a nemam sebemensi podezreni...
ale to uz je OT...
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: rada kdy: 23. Květen 2008, 19:46:28
Podle me to neni az tak spatny, sam sem napsal jedny(23) a piseme si uz tak 2 mesice... druha mi napsala sama(19) a pisem si tak 5mesicu Smějící se Podotykam, ze obe jsou opravdu pekne a hloupe taky nejsou Šťastný Jediny co je na hovno je vzdalenost, jedna je na druhym konci republiky a druha v irsku Smějící se Podle me jestli ma o tebe zajem, tak ji staci napsat cokoliv, resp. nejak zareagovat na nejakou jeji fotku(pochvalit ji psa, na neco se zeptat...)
16  Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy kdy: 23. Květen 2008, 18:55:42
Anička a Pepíček sedí na louce plné květů a dívají se, jak si to rozdává býk
jalovičkou.
Anička se optá Pepíčka: "Pepíčku, jak to ten býk ví, že to ta jalovička
chce?"
Pepíček: "On to vycítí."
Anička: "A ty máš kurva rýmu nebo co?!"
17  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Seznámení přes vlastní stránky kdy: 20. Květen 2008, 23:53:32
zkus http://motoseznamka.eu/ neni to nic extra, ale lepsi nez dratem do oka Úsměv
18  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Seznámení přes vlastní stránky kdy: 20. Květen 2008, 12:00:37
imho zoufalost
19  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na balení po internetu? kdy: 20. Květen 2008, 11:57:12
Ja se takhle seznamil za posledni pul rok s 3 slecnama. Napsali sme si par vzkazu (do 10) a pak si bud ona nebo ja rekl o icq. Jedna mi dala mobil sama a od ostatnich sem ho nechtel. Vsechny 3 me uz nekam pozvaly, akorat je mi to na <I> pac vsechny bydlej daleko Šťastný
Jinak jedna zajimavost:
Vzdycky sem mel problem, bavit se s nekym koho z realu neznam, po icq delsi dobu. S touhle jednou slecnou si pisem/volame od silvestra kazdej den a vzdycky se je o cem bavit a casto to bejva nehorazna prdel Šťastný
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na hodnou holku? kdy: 18. Květen 2008, 21:08:46
Zkus se ji treba tyden neozyvat, bejt invisible, nechodit na lide a tak... bud se ti ozve sama nebo kdyz se neozve, tak po tom tydnu prijd na lide "zrovna" v tu chvili kdy tam bude ona, at te vidi... a kdyz nenapise a ty ji jeste budes chtit napsat, tak se muzes vymluvit, ze si byl nekde pryc... kdyby te nahodou nekde zahlidla, tak muzes rict, ze si nemel cas, ze si psal tu bakalarku...
21  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Balení mimo disco kdy: 13. Květen 2008, 01:16:33
taky mi prijde, ze po kalbe to jde mnohem lip:)
v podstate sem za svuj zivot neoslovil ani jednu holku a kdyz sem se nedavno vracel z kalby, tak sem !sam od sebe! zacal mluvit na holciny okolo. pokazdy to bylo na zastavce a cirou nahodou tam jezdil jenom jeden bus. tak kdyz sem si vsim, ze se jde podivat v kolik to jede, tak sem zahlasil, ze to jede za xy minut a po tech pivech sme se nejak zacli bavit:) po druhy to bylo tu samou noc, akorat to byly 4 kanadanky a bylo to na tramvaji:) .probihalo to stejne, zacaly se vyptavat odkud sme, kamos hned s vysmechem zahlasil, ze on z prahy ale ja ze sem s vesnice, no a ta nejhezci mi podala ruku, ze ona taky a uz to jelo Šťastný
ta prvni skoncila tim, ze ji kamos zacal osahavat, tak v podstate utekla Smějící se
no a tu druhou sem doprovodil v podstate az domu(na "sidliste") tam sme se rozloucili(padly nejaky lichotky z jeji strany) a ja IDIOT si nerek o zadnej kontakt... kdyz sem pak udelal par(=50) kroku, tak mi to doslo, tak sem se rozebehnul zpatky, ale uz byla fuc... hold chybama se clovek uci...
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: balení na hudbu kdy: 10. Květen 2008, 18:19:30
urcite letej... ted si pisu s jednou holcinou a ta je z kluku jako si ty naprosto vedle... az me mrzi, ze nemam ani hudebni sluch Úsměv
23  Pokecání / O ženských / Re: Tykání, NEvykání kdy: 09. Květen 2008, 12:53:58
Nejlepsi je se bavit s cizinkama anglicky Úsměv
24  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak se uprimne usmivat? kdy: 23. Duben 2008, 15:19:12
Si nikdy nezazil nic co ty vzdycky rozesmeje? Úsměv
25  Pokecání / O chlapech / Re: Bordelári kdy: 20. Duben 2008, 21:52:36
pokud nema nikdo prijit(chodi vyjimecne), tak mam v pokoji vyslapany cesticky akorat ke stolu(kde je misto akorat na pc a na lokty) a k posteli, ze ktery vecer vzdycky musim prehazat bordel nekam jinam Smějící se
Stran: [1] 2
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS