Poslední příspěvky: HackerR

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 06:45:17

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 218 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Údržba fóra / Hřbitov / Re: už jsi nevim rady poradte prosim kdy: 05. Září 2007, 16:13:39
Minulou sobotu jsme spolu byli na diskotece a bylo to super perfektne jsme si pocekali apod,pak sem ji sel doprovodit dom pak me dala pusu na tvar a vesla do domu.Tedka je na intru a stale si piseme hlavne vecer kdyz ji posilam basnicky na dobrou noc a vypada to s ni slibne doufam ze to vyjde
2  Údržba fóra / Hřbitov / už jsi nevim rady poradte prosim kdy: 02. Září 2007, 22:05:52
Cauvec qarkovci.mám velkej problém,líbí se mi jedna holčina jmenem Aťa.Kdyz jsem ji poznal hned na první pohled se me zalibila.Po prvnim seznamenim mě její dobrá kamaradka říkala že prý nechce kluka.Kdyz jsme se sesli podruhé,tak ríkala.ze pry se rozhoduje jeslti se mnou má chodit nebo ne(na konci "rande" mne dala pusu).Poté jsme se znovu shledali,ale já nejsem ten typ co kazdou hnedka kousne a pod., takze jsme si pekne povidali v parku na lavicce.a  poté odjela dom.Ihned poté,co dorazila domů,tak me její kámoška napsala.ze jsem to podělal,že jsem jí měl kousnout.Tak sem Atě napsal sms,kde jsem se přiznal že se mě velice líbí apod a ona mě odepsala že mě  dá vědět,jak to vidi ona.Asi za dva dny mě napsala ,at to necháme tak,jak to je.takze spatny.Tedka jsme se videli na diskotéce a byli jsme za hodne dobre i kdyz sem ji pak tahnul opilou 3 km dom tak stejnak do ní sem blázen,Porad si pisem prez icq apod ale já chci vic nez jen jeji kamaradstvi.Poradte prosim.Moc dekuju Roman
3  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 15. Září 2006, 17:48:33
NO tak na rande šla hned ke mně k mému stolu(nečekaně)byly jsme v docela luxusní restauračce(abych udělal dojem),seznamili jsme se a usedli.Objednal jsem nám pivka,a začali sme se bavit,komunikace byla ve smyslu že jsem se na něco zeptal a ona odpověděla ale nic vic a tak to slo celej  vecer,pořád se dívala do země nevim....ale kdyz sem rek neco(ani ne moc vtipnyho tak se rozesmála),ale ke konci jsme se už normalně bavili a tak takže to bylo docela dobry.Nakonec kdyz sme dopily 3 pivko tak at se nezlobim že musí jít že maj doma opravaře nebo co a že tam měla už bejt a řekla že si to musíme zopakovat,tak sem zvědavej jak se to vyvine... Mrkající
4  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 13. Září 2006, 20:12:37
Tak chlapy byl sem s ni ted na rande a uplně squeli!už jsme se jemně domlouvali na dalšim rande ktery bude možna i zitra fakt squelli je úplně suprova fakt je...
5  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 13. Září 2006, 15:34:25
Jo jasny sorry a dik za upozornění.Jinak s Romanou si ted pisu a domlouvam schůzku vypada to docela nadějně... Super!
6  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 12. Září 2006, 20:56:10
Už sem Romaně napsal sms ale nereaguje....

Příspěvek editován - ponecháno jen to, co se týká tématu.

kvarkopako
7  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 12. Září 2006, 10:09:07
No tak ona ani nevim že mam tu motorku...a ono to je možná i dobře...no dneska sem ji zase viděl no už se musim odhodlat a jít za ní nebo jí naspat sms....
8  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 11. Září 2006, 20:38:40
Zejtra ji na nadru uvidim a vubec nevim co budu dělat asi nejradši nepudu do školy pač mam obavy že bude očekavat např. pozdrav nebo tak něco a nerad bych si to zkazil...... Podivený
9  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 11. Září 2006, 15:23:18
NO nevim tak ona mě nezná a pochybuju že by se s  někým cizím  jela na motorce projet... Podivený
10  Údržba fóra / Hřbitov / Ahoj nebo čau ? kdy: 11. Září 2006, 12:07:37
NO tej holce,se kterou chodim nebo balím tak říkám ahoj a jinak kamoškam čau
11  Údržba fóra / Hřbitov / dodatek kdy: 11. Září 2006, 12:05:48
Jěště abych dodal je jí 16(mě 18 ) mam docela slušnou motorku yamahu xv virago 125,ale nevim zas ji balit na motorku nechci fakt nevim jak na ni Kroutící očima ,fakt nevim...
12  Údržba fóra / Hřbitov / Jak na Romanu??? kdy: 11. Září 2006, 12:01:33
Čus baliči,potřebuju helpnout.V sobotu sem na tanečních potkal jednu holku (já sem se tam šel jen podívat,už je mam 2 roky za sebou),nemluvil jsem s ní ale pořád sem se na ni koukal a ona se na mě pořád otáčela a dívala.Nakonec když sem se odhodlal že pro ni zajdu tak mě to nevyšlo pač mě předběhl nějaký jiný tanečník.Tuhle holku potkávám každý den na nádraží a od soboty se na sebe docela často koukáme(ale když se na ni otočim zrovna když mě sleduje tak odvrátí zrak jinam).Nevim sehnal sem na číslo ale nemam odvahu za ni zajít nebo nevim jestli radči napsat sms(nevim ale co bych ji psal).Kamoši tvrdí(co ji znaj) že prej jde s každým že je "děvka",já nevim já ji neznám.Ale podle toho jak se na mě kouka se mě nezdá že je nějaká lehká.Je to fakt pěkná holka,no nevim no.Poradtě někdo pls. diky HackerR

Přesunuto ze sekce Jak na ženský
LordAli
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS