Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1]
|
|
2
|
Údržba fóra / Hřbitov / Re: SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME
|
kdy: 20. Leden 2008, 15:12:50
|
No, ale lidi ja nevím co furt byste rozhodovali  Já jsem docela rád, ze si můžu užívat s tak pěknou holkou a klidně budu radsi magor a zasukam si, nez abych se na ni vykašlal  TAKZE SRY pánové, ale vaše ultimáta si nechte stranou, občas je potřeba zapomenout na nějakou svou cenu, zajímalo by mě co byste dělali, kdyby se snim rozesla díky tomu ze sem ji dal cas a kdybyste si pustili na videu co udela kdyz ji dam ultimatum, myslim ze byste zas zalezli do díry .)
|
|
|
|
|
3
|
|
kdy: 20. Leden 2008, 13:23:37
|
|
jistě že né ale ona sama mi rikala ze zamilovanost knemu uz je nekde pryc... ale lidi zkuste si predstavit ze vam vas pritel/pritelkyne zachranila zivot. Ona vtom neni láska, ( ta uz je pryc ) je tu jedna vec kerou sem vam nerekl... prostě on ji zachranil zivot a mezitim obdobim se mezi nima upevnil silene silnej vstah a ted ja nevim co dal, musim se snazit aby mi duverovala a mela jistotu , ultimáta sou naprosté nesmysly
|
|
|
|
|
4
|
|
kdy: 20. Leden 2008, 12:39:32
|
|
Hele lidi a což to takhle vzít z jejího pohledu, je stim klukem 4 roky a najednou prijdu já, a ona prostě chce mit jsitotu a ma zatim oba , treba se bojí ze se na ni vykašlu, taky to nema jedoduchy. Mozna by bylo lepsi to neresit a nechat to na čase
|
|
|
|
|
5
|
|
kdy: 20. Leden 2008, 10:47:08
|
Asenagio > už jsem ji to řekl několikrát a už je to ai měsíc, ona mi zs řekla ze se do mě bojí zamilovat, potože se bojí že příjde ta chvíle, kdy to bude muset rozseknout... no a od té doby prostě chodíme třeba kemě do bytu kde nás nikdo nevidí a tam prostě tak si různě hrajem ( NE SEX ) ale hranice intimity už ústí i ktomu sexu  Napsala mi za měsíc asi 125 sms což už o něčem i svědčí, ale takhle se to nikdy nepohne, musím říct, že je jiná než ostatní, ona je schopná takhle pokračovat dál a neuvedomuje si ze mi to ublizuje, když cokoliv bych namítl, dočkal bych se jen odpovědi že si nevážím toho co je a jesi si uvedomuju ze to vubec nemusí bejt... Ale já se stím snažím prát, ale jak by bylo vám vidět holku kerou milujete na klíně kluka kerej se sní cucá a ta holka ví ze já mu nic neprozradím ? Ale zas musím říct, že fakt to není zadna kurwa ani nějaká svině, fakt je milá a všecko, sem prostě druhej kluk ( tajnej ) a chci stim něco udělat, ale nevím co ( ona pořád říká, " neřeš tydle věci, nech to plynout ať to dopadne jak to dopadne " ) já se snažím, ale vím že to nijak nedopadne pač podle mě nemá žádné výčitky svědomí. Ale zas na druhou stranu prostě semnou zažívá " to co ve svém vstahu už strádá " to mi sama říká, ale co stím ? ... Díky všem, zato vás pozvu jednou na svůj koncert filmové hudby
|
|
|
|
|
6
|
Údržba fóra / Hřbitov / SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME
|
kdy: 20. Leden 2008, 08:09:47
|
|
Lidi, ja potřebuju pomoct, mám holku, kerá má kluka, ano je to tak, sme spolu tajně a ona ho nedokáže opustit a semnou chce bejt taky, na ultimátum ale nemyslím! Zadny tlačení na pilu, jenže takhle to dál nejde, nedokážu koukat jak ho líbá a pak je semnou a děláme zas jiný věci, ta holka ale nikdy nikoho nepodvedla, poradte co mám dělat, ona proste nechápe, ze já ji miluju na plno a nedokazu koukat na to co se děje, ale taky neokazu ji rict ahoj, to radsi sem spokojenej stim co mám, ale jak říkal Qark " ze zacatku ste kamarádi a pouze cukrujete, ale pak e dostanete za nebezpecnou hranici odkud neni navratu " My dva uz davno za tou hranici sme, ale návrat je tu pořád a to nedokážu přenýst.
pro presejsi informace se tažte zde na foru
|
|
|
|
|
7
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Kdo může, pomůže :)
|
kdy: 11. Duben 2007, 15:53:41
|
|
nejsem ten co strida holky jak ponozky, ale tydle holky sou fakt mrte uzasny, nenaladovy, proste jako napotvoru ty nejlepsi 2 holky musej bejt kamosky no... neee, fakt nejsem stridac
|
|
|
|
|
8
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Kdo může, pomůže :)
|
kdy: 11. Duben 2007, 14:09:41
|
Zdravím všechny, nejsem nějakej začátečník ani žádnej libovej frajírek, muzu rict ze uz mam za sebou hodne vstahů i rande.. Vsechny dopadli temer lip jak 100% ALE ted k memu problemu: Pred casem se me zalibila jedna holka, libil sem se ji, byl sem pro ni moc moc prima a tak se me jednoho dne zeptala jak to mezi nama vidim.. Rekl sem ze bych sni chtel chodit atd.. jenze ona mi rek na ze jsem ji tak moc prirostl k srdci ze semnou nemuze chodit a taky ze prej ji nedavno dal kluk kopky a od ty doby nikoho nece ani kdyby to byl nakej model.. Muzu potvrdit ze to vymluva nebyla, je ji 17 a me 16, mam radsi starsi holky.. A tak jsem to vzdal, jenze netrvalo ani den a vsiml sem si ze jeji nejlepsi kamoska je nadherna holka, zacli sme si psat, nakonec mi napsala ze se ji libim a ze sem moc prima, ale ze by nechtela svou nej. kamosku podvist, ja nechapu co je na tom za podvod, ale rekla mi ze by to ted nechala na cvhilku ulezet a ze pak se uvidí, ale rozhodne... ZAJEM TAM JE VIDET... spis premyslim jak ji dokazat ze to neni podvod vuci jeji nej. kamosce.. PORADTE MI .) Nechci zas moc dlouho cekat, mohla by se stat ze se obevi nejakej vydriduch a prebali ji 
|
|
|
|
|
9
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Milování mysionar
|
kdy: 18. Únor 2007, 07:22:00
|
Ahoj lidi, mám tu jednu otázku.. S pritelkyni sme zkouseli na prvním milování misionářskou polohu a tak sme to postupně zkoušeli. Dostali sme se docela hluboko ale víc to nešlo, pac proste pri tydle poloze me prislo, ze uz to víc nejde ani k sobe, ale zaroven me stihal pocit ze to tam musí jít este víc, nevím čím to bylo, ale rozhodne to tam nebylo uplne tak jak má, nechapu to... velikost nástroje mám slabej nadprůměr, tak nevím včem je problém  poradte prosím
|
|
|
|
|
|