Poslední příspěvky: Misty

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:08:31

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Pokecání / O čemkoliv / Re: Koupaliště v létě kdy: 01. Červenec 2008, 10:28:13
Jsem z Chrudimska, ale jsem v Brně tedka na tejden. Za 10 minut tam vyrážím. Počasí je fatk fajn.
2  Pokecání / O čemkoliv / Koupaliště v létě kdy: 01. Červenec 2008, 00:11:56
Ahoj, podařilo se někomu na koupališti za slunečného počasí sbalit nějakou holku / kluka?

PS: Co v Tomhle týdnu (27. týden = od 30. června do 4. července) vyrazit v Brně na Rivieru  Super!
3  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Holky si hraji na nedostupne kdy: 18. Duben 2007, 14:14:05
to daemoniack: .... tohle musím vyzkoušet ... jdu se naučit, kde je souhvězdí malého a velkého vozu  Mrkající
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: jak poznat zájem-nezájem z jejího jednání? kdy: 18. Duben 2007, 13:17:58
Já jsem se setkal s oběma připady. Jednou holka odepíše SMS o velikosti dvou do jedné minuty (prozraďte mi holky, jak dokážete tak rychle psát na klávesnici mobilu) a jiná holka se ozve až na druhý den nebo až třetí den. Ale cca z 80% platí, že se ozve hned = má zájem komunikovat  Mrkající
5  Pokecání / O čemkoliv / Oslovení jménem. kdy: 19. Listopad 2006, 19:25:59
Jak oslovujete holky, když znáte  jejich jméno a už je nějaký čas si s nimi povídate?

Příklad_1: Seznámil jsem se s holkou jménem Kateřina. Začal jsem jí říkat Katka a později Káťa. Oslovení Káťa mi přijde v pohodě. Nezařazuji ji tím mezi "děti".

Příklad_2: Seznamil jsem se s holkou jménem Tereza. A říkat Terezko mi přijde jí tím "zařadit" mezi děti.

Líbí se Vám holkám, když vám kluci říkají celým jménem bez zdrobnění a nebo naopak?

Přesunuto ze sekce Jak na ženský
LordAli
6  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Jak poznam, ze me chce kdy: 05. Listopad 2006, 19:18:13
Tak moje zkušenost je, že s holkou, co ji chci mít jako kamarádku, tak s tou se bavím o všem možném na obecné rovině. Při společném zájmu zajdu do podrobností a chovám se přitom normálně. Když chci mít holku, jako svou přítelkyni, tak do rozhovoru přidám flirtování. Viz článek jak a proč a flirtovat s holkou. ... praxí ověřeno. ... Směrovka  14. listopadu mi bude 25
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / SMS kdy: 01. Listopad 2006, 14:01:32
Tak jsem na začátku (1 měsíc od získání tel čísla) začínajíciho vztahu a čím víc píšu SMS (3 nebo 4 deně) já, tím mím holka, které píšu. Když jsem začal psát míň SMS (1 obden na dobrou noc) tak začala psát víc ona. Už jsem ji pozval na 10.11. do kina tak uvidím jak zapůsobily moje SMS (jaký je zájem z druhé strany).
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS