Poslední příspěvky: EcLiPs3

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 16:40:53

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 251 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 09. Listopad 2007, 17:18:09
ale rekl jsem si a dost budu to odkládat budu litovat a bic ztoho nebude tak jsem ji jednoho krásneho vecera proste tu pusu a dal a bylo Mrkající
Na to se chystam ted taky... je nevim, jestli ji tu pusu mam dat na uvitanou nebo az se budeme loucit Kroutící očima
2  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 08. Listopad 2007, 18:42:19
Ale ja vim na 100000% že ji chce, ale ja nevim proč, ale ja mam s timhle problem. Dost velky. Proste neumim kominikovat... na vsechno ptat se mi prijde blby (je mi 14 a nad otazkou jestli si rano muzu pustit komp premyslim pul hodiny jestli zeptat nebo nezeptat, vsechno si asi moc beru. Ja vim, ze mi to rodice dovoli, ale radsi budu pul hodiny premyslet jestli se zeptam...). Nedoporucujte mi cislo na doktora chocholouska ani na bohnice...
3  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 08. Listopad 2007, 18:23:47
Vidim ze sem rozpoutal poutavou diskuzi okolo me blbosti Smějící se. Kazdopadne to mas asi horsi nez ja, protoze ja vim ze ona odeme pusu (a asi i vic) chce, protoze mi to psala a porad naznacuje a tak, jenze ja sem debil a nevyuziju toho Podivený vim ze si vsichni rikate: "To je nejake blb, chodi s holkou, ona chce polibit a on to neudela...", ale nevim proc, ale neni to tak lehky. Kdyz sem este doma tak si rikam ze dneska uz to konecne vyjde a cim sem k ni bliz tim vic to odsuzuju no a nakonec jak ji vidim tak se nezmuzu ani na to dat ji ruku (navic je zima a ona ma packy schovane v rukavech od bundy) Podivený
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 08. Listopad 2007, 16:23:13
O.K... sebevrazdu teda odlozim na sobotu a zitra to este zkusim. Ja nevim ceho se bojim, vlastne niceho. I kdyby tu pusu nechtela (ale chce) tak vim, ze by to vzala se srandou, protoze je takova, ale ja to proste nevim proc ale neudelam. Proste z nejakeho zahadneho duvodu to proste nedam.
5  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 08. Listopad 2007, 14:59:34
No dneska sem to o5 posral, jak jinak ze? Nema cenu to resit... Zaver: Sem debil, kterej to nidky neudela Smutný (pokud vas zajima proc jsem to napsal, tak jsme dneska byli u ni doma a co si myslite ze jsem udelal... ze by zase nic?)
6  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 07. Listopad 2007, 18:44:04
Mozna je problem v tom, ze pusu bych ji normalne "vrazil" hned, ale ja se bojim ze se treba bude chtit libat a se este nelibal  Stydlivý Podivený Neutrální takze kdyby z te pusy preslo na libani tak sem v riti  Smutný
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 07. Listopad 2007, 18:08:07
Hele, ver mi ze bych to udelal fakt moooc rad. Ona na to vzdycky pri louceni jenom ceka ale ja to proste neudelam Podivený Nevim proc, ale proste na to nemam. Nevim proc, ale asi nemam dost odvahy nebo ceho Neutrální proste kdyz se loucime tak stojime vedle sebe, cumime na sebe ale nic  Stydlivý Velmi smutný Ďábelský
8  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 07. Listopad 2007, 17:27:29
Ale s babama je to tezky... to jsou takovy otazecky jako: "Je na to ted pripravena?", "Ted se to nehodi.", "Je spatne otocena..." a pokracuje to az to skonci: "No tak priste se konecne polibime". A cely proces se opakuje a opakuje a opakuje... nikdo proste nema odvahu zacit  Podivený
9  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 07. Listopad 2007, 13:44:35
Ale furt to teda neni horsi... je lehci nekoho odmitnout nez se ho zeptat a odmitnuti riskovat
10  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 07. Listopad 2007, 12:21:50
ja sem uplny lamaaak  Stydlivý S jazykem ted mam moc faine babu a bojim se ze to zkazim  Neutrální a nemam odvahu nic zacit... proste cekam az to udela ona a ona ne
11  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Dvojsmysly kdy: 07. Listopad 2007, 09:51:18
Tak sem prosim nekdo nejake dvojsmysly napiste...  taky by me to zajimalo  S jazykem diky Úsměv
12  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Proč všechno musí začínat kluci? kdy: 07. Listopad 2007, 09:44:32
Ahojte, tak yjste si všimli, že většinou se na takové ty věci jako "co ke mně cítíš" atp. musí ptát kluci? Prostě holka se na to většinou nezeptá... cítí to, ale nezeptá se. Všimli jste si toho? Neni to divny? S jazykem
13  Údržba fóra / Hovadiny / Ti rodiče... jsou takoví všichni? kdy: 30. Říjen 2007, 16:57:22
Zdravím všechny, mám takový větší/menší problémek. Mám uplne super holku, ale nevim jak o ni rict rodicum. Když jsem jim o jedné řekl, tak to bylo každý den: "Tak kde jste byli? A jaky to bylo? A libali jste se? A jak vypada? A je hezka? A ma te rada? A pujdete nekam zitra? A..."
Potom to do 5 mint ví celá rodina, přeiběhne strejda, kterej si ze mě začne dělat prd*l: "To bude nějaká škareda co? Ty a mít holku? Tomu nevěřim..."

Tak se ptám co dělat... Nejradši bych, aby o tom nevěděli, ale to bych nebyl doma a bylo by to divný, protože nikdy takhle na podvečer ven nechodim a najednou 200 sms a chdoim ven...

Diky za radu

Téma přesunuto ze sekce JAK NA ŽENSKÝ do sekce HOVADINY

Důvod: Umístěno ve špatné sekci...

kvarkopako
14  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: O čem se s ní bavit? (témata!) kdy: 29. Říjen 2007, 17:14:13
Pls potrebuju help... mam holku a prez icq nebo sms si povidame uplne suprove, mohli bychom si neco psat porad, ale kdyz nekam jedeme tak rekneme sotva 4 vety  Velmi smutný Velmi smutný muze mi nekdo pls poradit? diky vsem, i tem co tuhle blbost precetli  Podivený Úsměv
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS