Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1]
|
|
2
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci?
|
kdy: 08. Listopad 2007, 18:42:19
|
|
Ale ja vim na 100000% že ji chce, ale ja nevim proč, ale ja mam s timhle problem. Dost velky. Proste neumim kominikovat... na vsechno ptat se mi prijde blby (je mi 14 a nad otazkou jestli si rano muzu pustit komp premyslim pul hodiny jestli zeptat nebo nezeptat, vsechno si asi moc beru. Ja vim, ze mi to rodice dovoli, ale radsi budu pul hodiny premyslet jestli se zeptam...). Nedoporucujte mi cislo na doktora chocholouska ani na bohnice...
|
|
|
|
|
3
|
|
kdy: 08. Listopad 2007, 18:23:47
|
Vidim ze sem rozpoutal poutavou diskuzi okolo me blbosti  . Kazdopadne to mas asi horsi nez ja, protoze ja vim ze ona odeme pusu (a asi i vic) chce, protoze mi to psala a porad naznacuje a tak, jenze ja sem debil a nevyuziju toho  vim ze si vsichni rikate: "To je nejake blb, chodi s holkou, ona chce polibit a on to neudela...", ale nevim proc, ale neni to tak lehky. Kdyz sem este doma tak si rikam ze dneska uz to konecne vyjde a cim sem k ni bliz tim vic to odsuzuju no a nakonec jak ji vidim tak se nezmuzu ani na to dat ji ruku (navic je zima a ona ma packy schovane v rukavech od bundy) 
|
|
|
|
|
4
|
|
kdy: 08. Listopad 2007, 16:23:13
|
|
O.K... sebevrazdu teda odlozim na sobotu a zitra to este zkusim. Ja nevim ceho se bojim, vlastne niceho. I kdyby tu pusu nechtela (ale chce) tak vim, ze by to vzala se srandou, protoze je takova, ale ja to proste nevim proc ale neudelam. Proste z nejakeho zahadneho duvodu to proste nedam.
|
|
|
|
|
8
|
|
kdy: 07. Listopad 2007, 17:27:29
|
Ale s babama je to tezky... to jsou takovy otazecky jako: "Je na to ted pripravena?", "Ted se to nehodi.", "Je spatne otocena..." a pokracuje to az to skonci: "No tak priste se konecne polibime". A cely proces se opakuje a opakuje a opakuje... nikdo proste nema odvahu zacit 
|
|
|
|
|
13
|
Údržba fóra / Hovadiny / Ti rodiče... jsou takoví všichni?
|
kdy: 30. Říjen 2007, 16:57:22
|
|
Zdravím všechny, mám takový větší/menší problémek. Mám uplne super holku, ale nevim jak o ni rict rodicum. Když jsem jim o jedné řekl, tak to bylo každý den: "Tak kde jste byli? A jaky to bylo? A libali jste se? A jak vypada? A je hezka? A ma te rada? A pujdete nekam zitra? A..." Potom to do 5 mint ví celá rodina, přeiběhne strejda, kterej si ze mě začne dělat prd*l: "To bude nějaká škareda co? Ty a mít holku? Tomu nevěřim..."
Tak se ptám co dělat... Nejradši bych, aby o tom nevěděli, ale to bych nebyl doma a bylo by to divný, protože nikdy takhle na podvečer ven nechodim a najednou 200 sms a chdoim ven...
Diky za radu
Téma přesunuto ze sekce JAK NA ŽENSKÝ do sekce HOVADINY
Důvod: Umístěno ve špatné sekci...
kvarkopako
|
|
|
|
|
|