Poslední příspěvky: hustejdym

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
14. Říjen 2008, 06:47:33

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 300 příspěvků v 1 810 témat od 1 778 uživatelů
Nejnovější uživatel: silverspy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 21
1  Pokecání / O chlapech / Re: sex až po svatbě?? kdy: 13. Říjen 2008, 23:10:05
Sex až po svatbě... no nevím, já už na to mám věk, tak bych asi i počkal Mrkající Smějící se Ne vážně, ze začátku bych neměl problém, ale vztah se vyvíjí a pokud to oba cítí stejně, tak k tomu sexu prostě dřív nebo později dojde. Po delší době (řekněmě rok) trvání na "až po svatbě" bych to ale už bral jako že se mnou slečna evidentně "vyjebává" (omlouvám se za ten termín).

Pokud jde o zkušenosti, tak radši pannu než děvku. 1-2 kluky možná ještě pochopím, ale víc těžko.
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 07. Říjen 2008, 12:28:58
Jj, ono s těmi pokladními to bude stejné jako u nás Mrkající
3  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 06. Říjen 2008, 12:42:28
JoeyJoey: Kde leží Británie většina z nich ví, stejně jako většina lidí ví kde je ČR Úsměv
Tak nevim, ale kdyz jsem rikal prodavacce v Targetu, ze jsem z CR, tak vubec nevedela Úsměv A dve zensky, ktere staly ve fronte za mnou rikaly: To je nekde v Evrope, ze...? Smějící se
4  Pokecání / O ženských / Re: SEX - čekat na tu pravou????? kdy: 06. Říjen 2008, 12:31:25
Já si na tu "pravou" počkal do 23 a nelituju toho. Sice už spolu nejsme, ale stálo to za to a klidně bych počkal i déle. Každý to holt bere trochu jinak Úsměv
5  Pokecání / O čemkoliv / Re: A co děláte vy? kdy: 01. Říjen 2008, 13:30:05
TeĎ mám pocit, že by mi to šlo. Šťastný
Nejspíš proto, že máš zvednuté sebevědomí, protože máš holku Úsměv To je normální Úsměv

Mám jednu takovou moc dobrou kamarádku, poslední dobou má taky depky. Trochu jsem si ji poslechl a ona vidí problémy tam kde nejsou.
Myslí si že když se něco posere, je to její vina, že něco udělala blbě. Všechny blbý věci majou byt kvůli ní.
To je u holek docela časté... moje bývalá mě tím vytáčela Smutný

Jinak já to neřeším... občas je mi smutno, ale už jsem si zvykl, že potkat holku, co by splňovala moje nároky, je docela těžké Mrkající
6  Pokecání / O rozchodech / Re: Sex po rozchodu kdy: 25. Září 2008, 17:15:08
5 měsíců není hárdkór. 5 let je hárdkór Neutrální
7  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Kampak se poděli naše ženy?! kdy: 15. Září 2008, 14:09:38
Zřejmě kvalita témat a příspěvků už není co bývala...
8  Pokecání / O ženských / Re: Svaly, důležité nebo ne? kdy: 10. Září 2008, 12:10:27
tak tak Super!
9  Pokecání / O ženských / Re: Jsi idealní ale nemiluju Tě... kdy: 30. Srpen 2008, 21:51:12
Hah, tak to je trefa ! Šťastný
Nojo, jenže co mě to stálo, než jsem na to přišel Podivený
10  Pokecání / O ženských / Re: Věkový rozdíl kdy: 27. Srpen 2008, 12:10:35
Jinak pokud si muž bere starší ženu (např. o deset let starší), tak to nefunguje.
A to víš z vlastní zkušenosti, jo?
11  Pokecání / O ženských / Re: je vzdelaaniii minus??? kdy: 12. Srpen 2008, 12:47:48
Jestliže si spolu dva mají o čem povídat a je jim spolu dobře, tak je snad jedno, jakou má kdo školu Kroutící očima Všechno ostatní už závisí jen na tom, na čem se spolu domluví.
12  Pokecání / O rozchodech / Re: Rozchod z rozumu kdy: 12. Srpen 2008, 12:27:07
Kdyby mě aspoň už nemiloval a podvedl, třeba.
Jak můžeš vědět, že tě miluje, a že tě nepodvedl Otázka
Z jeho chování to moc nevyplývá...
13  Pokecání / O ženských / Re: Jsi idealní ale nemiluju Tě... kdy: 24. Červenec 2008, 12:59:12
Všechny takové určitě nejsou. Moje partnerka řešila věci, které se týkaly pouze mě ("pomáhala mi"), i když jsem ji opakovaně žádal, aby to nedělala. To považuju za nerespektování a v důsledku i omezování osobní svobody. Obecně řečeno, chlap jedná na základě logiky, tj. "chci ženě pomoci, ale neudělám to, protože respektuju, že si to nepřeje," kdežto žena jedná na základě emocí, tj. "chci muži pomoci, a pomůžu mu, protože z toho budu mít dobrý pocit" (logické argumenty, jako že muž si to nepřeje, nebo že muž z toho dobrý pocit mít nebude, jdou úplně mimo).
14  Pokecání / O ženských / Re: Jsi idealní ale nemiluju Tě... kdy: 23. Červenec 2008, 12:44:43
kvarkopako: mám úplně stejný názor, jenže ženské často tuhle logiku osobní svobody nechápou - s tím mám bohaté zkušenosti Smutný Dělá-li žena něco z lásky (= ona je přesvědčená, že je to pro druhého dobré), jde svoboda i respekt stranou...
15  Pokecání / O chlapech / Re: Proč balí jiný holky, když má mě? kdy: 23. Červenec 2008, 12:36:04
Proč chodíš s klukem, který balí jiný holky, když má tebe?
16  Pokecání / O chlapech / Re: Proč balí jiný holky, když má mě? kdy: 17. Červenec 2008, 12:00:34
Člověka nelze převychovat. Jedině pokud člověk sám chce, může se sebou něco udělat, ale to vyžaduje motivaci a hlavně vůli, kterou většina lidí nemá. Víra jednoho partnera (obvykle ženy), že se ten druhý změní (po svatbě, časem, atd.), je neuvěřitelně naivní Úsměv
17  Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy kdy: 14. Červenec 2008, 15:36:03
larry, geniální Smějící se  Potlesk
18  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Re: jak vlastně vznikl qark.net ? kdy: 14. Červenec 2008, 15:18:43
Zajímavá diskuze... já bych řekl (nezkoušel jsem, nemám zapotřebí Úsměv), že Qarkovy postupy fungují, ale jen na určitý typ (a věk) holek. Jenže to není a nikdy nebude moje cílová skupina Úsměv
19  Pokecání / O čemkoliv / Re: falesny piercing kdy: 20. Červen 2008, 11:19:39
ehm...vysvetli mi nekdo, k cemu je piercing? Otázka
20  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: FLIRT kdy: 05. Červen 2008, 12:31:23
Such comments may be a good way how to discourage beginners. I think it is better to try to use the language, even if it is not perfect, than to be too much careful about not saying something incorrect. On the other hand I also cannot understand, why did he write it in English, when he could write it much better in Czech Šťastný
v první větě nemá být "not"
ve druhé větě je moc čárek - angličtina není čeština
Mrkající
21  Pokecání / O čemkoliv / Re: SEX vs předkožka vs holky... :( kdy: 05. Červen 2008, 12:23:56
možná jsem to nepochopil... whatever Úsměv
22  Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru kdy: 05. Červen 2008, 12:22:04
Ten dým totiž souvisí s pneumatikami (na dálnici Nápad) - podrobnosti nebudu rozebírat Úsměv

Že tys jel se zataženou ruční brzdou?  Smějící se
Kámoš měl navigovat, protože jsem tak úplně neznal cestu... místo toho chrápal. Probral se těsně před odbočkou a ospale pronesl "tady doprava". Jenže já jel tak 130... zbytek si snad domyslíte Smějící se Smějící se Smějící se
23  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Déka penisu kdy: 05. Červen 2008, 12:18:14
takže vylož před holkou hned na prvním rande kačera  Smějící se Smějící se Smějící se
24  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 03. Červen 2008, 11:00:15
Jo, dneska je jiná doba. Místo toho, aby se děti pořádně učily češtinu, aby nepsali jak negramotný hovada, tak si "užívají"... Řekni to mé ruce
25  Pokecání / O čemkoliv / Re: SEX vs předkožka vs holky... :( kdy: 03. Červen 2008, 10:17:43
na to, jaký jsi ve čtrnácti "borec" Sákryš Projel jsem to
Stran: [1] 2 3 ... 21
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS