Poslední příspěvky: Avaranger

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 13:45:13

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 235 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 126
1  Pokecání / O čemkoliv / Re: Váš politcký směr a smýšlení kdy: 04. Září 2008, 17:41:52
Stranger: I když také pozoruji jistou šablonovitost některých postů petra m. a tvoje příspěvky mají skoro vždy hlavu a patu a souhlasím, že v ostatních oblastech mezilidského soužití petr m. asi dost pokulhává, tak si stejně myslím, že (co se dalo poznat) v politických otázkách na něj jaksi... nemáme. A bylo by fér si to příznat. Stejně jako on (trochu neuměle) přiznává, že my jsme na tom líp v jiných oblastech.
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: CO POSLOUCHÁTE ?? kdy: 03. Září 2008, 18:44:33
Prodigi mi tu zrovna hraje ! Úsměv Voodoo People.

A docela fajn na oddech je kletzmer. Je to odpich ja svině a přitom z toho člověka nebolí hlava, jak z trance / dance / techna S jazykem
3  Údržba fóra / Ke smazání / Re: Ríša se zlobí kdy: 03. Září 2008, 18:43:13
Protože je pak jako RH Úsměv Nikdo ho nemá rád, ale stejně je celebrita. Sice sem Q slíbil, že ho sem nebudu tahat, ale tohle je jasná paralela. Šťastný
4  Pokecání / O Vás / Re: Problém mladého introverta kdy: 03. Září 2008, 17:23:54
Že jestli to má mít nějaký výsledek, tak musíš bejt chlap. Třeba s tím dotykem OK, ale IMO bys měl skončit na něčem jako a) bude na tebe koukat divně - "Promiň. " b) bude koukat normálně - "..." (=ticho + ÚSMĚV)

Kamarádkám ve třídě NEPODÁVEJ RUKU VOE ! Ale je podle mně OK a přímo SKVĚLÉ jít za nima jako jediný. Tím se dobře uvedeš. A navíc je to unikátní šance, kterou jinou už mít nebudou.
5  Údržba fóra / Ke smazání / Re: Ríša se zlobí kdy: 03. Září 2008, 16:46:40
Avaranger se baví tím, jak všichni mají pocit, že se Ríša nebaví tím, jak se všichni zlobí Mrkající Ava se diví Ríšovi, že chce odejít, když je tu tolik srandovně zbytečně nas*aných lidí Mrkající
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: statistika strachu z lidí kdy: 03. Září 2008, 16:30:30
JJ. Taky sem si tim prošel. A mě osobně teda nejdýl trvalo si přiznat, že některý věci, na kterjch jsem lpěl, prostě neměli cenu. Resp. nehráli žádnou roli.

Byl sem tak trošku jako Mirek Dušín. Věřil jsem tomu, že když se budu dobře chovat, že si získám respekt a tak Mrkající Tím nechci říct, že bych se snad nějakých zásadních hodnot vzdal. Ale spíš sem prokouknul to, že tyhle věci jsou fajn a je pro mě důležité si jich vážit, ale NENÍ to to, co zaručí úspěch. Konkrétní příklad (je to jen příklad, je mi jasný, že většina z vás si tohle nemyslí, ale tak si to převeďte nějak na sebe): Říkal sem si, že všichni ti lidi, co chodí po hospodách jsou flákači a ožralové, co se nedokážou bavit bez alkoholu. Špatně. A dalších věcí bych našel spousty.

(nutno podotknout, žetohle jsem řešil tak před sedmi, osmi lety Mrkající )
7  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 03. Září 2008, 16:24:00
Tak to pozor ! Aby neskončil náš pickuper s dírou v hlavě Mrkající V USA je jiná mentalita (speciálně v těch státech, co jsou hodně věřící - vnitrozemí, malá města).

Tam si to většina holek vážně nedovolí Mrkající Je to jako v islámských zemích - tam sou taky holky neuspokojený až běda, asi Mrkající

Ale na druhou stranu, ve větších městech to bývá lepší. Zasekaní bývají jen takoví ti maloměšťáci. (ale v USA sem nebyl - znám jen z vyprávění)
8  Pokecání / O čemkoliv / Re: Váš politcký směr a smýšlení kdy: 02. Září 2008, 20:25:00
Ty bys riskoval zatažení ČR do války s Čínou protože okupuje Tibet (a neni to jen Tibet, eště manžusko, pokud vím, možná si to pletu)? Ne. Tak přesně z toho důvodu to neudělali ani amíci.
9  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Prosil bych Vás o radu. kdy: 01. Září 2008, 19:01:41
Jestli se znáte moc dobře, tak s tím moc nepočítej. A hlavně neudělej nějakou blbost (třeba jako v prvním díle How I Met Your Mother) a neřekni ji, co k ní cítíš Mrkající
10  Údržba fóra / Ke smazání / Re: Ríša se zlobí kdy: 01. Září 2008, 19:00:24
To je ríša před operací.
11  Pokecání / O Vás / Re: grand finale - Střípky jen střípky kdy: 01. Září 2008, 18:59:35
LOL. Já sem to hlokám nevěřil, to "ale běda jak dostane rýmičku" Úsměv A ono je to pravda ! Šťastný
12  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na ni? kdy: 01. Září 2008, 18:43:37
No vida, to jsi šťastlivec, že víš na čem jsi.
13  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 01. Září 2008, 18:28:21
noghri: Děkuji Úsměv Pochvala z tábora nepřítele se cení 2x Šťastný
14  Pokecání / O chlapech / Re: bubenici kdy: 01. Září 2008, 17:42:06
Holky letí hlavně na hezké kytaristy a bubeníky Úsměv Ale když dotyční nic neudělají, tak to jde do ztracena, žejo Mrkající
15  Pokecání / O čemkoliv / Re: Zku***ná náhoda kdy: 01. Září 2008, 16:49:43
U nás je in "zaláskovává" Šťastný Ale tak sem chtěl obohatit diskuzi i jinými výrazy Šťastný
16  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Na rande vodku s džusem? kdy: 01. Září 2008, 16:43:53
Když nejsi blbej a namíchaš TROCHU vodky se SPOUSTOU džusu, tak ona zůstane střízlivá a bude mít pocit, že je na káry, což je nejlepší možnost Šťastný
17  Pokecání / O chlapech / Re: Proč balí jiný holky, když má mě? kdy: 01. Září 2008, 16:37:48
No, třeba ten její není tak špatnej, jak nám ho ona líčí. Resp. klidně moh bej "jednim z nás"  ( Šťastný ) ale prostě prozřel a zjistil, že když si jí chce udržet, tak, že se musí chovat takto. A možná je jen naše chyba, že si nejsme ochotni připustit, že kdybysme zahodili předsudky o tom, že holky chtějí "hodného kluka", tak bysme měli stejný úspěch.
18  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 01. Září 2008, 16:34:33
...
Ale jo. Jenže musíš pochopit, že tyhle všechny věci jsou to co dělá z "jejího kluka" něco cěmu říká "skvělý kluk s rozhledem". Ale z "kluka co jí napsal na seznamce" to udělá "nějakýho architekta, bo co...".

Jak jsem psal, holku můžeš jednoduše okouzlit kupou blbostí a zbalit jí (ač to vypadá primitivně - taky chceš  aby zareagovali její "primitivní obvody" - aby měl zájem, aniž by věděla proč). A až budeš s ní, tak pokud není úplně blbá a nebudeš to do ní hustit horem dolem, tak si jí tímhle ještě víc získáš, ale prostě to nesmíš nasadit hned v první lajně ! Úsměv
19  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 01. Září 2008, 16:29:40
GR77A:
ponuka = nabídka
zobrat = vzít
jej = jí
20  Pokecání / O rozchodech / Re: Dlouhé počtení pro klid duše uveřejněné... třeba to někomu návdavkem pomůže. kdy: 30. Srpen 2008, 00:34:00
Google kamarad
http://www.google.com/search?q=define%3AIMO
21  Pokecání / O rozchodech / Re: Dlouhé počtení pro klid duše uveřejněné... třeba to někomu návdavkem pomůže. kdy: 30. Srpen 2008, 00:00:46
Na tom něco bude Úsměv
Ano, je na tom spousta lichého doufání Úsměv Když takováhle holka "vyspěje" tak rozhodně nepude za tebou... se obávám. Stejně jako nepůjde za mnou. My prostě IMO přitahujeme tyhle typy. Prokletí. Zkoušel sem to od rozchodu na docela řadu holek. A jediná, co měla zájem, tak je zas taková nezkušená. (tím si teda nechci stěžovat, protože se snaží a já jsem navýsost spokojen)
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ex priatel a vsetky problemy okolo... kdy: 29. Srpen 2008, 23:57:32
nejjednoduší řešení = nejlepší řešení, takže bych do toho šel jako Ava, tzn bez omáčky mu říct že to je tvoje pole a ať odjede s hnojem pryč
Kdyby šlo o pole, tak by tam ten hnůj měl složit. Páč by se to aspoň pohnojilo Mrkající Šťastný Ale to jen tak na okraj Šťastný
23  Pokecání / O čemkoliv / Re: statistika strachu z lidí kdy: 29. Srpen 2008, 23:55:11
Žádnej kamarád kterej všechno naučí neexistuje, musí se to naučit každej sám.
Tak to teda nesouhlasím. Kámoš je právě ta opora, co tě z toho dostane. Prostě tě dotahne mezi lidi, bude tě zapojovat do hovoru, bude tě seznamovat s lidma. A postupně tě navede.
24  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Na rande vodku s džusem? kdy: 29. Srpen 2008, 23:48:20
Já bych taky řek, zkusit to. Jako třeba to nařeď s džusem, ať se z toho nezeblejete, ale do pohody se to hodí. Z tebe odpadne stres a z ní zábrany Mrkající Šťastný Hlavně mít rozum a nepřehnat to.
25  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Re: IRC kdy: 29. Srpen 2008, 23:39:02
Tak tam jdu kouknout... teĎ ! ! !

BTW: Pokud by někdo chtěl ušetřit práci s řešením, tak ve chvíli, kdy si nainstalujete klienta, tak by měl fungovat tento odkaz:

irc://irc.quakenet.org#Qark.net (stačí zkopírovat do adresního řádku - fórum mi tu nepovolí klikací odkazy začínající irc://)

Mě to v chatZille funguje suprově Mrkající
Stran: [1] 2 3 ... 126
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS