Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: 1 [2] 3
|
|
26
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy
|
kdy: 30. Červen 2008, 18:20:39
|
Na lavičce v parku sedí párek a líbá se.Přisedne chlap a hladí ženu po kolenou.Mladík se na něj obrátí s tím,co sito dovoluje.Chlap odpoví:Chtěl sem jen manželce říci,aby mi dala klíče.  Paní Dvořáková myla v kuchyni podlahu. Měla rozkročené nohy, byla v předklonu, zajímavě vykasanou zástěrku. Pan Dvořák chvíli zálibně hleděl na její pozadí, pak nevydržel, přistoupil k ní a rozhodl se, že v atypický čas a atypickým způsobem splní své manželské povinnosti. Začal je plnit a paní Dvořáková reagovala těmito slovy: "Neblázni, táto, ty už jsi jako ti chlapi u nás v práci!"  Prijde manžel domù a žena se hned zeptá: "Koupil jsi chleba?", na což manžel odpoví: "Chleba, nákupy, to není chlapská práce prdelko" "Tak se svlíkni a pojd delat chlapskou práci". Manžel: "Ježíši, ty vùbec nerozumíš srandé, dej mi tu tašku!" 
|
|
|
|
|
27
|
Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz?
|
kdy: 30. Červen 2008, 18:09:43
|
co udelat statistiku odkud kdo je a pak navrhnout město,tak aby průměrná dojezdová doba byla minimální?..
Podle mě dobrej nápad  . Ale když by se zůčastnil i Qark, tak bych asi jel kamkoliv. Chtěl bych ho fakt aspoň trošku poznat.... 
|
|
|
|
|
32
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž!
|
kdy: 16. Červen 2008, 19:40:36
|
Já jsem na tom podobně jako "grand finale", mám za sebou asi 20 oslovení, pozdravů....  Tenhle týden těch 10 snad dám. 
|
|
|
|
|
33
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž!
|
kdy: 08. Červen 2008, 14:02:47
|
Muj vysledek je 25 očních kontaktů, takže asi 4 denně.  No uvidíme jak zvládnu těch 40 oslovení... 
|
|
|
|
|
37
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Nejlepší vtipy
|
kdy: 02. Červen 2008, 18:07:32
|
|
Jednou se potkali perfektní muž a perfektní žena. Po perfektním chození měli perfektní svatbu. Jejich společný život byl, samozřejmě,perfektní. V jednom zasněženém, bouřkovém Štědrém dni perfektní pár jel ve svém perfektním autě,když uviděli na kraji cesty sedět nešťastného člověka. Jako perfektní pár zastavili, aby pomohli. Tam stál Santa Klaus s velkým baťohem hraček. Aby nezklamali žádné dítě na Štědrý večer, perfektní pár naložil Santa Klause a jeho hračky do svého auta a už byli všichni na cestě a rozdávali hračky.... Bohužel, stalo se neštěstí a perfektní pár a Santa Klaus měli po cestě nehodu. Jenom jeden z nich nehodu přežil. Otázka: Kdo přežil? . . . . Přežila perfektní žena. Ona je totiž jediná, kdo opravdu existovala. Každý přece ví, že žádný Santa Klaus není a není ani nic takového jako perfektní muž. Ženy, přestaňte číst, to je konec vtipu. Muži, pokračujte. . . . . Takže když neexistuje žádný perfektní muž ani Santa Klaus, žena musela řídit auto. To vysvětluje, proč se stala dopravní nehoda. A kromě jiného, jestli jste žena a stále toto čtete, jen to potvrzuje jinou skutečnost: ženy nikdy neposlechnou !!!!
|
|
|
|
|
47
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Já nevim jak to nazvat...
|
kdy: 10. Březen 2008, 16:07:09
|
V první řadě si hlavně ujasni, co chceš - pokud jsi brala jeho číslo z trucu  tak to hoď za hlavu, tohle nemáme rádi. - pokud jsi brala číslo ze zájmu  neváhej a zavolej mu. Být balen je sice hezká věc, ale balit někoho je dobrodružství. Naprosto souhlasím....
|
|
|
|
|
48
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Oslovovani za pritomnosti jinych
|
kdy: 10. Březen 2008, 15:33:48
|
No tak v te kavarně to dopadlo skvěle. (aspoň sem si to myslel).  Skvěle jsme se pobavily, rozuměli si atd. Nakonec jsme s domluvily na další schuzce a rozloučily se. Jenže dneska mi přišla sms-ka,že zatim budeme jen kamaradi, že se ji to zda moc rychlý.....  Nevim jak přišla na to že s ni chci být víc než kamarad, což samozdrějmě chci.  . A tak se chci zeptat jestli bych mel pokračovat a zkoušet to dal  , nebo jestli to mužu vzdat? 
|
|
|
|
|
|