Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2 3 ... 25
|
|
1
|
Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej
|
kdy: 05. Říjen 2008, 21:47:20
|
taky si myslim že veškerá vina padá na bedra J/R  Ne. Já jsem tu dal to video s Kylie jednak na podporu svýho předešlýho tvrzení, že uřčitej typ postavy se prostě líbí všem chlapům (což uznávám, že ste mi vyvrátili) a druhak jako reakci na tvůj příspěvek, že nejde generalizovat Čili nejde až tak o OT. Za to, že potom sem začali ostatní chlapi dávat fotky svých idolek, přestože je tu od toho jiná místnost, já nemůžu. Takže tak
|
|
|
|
|
2
|
|
kdy: 05. Říjen 2008, 19:25:44
|
U té Kylie jsem mluvil o její postavě. Proto se divím, že sem postujete ženský, který budou mít dost podobnou figuru a tvrdíte, že se vám Kylie nelíbí. A netvrďte mi, že byste si to s Kylie nerozdali, byť to třeba není úplně váš ideál krásy. 
|
|
|
|
|
4
|
|
kdy: 05. Říjen 2008, 15:17:35
|
|
Holky, co mají pěkný tělo a nic moc obličej, mají podle mě výhodu oproti těm, co to mají naopak. V případě tý postavy mají chlapi docela podobnej vkus (někdo je sice na hubenější, někdo je na silnější, ale existuje určitý poměr ideální mezi prsama, pasem, zadkem a stehnama, ze kterýho bude slintat každej) zatímco u obličeje je to víc tak, že každýmu se může líbit něco jinýho. I když samozřejmě existují holky, co se líbí víc lidem a naopak ty, co se líbí míň.
|
|
|
|
|
5
|
Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Aplikovat holomráz?
|
kdy: 04. Říjen 2008, 13:43:42
|
Já jsem jenom takovej hňup, že se prostě zakoukám do nějaký hezký holky, a pak mě těší už jen to že mi sama napíše smsku
A věříš, že tohle je úplně normální, když se klukovi holka líbí? Skoro bych řekl, že čtení knížek typu Hra může klukům tvýho věku v tomhle trochu zkreslovat pohled na svět. Jako jo, určitě nemá cenu holce vyznávat lásku na kolenou a chodit za ní jak ocásek a naopak je ku prospěchu věci zachovávat si trochu odstup a udržovat ji v napětí. Ale jako opačnej extrém mi zas přijde, když se tady všichni snaží být hrozně "alfa" a jakejkoli cit považujou za slabost.
|
|
|
|
|
7
|
Pokecání / O ženských / Re: Hvězdy, souhvězdí...
|
kdy: 03. Říjen 2008, 14:36:55
|
To bývají většinou odrazy světla (prasátka) od satelitů systému Irridium. - to je nepravděpodobné iridum flare je párkrát za noc a navíc, jakoby letí, a rozsvcěcí se víc a víc a zpomaluje při tom. Pak začne slábnout až úplně zmizí. Spíš tovypadá jak hvězda, přelet navíc trvá krátkou dobu.
Jj, vím viděl jsem. Ale pořád se irridium flare vyskytuje párkrát za každou noc, čili pravidelněji, než různé perseidy, leonidy a jiné. Navíc má dost velkou magnitudu. Takže když si někdo myslí, že spatřil UFO, většinou to je právě to irridium. Teď reprodukuju to, co mi říkal kamarád astrofyzik (a amatérský astronom), já sám o sobě toho o hvězdách vím celkem málo.
|
|
|
|
|
8
|
|
kdy: 02. Říjen 2008, 19:26:18
|
nesouhlasim... je to "profláklý" ale nikdo to nepoužívá... je to originální...
Tak dnes už možná ne, ale slyšel jsem o různých takových šampiónech venkovských zábav, co na to šli právě přes hvězdy. protože po počáteční troše úsilí takhle může i nedovzdělané pako předstírat, že se v něčem vyzná (pokud teda nepotká někoho kdo se vyzná doopravdy) a navíc se při pozorování dá holka hezky dostat ze sedu do lehu  Ono taky to vyzni jinak od nekoho, kdo se o hvezdy aktivne zajima a ne ze se to "jen trochu naucis".
Přesně tak. Mě osobně navíc přijde docela debilní už samotnej přístup, že se někdo něco učí ne proto, že ho to zajímá, ale aby udělal dojem.  Vždycky si po nějaký době najdu na obloze UFO (stačí počkat a nějaký záhadnější světýlko se zaručeně najde)  To bývají většinou odrazy světla (prasátka) od satelitů systému Irridium.
|
|
|
|
|
9
|
|
kdy: 01. Říjen 2008, 15:17:28
|
Neboj, nebudeš za "astrošprta"... tedy pokud se tomu nechceš opravdu věnovat trochu do hloubky. Jak už tu zaznělo, balení na hvězdičky je docela profláklý takže spíš hrozí, že budeš za lacinýho frajera používajícího laciný finty 
|
|
|
|
|
11
|
Různé / Co se mi na web nevešlo / Re: Musíme si pomáhat
|
kdy: 28. Září 2008, 15:57:03
|
|
Já bych k tomuto tématu doporučil Maus od Arta Spiegelmana. Je to komiks, navíc velice šokující svým pojetím (Němci jsou kočky, Židé myši), ale opravdu to celou věc nijak neznevažuje ani nezjednodušuje, právě naopak. Taky se mi líbily paměti Simona Wiesenthala vydané pod jménem "Spravedlnost nikoli pomstu".
|
|
|
|
|
12
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...?
|
kdy: 28. Září 2008, 15:48:21
|
... možná Ti to přijde povrchní, ale v tomhle věku byla by naivita myslet si, že na tom nezáleží. Jj, záleží na tom i v mnohem pozdějším věku (třeba v mým a myslím že i u starších) jak se oblékám, češu? no hezká moc nejsem...to vím, ale zase nadruhou stranu se to snažím změnit a podle mého názoru je to lepší žež loni, a než třeba před 4 lety to to byla fakt hrůza  ale prostě s nějakou bárbie se srovnat fakt nemůžu....problém je v obličeji ne ve vlasech a s tím se nedá moc... Já si naopak myslím, že vy holky máte dost možností, jak korigovat případný vzhledový nedostatky, zejména v obličeji. Jednak malovátka, druhak možnost vybrat si jakejkoli účes (to chlap nemůže, pokud nechce vypdat jak gay) Ten účes samozřejmě tak, aby ladil s obličejem, ne podle toho co je zrovna in. Mrkni třeba na Paris Hilton - ta má třeba děsně hranatou hlavu a taky divnej nos, ale chlapům se rozhodně líbí. Eště sem si vzpomněl na jednu knihu, co má moje máti - jmenuje se to "Tohle nenos" a je to právě o tom k jakým tělesným typům se hodí a nehodí jaký oblečení.
|
|
|
|
|
13
|
Pokecání / O ženských / Re: Kamikadze
|
kdy: 27. Září 2008, 23:38:00
|
já sem na ňu čučel a musel jsem se smát, protože tohle se nestává každej den že  (kamošky čučely taky jak z jara..) . Máš pravdu, to teda nestává. Ale přiznej se, žes to sem hodil taky proto, aby ses pochlubil 
|
|
|
|
|
15
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :)
|
kdy: 26. Září 2008, 18:39:45
|
Čím to sakra je,že jak sem delší dobu nenapíšu já,taks e ta diskuse vždycky na pár dní zasekne a nepíše sem nikdo.  Ale to přece neva. Sem lidi píšou podle toho, s čím a jak potřebují poradit. Ne samoúčelně proto, aby nestála řeč...
|
|
|
|
|
18
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Jak si chlapa vychovat :)
|
kdy: 22. Září 2008, 10:47:01
|
"ja chapu, že máš kamarády a chceš se nima stýkat. Samozdřejmě ti nemůžu říkat co máš dělat , ale chtěla sem ti poprosit jestli by sis na mě udělal trchu času" následovala by pusa a dohodlo by sem kam a kdy jít.
To je ale takovej docela poníženej monolog, hodící se spíš k nějakýmu dost nevyrovnanýmu vztahu. To má holka prosit svýho borce, aby si na ni udělal čas? To by přece mělo být ve vztahu samozřejmost (jakkoli je na druhou stranu pravda, že lidi by na sobě neměli zas příliš viset a každej by měl mít i svou privát ní sféru)
|
|
|
|
|
19
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Nostradamus
|
kdy: 21. Září 2008, 22:36:41
|
|
larry: Myslím, že vcelku dobrý stručný shrnutí. Nesouhlasil bych akorát s tím mícháním Peršanů a Arabů. Peršani jsou indoevropský národ žijící od starověku na území dnešního Iránu (územní expanze byly záležitost dynastiíí Achamejnovců a Sassánovců tj. starověku pak už zůstali tam odkud byli) Arabové jsou semitský národ pocházejí z území dnešní Saudské Arábie, kteří v 7. století prostřednictvím džihádu rozšířili po Blízkém východě a severní Africe (v té době taky přišli do Palestiny, předtím tam nebyli) Jedniý co mají tyhle dva národy společnýho, je islám.
|
|
|
|
|
20
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka...
|
kdy: 21. Září 2008, 21:52:58
|
LOL  To jsi jí fakt poslal takovou básničku?! To jsi s prominutím pako... Ale kdybys chtěl, hoď mi to do pošty, aj by mě to celkem zajímalo a rád povznesu ducha slovenskou poezií  Každopádně ale nechápu, že nechápeš, že se taková básnička naprosto nehodí pro holku, kterou chceš zbalit.
|
|
|
|
|
21
|
|
kdy: 21. Září 2008, 17:26:21
|
Ava: Tos o něco přišel, žes to nečet, než to smázli; to bylo rodeo  Jinak se sem tam vyskytly i židovský terroristický útoky, Marek Čejka ve svý knize uvádí dokonce jejich seznam. Je na jednu stránku. Seznam arabských útoků ve své knize nemá, protože by musel asi zdvojnásobit počet stran.
|
|
|
|
|
23
|
|
kdy: 21. Září 2008, 12:38:19
|
Jinak protistranu nevyvedeš z omylu tím, že budeš napadat jejich věk nebo nedostatečnou informovanost, lepší je jim poskytnout informace...
... což jsem udělal tím odkazem na článek pana Orlíka na EuPortálu Normálně nenapadám mladší diskutéry pro jejich věk, ale tento můj "starý známý" je výjimka
|
|
|
|
|
25
|
|
kdy: 21. Září 2008, 03:31:42
|
Podle mně jsou tyhle proroctví prostě kecy. Nemám nejmenší důvod tomu věřit. Naštěstí jsou to takový celkem neškodný kecy, existují i mnohem nebezpečnější lži. Jen tak mimochodem: co se týče pubertáních borečků, co si tu otíraj hubu o Izrael, tak bych byl zvědav, jak by se vyrovnali s tak složitou situací, v jaké o svoji existenci bojuje židovský národ.
|
|
|
|
|
|