Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1]
|
|
1
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Holka a autobus
|
kdy: 08. Listopad 2006, 07:20:56
|
0254:Taky mě napadá, že člověk má v obličeji spoustu mimických svalů, které také hodně prozradí, stačí se dívat  Myslím, že výraz obličeje u holky, který se líbíš, a holky, která na tebe zírá, protože máš růžovou sponku, se bude velmi lišit 
|
|
|
|
|
2
|
|
kdy: 07. Listopad 2006, 21:25:38
|
ja myslim ze sem chtel slyset primo tohle, diky To sem rád, nemáš zač A já myslím, že si jen nevěříš...holky nemusíš zaujmout jen vzhledem... Sebe tu radši nebudu rozebírat, to by bylo na dlouhosáhlé téma - ale myslíš správně 
|
|
|
|
|
3
|
|
kdy: 06. Listopad 2006, 20:52:13
|
|
Když na tebe holka pokukuje, tak asi proto, že se jí líbíš, jinak by se na tebe nedívala tím svůdným pohledem. Tak už to samo by ti mělo dát jistotu. Kdyby si byl jako já, že celej rok o tebe nezavadí holka pohledem, tak neřeknu, ale když je na holce vidět, že má zájem, tak tomu říkám dobře připravená půda pod nohama a jakýkoliv obavy jsou zbytečný. To si asi nechtěl slyšet, ale je to fakt!
|
|
|
|
|
4
|
Pokecání / O čemkoliv / Vychova
|
kdy: 22. Říjen 2006, 11:45:47
|
vomi: Pokud jde o tohle, tak myslím, že to ta holka brala jako legraci 
|
|
|
|
|
5
|
|
kdy: 22. Říjen 2006, 01:38:29
|
|
Mikmik: Asi by mělo být, ale zatím to moc nejde... Zrovna teď přemýšlím o jedný události, co se mi nedávno stala. Přes ICQ znám spolu s kamarádem několik lidí na Moravě a letošní Invex jsme využili k tomu, abychom si udělali takový menší sraz. Z těch známých je jedna holka. A stala se taková příhoda, ona dostala kdesi balonek a tak já jí přemlouval, aby mi ho dala. Různě sme blbnuli, chvilku se i honili po výstavišti, no, nakonec sem balónek dostal. Ale teď si nejsem jistej, jestli sem se choval normálně nebo ne. Kamarád říkal, že pokud mi to vyhovovalo, ať to neřeším, jenže já si nejsem jistej... Pravdou je, že už několik let prakticky nepřicházím do kontaktu s holkama, takže je třeba možný, že když se tak potom stane, tak vyšiluju... Opravdu nevím...
|
|
|
|
|
6
|
|
kdy: 20. Říjen 2006, 19:35:38
|
|
Tak takový otázky mě napadjí denně. Smutný je, že mi je 19. A za těch několik let ze mě rodiče udělali úžasnou loutku, která se není sama schopná rozhodnout, vždycky hledá řešení u nich a zároveň na nich nechává zodpovědnost, kterou si dřív oni sami brali... Vždycky se dívám na to, co ostatní řeknou na moje chování a v podstatě spoustu věcí nedělám tak, jak bych chtěl a mám z toho jenom problémy... Jak řekl Ondrash, je to můj boj, ale zatím prohrávám...
|
|
|
|
|
7
|
Připomínky, náměty a další / QARK.net / Jak nebýt příliš nudný
|
kdy: 01. Říjen 2006, 20:00:31
|
4 solution88: to ani jen tak nepozná, vídáme se tak 3x do roka  4 travis: vidíš, to mě nenapadlo, a při tom to do sebe celkem fajně zapadá - mělo mi to dojít, když pořád netrpělivě vyčkávala příchozí sms.
|
|
|
|
|
8
|
Připomínky, náměty a další / QARK.net / Jak nebýt příliš nudný
|
kdy: 01. Říjen 2006, 12:59:00
|
|
Když už jsme u té nudy... přes prázdniny jsme měli návštěvu, známí, a oni mají dceru, je o dva roky mladší, jak já, takže vlastně ok. A ona pořád opakovala, jak se nudí. Dívali jsme se na film, komedii, ona se smála a vzápětí řekla, že se nudí. Nebo jsme šli ven, ještě s bráchou a kamarádem, pořád jseme o něčem mluvili, docela často se i smáli a ona každou chvíli, že se nudí. A do toho si pořád smskovala s nějakýma kámošema tam od ní. A mě to už docela štvalo, už takhle jsem na tom s holkama blbě, a tohle nevypadalo ani na kýžený kamarádství... Tak sem se jí ptal, co dělá u nich doma, a ona, že chodí ven. A když sem jí řekl, že venku sme, tak ona, že ale není se svejma kámošema. A když sem se zeptal, v čem jsou oni jiní, tak řekla, že jich je víc a že se s nima zná dlouho... Mno, přijde mi to jako pěkně pitomá výmluva...
|
|
|
|
|
|