Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2 3 ... 21
|
|
1
|
Pokecání / O chlapech / Re: sex až po svatbě??
|
kdy: 13. Říjen 2008, 23:10:05
|
Sex až po svatbě... no nevím, já už na to mám věk, tak bych asi i počkal  Ne vážně, ze začátku bych neměl problém, ale vztah se vyvíjí a pokud to oba cítí stejně, tak k tomu sexu prostě dřív nebo později dojde. Po delší době (řekněmě rok) trvání na "až po svatbě" bych to ale už bral jako že se mnou slečna evidentně "vyjebává" (omlouvám se za ten termín). Pokud jde o zkušenosti, tak radši pannu než děvku. 1-2 kluky možná ještě pochopím, ale víc těžko.
|
|
|
|
|
3
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole
|
kdy: 06. Říjen 2008, 12:42:28
|
JoeyJoey: Kde leží Británie většina z nich ví, stejně jako většina lidí ví kde je ČR  Tak nevim, ale kdyz jsem rikal prodavacce v Targetu, ze jsem z CR, tak vubec nevedela  A dve zensky, ktere staly ve fronte za mnou rikaly: To je nekde v Evrope, ze...? 
|
|
|
|
|
5
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: A co děláte vy?
|
kdy: 01. Říjen 2008, 13:30:05
|
TeĎ mám pocit, že by mi to šlo.  Nejspíš proto, že máš zvednuté sebevědomí, protože máš holku  To je normální  Mám jednu takovou moc dobrou kamarádku, poslední dobou má taky depky. Trochu jsem si ji poslechl a ona vidí problémy tam kde nejsou. Myslí si že když se něco posere, je to její vina, že něco udělala blbě. Všechny blbý věci majou byt kvůli ní.
To je u holek docela časté... moje bývalá mě tím vytáčela  Jinak já to neřeším... občas je mi smutno, ale už jsem si zvykl, že potkat holku, co by splňovala moje nároky, je docela těžké 
|
|
|
|
|
10
|
Pokecání / O ženských / Re: Věkový rozdíl
|
kdy: 27. Srpen 2008, 12:10:35
|
Jinak pokud si muž bere starší ženu (např. o deset let starší), tak to nefunguje.
A to víš z vlastní zkušenosti, jo?
|
|
|
|
|
11
|
Pokecání / O ženských / Re: je vzdelaaniii minus???
|
kdy: 12. Srpen 2008, 12:47:48
|
Jestliže si spolu dva mají o čem povídat a je jim spolu dobře, tak je snad jedno, jakou má kdo školu  Všechno ostatní už závisí jen na tom, na čem se spolu domluví.
|
|
|
|
|
12
|
Pokecání / O rozchodech / Re: Rozchod z rozumu
|
kdy: 12. Srpen 2008, 12:27:07
|
Kdyby mě aspoň už nemiloval a podvedl, třeba.
Jak můžeš vědět, že tě miluje, a že tě nepodvedl  Z jeho chování to moc nevyplývá...
|
|
|
|
|
13
|
Pokecání / O ženských / Re: Jsi idealní ale nemiluju Tě...
|
kdy: 24. Červenec 2008, 12:59:12
|
|
Všechny takové určitě nejsou. Moje partnerka řešila věci, které se týkaly pouze mě ("pomáhala mi"), i když jsem ji opakovaně žádal, aby to nedělala. To považuju za nerespektování a v důsledku i omezování osobní svobody. Obecně řečeno, chlap jedná na základě logiky, tj. "chci ženě pomoci, ale neudělám to, protože respektuju, že si to nepřeje," kdežto žena jedná na základě emocí, tj. "chci muži pomoci, a pomůžu mu, protože z toho budu mít dobrý pocit" (logické argumenty, jako že muž si to nepřeje, nebo že muž z toho dobrý pocit mít nebude, jdou úplně mimo).
|
|
|
|
|
14
|
Pokecání / O ženských / Re: Jsi idealní ale nemiluju Tě...
|
kdy: 23. Červenec 2008, 12:44:43
|
kvarkopako: mám úplně stejný názor, jenže ženské často tuhle logiku osobní svobody nechápou - s tím mám bohaté zkušenosti  Dělá-li žena něco z lásky (= ona je přesvědčená, že je to pro druhého dobré), jde svoboda i respekt stranou...
|
|
|
|
|
16
|
Pokecání / O chlapech / Re: Proč balí jiný holky, když má mě?
|
kdy: 17. Červenec 2008, 12:00:34
|
Člověka nelze převychovat. Jedině pokud člověk sám chce, může se sebou něco udělat, ale to vyžaduje motivaci a hlavně vůli, kterou většina lidí nemá. Víra jednoho partnera (obvykle ženy), že se ten druhý změní (po svatbě, časem, atd.), je neuvěřitelně naivní 
|
|
|
|
|
20
|
Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: FLIRT
|
kdy: 05. Červen 2008, 12:31:23
|
Such comments may be a good way how to discourage beginners. I think it is better to try to use the language, even if it is not perfect, than to be too much careful about not saying something incorrect. On the other hand I also cannot understand , why did he write it in English, when he could write it much better in Czech  v první větě nemá být "not" ve druhé větě je moc čárek - angličtina není čeština 
|
|
|
|
|
22
|
Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru
|
kdy: 05. Červen 2008, 12:22:04
|
Ten dým totiž souvisí s pneumatikami (na dálnici  ) - podrobnosti nebudu rozebírat  Že tys jel se zataženou ruční brzdou?  Kámoš měl navigovat, protože jsem tak úplně neznal cestu... místo toho chrápal. Probral se těsně před odbočkou a ospale pronesl "tady doprava". Jenže já jel tak 130... zbytek si snad domyslíte 
|
|
|
|
|
|