Njn,seš s tím zkrátka hned hotová.
A kdo by stál o takovýho kňouru (až už holku nebo kluka) ?
Ale vem si třeba kluka,kterej zažil už tolik neúspěchů u holek,že by to ani nespočítal,vždycky se mu většina holek akorát vysmála,v lepším případě ho odmítla,kluka,kterej byl vždycky outsider a dost těžko si hledal nový přátele..Tak je jasný,že to na tom klukovi muselo zanechat nějaký následky a i když se nechce litovat a snaží se chovat přirozeně,pořád s tímhle bojuje.A někdo,kdo něco podobnýho nezažil,si vůbec nemůže uvědomit,jak je to těžký.Takovej člověk má pak pocit,že to s ním žádná hezká holka nemůže myslet upřímně.Ano hádáš správně,mluvím o sobě....
Hele, byl jsem na tom stejně...krasavec sem nikdy nebyl (např. holky se mi neostýchali do obličeje říct, že jsem hnusnej, v předtanečních se mnou odmítaly tančit), byl jsem za outsidera. Když je člověk takhle flustrovanej, tak je lepší se na holky vyprdnout a věnovat se sobě, dělat co máš rád, makat na sobě...aby si na sebe mohl být hrdý a nechodil se svěšenou hlavou. Prostě si aspoň "normální" sebevědomí vybudovat nějak jinak než přes holky. O outsidery vážně nikdo zájem nemá a další odmítnutí by Tě akorát poslaly do ještě větších sraček.
Napsal sem tý holce na rovinu,že se s ní chci ještě sejít a že sem přemýšlel,že bysme spolu mohli mít vztah a napsala mi,že se nechce vázat a nemá na vztah ani pomyšlení,že těch vztahů měla v poslední době až až...
Základní chyba - na nic se neptat! Žádný "Můžu ti dát pusu?", "Chceš se mnou chodit?" - za muže mluví činy - takže jednoduše zkusit dát pusu a nějaký chození vůbec neřešit - to přijde samo.
Mě se chce úplně brečet nad sebou samým,ale to bych se zase jenom litoval....
Politovat se, pobrečet si nad sebou...ale pak si to srovnat v hlavě, že ženský nejsou důležitý a že důležitý jsi hlavně Ty!