Poslední příspěvky: Maki

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23. Listopad 2008, 09:27:07

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 892 příspěvků v 1 878 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 2 3 [4]
76  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Rande, narozeniny - co teď kdy: 10. Březen 2008, 21:06:14
O to nemám strach, že by to nebyl pravý důvod. Já totiž vím, o co jde. Tu zmiňovanou "aktivitu" měla už při našem prvním rande a tak tak ji stihla, protože se to rande trochu protáhlo.

Takže myslíš, že nebude vadit předání dárku po narozeninách. U nich doma zvonit se mi zrovna moc nechce. Náhodou nebude doma a bude trapas. Stydlivý
77  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Rande, narozeniny - co teď kdy: 10. Březen 2008, 17:26:33
Takže problém:
Nevím, jestli se v den jejich narozenin (nebo den před tím) sejdeme. Ona asi nebude moct, ale má k tomu důvod, není to nezájem. Takže další rande by mohlo být asi až týden po jejich narozeninách. Co v tom případě s dárkem? Dát jí ho potom?
78  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Tak jsem to zase zvoral kdy: 09. Březen 2008, 19:00:44
Ono jestli jí tu pusu dát (resp. jestli ona chce) jde trochu vycítit. Taky záleží na tom rande, jak dopadne a jestli je ta pusa vhodná při tom loučení. Já když jsem se loučil, tak byla ode mně taky dost daleko, takže k tomu ta příležitost moc velká nebyla. A taky to rande bylo spíše jenom takové pokecání (nic moc žádný flirt). Takže až bude příště, musím z toho to rande udělat a pak... polibek.
79  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Tak jsem to zase zvoral kdy: 09. Březen 2008, 10:19:28
D9: Souhlasím s tvým názorem, že je lepší to udělat prostě rychle, nad ničím v tu dobu nepřemýšlet, prostě se k tomu odhodlat...
Já totiž na prvním rande jsem se nějak "zaseknul". Doprovodil jsem ji domů a pak jsem zůstal asi dvě vteřiny nehybně stát... no a pak jsme se nakonec jen rozloučili. Takže je to na druhém rande. No jsem zvědavý, jestli to dopadne líp.
80  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: vztah kdy: 07. Březen 2008, 13:54:17
Myslím, že byste si to měli ujasnit mezi sebou, promluvit si o tom, co od toho očekáváte. Ne přímo na rovinu, ale tak trochu postupně zjišťovat a časem oba dva uvidíte. Protože z toho příspěvku je vidět, že nevíte ani jeden, co byste chtěli. A udělat nějaký rychlý krok (rozchod) by Vás mohl později mrzet.
81  Pokecání / O ženských / Re: Originální dárek (večer) přítelkyni k 18. narozeninám kdy: 06. Březen 2008, 19:40:03
Jsem napsal, že doma to nejde. Takže dle tvého názoru mám počkat, než ji pozvu k nám domů (třeba za čtvrt roku) a pak ji dát dárek k narozeninám. Podivený
Kavárna - nad něčím takovým jsem přemýšlel, myslel jsem něco originálního (jak říká sám název tématu). Už Vás nic nenapadá?
82  Pokecání / O ženských / Re: Neozývání se kdy: 06. Březen 2008, 10:36:05
Jen by mě zajímalo, jak dlouho se Vám holka neozvala, když jste jí napsali?
Mně se třeba ještě neozvala (psal jsem včera večer), tak jestli to není už nějaké divné, ale asi ne. Možná je to i tím, že ta SMS ani nebyla určena pro nějakou důležitou (rychlou) odpověď.
Co myslíte?
83  Pokecání / O čemkoliv / Sourozenci kdy: 05. Březen 2008, 18:34:51
Pletou se Vám sourozenci do vztahu?
84  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Rande, narozeniny - co teď kdy: 05. Březen 2008, 17:02:11
Potřeboval bych poradit.
Měl jsem rande, ale zapomněl jsem se jí zeptat, kdy má narozeniny. Od jedné mojí kamarádky (shodou okolností je to i její kamarádka Super!) jsem se dozvěděl, že má narozeniny... už brzy. No a já to chci spojit v další rande. Jenže...mám jí nějak naznačit, že má narozeniny, že o tom vím, anebo ji překvapit. Zase jde o to, že třeba nebude chtít z důvodu, že má narozeniny na to rande jít (aby mě to třeba pak nemrzelo, že jsme se sešli v den jejích narozenin a já jí nic nedal) a řekne třeba že za týden a to bude pak blbé jí dát dárek až týden po tom.
Anebo je lepší zeptat se jí, kdy má narozeniny (dělat jako, že to nevím) a pak to bude jasné, proč se chci sejít v tu dobu.
Co navrhujete? Jak to udělat?
85  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Druhé rande kdy: 05. Březen 2008, 14:33:28
Za jak dlouho pozvete holku na druhé rande?
A jak u Vás to "druhé" rande probíhá? O čem se bavíte, atd.?
86  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: 1. rande do kina kdy: 05. Březen 2008, 14:27:04
První rande do kina bych určitě nezvolil. Na první rande (a určitě i na druhé, třetí...) jdete přeci kvůli tomu, aby jste se poznali, popovídali si o sobě. No a když půjdete do kina, tak se akorát podíváte na film a jdete domů (pokud nezvolíte teda ještě třeba nějakou procházku).
87  Pokecání / O ženských / Re: Co mám udělat s partou vysmátejch holek? kdy: 05. Březen 2008, 13:51:58
Právě že "naháněli". Jenomže to byly právě taky 15 (nějak kolem tohohle věku), také se stále smáli. A že bych se některé líbil, no nevím. Já je bral jako puberťačky (asi i z toho důvodu, že se mi z nich žádná nelíbila Mrkající)
88  Pokecání / O ženských / Re: Originální dárek (večer) přítelkyni k 18. narozeninám kdy: 05. Březen 2008, 12:25:24
Prstýnek se mi moc nezdá... není to takové blbé po krátké známosti. A kde byste doporučili předání dárku?
89  Pokecání / O ženských / Re: Co mám udělat s partou vysmátejch holek? kdy: 05. Březen 2008, 12:20:37
Blaueminence: já bych tohle bral spíše jako partu pubertálních holek, protože kdyby ses některé líbil, tak by se Ti snad nesmáli, ne?
90  Pokecání / O ženských / Re: Originální dárek (večer) přítelkyni k 18. narozeninám kdy: 01. Březen 2008, 18:29:41
Taky teď potřebuju řešit dárek k narozeninám.
S tou fotkou nevím, jestli je to dobrý nápad. Možná ji to potěší, ale zase na druhou stranu Vás třeba zatím bere jako kamaráda, nebo nechce s Vámi nic mít a co bude potom s tou fotkou dělat. Mrkající To bych doporučil spíše až po delší známosti.
Takže se ptám, co jiného byste navrhli holce, když se neznáme ještě dlouho?
A pak taky, kde bych jí ten dárek měl dát. Možnost u nás doma to nejde, u nich taky ne. Zase se nechci tak "vnucovat".
Takže kde jinde byste doporučili předání dárku?
91  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak dopadlo Vaše první rande? kdy: 01. Březen 2008, 17:03:28
Tak vidím, že nejsem jediný komu nevyšlo rande úplně podle představ. Super!
A jak to pak dopadlo? Jste spolu, i když Vám to rande nevyšlo podle Vašich představ?
92  Pokecání / O čemkoliv / Jak dopadlo Vaše první rande? kdy: 01. Březen 2008, 11:32:55
Nechci to dávat do tématu "První rande", tak jsem založil nové, snad tu ještě není.
Tak, jak Vám dopadlo Vaše první rande? Dobrý konec, nebo naprosté fiasko?
93  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: První rande kdy: 01. Březen 2008, 09:59:26
D9: Chyba. Já jsem dal omylem jiný rok narození. Už je to O.K. Je mi 18. Omlouvám se za omyl.
Ještě bych to trochu upřesnil. Ta holka není zrovna takový typ, která by očekávala hned na prvním rande pusu. Možná by se toho zalekla a třeba bych to i pokazil. Ale třeba ne. Nevím.
Ale shodou okolností máme to druhé rande den před jejíma narozeninama, takže - určitě nějaký dárek a taky bych při předání toho dárku jí mohl před tím dát tu pusu, no a pak jí dát ten dárek. Nebo je to blbý nápad? A pak samozřejmě taky ještě na rozloučenou.
94  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / První rande kdy: 29. Únor 2008, 19:10:06
Ahojte, měl jsem první rande. Všechno bylo hezké, báječně jsme si povídali, rozuměli jsme si, šli jsme si sednout do kavárny... Ale když jsem jí doprovodil domů, nedal jsem jí pusu.
Myslíte, že to vadí? Neznáme se tak dlouho a nechtěl jsem to první rande nějak zkazit... Ani jsem zatím neměl odvahu.
Domluvili jsme si již ale další rande. Asi bych jí na tom dalším už pusu měl dát, co?
Stran: 1 2 3 [4]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS