Poslední příspěvky: lotter

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 04:59:43

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 983 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na Aničku. kdy: 24. Únor 2008, 22:04:31
      JJ kamaráde,o telefon si musíš říct vždy sám,a vtomhle co uvádíš tak to je jistý že čekala kdy si řekneš....A když se vykrucuje a dělá caviky,tak jí napiš svoje,nebo dej vizitku..
      Tomu co říkají kamarádky nevěř!!!!!!!-------Vždy je to ůplně jinak než povídají...Vím ze své zkušenosti...

Tak mazej na intr!!!! Mrkající
2  Pokecání / O rozchodech / Re: Nechavate si na bejvalyho kontakt? kdy: 24. Únor 2008, 15:46:49
      Vždy si kontakt nechávám Smějící se Smějící se Nevím totiž kdy se mi která hodí  Smějící se Smějící se
3  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: "Ideš na mňa príliš rýchlo" -- čo s tým? kdy: 24. Únor 2008, 15:41:24
                       Spomalit,spomalit,spomalit........
                Jestli hledáš vztah tak se podle toho začni chovat.....Teďka se chováš tak,že ti jde jen o postel,kávičky...rande za randem...třebas i dva měsíce nevinosti
                a poznávání je to nejhezčí co může být!!!! Mrkající      Pokuď ti nějaký kamarád tvrdí že s dotyčnou měl "sex" po chvilce co ji znal-----
             ----------------Tak to nemusí být pravda a jen tě snáží srazit na sebevědomí,a udělat ze sebe frajera
             ----------------A jestli říkají pravdu tak můžeš být rád že sis takovou "davajku" nenabalil a nezamiloval se do ni...A to se stává Mrkající

Zkus na to jít opravdu pomaleji!!!!..........Čekat se nemá,to je pravda.....ale jak v čem!!!!!Takovouhle věc prostě neurychlíš !!!!!!
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: "Ideš na mňa príliš rýchlo" -- čo s tým? kdy: 24. Únor 2008, 04:09:32
                 Asi na to jdeš doopravdy moc rychle,dle mého názoru.....

Ešteže ma stála len týždeň času.-----to mi přijde divné....

Zkus na to jít pomaleji....nejdříve si ji získej jako člověk a né jako potencionální partner....toho se totiž moc holek leká...
5  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Jak na mladé maminky... kdy: 23. Únor 2008, 20:16:45
               V době když jsou ženy na mateřské(až tak po roce a půl) jsou velice chtivé!!!!Manžílkové by si je měli hodně hlídat....
               Až budu mít někdy svoji ženu a budu mít dítě tak si ji budu hlídat už jen kvůli lidem jako jsem já!!!!!Jsou znuděné a nevědí co s roupama Mrkající
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak říct rodičům o přespání?? kdy: 23. Únor 2008, 05:17:41
                            Mami,Tati....přespí u mě stará.......Je to naprosto normální....Teda myslím si...
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na ni,kdyz jsem ji opustil kvůli jiné??? kdy: 23. Únor 2008, 05:12:59
                                   Myslim si čekat chvilku až na to trošku zapomene jak říkají ostatní....Pak se ozvat a pozvat!!!!!
              Nesmíš zase čekat dlouho,aby se někdo nevyskytl a nepokazil....Holky jsou v tomhla nevyspitatelné......
              Ale držím palce ať ti to vyjde.......A když ti to nevyjde,tak si začni užívat co to dá ať se pořádně vyblbneš jako já!!!!!!! Šťastný
8  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Jak na mladé maminky... kdy: 23. Únor 2008, 05:03:56
                      Já jsem svobodnej,,a dofám že bez dětí,takže mi to asi nevadí
   ale mít holku s dětmi(s mojima) tak mě to asi zabije a teho frajera také.........Jen můj názor...
    Tímhle jsem chtěl poradit jen těm co třeba chtějí,něco mít s nějakou mamkou....nic k navádění a musím také uznat že všechny tak lehce nejdou Úsměv...............Musí te se o něco víc snažit.......

Třicítku jsem si s patnáckou ještě nezaměnil Šťastný......................to fakt ne!!!!!!!!!Prostě odhad....Loni jsem měl 38.let(zatím rekord)
       a jen z toho důvodu že kamarád chdil s její dcerou a já jsem měl náladu na s......Tak jsem ji voj...,a mám ponaučení,páč jsem se
          měsíc musel schováva aby mě mamča skoro stějne staré holky nenašla.....Asi si říkaj...."Mám to naposled.......Tak si to užiju"... Úsměv
    Jsem rád že mě neodsuzujete za to co mě baví(zatím).....Stejnak je to vždy na ženách...no a ne???
9  Pokecání / O chlapech / Re: Žárlivost kdy: 22. Únor 2008, 18:02:11
                    Já jsem extrémně žárlivej!!!!!.......Pokoušel jsem se to ovlivnit a nepodařilo se mi to nikdy....Měsíc jsem to třeba držel v                  sobě a pak zase na starý extrémě žárlivé koleji...Nevadilo mi když se bavila s mýma kamarádama,ale vždy když šla se svýma
                    vesnickýma kamarádama vč.jejího bývalého,tak jsem měl pocit že umřu...
                    Říkal jsem jí to o sobě a myslel že se bude snažit trošku změnit,ale bez úspěchu....Tak se nakonec po 18měsících semnou
                    rozešla kvůli mé žárlivosti....Jsou to dva roky a stále na ni žárlím a trochu kní něco cítím,ale to už je od tématu.....

Takže si myslím že žárlivost je naprosto normální a i přes sebe větší snažení stím semi nic neuděláte

musí vám stím pomoc i partnerka...................
10  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Jak na mladé maminky... kdy: 22. Únor 2008, 17:44:52
                     jj dostal do postele.... Šťastný
       A mám tam překlep JI mělo být jim!!!......Já nikomu neradím,ale chci se podělit o svoji zkušenost,nato ni hrozného není!!!!

Nechci rozvracet manželství,to vžádném případě,vždy je to naprosto nezávazné!!!A ony o tom vědí také!!!!
   Jak poznám do třiceti???----Mám odhad,podle v zhledu....To má asi každý ne???
            Myslete si co chcete ale ještě jsem (můj názor) žádne neublížil..Vždy jim šlo o to samé jako mě Šťastný

Když se znějakou po čase zase vidím,tak se úplně v klidu bavíme,laškujem atd atd.......
   Tak že si myslím že nic špatného nedělám....Mluvím sám za sebe....Věrnejm manželům se to líbit nebude,ale lidi jako jsem já,existujou...
11  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Jak na mladé maminky... kdy: 22. Únor 2008, 04:52:16
                ČAUVES .....

Mám takovou metodu jak k sobě nalákat mladé "maminky"...

Vždy když jsem u sestry na kávě a má tam nějakou pěknou kamarádku,ale jen do 30let Šťastný a má tam děti,tak se ji začnu věnovat,né kvůli dětem samotným,ale kvůli mamině!!!!   Vždy když vidí jak hezky přistupuji k dětem......tak se jich pak nemůžu zbavit,né všechny jsou takové ale platí to tak na 70%....Už jsem jich takhle sundal 15 Smějící se.....

Někdy když je třeba hezky,tak si vypůjčím od sestry 4.letou nateřinku a vezmu ji třeba na procházku nebo někam kde jsou maminky s dětmi,a vždy se mi podaří se s nějakou tou maminkou uskutečnit rozhovor a třeba i tan telefon mi dají....Pak už jsou děti stranou Smějící se
  Takže,když chcete nějakou maminku,tak se věnujte hlavně dětem!!!!!!

Radím do 30ti let....Pak se jih těžko zbavuje Mrkající
12  Pokecání / O rozchodech / Re: Je lepší hrát na obě strany??Jo!! kdy: 22. Únor 2008, 03:02:17
Ahoj.....

Koukám že máme skoro stejný příběh....
Já už to mám teda asi dva roky zasebou,ale vím jak se cítíš
Chce to chvilku času a zapomeneš na to,třeba se vrátíš k bývalé ale to ti nedoporučuji,bo se ti naskytne zase nějaká ta ANČA a bude to ještě horší pro tu holku než teď...

Ze své zkušenosti ti mohu poradit-------------Pořádně se vyblni ať zjistíš co vlatně chceš!!!!Za chvilku tě ten splím přejde.
Podle toho co píšeš a vašeho věku soudím že to byl ttvůj první dlouhý vztah...Neboj bude jich víc   Mrkající
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS