Poslední příspěvky: malenkaja

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23. Listopad 2008, 09:30:52

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 892 příspěvků v 1 878 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: chce se mnou spát? kdy: 16. Duben 2008, 10:49:11
Já nepočítám s tím, že bych s ním někdy chodila. No taky už mě napadlo, že možná nejsem ten typ lidí co dokažou oddělit ,,potěšení" a city. A že by mi to mozhlo spíš uškodit, ale to nezjistím dokud to nezkusím. I když to možná bude bolet.
2  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: chce se mnou spát? kdy: 16. Duben 2008, 08:13:46
Dík za rady já to risknu a když to nevýjde, tak už se s nímnemusím vidět.
Jo s tim poklesem chuti na sex v přímé úměře s věkem, to asi nebude problém jen u chlapů.
3  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Pauza kdy: 15. Duben 2008, 14:28:51
Něco podobnýho se mi stalo když mi bylo 17 a chodila jsem s klukem asi 5 měsíců. Po první společné noci ( oba poprvé) mi za pár dní poslal textovku, že teda jako pauza. Už jsme se k sobě nikdy nevrátily. Od společných známých jsem se pak dozvěděla, že měl pocit, že se moc váže a že si chce taky něco užít. Dost mě to překvapilo, protože žádnou budoucnost sme spolu nikdy neřešily.
Tak si myslím, že si přítel tvé kamarádky chce 1)buď taky užít. Nebo 2) s tou bývalou přeci něco bylo (třeba jen pusa) ale jestli je opravdu tak zakřiknutý tak to bere jako podraz vůči tvé kámošce a cítí se provinile.
Je mi jasný, že čekání na to co z něj vypadne je nekonečný, tak zkus kámošku aspoň někam vytáhnout, aby pořád necivěla na displej mobilu, jestli nepříjde sms. Nejlepší bude kino a film s titulkama. Nebo vyrazit ve více lidech, protože víc hlav víc ví. Úsměv
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: chce se mnou spát? kdy: 15. Duben 2008, 08:32:37
No ono to je spíš tak, že z jeho strany by se jednalo jen o sex. On o vztah nestojí ani se mnou ani s jinou. Takže to je asi ten můj největší kámen úrazu. Nejsem si jistá, že bych nečekala něco víc, kdybych se s ním vyspala. Pochybuju o sobě ne o něm. Možná ho chci právě proto, že ho nemůžu mít ( aspoň co se lásky týče).
5  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: chce se mnou spát? kdy: 14. Duben 2008, 16:23:47
Možná jsou mé otázky zvláštní proto, že se v sobě moc nevyznám. Mám jasno v tom co čekám od své práce, ceho chci dosáhnout, ale v otázce vztahů dost tápu.
6  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / chce se mnou spát? kdy: 14. Duben 2008, 15:41:45
Ahoj lidi. Obracím se na vás s důvěrou, že mi pomůžete rozřešit šifru na kterou můj mozeček nestačí Velmi smutný Mám kamaráda, jenže pro mě nebyl vždy jen kamarádem. Asi ani teď není, ale zamilovaná nejsem. Bohužel tenkrát to bylo jen jednostranné.  Dlouho jsme spolu pak nekomunikovali až před pár měsíci jsme si začali ( no já začala, ale původně úplně nevině) psát. Píšeme si stále a docela hojně. Píšeme si o všem možném a hlavně o sexu. Jsme dost konkrétní vyměnily jsme si i pár odvážných fotografií:oops: Psal mi, že mi to na nich sluší a že jsem sexi.Tím to také končí. Ráda bych s ním strávila noc i když tuším, že by to znamenalo konec kamarádství. I když vím, že by to z mé strany nebyl jen sex. A i když vím že my dva pár nikdy nebudeme. Přesto mě to hrozně láká. Nemám dobrý intinkt ani odhad na lidi. Proto prosím o radu, nebo aspoň o názor. Otázky jsou následující : Z toho co jsem zde vylíčila, zdá se vám, že má zájem o sex se mnou? Mám to navrhnout jako první nebo čekat, jestli s něčím nepříjde sám? Byla by ode mne velká hloupost vyspat se s ním? Díky za vaše názory.
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS