Poslední příspěvky: GR77A

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 18:56:48

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 269 příspěvků v 1 741 témat od 1 703 uživatelů
Nejnovější uživatel: vincent18
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 7
1  Pokecání / O Vás / Re: Problém mladého introverta kdy: 04. Září 2008, 20:54:39
Fígl je v tom, že když introvert chce sbalit holku, tak to často provádí tak, že ona to často ani nepozná (myslí si že s ní kamarádsky kecá) a tak se nám pěkně uzavře kruh a jsme zas u toho: Vždyt bavit se s holkou neznamená, že jí balíš..  Šťastný

Tak přesně na tohle jsem hodněkrát dojel  Smějící se
2  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 04. Září 2008, 10:13:18
Chování bab nikdy nikdo nevysvětlí, já bych to zařadil jako další záhadu světa... Úsměv
3  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 04. Září 2008, 10:07:01
jenže poslední dobou zjišťuju, že každý člověk si musí poradit sám. Že si tím musí projít sám, sám si zkusit,co to obnáší a ne se pořád vyptávat na foru, jak ji chytit, jestli ji už můžu políbit, jestli mě chce a podobné věci, které musí člověk vycítit.
...  na svůj rozum a cit už nebudou spoléhat ...

Hej tak za tohle bys měl u mě + karmu, vidím to totiž podobně. Neříkám, že je vyloženě špatný se tady na něco ptát, taky už jsem se párkrát ptal, ale to mi jenom potvrdilo můj úsudek. A když se má člověk z něčeho poučit natvrdo, tak to jde jedině tak, že se sám spálí a rozbije hubu, takhle si to bude pamatovat nejlíp, kde udělal chybu. V minulosti nebyly ani mobily a taky se lidi dávaly do kupy. Ale určitě fůru poznatků z jiných příspěvků jsem si vzal, takže jsem za tohle fórum rád.
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaradka? kdy: 02. Září 2008, 21:39:11
Buchy a henry:
Sorry za OT, ale jeden z nej mega válů je tohle http://www.youtube.com/watch?v=14im6JdOPUw  (akorát jsem nenašel originál verzi co je pouze v mp3 - ta je ještě lepší). Ale jakože vaše výběry taky kvalitka  Šokovaný
5  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ako na ňu ?pls o rady kdy: 02. Září 2008, 20:14:32
To je ale škoda, mohli bychom zkusit přijít na to, kde se stala chyba.... ale to je na tobě  Mrkající

Jestli neměla vůbec absolutní zájem, tak ikdyby to byla ukázková strategie don chuana, tak s tím nic nenaděláš, srdci neporučíš...
6  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 01. Září 2008, 22:52:09
Tyjo ty to válíš chlape, jen tak dál
7  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 01. Září 2008, 20:38:12
GR77A:
ponuka = nabídka
zobrat = vzít
jej = jí

No slovíčka mně byly jasný, ale nechápal jsem, jak se nabízí holce rameno  Smějící se
8  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 01. Září 2008, 13:11:00
Ponukol som jej rameno, to si zobrala

Bobo, omlouvám se za blbej dotaz, ale já furt nemůžu přijít na to, co to vlastně znamená  Úsměv
9  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 31. Srpen 2008, 22:03:43
Tyjo já su naplej jak malý trencle  Úsměv
10  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 31. Srpen 2008, 21:30:51
Je to přesně tak, že se nevyplatí dělat moc chytrej (resp. probírat věci moc do hloubky) a pokud je vidět, že se slečna s daným tématem nechytá, tak rychle změnu. Jinak ten link na tu vilu byl fakt poslední kapka, celkem chápu její následnou ignoraci  Úsměv
11  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak jí zastavit/spomalit ? kdy: 28. Srpen 2008, 13:41:40
Tak určitě je asi lepší, než kdyby jenom jednoslovně odpovídala na tvé dotazy a spíš jste víc mlčeli než mluvili, ale jestli se nedokáže zastavit nikdy a bude to takhle aplikovat pořád, tak nevím jak to s ní vydržíš  Smějící se
12  Pokecání / O ženských / Re: spletl jsem jméno kdy: 27. Srpen 2008, 16:55:39
Tak to jsem zvědavej jak z tohohle vybruslíš, protože tu lež budeš muset přiznat a nevím jak ji vysvětlíš  Úsměv Když ti nevěřila ani před tím, tak teď už vůbec
13  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ako na ňu ?pls o rady kdy: 25. Srpen 2008, 18:51:55
Stane se no, ale bude další, neboj. Víc popsat ten rozhovor už asi nechceš že
14  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ako na ňu ?pls o rady kdy: 22. Srpen 2008, 21:30:48
Nenech se její ignorací zastrašit. Zatím ji nenabízíš svatební prsten, ale chceš si "pouze" popovídat, když už sedíte v jedné místnosti. A jestli tě nějak odbyde, tak je to její problém, protože na komunikaci přece není nic špatnýho ikdyby byla vdaná
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ako na ňu ?pls o rady kdy: 21. Srpen 2008, 21:51:58
Přesně jak psal Augi, třeba s tím víkendem nebo něco neutrálního. Říct jí co si takhle nepopovídat mi přijde trochu už zaujatý a rychlý
16  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Prázdniny - Hlavnice petra a tereza kdy: 21. Srpen 2008, 21:27:00
jee. to je fajn cist o sobe. zachytil jsi tam skoro vsechno co se delo.. no jako klobouk dolu.. na to jak jsi byl napity, tak si pamatujes dost. posledni hlavnice je poseldni sobotu prazdnin.....a ten rum zas tak hnusny nebyl.. tereza a petra Smějící se

Hej tak to je drsný. Tomu se říká pohled z druhé strany  Úsměv
17  Pokecání / O ženských / Re: Co se děje ?? Pomozte pochopit kdy: 20. Srpen 2008, 21:03:14
A já sem si zrovna dneska řikal, kde se vytratil náš olda  Smějící se

Jinak odpověď na příběh: Mam snad nějaký zlatý vlasy na hlavě?  Smějící se
18  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jednoducho Bobo kdy: 20. Srpen 2008, 15:32:17
Nu dobrá, dostali jste mě, taky si myslím že i přes veškerý aktivity a zájmy mi prostě pořád něco (spíš někdo) chybí a občas se cítím fakt osamělej a hodněkrát si říkám, že už by to prostě fakt někoho chtělo.
19  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jednoducho Bobo kdy: 20. Srpen 2008, 12:49:59
Hej, nebudeme si z toho nic robit, potom sa za 5 rokov obzriem, a zistim ze najlepsie roky zivota som totalne premrhal (co je ciastocne pravda uz aj teraz)...

Neber to tak, že nemít babu je mrhání životem. Já to teda vidím obdobně, že roky letí, ale nemyslím si, že by kvůli tomu měl člověk páchat sebevraždu a naříkat že prostě neměl v mládí babu.
20  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jednoducho Bobo kdy: 19. Srpen 2008, 22:45:52
Jak je to mozne, ze ti to (ci nam) stale nevychadza?

Nic si z toho nedělejte kuci, já su na tym podobně, ikdyž teda moje snaha je žádná sláva... Každopádně su zvědavej jak dopadne Bobo s těma dvěma  Úsměv
21  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Jak se dokopat k oslovení i po porušení pravidla 3 vteřin kdy: 19. Srpen 2008, 22:23:48
Já se vsadím, že kdybych si něco pustil a zaposlouchal se, tak je objekt fuč a já si budu zase nadávat  Smějící se
22  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 19. Srpen 2008, 21:40:32
To Kazisvět:
To nezní vůbec špatně s těma prstama, třeba to jednou budu mít možnost vyzkoušet  Šťastný

Jinak si ten příběh dovedu celkem představit, dopadl bych naprosto stejně, a to tak, že bych nic neudělal. Přesně jak píšeš, teorie a plány jsou na nic, jak přijde na věc, je to všechno jinak. A když seš zamilovanej, o to je to určitě těžší. Sám si říkám, proč to musí být všechno tak složitý  Kroutící očima  Každopádně držím palce a dej vědět
23  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 11. Srpen 2008, 23:51:24
Hej no to si děláš srandu néé?  Úsměv Taková havaj a pořád nic  Šokovaný Můžu se stavit do Prahy a pozvat Tě na něco?  Super!
24  Pokecání / O rozchodech / Re: Rozchod = těžce vykoupená zkušenost kdy: 11. Srpen 2008, 23:29:27
Držím ti palce a obdivuju, seš fakt borec...

Mimochodem... říká se "je lepší lásku ztratit než nikdy žádnou nemít" ... a... je to pravda...

Tohle teda nemůžu posoudit objektivně, ale je to pro mě jedna velká otázka. A naopak z neznalosti a ze strachu se klaním k opaku. Radši lásku nepoznat, než umírat její ztrátou. Těžko říct, co bych říkal na realitu...
25  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak oslovit na seznamce? kdy: 07. Srpen 2008, 13:24:05
No podle mě je libimseti uplně zabitý, jednak nic neznamená, že tam má napsaný že nikoho nemá a hledá vážnej vztah (často je to lež), a hlavně mně přijde, že jsou tam spíš jenom holky, který se potřebujou nějak zviditelňovat a právě si užívají toho, když jim každej píše jak jsou super atp. ale jinak hrajou mrtvý brouky. Podle mě tudy cesta nevede
Stran: [1] 2 3 ... 7
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS