Poslední příspěvky: Augi

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 10:23:43

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 718 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 21
1  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 06. Říjen 2008, 15:30:35
No nevim - mně tahle neznalost přijde naprosto přirozená a Amíkům bych to v žádném případě nezazlíval. Kdyby se mně někdo zeptal, kde je Bangladéš, tak taky řeknu jen "někde v Asii". Prostě svět se netočí okolo ČR Andílek
2  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 05. Říjen 2008, 22:29:18
EDIT: tak zase jedna z peknych sympatickych bab, co si myslia ze su skarede Úsměv
Já bych přímo řekl, že je to kočka Úsměv
Ale jinak pro mě je nutnou podmínkou to, že bude mít slečna přijatelnou postavu, tj. pár kilo navíc se dá v pohodě přežít. Žádný požadavky na velikost prsou nebo zaoblenost zadku fakt nemám ;-) A obličej musí být prostě takový...příjemný...těžko popsat, to je asi silně individuální...
3  Pokecání / O čemkoliv / Re: Bordel kdy: 05. Říjen 2008, 22:25:13
Panictví v devatenácti není žádná tragédie...znám lidi, co jsou na tom stejně jako Ty a je jim o 10 let víc Mrkající
Hlavně po dvacítce budeš mít spoustu možností potkat další lidi a mezi nima i třeba nějakou tu slečnu - vejška, práce, ...
4  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 05. Říjen 2008, 16:43:46
Úplně mi to připomnělo tenhle vtip: Policajt zastaví řidiče a povídá mu: Poslyšte, jaktože za bílého dne svítíte těmi heligony, co? Myslíte snad halogeny, odpoví řidič. Víte co, řiká policajt, vystupte si, když jste takovej suvenýr.
5  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 05. Říjen 2008, 16:27:39
Chtěl jsi říct generalizovat? Mrkající
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Pick-up mi toho už vzal dost - KONČIM kdy: 05. Říjen 2008, 14:06:21
To já byl zapogovat na pořádnej punk a jsem v pohodě Úsměv
Jinak si myslim, že ta nešťastná příhoda byla způsobena prostředím, ne pick-upem...
7  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 05. Říjen 2008, 00:44:16
Já taky rád objektivně zhodnotím Úsměv
8  Pokecání / O čemkoliv / Re: Ideál krásy kdy: 04. Říjen 2008, 13:45:29
U mě nejde ideál nijak specifikovat...holka se mi prostě musí líbit Úsměv Ale jinak mi jsou bližší spíš severské typy. Na holce mě docela odpuzuje ne-bílost - ve smyslu kůže zničená opalováním...
9  Pokecání / O čemkoliv / Re: A co děláte vy? kdy: 30. Září 2008, 18:47:11
Avaranger: Opět trefa do černého - taky mám ten pocit Úsměv
Jinak k tématu: nejprve jsem se utápěl v depresích, ale pak jsem se pořádně věnoval práci, škole a akcím s kamarádům...
10  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: break up kdy: 29. Září 2008, 17:49:14
Trefa do černýho - jsem na tom stejně Úsměv
11  Pokecání / O Vás / Re: Rodiče vs kalby kdy: 29. Září 2008, 17:46:56
Přesně tak, nejdřív vybudovat důvěru (pokud už není).
12  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...? kdy: 28. Září 2008, 22:08:24
Jojo, ve vzhledu fakt problém není - jsi kočka Úsměv
13  Pokecání / O rozchodech / Re: Sex po rozchodu kdy: 23. Září 2008, 21:21:08
Ale po neúspěšném slepení je už většinou oboum jasné, že to nemá cenu, a uzdravování pak bývá rychlejší...
14  Pokecání / O čemkoliv / Re: jak hodit sebevědomí a sám sebe do pohody kdy: 23. Září 2008, 17:13:54
Jojo, násilí bych fakt vynechal - to by ses jen snížil na jejich úroveň...
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: rozchod,ale proč? kdy: 17. Září 2008, 20:52:26
Pěkně řečeno, karma +
16  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 16. Září 2008, 20:51:18
I já se přidám k pětadvacetiletým kolegům Úsměv
17  Pokecání / O ženských / Re: Co chtít za portrét? kdy: 15. Září 2008, 10:07:57
Záleží, kdo to říká a jak to říká Mrkající Pokud to bude říkat zoufalý třicetiletý panic, tak to jistě zoufale znít bude Úsměv
18  Pokecání / O ženských / Re: Co chtít za portrét? kdy: 14. Září 2008, 22:59:54
Tak třeba by jsi jí mohl říct o seznámení s nějakou její pěknou kamarádkou Úsměv
19  Pokecání / O ženských / Re: Co chtít za portrét? kdy: 14. Září 2008, 22:44:51
No nevim, mě napadlo to samý co Avarangera a P1R3Ka...možná na tom něco bude Úsměv
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: rozchod,ale proč? kdy: 14. Září 2008, 17:48:38
udělám cokoliv jen aby se vrátil
Jak už psali přede mnou - tímhle si spíš uškodíš, když Tě bude mít jistou...
a prostě já jsem trošku dál a čekala jsem něco víc
A nemůže být tohle to jádro pudla? Že Ty jsi to brala moc vážně a on chtěl více svobody?

Avaranger: Asi tak - vzhled je sice super (a Maggie vypadá na fotce fakt moc hezky), ale jen ten nestačí...ale zase to neznamená, že by Maggie měla být úplně blbá...prostě lidé se mění a zrovna od 15ti do 19ti je ten progres IMHO největší...a tak se to prostě vyvrbí tak, že každý chce teď v 19ti letech něco jiného než chtěl v 15ti...
21  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 11. Září 2008, 19:49:50
A to na ty rande chodíš naslepo, nebo si před tím pošlete fotky? Já jsem byl jednou naslepo na rande a to čekání bylo neskutečný peklo  Smějící se Hrozný chvíle...
Já jsem dvakrát zažil, že to bylo peklo i po setkání Úsměv Holky, které nechtějí poslat fotku k tomu mívají vážný důvod (v mém případě to platilo na 100 %).
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 10. Září 2008, 22:18:04
Good. Na prvním rande si myslím stačí pusa na rozloučenou, takže v pohodě Úsměv Každopádně lepší být víc odvážnej než uťáplej Úsměv
23  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 09. Září 2008, 22:11:20
Njn,seš s tím zkrátka hned hotová.
A kdo by stál o takovýho kňouru (až už holku nebo kluka) ?

Ale vem si třeba kluka,kterej zažil už tolik neúspěchů u holek,že by to ani nespočítal,vždycky se mu většina holek akorát vysmála,v lepším případě ho odmítla,kluka,kterej byl vždycky outsider a dost těžko si hledal nový přátele..Tak je jasný,že to na tom klukovi muselo zanechat nějaký následky a i když se nechce litovat a snaží se chovat přirozeně,pořád s tímhle bojuje.A někdo,kdo něco podobnýho nezažil,si vůbec nemůže uvědomit,jak je to těžký.Takovej člověk má pak pocit,že to s ním žádná hezká holka nemůže myslet upřímně.Ano hádáš správně,mluvím o sobě....
Hele, byl jsem na tom stejně...krasavec sem nikdy nebyl (např. holky se mi neostýchali do obličeje říct, že jsem hnusnej, v předtanečních se mnou odmítaly tančit), byl jsem za outsidera. Když je člověk takhle flustrovanej, tak je lepší se na holky vyprdnout a věnovat se sobě, dělat co máš rád, makat na sobě...aby si na sebe mohl být hrdý a nechodil se svěšenou hlavou. Prostě si aspoň "normální" sebevědomí vybudovat nějak jinak než přes holky. O outsidery vážně nikdo zájem nemá a další odmítnutí by Tě akorát poslaly do ještě větších sraček.

Napsal sem tý holce na rovinu,že se s ní chci ještě sejít a že sem přemýšlel,že bysme spolu mohli mít vztah a napsala mi,že se nechce vázat a nemá na vztah ani pomyšlení,že těch vztahů měla v poslední době až až...
Základní chyba - na nic se neptat! Žádný "Můžu ti dát pusu?", "Chceš se mnou chodit?" - za muže mluví činy - takže jednoduše zkusit dát pusu a nějaký chození vůbec neřešit - to přijde samo.

Mě se chce úplně brečet nad sebou samým,ale to bych se zase jenom litoval....
Politovat se, pobrečet si nad sebou...ale pak si to srovnat v hlavě, že ženský nejsou důležitý a že důležitý jsi hlavně Ty!
24  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 09. Září 2008, 07:44:58
Blbost, neonacismus není dokonce v USA ani trestný, takže tam vesele bují...
25  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak ji dostat ven :( kdy: 05. Září 2008, 18:24:28
Kdo by stál o egoistického kňouru - aspoň poučení pro příště, že by jsi neměl mluvit jen o sobě a působit pohodově. Takže souhlas s Avarangerem - u týhle je to zabitý...
Stran: [1] 2 3 ... 21
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS