Poslední příspěvky: CaCtus

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 08:12:07

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 984 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 24. Červen 2008, 00:47:10
Tedy přelouskat toto téma chvilku trvalo. Smekám klobouk, parádní změna člověka. Nejlepší ještě je, jak píšeš. Dodává to tomu tu správnou energii a je vidět tvůj zápal.
2  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: FLIRT kdy: 28. Leden 2008, 20:48:31
Kdysi jsem četl pěknou definici flirtu. Mám pocit, že to bylo od M. Kundery.... Tuším, že to bylo nějak takto: "Flirt je konverzace, s nezaručenou nabídkou sexu.  Mrkající
3  Pokecání / O čemkoliv / Re: Věkové rozdíly MUŽ-ŽENA/ŽENA-MUŽ kdy: 28. Leden 2008, 20:39:48
Docela by mě zajímalo, podle čeho posuzujete onu "vyspělost"  Mrkající . Nicméně je fakt, že jsem si tak zhruba od 16  rozuměl lépe se staršíma holkama. Teď mi bude 19,  ten rozdíl se maže, ale stejně mam pocit, že mi vyhovuje, když je holka tak o rok,  2 starší.   Úsměv . Nějak si s nimi víc rozumím.
4  Pokecání / O ženských / Re: O duvere kdy: 23. Srpen 2007, 14:02:41
Když jsem si přečetl tento thread, tak mam pocit, že ti můžu říct jen jedno. Buď rád, že to skončilo relativně takhle "brzo" a ne později - bolelo by to mnohem víc. Takovou holku bych ti vážně nepřál.
5  Pokecání / O čemkoliv / Re: verite na opravdove kamaradstvi mezi muzem a zenou? kdy: 14. Srpen 2007, 11:05:28
Už se to tu myslmi řešilo no, ale i tak to napíšu klidně znovu.
Podle mě opravdový kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje. Pokud můžu mluvit aspoň za sebe.
Kamarádky dlouhodobě nemam. Pač většinou chci od ní něco víc. Nebo se s ní nebavim vůbec(nebo jen tak zlehka) a to se jako kamrádství brát ani nedá... To je spíš ,že se známe. Takže tak.  S jazykem
V podstatě s tebou souhlasim. Ačkoliv "kamarádek" mám plno, ale to je pouze vztah, kde vim, že to k tomu sklouzne třeba i po letech a nebo to skončí, Koneckonců někdy se ti zase ten člověk po dlouhé době tak zhnusí, že už ho nechceš ani vidět.
6  Pokecání / O čemkoliv / Nasazování kondomu kdy: 12. Srpen 2007, 13:16:59
Dobrý den
Nedávno mě napadla tato otázka a rád bych se ze zvědavosti dověděl, jak jsou na tom ostatní lídé. Já preferuji když kondom nasadí partnerka. Jak vy?  Andílek
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS