Poslední příspěvky: Milhaus

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
05. Červenec 2008, 03:17:07

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
36 735 příspěvků v 1 611 témat od 1 784 uživatelů
Nejnovější uživatel: Kubick
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2
1  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: jak na ní kdy: 02. Červenec 2008, 19:46:53
mě překvapuje, že některý lidi nezažili nikdy žádnou...
K těmhle lidem  patřím, taky jsem ještě neměl tu "čest" s bitkou.   Šťastný Šťastný
A podle mě je taky pěkná blbost aby jí mlátily jeho kámoši. Jakej by pro to měli vůbec důvod? Šokovaný
Jim může přece být úplně jedno jestli se s ním rozejde nebo ne. Super!
2  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz? kdy: 02. Červenec 2008, 13:26:01

Je tu vůbec ještě někdo z Olomouce nebo okolí?
Vida, další město, na které jsem zapomněl Smějící se
Já to myslel spíš jako srandu, protože je mi jasný, že tady moc lidí z Olomouce není.(nebo spíš nikdo) Smutný.
A jsem pro to, aby se srázek udělal v jednom městě. Ať už v Brně nebo Praze, já bych se snažil dorazit kamkoliv. Úsměv.Vlakem to zas tak daleko není nikam v tý naší republice. Šťastný Šťastný
3  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz? kdy: 01. Červenec 2008, 18:46:37
A kdopak se sejde se mnou? Smutný Je tu vůbec ještě někdo z Olomouce nebo okolí? Šťastný Šťastný
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kvalitní vztah z kvalitního přátelství? kdy: 01. Červenec 2008, 15:26:41
Děkuju ti za radu, ale já bych to rád zkusil, proto bych chtěl poprosit i ostatni ať se zapojí a napíší svoje názory a nápady. Předem díky. Úsměv
5  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kvalitní vztah z kvalitního přátelství? kdy: 30. Červen 2008, 20:41:35
Zdravím všechny.
 Chtěl bych vás zase poprosit o radu. Prostě se mi zalíbila nejlepší kámoška od bráchovy přítelkyně. Moje kamarádka to je taky, . Sem tam se někde potkáme, prohodíme pár slov, někam zajdem, ale to je tak všechno. Chtěl bych se vás zeptat jestli a jak by mi mohla pomoct ta jeji nej. kámoška  nebo jestli na to mám jít sám. Předem díky za každou radu, ale zkuste prosím omezit rady typu : kašli na ni, riskuješ přátelství atd.   V tomhle případě to risknu.
           Věk : já: 18, ona: 15
 Omlouvám se, že to píšu sem, ale nechtěl sem zakládat nové téma. Úsměv
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy kdy: 30. Červen 2008, 18:20:39
Na lavičce v parku sedí párek a líbá se.Přisedne chlap a hladí ženu po kolenou.Mladík se na něj obrátí s tím,co sito dovoluje.Chlap odpoví:Chtěl sem jen manželce říci,aby mi dala klíče.
 Šťastný
Paní Dvořáková myla v kuchyni podlahu. Měla rozkročené nohy, byla v předklonu, zajímavě vykasanou zástěrku. Pan Dvořák chvíli zálibně hleděl na její pozadí, pak nevydržel, přistoupil k ní a rozhodl se, že v atypický čas a atypickým způsobem splní své manželské povinnosti. Začal je plnit a paní Dvořáková reagovala těmito slovy: "Neblázni, táto, ty už jsi jako ti chlapi u nás v práci!"
 Šťastný
Prijde manžel domù a žena se hned zeptá:
"Koupil jsi chleba?", na což manžel odpoví:
"Chleba, nákupy, to není chlapská práce prdelko"
"Tak se svlíkni a pojd delat chlapskou práci".
Manžel: "Ježíši, ty vùbec nerozumíš srandé, dej mi tu tašku!"
 Šťastný
7  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz? kdy: 30. Červen 2008, 18:09:43
co udelat statistiku odkud kdo je a pak navrhnout město,tak aby průměrná dojezdová doba byla minimální?..
Podle mě dobrej nápad Úsměv. Ale když by se zůčastnil i Qark, tak bych asi jel kamkoliv. Chtěl bych ho fakt aspoň trošku poznat.... Úsměv Šťastný
8  Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru kdy: 29. Červen 2008, 15:53:43
když jsem četl cizí příspěvky, tak jsem mnohdy nepoznal, jestli píše muž nebo žena
U mě si to určitě poznal že? Milhaus je takovej statnej chlapák stejně jako já. Šťastný Šťastný
9  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz? kdy: 29. Červen 2008, 15:50:17
Dost dobrej nápad s tím srázkem  Úsměv. Já osobně bych to viděl spíš taky na srpen. A Brno je taky dobrý, to je kousek. Šťastný Šťastný
10  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Klub kdy: 22. Červen 2008, 15:56:22
pokračování určitě bude[/b]  Šťastný/ (za týden)

Určitě pokračuj, já se přidávám ke Kazisvětovi, fakt se to dobře čte. Šťastný Šťastný
11  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 17. Červen 2008, 15:23:29
Já myslím, že tě to nediskvalifikuje. A dyštak nás doženeš, ne? Úsměv Úsměv
12  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 16. Červen 2008, 19:40:36
Já jsem na tom podobně jako "grand finale", mám za sebou asi 20 oslovení, pozdravů....   Smutný
Tenhle týden těch 10 snad dám. Šťastný
13  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 08. Červen 2008, 14:02:47
Muj vysledek je 25 očních kontaktů, takže asi 4 denně. Úsměv
 No uvidíme jak zvládnu těch 40 oslovení... Šokovaný
14  Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy kdy: 04. Červen 2008, 19:38:44
Jóóó že.... Šťastný Šťastný Šťastný Šťastný
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Na icq super, ve tride blb.. kdy: 03. Červen 2008, 19:05:34

Asi bych mu rekla, ze na sex ho nechci, protoze jsem slysela, ze to za moc nestoji, ze pry "Jindra z 9.A" je mnohem lepsi.

Potlesk Potlesk Potlesk Potlesk. To se povedlo. Souhlasím. Úsměv
16  Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru kdy: 03. Červen 2008, 18:38:33
Jsem jediny kdo to nechape?  Stydlivý
Myslím, že ne. Já to taky nepochopil. Smutný Šťastný
17  Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy kdy: 02. Červen 2008, 18:07:32
Jednou se potkali perfektní muž a perfektní žena. Po perfektním chození měli perfektní svatbu. Jejich společný život byl, samozřejmě,perfektní. V jednom zasněženém, bouřkovém Štědrém dni perfektní pár jel ve svém perfektním autě,když uviděli na kraji cesty sedět nešťastného člověka. Jako perfektní pár zastavili, aby pomohli. Tam stál Santa Klaus s velkým baťohem hraček. Aby nezklamali žádné dítě na Štědrý večer, perfektní pár naložil Santa Klause a jeho hračky do svého auta a už byli všichni na cestě a rozdávali hračky.... Bohužel, stalo se neštěstí a perfektní pár a Santa Klaus měli po cestě nehodu. Jenom jeden z nich nehodu přežil.
Otázka: Kdo přežil?
.
.
.
.
Přežila perfektní žena. Ona je totiž jediná, kdo opravdu existovala. Každý přece ví, že žádný Santa Klaus není a není ani nic takového jako perfektní muž.
Ženy, přestaňte číst, to je konec vtipu. Muži, pokračujte.
.
.
.
.
Takže když neexistuje žádný perfektní muž ani Santa Klaus, žena musela řídit auto. To vysvětluje, proč se stala dopravní nehoda.
A kromě jiného, jestli jste žena a stále toto čtete, jen to potvrzuje jinou skutečnost: ženy nikdy neposlechnou !!!!

18  Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru kdy: 30. Květen 2008, 19:33:30
Tak já mám strašně rád Simpsonovi a zrovna Milhause jsem si vybral, protože mi tak, asi od jména Milan, říká dost lidí. Šťastný Šťastný Úsměv Úsměv
19  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Ríša slaví! kdy: 29. Květen 2008, 19:22:24
Hmmm.... tak to gratuluju, všechno nejlepší... Šťastný
20  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přihlášky do soutěže kdy: 13. Květen 2008, 17:16:59
Tak ja se taky hlásím Úsměv Úsměv
21  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Není mi věrná.. =( kdy: 26. Duben 2008, 17:53:43
Podle mě by bylo nejlepší se s ní rozejít....
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Už nevím jak dál kdy: 26. Duben 2008, 17:48:54
nakonec bych asi slavnostně ukončil proces.....asi jsem lepší než jsem si myslel.....tudíž povedlo se! Šťastný Šťastný Šťastný
Potlesk Potlesk Gratuluju
23  Pokecání / O chlapech / Re: Bordelári kdy: 25. Duben 2008, 18:34:37
(rozhadzane knihy, obaly zo sladkosti, ponozky pri posteli atd.)
Hmm..... jako bys popisoval muj pokoj Šťastný Šťastný Šťastný Šťastný
24  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Re: Okopírované články kdy: 25. Duben 2008, 18:30:56
Doufám, že to qarka neodradí a bude pořád pokračovat ve psaní jeho skvělých článků.....
25  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Re: Tomáš Sedlák x Qark kdy: 25. Duben 2008, 18:25:30
jéé cassies co blbneš? to nevíš, že na holkách je hezký, když vypadaj dětsky? Úsměv
Naprosto souhlasím Úsměv Super!
Stran: [1] 2
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS