Poslední příspěvky: mathews

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 06:37:20

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 218 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3
1  Pokecání / O ženských / Re: co je tazsie.. Zbalit alebo Udrzat kdy: 02. Září 2008, 19:26:38
Mno , je mi ťažšie udržať... najmä v mojom okolí... nechápem to..vid :
príklad posledneho prazdninoveho piatku... týžden chodím vonku s jednou holkou...
mila, vymenili sme si čisla, zavolali si a tak...v piatok som ju vzal do mesta aj s našou spoločnou partiou( známy oboch proste )
, my dvaja smesa vytratili a šli sa prejsť.. ked som ju chcel pobozkať uhla, že je priskoro ...o hodinu neskor ma pobozkala zrazu ona a už sme sa celú noc na seba lepili, chodili za ručičky , objímali až som nechápal...( neviem či bola až tak pripitá, nemala v sebe skoro nič ) ..
.rano domov, na rozlučku pusa ... večer šla znova von s našimi známimi a tam sa niečo zmenilo... na druhý den píše že von so mnou isť nemože a tak...
ale vytiahol som ju do kina , pohodka, len bola akasi odmerana...
 a po skončení filmu vravi že dufa, že si  nič vela nenamýšlam po piatku, že ma bere zatial ako kamaráta ! som po nej pozrel jak po zjavení a vravi,že pre nu to nič neznamená...tak sa jej pýtam či so mnou ešte pojde niekedy von a ona na to,že len akos kamaratom....

takže pointa pribehu ==> ťažšie je pre mna udržať ( a z tohto som vybitý jak poistka  Vykřičník Smutný )
2  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na hodnou holku? kdy: 02. Červen 2008, 14:51:55
Reakcia na všetky problémy tu pritomných s nejakou babou => si chlap, vyrieš si to podla seba , lebo riešenia iných ti aj tak nepomožu ! a hlavne nikto nestresujte , ako sa spieva v jednom dobrom songu : you might think it´s over , but it is never over ! S jazykem pekný den všem
3  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Ako sa presvedcit o hetorosexualite jedinca? kdy: 15. Duben 2008, 18:21:23
Tak ked som kukol na tento topic , trocha ma zaskočilo o čom uvažuješ S jazykem ...nevim čo si predstavuješ pod pojmom NEheterosexualny jedinec ... mam plno známych , ktorí su na ženské , ale ked to strihá v lebeni , tak dobre že sa na nenalepia na chlapa ako prísavka S jazykem... a ten spolok na ochranu ? ak sa zoznámiš s nejakým homo kamošom ( ktorý po tebe nepojde  Smějící se ) tak zistíš že sú to v phode ludia ( ak myslíš na to, na čo si myslim , že myslíš )  Šťastný
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: ...Snazit ci nesnazit.... kdy: 22. Prosinec 2007, 20:21:31
Tie idealne vety možeš čakať len od tej , ktorá vobec nevie , čo k nej citiš. Tvoja Barbora to už asi vytušila a kedže ti žiadne očividne naznaky nedala , tak si je na čistom , že Nie. Toť Sio . Zabudni a hladaj inde . Sice si vravel, že nečakaš , že ti može niekto pomocť , ale toto je rada so skusenosti a uprimnosti . Daj si aj ty vianočný darček... CHod von a zbal prvu neznámu babu , ktorá sa na teba usmeje.

Prajem vela štastia.
5  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Ako správne a úspešne začať ?? kdy: 20. Prosinec 2007, 21:46:44
Mno , nechcem tu rozoberať svoje osobne dojmy a skusenosti. Už som sa naučil nachádzať chyby a naprávať ich ... To čo ma mrzí, že stále sa najdu nejaké a mna mrzí každá taká priležitosť. Takže moja otázka pre vás , ako odbornu a skusenu verejnosť znie : Ako správne začať , resp. neuponahlať vztah s babou. Myslíte , že pozvať ju niekam von po tom , čo si s nou týžden píšete je prehnané ?

Uprimne ja nie . Ale potom prečo tie klučky , a odmietnutia , výhovorky a ospravedlnenia . Prvé stretnutie ? Náhoda , neskor dobrá zábava. Druhe stretnutie ? Náhoda opať. A v celku dobre sme si opať pokecali , vymenili kontakty , atd. Týžden si píšeme a ked ju zavolam niekam von , ( som hamblivý , keby som nevedel na dosť velke percento , že aj opačna strana ma , resp. mala pri strenuti zaujem , nikam ju nevolam ) ....a potom pridu výhovorky , na ktoré už nemám náladu a tak milu dievčinu zrušim.

Keby sa to stalo raz. OK . Skusim znova . Ale tento scenár je už tak obohraný, že to už prestáva baviť aj naoptimistickejšieho diváka , tak prečo sa to stále deje !!??
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Je "qarkismus" menšinový? kdy: 17. Listopad 2007, 13:37:12
Muj pripad , mam kamoše , se kterým , kdzž aktualne nemame žadnou znamost, chodime balit jako divý.  Šťastný
Nikto iný to nechape , že to vraj nema význam... no aj my dvaja sa v nazoroch rozchádzame... on to bere ako zábavu , ja si hladam vztah. Super!
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co se stalo ? kdy: 10. Listopad 2007, 09:46:20
to Johny89 :  Šťastný to je teda moc , akože hej , može sa podariť , lenže to by musela byť taka zhoda nahod , že zachraniš akurat to dievča, kt. ti dalo nedavno košom , atd. atd. ..jednoducho je to podla mna skor prehnaný sen , a uvažovať nad mozkovými pochodmi dievčiny po takomto zažitku je čiste fantazírovanie.... Šťastný
8  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: mám se snažit dál? kdy: 04. Listopad 2007, 22:02:06
Opačne to funguje, ale ty nemaš šancu.. predýchaj to , pár dni ju nevídavaj a ostane navždy tvojou kamaratkou... ak nie , stratiš aj tu.  Smutný
9  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: narozeniny kdy: 03. Listopad 2007, 09:36:04
Zdá sa že všetko , okrem tvojej " vysnívanej SMS " považuješ za traparnu , či blbost... ak to takhle pude dalej , nepošleš ji , podle mne stejne nic...
Bojiš se být iný, experimentovat , hrať si na "odlišného " .... sms-ku jej pošle , ak je pekná , každý hnup a každý z nich bude mít u ní vačší šanci než ty, kt. se bojiš experimentovat....takže ak ideš dalej extravaganciu považovať za " blbost" , tak vela štastia , nabuduce ti ona zamava  ( a druhou rukou sa bude držať svojho priatela , kt. isto nebudeš ty ) .
10  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: sebeúcta a testování od holek kdy: 02. Listopad 2007, 22:23:24
To je sice presne ten problem , kt. popisuje MarŤas , kt. sa tu často objavuje  ...jenže ne každý hladá pohodu "prítomnosti " na dva týdny.. to je teda bída , toho si nekdo už naužival a chce nekoho na dlhšie , tak ten asi bude ťažko čumieť na pritomnost , ked s nou chce byť aj v buducnosti....

11  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co se stalo ? kdy: 01. Listopad 2007, 17:32:22
AK teda chcete , tu je " vysvetlenie " situacie a jej koniec ( koniec z mojej strany ).

V utorok poobede na bažantskom sa jej snažím vyhýbať ( predsa len , čo bolo = bolo , chcel som jej dať pokoj, nech sa baví a aby sa stále nemusela cítiť divne v mojej blízkosti = predsa len , ani vy sa moc v prítomnosti niekoho , komu ste nedavno dali košom nezabavíte )....
A tak sa bavím, usilujem sa správať nenútene, a o chvilu pozerám... Ona sa baví s mojim najlepšim kamošom . ( Tak akože on je starý sukničkár, normalne som si pomyslel , že opať na niekoho niečo skuša , povedal som si , že už to mám na hák. Ked tu zrazu kamoš príde ku mne , a vraví , že sa na mna pýtala ....

Tak akože toto ma dostalo , vraj , že čo som mu o nej rozprával, čo si o nej myslím atd. On na to povedal ( pýtala sa na ešte iné veci, ale vdakabohu, taktne ju odbil , že ju predsa vobec nepozná a má jej bonzovať o čom sa s ním bavím...)

O chvilu ju stretnem pred budovou,( kam si šli kamoši zapáliť ) a tak k nej pristupim a pýtam sa , že ako sa má , a snažím sa rozvinúť konverzáciu ....a ona odpovedá : áno , dobre , fajn , no jasne ..... tak ma vytočí a vravím, že musim isť . Vrátim sa naspať do budovy , stretnem spolužiačku, tak to s nou roztočim na parkete a za chvilu ma drží za ruku jej kamoška, že či nejdem " trsať k nim " ....

O dalšej ignoranci , neochote pozrieť sa mi vobec do očí , či niečom inom tu už rozpisovať nebudem...
Tak po polhodine , ako opať sedím v šatni , príde za mnou kamoš a vraví : " Ser na nu , je to trúba , pýtala sa , že či si mi vravel o tom vašom bozku a iné a ja jej vravím : Dievča zobud sa , chodiť s ním nechceš , tak prečo tu všetko natahuješ ...najprv ho odkopneš, potom za ním lezieš .... už to nikoho nebaví , si rozmysli čo vlastne chceš ..."

Po tejto vete sa vraj otočila , vzala si veci a šla domov ... A ako tak už po skončení upratujem ( spolužiakov v podguráženom stave ) , pozrem na telefon a vravím si , že jej prezvoním... a tak prezvonim o chvilu mi odzvoní a  ja ešte viac zmatený idem domov ....

Inak už dva dni ma opať ignoruje na icq , .....
Ja už o nu fakt nemám zaujem , to natahovanie ma absolutne nebaví...

Tot koniec.... Dufam už na stálo.
12  Pokecání / O čemkoliv / Re: Ukažte svá záda! kdy: 31. Říjen 2007, 18:24:17
Nekomu nemúže k pekným zádum pomuct žádna strava ani cvičení . Já mám záda jak kaša = zjazvený pozostatok po ku..a neprijemnom období zvanom puberta. A jakože chtel by sem vypadat na zádách  jako napriklad R3v , ale na kupalisku to napr. ťahá priliš moc pohladov a ja sa moc jak exhibicionista necítim , ( nie každý je jak Avanger )  Podivený Podivený
13  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co se stalo ? kdy: 31. Říjen 2007, 17:34:29
Vzdyt je to jasne jak facka (ale samo to neslo poznat predem). Ona ma sebevedomi na dne, pac ji tamten nechce. Takze si nasla tebe, aby si dokazala, ze kdyz chce, tak nekoho sbali. A to se ji podarilo. Tim padem te uz nepotrebuje Mrkající

Nic z toho nemusela delat vedome. Zenske podvedomi je svine Mrkající TO maj z tech jejich "pocitu" Úsměv

Akože začínam sa cítiť jak v labirinte. Po včerajšku už fakt uvažujem nad tým, že pocity su riadna kravina na svete , hlavne tie ženské...
To jak sa toto všetko podarilo jej včera zamotať, dokrutiť , prevratiť a " vraj vysvetliť " , to by nikdo nerozluštil ... už na to nemám nervy , takuto centrifúgu pocitov a domnienok som teda ešte nezažil.... Kroutící očima
14  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co se stalo ? kdy: 30. Říjen 2007, 08:58:37
Když tak rozmýšlam nad tým, či to má nejaký význam, tak prichadzím na to , že žádný...  Podivený
To vždy platí, že nedostupný má vačšiu šancu ?? To je teda logika , panebože , vždyť to je kolotoč ...
Ak to tak platí, to mužu jít rovno do klaštera , o mne se žádná holka sama od sebe zajimat nebude...

Jediná vec, kterou na tom všetkom nechápu , sou ty SMS a tie  náznaky v rozhovoroch s nou a jej kamoškou... Šla po mne ona, doprdele , tak co se stalo , že ted se mi vyhýbá ? Dostala co chtela , tým že si dokázala , že ví dobre namotávat ?  Podivený Podivený Smutný
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co se stalo ? kdy: 29. Říjen 2007, 19:41:22
Zítra má bažantský... má trída to organizuje, takže to by mohla být taková možnost , len jak ji vytahnout...
Ak ma odpálkuje po druhé, už to nebude mít význam... ja se nechci zprávat jako doteravec , to je její vec, že neví co chce...
Btw: Odvtedy , co sem se začal o ni snažit , stojim proti inému chalanovi, ktorí se líbí ji ( ríkala její kamoška ) , jenže ten o ni nejaví žadný zajem... budto nekdo kdo o vás zaujem má ale vy moc ne , alebo váš vysnívaný , který na vás zvysoka kašle...  Smutný

Ale dik za radu , uvidím čo z toho vznikne... Super!
16  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Co se stalo ? kdy: 29. Říjen 2007, 10:33:42
Spoznal sem holku (15 let ,ja 17 ) . Máme pár známých , celkovo sme se znali jeden týden , v pátek mi piše SMS , či mam po škole čas, že by sme nekam zašli... ok, tak jdem do cukrárny , bavíme se , hrá prijemná hudba... potom ju jdu odprevadit na autobus, to však zistím , že moj mi ušiel , a rikam ji, že se prevezu a odkopnu ji domú. V autobuse se normalne bavíme, no a pred domem se mne zeptá, či se mi líbí ... a já ji nemisto odpovede dám bozk... pár vterin prejde , no to už vyzerá, jako by videla ducha , rekne že už musi jit, a odcházdí bez rozloučky....večer mi ešte odpovie na SMS , že je dosť zmatená a dal už se neozýva ...
Dnes , když za ní zajdu , se mi vyhýbá, ríka že nemá čas a na otazku " co se stalo ? " odpovídá : " Nic , mela sem jen naročnej víkend..."

Co se mohlo stát ? Nevím si rady... Podivený Smutný
17  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Holka z brigády kdy: 31. Červenec 2007, 11:11:49
mathew, len som napísal, že s tými gumovými medvedíkmi to nieje dobrý nápad a dôvod prečo si to myslím. Len mu radím ako napísať mail, čo dokazuje aj môj prvý prispevok v tejto téme.

Ved jasne. Ja som nič proti tebe nemyslel, len on asi čakal neco jineho... Suhlasim, že jsi mel pravdu. Ale myslim, že pisať mail neni to najlepši riešenie. Asi najlepšia by bola SMS, muže se stat ( a poznam vela holek ) čo si maily kontroluju raz za mesiac.  Podivený

to by pak mohl čakat velmi dlouho na odpoved.  Otázka

Btw : asi mi unikla podstata, prispevok predtým mal byť na pobavenie...  Znepokojený  Šťastný
18  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Holka z brigády kdy: 30. Červenec 2007, 21:10:16
Takéto vtipné vecičky by som možno nepoužíval na dievča, s ktorým sa takmer vôbec nepoznám. Najprv koktáš, potom napíšeš na gumové medvedíky... ešte si pomyslí že si fakt nejaký veľmi čudný Šťastný

TY vieš teda človeka povzbudiť. Po tomto ma s tým akože robiť čo ?? Stlačiť F9 a Loadnuť tu pasaž odznova ? ....myslim že takto to nefunguje ( chlapec si to asi neuložil  Zelenáč Zelenáč ) , treba pokračovať v tom, čo sa začalo, nech to začalo akokolvek...( neberte doslova  Kroutící očima )
19  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ked to vo vztahu skripe kdy: 30. Červenec 2007, 21:05:55
Ja nechapu vubec toto:
ona len tak medzi recou prehodila, ze si najdem inu a ze ona si pocka, kym sa ju budem chciet aj so smajlikom.

SKus nad tým porozmyšlať, chlapec bol asi tak vystresovaný , z toho čo sa udialo, že to trochu skomolil  Zelenáč
( Nič v zlom, ale na všetko treba chladnu hlavu, vo vztahoch najme, aj ked sam viem, že take niečo neexistuje .  Šťastný )
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Prosím pomoc! :-( kdy: 29. Červenec 2007, 17:10:02
Sprav to ako v tej novej reklame na airwaves Šťastný

Je to to pravé a rýchle riešenie.  Šťastný Šťastný Smějící se
21  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak zaujmout kamosku, co jsem pozval do clubu... kdy: 29. Červenec 2007, 14:29:10
Do klubu a diskotek chodi pravidelne len " discofily " . Nic proti nim, ale ja by som taký život plný hluku , a svetel ( mam na mysli " ohromne diskotéky se svetelnými efektmi " ) nevedel vydržať,...

Šťastný Šťastný Ale hospoda , to je iná vec. Tam zajdu rád, často , nejen kvuli kamošum, jednoducho si posedieť pri pivku, pokecať jak sa dari...to je jednoducho pohodička, kt. nemuže nikomu uškodiť.  Pískající
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Holka z brigády kdy: 29. Červenec 2007, 14:22:40
Jo, přesně, žádné možná, asi, třeba, pravděpodobně, teoreticky, přibližně, nejspíš atd. , a to nejen v dopisech. Chceš přeci působit sebejistě a ne jak nějaká máčka  Mrkající

VYsťižné. Ale privela sebevedomi ( vraj ) škodi, takže se zase nemusiš spravať jak nafukanej frajer, čo zjedol slávu a mudrosť sveta.
23  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: !!LŽI!! TAKÉ JEDNA Z DŮLEŽITÝCH VĚCÍ kdy: 28. Červenec 2007, 16:34:11
Že pravda a láska zvítězí nad zlem, či co? Nějak takhle jsem to už někde slyšel, ale je to dřina ...

Ono dneska s někým jednat na rovinu, to je o "hubu" , pač nemáte zádnou ochrannou vrstvu a jdete na to s holou kůží. Pak na tom něco možná bude, jak bylo zmíněno v průběhu diskuze, nedivte se, že se vám holky chytnou radši k nějakému únikovému tématu, když je necháte.

ja sem rikal, že to je najlepši cesta, ne že ji použivam... Šťastný

Holky maji " radi " uprimnosť, zdá sa im to mile, kým nepočuju tvrdu pravdu rovno do tvare... Su dva druhy , lidi kt. rikaji pravdu primo a ti, kt. tak jen vypadaji....a v realite sa dari viac tým druhým.  Mrkající
24  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: !!LŽI!! TAKÉ JEDNA Z DŮLEŽITÝCH VĚCÍ kdy: 28. Červenec 2007, 12:36:29
Taky jsem to zazil a taky ukoncil. Nicmene.

Nejlepsi to je na ni vybalit. Ne tvrde, ne tak, ze je krava, ale ze te to mrzi a trochu stve, a ze nerozumis tomu, proc to dela. Tomu se ona nevyhne a uz ti tentokrat tezko zalze...

Jo. Najlepši cesta je uprimnosť, hoci sa často zda , že aj ta najbolestivejšia .
25  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Nezajem? kdy: 28. Červenec 2007, 12:34:53
budto nekdo CHCE, nebo na to SERE. a pokud chce, tak o tom nekeca a udela to. Pokud se clovek chce sejit a nema cas vypada to takto "nemam cas, promin, ale slo by to treba v...utery".

.... ja premyslim jak to napsat normalne... Tyvole je ji 16! Dyt to ji tece jeste mliko po brade, najdi si tak 21, pak mozna bude aspon trochu normalni Úsměv vlastni zkusenost. ja bych pod 20 nechodil... kdyz je ji jeste 19, tak se to da zkousnout, ale tyja 16?! to je sestnact...?! .... @#%()*!@... ?!

Nechci nikomu ničiť chuťe, ale suhlasim že chodeni z holkou , kt. ma 16 je o život. Ona se sprava vic čudne , než normalna ženska. Je to težky, nikomu neodporučam, vačšinou taketo slečny nevedi, co chteji.  Smutný
Stran: [1] 2 3
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS