Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2
|
|
1
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Ponožky, sandály, hadry....
|
kdy: 29. Říjen 2007, 02:25:36
|
Pánové, to nemáte ve škole nikdy cvika v učebně, kde se musíte zouvat jen do fuseklí  Na technice (Stavební fakulta ČVUT v Praze) skutečně takových předmětů mnoho není...
|
|
|
|
|
2
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Ponožky, sandály, hadry....
|
kdy: 18. Červenec 2007, 04:25:53
|
No to jsem viděl už i ponožky, který měly na každej prst...no, jak to nazvat...místo  ...něco jako rukavice na nohu  Vážně takové ponožky existují? Já, když jsem četl příspěvek nogri, myslel jsem, že je to nějaká poznámka na chlapy, že mají na ponožkách díru... 
|
|
|
|
|
3
|
Pokecání / O ženských / Re: Piercing
|
kdy: 03. Červenec 2007, 01:33:49
|
Mám kamarádku motorkářku, která je pokérovaná od hlavy až k patě (skoro)  ) a má prošpikovanej obličej, ale stejně je to pořád hezká, přitažlivá ženská a chlapům se líbí....patří to prostě k jejímu životnímu stylu, tak proč ne? Máš její fotku? 
|
|
|
|
|
4
|
|
kdy: 03. Červenec 2007, 01:31:21
|
A hlavně to není uprostřed jazyka ale v podstatě dost nakraji (zkus si vypláznout co nejvíc jazyk a uvidíš - do toho prostředka by se to píchnout nedalo  To je kvůli tomu, aby to vyniklo, když už to máš. Kdybys to měl někde utopené v jazyku, tak by to při mluvení nebylo tak na "ráně" a nemohl jsi s tím machrovat. 
|
|
|
|
|
5
|
|
kdy: 03. Červenec 2007, 01:27:00
|
Třeba když to ukazuješ mezi zubama... u dvou lidí ze tří s tímto piercingem, co znám, už je to automatický tik.
Tik nebo machrování a frajeřina typu: "Čumte na mě jaká jsem dobrá, co mám"?
|
|
|
|
|
6
|
|
kdy: 03. Červenec 2007, 01:24:22
|
Třeba u klkuka propíchnutý obočí, to je lahoda:))) Vážně? Já jen, že už jsem slyšel od několika holek, že ulítaj na kluky s piercingem v obočí (tzv. "Eyebrow"). 
|
|
|
|
|
7
|
Pokecání / O ženských / Re: Jak zaujmout holku
|
kdy: 03. Červenec 2007, 01:16:20
|
vizuálně: 3. žádný viditelný piercing nebo tetování Vidíš, já bych třeba v tomhle nebyl tak akurátní, ale záleží typ holky od holky. Některé to prostě sluší a jiné vůbec... Holt prostě osobní vkus. Jak její, tak můj.
|
|
|
|
|
8
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Ponožky
|
kdy: 03. Červenec 2007, 01:11:33
|
Co mate proti ponozkam v sandalech  Viděl jsem frajerku, co jela metrem, a měla ponožky a takový ty žabky.  A řeknu vám, pánové, moc mě to teda nerajcovalo... 
|
|
|
|
|
9
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Erekce při líbání
|
kdy: 15. Březen 2007, 20:54:05
|
Nadpis mluví za vše .. co mám dělat ? Je mi to celkem nepříjemné, nevím jestli to mám pře holkou, s kterou chodím pár dnu skrývat nebo ne ... nebo jak se toho zbavit  Já fakt nevím ... šiknul by se help  Když se s ní líbáš a Tvůj "malý kamarád" se staví, tak se k ní přitiskni, aby "ho" cítila a ona, alesspoň takovou mám zkušenost, se pak začne během líbání Tvému "malému kamarádovi" věnovat rukou a...
|
|
|
|
|
11
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Bacha na barvy!
|
kdy: 11. Březen 2007, 04:27:24
|
|
Pánové, moc s těmi barvami neexperimetujte! Držte se červené (resp. rudé) růže. Jednou jsem dal slečně žlutou růži (říkal jsem si, ať máš nějaké oživení - vždycky jsi dostávala rudou růži). A trochu jsem narazil. Holčina totiž vyznávala květomluvu a že žlutá je nějaká špatná nebo co. Takže bacha na ty barvy. Aby pak z toho nebyl ještě větší průšvih a polízanice.
|
|
|
|
|
14
|
Pokecání / O čemkoliv / Vše o chlupech aneb holíš/holím/holíme
|
kdy: 10. Únor 2007, 03:13:05
|
k holeni podpazi:pls nemam s timhle fakt moc zkusenosti, tak porad cim to dezinfikujes, pripadne jestli si na to kupujes specialni ziletky nebo tak. asi sem debil ale v tomhle se prd vyznam, dik moc To Ti zařídí běžný holicí strojek... A bez dezinfekce.
|
|
|
|
|
15
|
Pokecání / O chlapech / Piercing
|
kdy: 03. Únor 2007, 00:23:45
|
A co třeba poukaz na piercing...  Nebo tetování. Já nevim, člověk by ho musel blíž znát.
|
|
|
|
|
16
|
Pokecání / O chlapech / Dárek
|
kdy: 03. Únor 2007, 00:22:37
|
mu dosla vonavka a vim i znacku A nebude to brát jako že Ti smrdí... No, když ale to bude jeho značka, tak asi ne.
|
|
|
|
|
20
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak se ji zeptat jestli by se mnou chtela chodit??
|
kdy: 09. Prosinec 2006, 04:33:34
|
Libi se mi jedna holka ale nevim jestli se libim ja ji a vubec nevim jak se ji zeptat pls pomozte Na tohle existuje takový test. Pokud sedíš ty i ona u baru a každý máte něco k pití, stačí svou skleničku přisunout k její. Pokud svou posune od tvé znamená to, že šanci máš jen velmi malou. Pokud ji neodsune znamená to, že jsi ji sympatický a pak ji stačí jen ukecat. Jo, tohle už jsem také slyšel, resp. četl v jedné knížce.
|
|
|
|
|
21
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Líbání
|
kdy: 07. Prosinec 2006, 03:48:44
|
zdravim, zajimalo by me jaky byste mi kdo doporucil techniky libani. ja znam(a pouzivam) jen obyc francouzsky a prijde mi to docela uz stereotypni no. moje holka na libani ulitava tak chci kvuli ni drzet krok  . Znalci doporučují piercing jazyka.  Tak to partnerce navrhni. 
|
|
|
|
|
23
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kontakt ve vlaku?
|
kdy: 07. Prosinec 2006, 03:35:11
|
Nevim, jestli se to nekde probiralo, nepamatuju si -> co rikate na navazani kontaktu s holkou v kupe vlaku? Treba kdyz si prisedne navazat dlouhy ocni kontakt, jak byste reagovali hlavne vy holky co jste tady?  Nebo mate lepsi zpusob? Hlavne neco pro introverty Dikyyyy O prázdninách jsem jel vlakem. Vedle mě si přisedla holčina, co luštila sudoku. Tak to hned na to můžeš navlíknout: "Těžký, co? Pořádná makačka na bednu, viď?" A ona se nějak chytí. A když ne, tak za to nestála. 
|
|
|
|
|
25
|
Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Anketa
|
kdy: 02. Prosinec 2006, 04:01:48
|
nejsem si ted jistz jestli Euler nebo Gauss ale jeden y nich se chtel naucit v 40-ti letech plavat, vzal si kizku, precetl si ji, vlezl do vody a plaval  verim tomu Nebyl to spíš Archimédes? 
|
|
|
|
|
|