Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1]
|
|
1
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Zadaný...
|
kdy: 22. Březen 2007, 08:23:50
|
Sice už to tady zřejmě nikdo nečte, ale co... aspoň se "vypíšu"  Nechci předbíhat a tak nějak dělat si zbytečné naděje... Ale mám pocit, že se to nějak pohnulo... Tedy mám jednu doměnku... že se s tou svou rozešel... jistotu nemám, zatím jsem nějak neměla příležitost to zjisit ani nechat zjistit někým jiným... No a jinak, v jeho chování... (krom toho, že mi příjde nějaký zkleslý atd.) tak mi řekl věc, kterou bych si mohla vstáhnout na sebe a jestli by to tak bylo, tak by to znělo pozitivně a znamenalo by to, že začal ve mě vidět holku jako takovou a ne jenom kamarádku 
|
|
|
|
|
3
|
|
kdy: 17. Březen 2007, 18:12:18
|
Marti: Zepomenout se snažím už dlouho...  nejde to... Stačí ho znovu vidět a jsem v tom zase až po uši  Bude to znít jako fráze atd. ale fakt si myslím, že zrovna on je ten pravý...  achjooo 
|
|
|
|
|
6
|
|
kdy: 12. Březen 2007, 14:34:23
|
No jistota by asi nebyla moc velká. Ale je jisté, že za "normálních" okolností je ta pravděpodobnost větší? Myslím, že stát se může cokoliv v jakémkoliv vztahu... A stejně asi přebírat neumím, tak to je jedno... Takže spíš čekám, jestli se rozejdnou a jestli jo, tak budu nablízku atd. Ale nevím nevím... Je to dost těžké vydržet... 
|
|
|
|
|
8
|
|
kdy: 07. Březen 2007, 08:27:28
|
slada: Díky za radu  Budu se snažit to brát tak, jak jsi to řekl  Ale stejně pořád nevím jak přesně to dělat  Problém v tom celém je, že to vypadá, že on ji fakt hodně miluje  Na druhou stranu, nevím, jak to vidí ona...
|
|
|
|
|
9
|
|
kdy: 28. Únor 2007, 11:08:30
|
Polly: Říká se, že skusit se má všechno, tak nevím. Ale mohl by tady někdo napsat, jak na to. Vždyť přece už tolika lidem se podařilo získat někoho zadaného, prostě přebrat, tak proč tady někdo nehodí nějaký tip? Protože když ji/ho miluješ, není co řešit! 
|
|
|
|
|
10
|
Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Povedlo se vám tady někomu přebrat holku/kluka?
|
kdy: 26. Únor 2007, 21:32:47
|
Tak oznamuji, že to asi zvdávám. Asi říkám proto, protože člověk si nemůže být sám sebou nikdy jistý. Srdce sice stále naříká a chce toho dotyčného zadaného. Ale když rozum vidí, jak jí má tu svou rád, tak pořád burcuje srdce, ať toho nechá.  Tak se budu usilovně snažit chovat se k němu jako ke kamarádovi a uvidíme, co se z toho vyvrbí...  Nevím, prostě nějak mě ta naděje přešla, že mám nějakou šanci...  Jinak všem díky z podporu! Vědět, že to není každému fuk, co jiný řeší, je fajn a díky! 
|
|
|
|
|
14
|
|
kdy: 10. Leden 2007, 15:38:46
|
uucho: Hm, a jak to mám zkusit? Jako se přímo zeptat: Hele, tak co, mám šanci, nebo i kdybys byl volný, tak nic? Nevím totiž, jak to zjistit jiným způsobem... ale na tohle asi nemám, se tak natvrdo zeptat 
|
|
|
|
|
15
|
|
kdy: 09. Leden 2007, 23:39:14
|
No je mu dvacet, jako mě. Chodíme na stejnou výšku. Ten jejich vztah bude mít za chvíli tři měsíce. Zatím mám velké odhodlání si i počkat... V chlapech se nedá vyznat, ale co to tak rozebírám s kámoškama, či kámošema (jen přes web) tak všichni říkaj, že podle toho, jak se chová, mu na mě záleží - já vím, to ale neznamená, že je tu možnost, že by mě možná někdy chtěl jako holku... Ale fakt díky lidi za rady! Jste zlatí  Člověk už ztrácí málem naději, že se najdou i fajn lidi, kteří chtěj poradit, a jen nemoralizujou, že se jim do toho nemám cpát. PS: Tu jeho neznám... Což je možná dobře, nebo špatně?
|
|
|
|
|
16
|
|
kdy: 09. Leden 2007, 23:20:15
|
Zkrátím to: Zamilovala jsem se do kluka, ale je zadaný  Hrozně moc o něho stojím... Jsme momentálně kamoši. Byli jsme jednou někam sednout a asi někdy půjdem zas. Je to hnusné, ale když já bez něho nedokážu být! Tak prosím, žádné moralizování... Jak ho přebrat? Jen čekat, až se rozejde, nebo to zkusit přímo nějak ho "balit"? Díky všem za úpřímné rady!!!
|
|
|
|
|
|