Poslední příspěvky: Marko

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Říjen 2008, 03:10:41

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 761 příspěvků v 1 792 témat od 1 763 uživatelů
Nejnovější uživatel: schneidi
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Drzost kdy: 01. Květen 2008, 18:55:01
Nedávno mi kámoš poradil, že při komunikaci s děvčaty možná nejsem dost drzý. To mě vedlo k zamyšlení co vlastně drzost je (jaká je její podstata Úsměv) a jak ji získat... Budu rád za všechny rady...
2  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Jak číst lidi... kdy: 11. Září 2007, 17:14:51
Jasně, je mi jasný že je to běh na dlouhou trať, ale myslím si, že v tomhle nejsem úplně ztracenej případ a zajímalo mě, jak se to učit co možná nejefektivněji... V podstatě jste mi teda pomohli. Díky...
3  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Jak číst lidi... kdy: 10. Září 2007, 16:23:16
K tomuhle tématu mě přivedl aktuální Qarkův článek. Takže otázka zní: Jak se mám naučit předvídat reakce lidí/jak na to mám trénovat???
4  Pokecání / O čemkoliv / Re: Zdravení kdy: 25. Červen 2007, 14:49:46
Ali: To jsem chtěl slyšet Úsměv
5  Pokecání / O čemkoliv / Re: Zdravení kdy: 25. Červen 2007, 14:42:10
Je mi 17 a ženskou vidívám ve společnosti a v sousedství Úsměv Asi půjdu do "ahoj" :-P
6  Pokecání / O čemkoliv / Zdravení kdy: 25. Červen 2007, 14:25:42
Měl bych cca 20-tiletou ženskou, kterou znám jen od vidění zdravit ahoj nebo dobrý den? Popř. tykat nebo vykat? Úsměv
7  Pokecání / O čemkoliv / Re: Sebevědomí kdy: 12. Červen 2007, 00:19:51
Dextera: Díky, máš recht. Jinak kámošek mám hafo. Sice jsou většinou zadaný, ale mají mě rády  Super! To s holkama byl ten menší problém... Úsměv
8  Pokecání / O čemkoliv / Re: Sebevědomí kdy: 11. Červen 2007, 22:24:35
Díky za rady pánové. Potíž je v tom, že už je mi 16 a furt se to moc nelepší. Teda, většinu času se cítím dobře, pak ale přijde takovej nějakej kiks a já o tom musím přemýšlet, takže čím víc referátů přečtu, tím víc mě to ničí a čím častěji se neúspěšně zapojuju do kolektivu, tím menší mám vůli to zkoušet znova Úsměv Tajnou řeč těla jsem četl a taky Jak získávat přátele od Carnegieho, ale že by mi to moc pomohlo... Potřeboval bych prostě být vždycky nad věcí, v pohodě a nestresovat se, ale nejde mi to Smutný
9  Pokecání / O čemkoliv / Sebevědomí kdy: 11. Červen 2007, 19:33:25
Čau, mám takový problém. Myslím, že jsem poměrně sebevědomý a oblíbený člověk, ale někdy se mi stávají věci, které o tom moc nesvědčí. Například jsem strašně nervózní při referátech ve škole nebo když přijdu do nového kolektivu. Někdy se mi klepou ruce a zalykám se, seznámit se s holkou je pro mě taky celkem problém  Smutný Jsem ztracený případ???  Podivený
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS