Já trošku zneužiju tohle téma.
Autobusem se mnou jezdí jeden kluk. On se mi vždycky líbil, i když jsem třeba měla zájem o jiný kluky, no a už nějakej ten pátek po mně kouká, usmívá se atd. Třena když sedí v autobuse někde za mnou, tak pořád na sobě cítim jeho pohled

, a když zase sedim já někde za nim někde vzadu, tak on se pořád nenápadně na mě otáčí nebo vidim, jak na mě kouká ve skle, nebo když stojíme vedle sebe, tak na mě ohromně nenápadně koutkem oka kouká

No, a takhle to jde už asi od května, v červnu jezdil jenom jednou tejdně, celej červenec nejezdil, asi měl dovolenou, a tenhle tejden jezdí každej den. A já, protože mně začíná v pondělí dvoutýdenní dovolená, tak bych už ráda něco podnikla. Musim.
On nastupuje několik zastávek přede mnou, takže až zejtra nastoupim do autobusu, tak si k němu sednu. On vždycky sedí sám. Snad ho teda mezi těma lidma v tej rychlosti najdu, že

A jestli ze sebe vůbec dostanu větu: " Máte tady volno ?", protože budu nervozní jako nevim co.
Jenomže já se dost bojim, takže bych vás chtěla poprosit o zhodnocení situace, jaká je šance, že mě pošle do někam.