Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2 3 ... 5
|
|
1
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Po dlouhé chvíli
|
kdy: 04. Květen 2008, 11:13:47
|
V niektorych mestach zvyknu chodit vecer po meste baby, ktore predavaju po baroch ruzicky. Tohle je presne vec, kterou nechapu a prijde mi hrozna. Myslim, ze takovahle kytka nemuze holku ani potesit, jak je vznikla z vlezle atmosfery, kdyz ji skoro-asocialni zenska nabizi v situacich, do kterych mnohdy nepatri. Takova kytka je spis hloupe vyuziti situace nez vyjadreni citu tim, ze si vzpomenu a iniciativne nejakou kvetinu sezenu. sice se mi to ješě nestalo že bych někoho takhle viděl.. ale příde mi to takový divný.. prostě jéé tady prodávaj růži tak to bych ti ji moh koupit abych nevypadal.. kdyby někde rostla tak je to něco jinýho.. stejně to asi necham na začátek.. protože nemůžu spolíhat na to že někam pujdem
|
|
|
|
|
3
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Po dlouhé chvíli
|
kdy: 03. Květen 2008, 15:36:33
|
|
Po několika měsících jsem se udobřil s jednou mojí kamarádkou, vzájemně jsme se sobě omluvili a moc hezky a upřímně sme si popovídali. Z toho vyplynulo jak se nám po sobě stýská a že to bylo fajn když jsme spolu vždy něco podnikali. Mám ji moc rád a teď zjišťuju jak mě mrzelo všechno co se mezi náma stalo. Nebyla to jen naše chyba, ale taky blbá souhla náhod a osobní problémy obou z nás. Chci to teď napravit, začít jakoby "znovu" a chtěl bych abych pro ní nebyl jen obyčejný kamarád. Protože pro mě je ona, holka jako žádná jiná, neni nikdo jinej s kym si rozumím tak jako s ní. Domluvili jsme se, že zajdeme do kavárny.. a já bych chtěl, aby to pro ní byl, co možná nejhezčí večer. Na začátek jí určitě dám červenou růži s tím že jí případně obejmu,políbím a omluvím se. Na konci bych jí chtěl dát alespoň pusu na rozloučenou. Jenže nevím jestli si to můžu dovolit už při prvním udobřeném večeru.. sice jsme předtím měli hezký vztah, né daleko od chození, ale teď jsem jí dlouho neviděl.. Možná to vyplyne ze situace. Co myslíte? Jak to celé hodnotíte vy?
|
|
|
|
|
5
|
Pokecání / O ženských / Re: LOL po půl roce napsala
|
kdy: 16. Únor 2008, 17:30:43
|
|
rozešla se ona se mnou.. a právě to je docela zvláštní.. bylo to v pohodě a pak ze dne na den sme se rozešli a to nebyla v tý době žádná krize.. jen řekla že mě začala brát jako kamaráda, ale že by jí mě bylo třeba líto, to vůbec, bylo to strašně chladný. Já jsem jí řek že s ní nedokážu bejt kamarád. Podle mě v tom byl stejně někdo jinej i když ona to odmítá, ale tak je mi teď divný proč mi najednou píše když se ani nepozdravíme když jsme na autobusový zastávce..
|
|
|
|
|
6
|
Pokecání / O ženských / LOL po půl roce napsala
|
kdy: 15. Únor 2008, 21:11:54
|
|
Tak tohle sem nečekal.. po necelym půl roku totální vzájemný ignorance mi najednou moje expřítelkyně napsala že ji mrzí že to takhle dopadlo, a jestli bysme nemohli bejt zase kamarádi? Neni to tak trošku divný? Co si o tom myslíte vy?
|
|
|
|
|
9
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Dopisování - jak to dopadlo
|
kdy: 18. Leden 2008, 17:50:58
|
Díky všem za rady. Nakonec jsem se včera, jakože když už byl ten silvestr trochu.. ožral a když jsem psal nebo volal celému seznamu tak jsem ji taky napsal, že jestli bude chtít, tak ať se někdy ozve a když ne tak ať nepíše, její věc, po tomto se asi definitivně uvidí.
Lol tak to je pěkná blbost psát vopilej 
|
|
|
|
|
10
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Napíná mě jako strunu
|
kdy: 18. Leden 2008, 17:04:21
|
|
v mym pripade bud by mi to rekla nebo bych se s ni nebavil, respektive baveni typu jen pozdrav pripadne kdyby si chtela psat na icq, tak jen vety typu ja du, cau a tak.. ukazat ji ze te nema nijak na taliri.. a pak by o tom treba zacala sama..
|
|
|
|
|
11
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: prvy kontakt s atraktivnou kolegynou
|
kdy: 18. Leden 2008, 16:45:35
|
prostě pokud mám zájem tak ho mám a pokud ho nemám tak si to nikdo nevydobyde a vzhledem k tomu , že můj zájem vzbuzujou ti co mě neloví tak mě neuloví , ale nakonec donutí abych lovila já .
Jestli tomu dobře rozumím, pan Nedostupný tě nějak vhodným způsobem zaujme (jak si to popisovala), potom se stáhne. Ty se nad ním zamyslíš, a pokud usoudíš, že je zajímavej, tak převezmeš iniciativu ty? A jakým způsobem? Neříkej, že ho někam sama pozveš pana Nedostupnyho bych urcite prilis nehrotil, dal bych tomu jeste spetku pana Tajemnyho a pripada mi to jako idealni kombinace 
|
|
|
|
|
12
|
Pokecání / O ženských / Re: hodinove cekani (bezvysledne)
|
kdy: 05. Leden 2008, 09:13:06
|
tak jsme se oba shodli na tom, ze nas to mrzi a ze priste to treba vyjde  lol  tak to je trošku málo ne??? Měla by mít sakra dobrej důvod proč nešla a ty bys o tom neměl referovat jako: "NÁS TO MRZÍ". To je slabost neříct jí jak tě tím naštvala.
|
|
|
|
|
13
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: setkávám se konzistentně s ochladnutím baby po pár schůzkách-prosím o zkušen
|
kdy: 26. Prosinec 2007, 23:39:59
|
|
na tom že si nemáme psát přes icq asi něco bude. Když o tom tak přemejšlim tak se na holku víc těšim a chci jí toho víc říct když to icq nemam, nebo tam je tak málo že si toho moc neřeknem..
Na druhou stranu já sem takovej že když mě zaujme chci si s ní povídat, a když to nejde tak aspon psát a moc neodolám tomu, když je online a nenapíše první.. buď napíšu nebo si lámu hlavu jestli mám napsat (dycky pak jenom vidím jak mi čte status :-D )
|
|
|
|
|
14
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Problém s týpkem
|
kdy: 23. Prosinec 2007, 22:27:54
|
Včera jsem se v jednom klubu seznámil s jednou holkou, flirtovali jsme spolu i se políbíli. Ona si vzala mé číslo - já její ne. Ale dozvěděl jsem se (po jejím odchodu z klubu) že tam předtím byla s jedním týpkem - on si na ni vzal telefon  . -Myslíte si, že to má s ní cenu - když dala to číslo tomu týpkovi  jestli neni "do větru"? -Mám se jí ozvat sám(číslo si můžu zjistit), i přesto, že si to číslo na mne vzala ona? Taky jsem si říkal, že by jsem mohl počkat, jestli se neozve sama, ale když si na ní vzal tel. ten týpek, tak není čas... Prosím o Vaše názory  já bych počkal... uvidíš jestli to nebere ona spíš jako úlet
|
|
|
|
|
17
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: muj bývalej
|
kdy: 09. Prosinec 2007, 23:11:55
|
No, hlavne nejlepsi je spolu skoro nemluvit, + rict, ze ho nechces a nakonec mu rikat "ze si musite promluvit" - to je prece jasna veta pred rozchodem (resp. pro me teda ne , ale to je OT) k tomu offtopicu.. zajmalo by mě co to pro tebe teda znamená? 
|
|
|
|
|
18
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Co vyvádět ve volném čase?
|
kdy: 09. Prosinec 2007, 18:59:22
|
teda kdyz si zminil to cteni ... ja si chodim cist do kavaren a lepsich hospod ... tam je lidi spousta, takze kdyz te cteni prestane bavit, tak si muzes jit pokecat, zahrat fotbalek a tak. Jako neda se to tak delat denne, ale kdyz si psal, ze mas jinak konicku hodne, tak tohle je jednou za cas spojeni prijemneho s uzitecnym... nemusis si prece cist doma na kanapi  to já bych asi nedoved.. jakmile jsou okolo lidi tak se na to nemůžu soustředit jak bych chtěl  co vyvádět ve volném čase? nvm.. třeba nějakej sport-třeba bojovej, dokonalá relaxace  .... nebo nabalit nějakou holku a hned je času míň 
|
|
|
|
|
19
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Problém s týpkem
|
kdy: 09. Prosinec 2007, 18:22:22
|
d) Dát jí pořádnou (nekamarádskou) pusu, ať ví, jak to s ní myslíš...
a pak mi řekne: promiň já nevim jestli s tebou chci chodit mam tě hrozně ráda ale... no a čau  no asi to udělam, protože mě nenapadá nic lepšího.. Hrát si na uraženýho nemá asi smysl. je to divný.. jeden den si člověk řekne, supr mam to v kapse a je uplně happy. Pak vidí tohle a je mu na blití. Si řikam v čem je chyba? přece jen sme se viděli venku jenom 4, a už sem jí dal pusu.. tak musí něco tušit, ale do teď sem na to teda nějak nespěchal.. asi chyba
|
|
|
|
|
21
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Problém s týpkem
|
kdy: 09. Prosinec 2007, 16:44:52
|
Zdravim, mam takovej problém, byl sem někde 4x s jednou holkou. Nechodíme spolu (aspoň zatim ne). Když někde sme je to s ní uplně super. Nejsem na ní vyloženě hodnej jako na bejvalou kde sem na to doplatil, skvěle mi to všechno vycházelo, byla i pusa.. Ale předevčírem sem ji viděl s nějakym jinym týpkem a ještě s nějakym kočárkem, tak mi to bylo docela divný, ale řikal sem si asi nějakej známej. No a co dneska nevidim, jedu okoli jejich dobu a on tam stojí zase ten týpek s ní. Jako je vidět že s ní nechodí, ale asi by chtěl. Prostě tohle dokáže člověka fakt víc než naštvat. A chci se zeptat co v týhle situaci můžu nejlepšího udělat? mě napadá: a) ignorovat ji, třeba přijde sama b) bejt na ní hodnější a co nejdřív jí nabalit c) promluvit si s ní o tom (netuším jak. na to.  )
|
|
|
|
|
24
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak si to vyložit?
|
kdy: 24. Listopad 2007, 22:49:02
|
ona stejně asi není úplně můj typ, takže to bráchovi i přeju, jen mě to zajímalo. A co je nejlepší na tohle, co mu napsala zareagovat? Když vezmem v úvahu, že má kluka? Ale na druhou stranu je to rána pro moje ego, a už mi to docela začíná štvát, protože kdykoli se seznámím s nějakou holkou, tak nakonec z toho vyplyne že se jí líbí brácha. Přitom on se nechová nějak jinak než já a je úplně vidět jak ho holky balí. Fakt už nevím co mám dělat, docela tím trpí moje sebevědomí a začínám mít z toho docela mindrák nech bráchu doma ne? 
|
|
|
|
|
25
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Vlasy, co když vám padaj?
|
kdy: 24. Listopad 2007, 20:49:47
|
Vypadání kolem 100 vlasů denně je prej ještě normální. Jde o přirozenou obnovu porostu  Plešatění poznáš spíš tak, že ti hranice porostu "ubíhá dozadu". Ale taky musím přiznat, že oplešatění je jedna z mých nočních můr, protože vlasy jsou jeden z mála mých vzhledových rysů, co vypadá jakž takž k světu. no jestli si ten na obrázku tak asi jo no  mi taky celkem padaj.. a též je to moje noční můra, hodně lidí mi vlasy ty vlasy chválí ale já to vidim nějak skepticky  závidim těm ženskejm že ať ty vlasy trápěj sebevíc nedělá se jim nějaká pleš nebo trošku kouty-jako už to začíná mě... mam kámošku co uplně hrozně vyčesává vlasy, a hrozně je napíná, dává do utaženejch culíků, je vidět že trpěj.. si jich vůbec neváží..
|
|
|
|
|
|