Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1]
|
|
1
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak to dopadne??
|
kdy: 28. Září 2008, 11:10:45
|
Dík  budu doufat, že té holce nehrábne  ...včera už mi i pověděla, že se tak dívala co je všechno za města kolem mého bydliště a napadlo ji, že bysme si mohli vyjet nějaký víkend na výlet do Vídně, což jsem koukal  tak snad už to není jentak a začíná to mezi námi vzkvétat 
|
|
|
|
|
2
|
|
kdy: 27. Září 2008, 17:54:05
|
Díky všem za rady  A na ni fakt hodně, když jsem jakože víc odtažitej. V jednu chvili jsem behem toho tydne myslel,z to je konec muj asi  najednou mezi nama takova divna zmena. A bylo to proste jiny. Prej potrebuje cas a neslibuje ze se rozhodne pro me a odesla. Tak jsem ji nepsal njakej ten den, pak jsem se ji ozval a proste uplne v poho. Ale ona me prej chce, ja chci ji a rikala ze jedinej duvod proc nejsme spolu jeste, je ten jeji byvalej. Ze by se pak na nej nemohla ani podivat apod. Prece to nemuze branit nasemu vztahu mezi nama, nemuzem vsecko udrzovat v tajnosti a navic stejne uz neco zacina tusit. Vcera jsem se ji zeptal jestli by nechtela prijet v utery driv na intr a ze bysme mohli vyjit do mesta, na nejakou hzkou prochazku, do kina a na nejake dobre jidlo. A ona rikala ze uz ten den ma neco domluveny s kamoskou ale hned se automaticky nabidla, ze muze prijet den predem a muzeme tohle podniknout. Z toho jsem si vzal to,ze o me fakt ten zajem asi musi mit, ne? Kdyz kvuli tomu prijede o den drive. Nevim jak udelat to aby to proste mezi nama klaplo aniz by ji to byloblby vuci nemu.
|
|
|
|
|
3
|
|
kdy: 21. Září 2008, 12:47:20
|
No prave, to je to. Libila se mi,ale proste jsem se drzel zpatky a nakonec jsem nejak udelal to,ze ten prvni krok udelala ona. No snad to dopadne dobre pro me. Doufam, protoze jsem se na ni fakt upnul a je skvela no  a delam presne to co si rikal, nevtiram se, a je to takovy neutral 
|
|
|
|
|
4
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Jak to dopadne??
|
kdy: 21. Září 2008, 12:15:05
|
Zdravím vás všechny  Chtěl bych se na vás obrátit s jedním kratším příběhem a poprosit vás o váš názor na věc  Jsem už skoro dva měsíce nový na jedné škole. Potkal jsem tam holku, která se mi líbila a vzájemně jsme na sebe pokukovali. Jenže chvíli na to, jsem se dověděl, že to je holka mého čerstvě nového kamaráda. Řek jsem si, že si teda budu muset nechat přejít chuť. No on nás pak spolu seznámil a všechno v poho. Ona byla strašně moc fajn. Rád jsem si s ní povídal a ona se mnou očividně taky. Když se vždy stavila na pokoj k tomu svému, tak pak následovala návštěva i u mě a mých spolubydlících a vždycky jsme s parádně pobavili. Sem tam mě pozvala na řízek k ní na pokoj,ale nikdy jsem nešel. A spolubydlici už mě začínai popichovat že mě chce a že z toho kouká průšvih. No a jeden den už si mi řekla i o číslo a začali jsme si psát. Řekla mi, že mezi ní a tím jejím už to nefunguje a že mu řekla,že si dají oddech,ale mně k tomu dodala, že už tomu šanci nedává a že jak byla se mnou, tak si uvědomila co ji chybělo. No a ještě tn večer jsem jí doprovázel k ubytovně, chvíli jsme si tam pak povidali a ona si mě přitáhla a začali jsme se líbat.Bylo to super. Ja ji chtěl,jen mě prostě drželo zpět to, že to je holka mého kamaráda, ale teď už ji odolat neslo. Tak v tajnosti jsme byli ten tyden tak nějak spolu a stravila pak i noc u mě na pokoji  Prostě všechno supr. Jenže nevím co z toho bude dál, protože mi v den kdy jsme se rozjeli domů řekla, že ještě musíme něco probrat až se po víkendu sejdeme, dali jsme si pusu a jeli jsme.A pak mi napsala, že teď potřebuje být sama, aby si to v hlavě všechno probrala do dneška. Už jsem se na ní upnul, protože je to fakt báječná holka, a teď se bojím toho, aby to třeba i mezi námi neskončilo. A nebo aby se nechtěla vrátit zpátky k němu. Což doufám že nejde se vrátit k někomu, se kterým už nechtěla být a v té době oddechu byla se mnou ne? ...děkuji za vaše názory a nějakou tu radu 
|
|
|
|
|
6
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: "Bejvalka" vs. "bejvalej" nejlepší kamarád
|
kdy: 16. Květen 2008, 10:11:39
|
Jo to jsem zapomněl napsat. Ja se ho na to zeptal, jestli mi nahodou nechce říct něco, co se týká doby mýho balení JÍ. A na to mi řekl, že o ničem neví, tak jsem mu tak trošku nenápadně naznačil. A on že mu mám připomenout víc že už si to prej nepamatuje  tak jsem mu toho pár řekl. Něco přiznal a většinu popřel. Buď řekl že si nepamatuje, že by něco takovýho říkal a nebo že si to prej vytáhla z kontextu. A ještě jeden paradox, tvrdil mi, že mi pomáhal v tom, abych ji prej sbalil a že nebýt něj, tak mi to asi nevyjde...  takže podle toho co řekl, tak ji asi sbalil pro mě nebo ja nevím  ....a ještě něco. Bývali jsme fakt dlouho super kamarádi, on byl sice známej PŘEKRUCOVAČ všeho a nebo si vymýšlel, ale v tý době podle mě mi nekecal a hodně věcma jsme se vzájemně svěřovali....mám v tom bordel, ale pořád zdravá intuice mi říká že mám věřit holce.
|
|
|
|
|
7
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / "Bejvalka" vs. "bejvalej" nejlepší kamarád
|
kdy: 16. Květen 2008, 01:12:46
|
|
Všechny vás zdravím lidi. S jedním mým problém bych se chtěl zkusit obrátit na vás. Nevím si rady. Mám asi dva měsíce po rozchodu s holkou, se kterou jsem byl 5 měsíců a pak se se mnou z neznamých důvodů rozešla. Myslel jsem si, že za tím byl nějakej jinej, tak jsem se ji na to zeptal, ale odpověděla mi, že v tom jinej není. Tak jsem jí věřil, protože podle mě, celých 5 měsíců jsme byli k sobě hodně upřímní. Ale asi dva týdny po rozchodu jsem ji viděl jít po městě za ruku s jiným, ale tvrdila mi, že kvůli němu to nebylo. Promiňte, že j to tak dlouhý,ale myslím, že tady jde asi i o nějaký ty detajly k případnému vyvození úsudku.
Začnu od začátku. Během doby, co jsem ji balil, to bylo takový strašně nejistý z její strany vůči mně. Jeden den jsem si myslel jakože super, ta bude moje a nejednou další den náhlá změna chování, prostě najednou opět odtažitá. A párkrát se to stalo až jednou za mnou přišla a zeptala se mě,jestli jsem si všiml jejího různorodýho chování ke mně. Řek jsem jí že jo a požádal o vysvětlení. A pověděla mi, že v tom má prsty můj nejlepší kámoš. Že ona je vždy mnou nadšená a on ji řekl něco nepěknýho o mně z minulosti, a prostě spoustu hnusných věcí na mojí adresu. Že ji za chvíli odkopnu atd. A ji to prej vždycky strašně zviklalo, že už se prej několikrát takhl spálila. A že mi to nemohla říct dřív, protože jí řekl, že jestli ho někdy podrazí, tak ji ze života udělá peklo. A taky věděla že si s ním řeknu všechno, tak se za mnou s tím bála jít. A protože ve mě měla pak velkou důvěru, tak mi to nakonec řekla, ale s tím že jsem mu nic nemohl říct. A ON mně oní jednou řek, že je strašně rozdavačná, že si mám dát pozor. Dál jsem se ho na nic neptal, z moji strany absolutní nezájem, potom co mi u ni prováděl. A po pár dnech jsme začali spolu chodit a toho svýho nej kamoše jsem nemohl ani cítit - ignoroval jsem ho. A zároveň ty mojí se znepřatelila kamarádka její a začala to táhnout s ním. Ta moje ji začala nenávidět a nadávala na ni. Jenže...
Ta moje se se mnou náhle rozešla. A furt jsem nebyl schopnej pochopit proč. Říkala mi že to kvůli tomu se kterým jsem ji viděl nebylo, že ona sama si není jistá proč. Tak mi to nedalo a domluvil jsem se s tím svým bejvalým kámošem na pivo, že se ho potřebuju na něco zeptat. Kupodivu šel. Zeptal jsem se ho tedy, jak to přesně myslel tenkrát tím "je rozdavačná dej si na ni pozor" tak mi to řekl. Řekl něco, co se mi vůbec nelíbilo a nemoh jsem tomu uvěřit. Vůbec se mi to k ní nehodilo, ale to co mi řekl, tak mi dalo logiku tomu, proč to dopadlo mezi mnou a ní,tak jak to dopadlo.A my dva s kámošem jsme se začali zase bavit. I když vím, že LÁSKA se logikou neřídí, ale v tu chvíli jsem měl strašnou potřebu najít nějakej důvod proč. tak jsem ji začal totálně ignorovat a řek ji pár nepěkných věcí, i přesto že ona mi pořád vypisovala a ptala se, co se se mnou stalo a že si mám věřit čemu chci, že mám svoji vlastní hlavu. A nedávno jsem se s ní začal zas bavit a řekla mi, že už se s tam tím rozešla. Že udělala velkou chybu s ním. A prostě jsme si začali spolu uplně báječně povídat. Řekl jsem to tomu mýmu kámošovi,kterej mi lezl do toho vztahu předtím. A on mi začal vykládat, že mě určitě bude chtít zpátky, že to párkrát udělala už jiným, a že si mám dát na ní pozor, že vím jaká je. A ona mi zase začala pořád vykládat, že už ví, že se ním opět kamarádím, že je to ale moje věc, a že nemám zapomínat na to,jak mi házel klacky pod nohy, že si mám dát na něj pozor, že vím jakej je. On zase říkal,jak prej dolejzá za tou jeho kterou začala předtím nenávidět.Ona mně zase povídá, že se s ní vůbec nebaví a teší se až vypadne ze školy a nebude ji potkávat.Prostě oba nezávisle na sobě do mě hustijou pravěj opak toho, co řekne ten druhej. A já začal přemýšlet nadtím, jak to doopravdy je, kdo z nich mluví pravdu a kdo z nich lže. Jsem v nesnázích. Vždycky jsem věřil v tu moji bejvalku, nikdy mě nezklamala a říkali jsme si podle mě všecko. Já ji stejně pořád miluji, nic mi nezměnilo city k ní a chci ji zpátky. A on je známej tím, že si dokáže někdy fakt hodně vymýšlet, ale nechci zase udělat nějakou blbost. Nevím, jestli na to existuje nějaká rada. Ale budu vděčnej za všechno. Díky za trpělivost v přečtení a odpovědi.
|
|
|
|
|
|