Poslední příspěvky: Monny

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 06:31:21

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 218 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 15
1  Pokecání / O Vás / Re: Problém mladého introverta kdy: 04. Září 2008, 14:21:05
nesouhlasím, abys měl připravené věty Šťastný.....ok, témata možná (počasí, hudba, rodina, apod),ale určitě si neplánuj, jak by asi měla reagovat...

Z vlastní zkušenosti: pud sebezáchovy ti nedovolí nic neříct
                            a zákon schválnosti ti zajistí, že bude reagovat jinak než budeš očekávat Šťastný (a v tom je to seznamování fajn Úsměv)
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 31. Srpen 2008, 14:19:32
jo pardon, neverbálně Stydlivý
3  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaradka? kdy: 31. Srpen 2008, 14:18:34
tak jeden z vás, to nemyslel až tak vážně - a tys to nebyl....
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaradka? kdy: 31. Srpen 2008, 14:02:41
řekli jste si, že je to pouze úlet...slečna to tak asi opravdu bere....
5  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 31. Srpen 2008, 14:00:37
ot
Bobo -> takže myslíš, že pokud chci, aby kluk vzal věc do svých rukou musím mu dát jasně najevo, že u mě má určitě šanci? A to jen verbálně nebo mu to i říct?.....
6  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 29. Srpen 2008, 18:45:54
Bojíš se, že by kamarád mohl mít nežádoucí účinky jo? Šťastný Ok, chápu Úsměv
No pokud tam půjdeš sám, jsi v podstatě v +, protože dáváš najevo zájem o ni, sebejistotu i odvahu - pokud není lopata, tak to určitě ocení Andílek

Ale kamarádku nesmíš vůbec odstrkovat, musíš se bavit i s ní - protože přes nespokojenou kamarádku vlak nejede - víme Šťastný.

A to, že za kažou cenu chce brát kamarádku, svědčí o její nejistotě a nezralosti....bacha na to....(můj názor)
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 29. Srpen 2008, 17:53:34
no než aby tam náhodou ve 14:30 byl a kámošku odvedl, tak bych zvolila spíš to, že s tebou ten kamarád půjde rovnou...
Příjde mi to přirozenější....
8  Pokecání / O rozchodech / Re: Dlouhé počtení pro klid duše uveřejněné... třeba to někomu návdavkem pomůže. kdy: 29. Srpen 2008, 17:24:49
fakt že jo....máš pravdu....
To mě nikdy nenapadlo, ale něco na tom bude....
9  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 29. Srpen 2008, 12:08:02
já třeba zájem toho druhého posuzuju podle toho, jak se o mě zajímá....Jestli pokládá otázky atd.

A jak tady psal honzah....nedávej moc okatě najevo, že něčemu rozumíš....no to je kravina jak vrata....Že je baba blbá a odradí ji chlap, který něčemu rozumí, tak to sorry, ale....
Podle mého názoru nic moc nezmůžeš s tím, že někomu nesedneš, nebuzdeš si s ním rozumět....popříp. budeš na něho moc inteligentní Šťastný
10  Pokecání / O čemkoliv / Re: ospalý vztah:-) kdy: 28. Srpen 2008, 19:00:51
budu to muset ukončit, plavat na suchu je nesmyslná činnost Šťastný
11  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problem s postavou a dalsi kdy: 26. Srpen 2008, 19:11:56
OT z druhé strany.
Mi by zase neškodilo přibrat tak 4 kg, ale neumím si představit, že bych šla do posilovny za chlapem, který je o 30 kg těžší, že chci přibrat Stydlivý
12  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Strach z lidí kdy: 24. Srpen 2008, 21:30:07
ale nálada je hodně ovlivnitelná, takže stačí chtít....člověk , když se chce překonávat, tak dokáže mnoho Úsměv
13  Pokecání / O čemkoliv / Re: ospalý vztah:-) kdy: 24. Srpen 2008, 18:40:48
jak jste tady psali, tak je asi fakt třeba se nad sebou zamyslet a ujasnit si, co chci.....
Nejhorší je, že si asi musím uvědomit něco, co sem si zatím uvědomit nechtěla Šťastný Šťastný
14  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Strach z lidí kdy: 24. Srpen 2008, 18:06:42
proměnlivá nálada: máš něco, co ti většinou zvedne náladu?....Jestli jo, tak se tomu věnuj více a častěji a nebo se věnuj tomu, aby jsi něco takového našel....

Jestli máš opravdu problém, tak se ho nesnaž řešit tak, že budeš říkat " mi to nejde, co mi poradíte"....Ale sám si začni hledat způsoby, jak svůj blok zmírňovat.
Např. si napiš třeba plán....Tento týden se zeptám někoho na čas, zajdu si na jeden film do kina. Pomalu, ale přeci....
15  Pokecání / O čemkoliv / Re: ospalý vztah:-) kdy: 24. Srpen 2008, 13:50:28
nechci nic moc konkretizovat. Má to být spíše všeobecná otázka, jak by jste reagovali, kdyby se vám zdálo, že vztah už není to, co býval....
16  Pokecání / O čemkoliv / ospalý vztah:-) kdy: 23. Srpen 2008, 20:12:53
Kdybyste se dostali do situace, že by vám zkomíral vztah, na kterém vám záleží....
Co byste dělali?
17  Pokecání / O ženských / Re: co je tazsie.. Zbalit alebo Udrzat kdy: 23. Srpen 2008, 19:31:56
dobrá otázka....ale případá mi těžké obojí....je to obojí úplně o něčem jiném....těžko srovnávat, ale pro mě osobně je náročne sbalit i udržovat:)
18  Pokecání / O čemkoliv / Re: Pro ženský - co by jste udělali? kdy: 23. Srpen 2008, 10:58:37
no tak jde o to ,kdo mi polibek vlepí....pokud je to kluk ze zastávky, tak to by bylo silné kafe....v tom šoku sice nevím, co bych udělala...ale neskočila bych mu do náruče....

Ale pokud by to byl polibek "na prolomení ledu", tak proč ne Úsměv
19  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jsou kluci trapní? kdy: 21. Srpen 2008, 19:19:17
a taky nepopsal, jak vypadalo to namlouvání...třeba už to byly začátky vztahu, akorát jsi do toho neviděl....

Jinak mi by denodenní nadbíhání bylo nepříjemné, ale pokud bych o něj měla taky zájem, tak by mi nevadily růže jednou za 3 dny Šťastný
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak ji svést kdy: 19. Srpen 2008, 20:23:47
sem chtěla napsat....hned dala říct....sem to trošku zrkátila Šťastný
21  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak ji svést kdy: 19. Srpen 2008, 19:51:52
je ten stan, oheň, večer, víno....sami dva.....to bych si nedala říct....

Pořádně ji inspiruj, to je krásná představa, třeba se do toho neumí pořádně vžít a nebo se jen bojí, že se zašpiní, protože jinak nechápu, proč si chce dobrovolně nechat ujít takový večer....

nebo jednodušší verze....romantický film, svíčky, víno...atd., atd.
22  Pokecání / O čemkoliv / Re: Neurotik kdy: 17. Srpen 2008, 10:40:03
tak protože si všichni myslí, že si na ni můžou dovolit....
Myslíš, že je trošku arogantní?...Jestli ne, tak ať začne....
23  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 23:15:28
a jinak debil ne?.....(nemám jiné vyjádření pro tvůj příspěvek)
24  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 16. Srpen 2008, 18:08:57
no tak když ti řekne, že učebna je za rohem, tak s tím nic neuděláš...zeptej se na místnost, která se blbě popisuje (pokud takovu máte) a může se ti stát, že ti řekne...."a víš co, já tě tam doprovodím".....no a je to..."co studuješ za obor?, "jak ti to jde?", Jak se jmenuješ", "vemeš si mě?"....a pod.
25  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 15:33:07
a co na to říká, ten kamarád?
Stran: [1] 2 3 ... 15
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS