Poslední příspěvky: Monny

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 19:23:36

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 803 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 [2] 3 4 ... 17
26  Pokecání / O chlapech / Re: Jsem zdravý? kdy: 04. Říjen 2008, 19:23:27
Co je na tom divného?....Prostě nemáš zapotřebí hnát se za každou sukní.....Tady aspoň vidíš, že si můžeš vybírat
27  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Moja laska sa nedokaze spravit... kdy: 04. Říjen 2008, 16:34:51
no slečna neví, jak funguje, takže to je pak těžké....Je to nejspíš tím, že se stydí.....Ne, žeby se styděla sama před sebou, ale ten pocit, že něco takového dělá....Zní to možná zvláštně, ale myslím, že to zažilo hodně holek (já taky).
Myslím, že se o tom musíte více bavit, řešit to z více úhlů, ty se musíš taky více snažit a ona si to musí občas dělat sama Úsměv
28  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...? kdy: 01. Říjen 2008, 20:52:30
D9: právěže ne....to měla být spíš všeobecná otázka....jaký na to máš názor S jazykem
29  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...? kdy: 01. Říjen 2008, 20:48:21
Spíš je větší šance, že budeš jedinej kluk, co o ty holky bude mít zájem, takže máš jistej úspěch Úsměv

tak mě napadá otázka....myslíš, že když jsi první kluk nějaké holky, tak je to proto, že o ni předtím nikdo ani nezakopl?
30  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...? kdy: 29. Září 2008, 18:01:17
namaluj se, nech se pěkně ostříhat, hoď na sebe pěkné hadry a jdi flirtovat s klukama....
Myslím, že se před nima moc nesnažíš...
31  Pokecání / O ženských / Re: chlast a holky kdy: 28. Září 2008, 13:14:37
ale zase je to módní trend mladých koček, si zkus najít hoku starší 19 let....ta už by mohla mít prochlastaná léta za sebou....
32  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...? kdy: 28. Září 2008, 11:53:06
snaha je taky třeba...Někde bude zakopaný pes, tak se nad sebou zamysli, a něco určitě najdeš....
33  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: break up kdy: 27. Září 2008, 22:03:59
řekla bych, že už to nemá jiskru....a jestli to nebude stačit, tak že už tě nepřitahuje tak moc.....
Rozhodně bych vynechala jakékoli ušechtilé kecy.....jsou zbytečné....
34  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Na ohňostroji...trochu opačně kdy: 27. Září 2008, 20:53:04
Milhaus: no kdyz ti to jde tak snadno, tak bud rad. Kdyz uz, tak se snazim o nekolik holek, ale ze bych se aspon seznamil, to ani ne. Nechcou.
asdf: ta z busu mi nedlouho potom, co jsme se poznali napsala SMS, ze ma nejaky pruser a ze do konce mesice nemuze ven. Ach tak trapná výmluva. Kdyz jsem ji napsal proc nemuze ven a jestli si nenajde aspon chvilku, tak neodepsala. Tohle mě už fakt na holkách se*e, tak jsem přestal psát, vyčkám začátku října (cca 3.10.) a pak možná napíšu. Ani nevím co, třeba jen smajlíka, možná jí dojde co to znamená. Ale asi ne. Já se nebudu nikoho doprošovat, zahajuji celibát!!!
vůbec ji nepiš, to bys byl blbý....nemáš ji zapotřebí, kašli na ni....
35  Pokecání / O rozchodech / Re: Proč dívka neřekne, že má přítele? kdy: 27. Září 2008, 18:59:27
ale vždyť ty to víš....tak proč by ti to měla ještě potvrzovat....
Tak už máš jasno.....
dělám pitomý planý naděje..
tak už si je nedělej...

a máš v podstatě vyřešenou situaci (srry, že to zní tak ironicky, ale v jednoduchosti je síla)
36  Pokecání / O ženských / Re: Kamikadze kdy: 27. Září 2008, 15:27:53
zoufalé situace vyžadují zoufalé řešení....
37  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Těžký případ :) kdy: 26. Září 2008, 22:45:45
on má strach X ty máš strach = jeden se musí hecnout, jenak žádný výsledek nebude.....

Já chápu, tvoje důvody, rozepsala jsi je pěkně....ale sama určitě víš, že bez určitého přemáhání nic neztratíš, ale ani nic nezískáš.....
38  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Těžký případ :) kdy: 26. Září 2008, 21:38:15
a proč ne....Čeho se bojíš?
39  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Těžký případ :) kdy: 26. Září 2008, 21:01:19
MOžná to zní jednoduše.....ale proč se ho nějak nezeptáš.....To taky občas pomáhá
40  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Těžký případ :) kdy: 26. Září 2008, 20:33:01
Došlo mez vámi někdy k něčemu?
41  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co to má znamenat? kdy: 25. Září 2008, 19:54:33
mylsím, že ti bude lépe, když se pokusíš hledat si vážnou známost jinde....a tuhle si do té doby vydržuj....zkušenost úžasná, škoda zahodit....
42  Pokecání / O ženských / Re: chlast a holky kdy: 25. Září 2008, 19:52:22
nj chlast je přeci zábava pro mladé a poslední dobou největší frajeřiná pro puberťačky....
43  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co to má znamenat? kdy: 25. Září 2008, 18:20:35
sice schvaluju, že chceš být na koni ty, ale.....říkal jsi, že může mít koho chce.....

Bude si užívat pořád, bez ohledu na to, jak moc tě má ráda....
44  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak se zbavit iracionálních pocitů loserství a k něčemu se dokopat? kdy: 22. Září 2008, 20:13:31
tak já sem při tom žádného alkoholika nesbalila Šťastný
45  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak se zbavit iracionálních pocitů loserství a k něčemu se dokopat? kdy: 22. Září 2008, 18:12:01
Nevím, co je tam napsané....Nečetla jsem, jen jsem myslela, že to nemusí být špatné....

Ale dost jsem přemýšlela, že se začtu do takových těch psychologických knížek zaručujících motivaci....Ale nikdy jsem se k tomu nedostala (raději jsem se šla opít a taky mi pak bylo fajn Šťastný, ale tím se neřiď)

Asi každá rada zbytečná, protože si musíš pomoct sám
46  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak se zbavit iracionálních pocitů loserství a k něčemu se dokopat? kdy: 22. Září 2008, 17:35:43
a četl jsi nějaku tu knihu, kterou tady kluci pořád doporučují?...Např. Hru....
47  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak se zbavit iracionálních pocitů loserství a k něčemu se dokopat? kdy: 22. Září 2008, 16:44:34
řekni jednu věc, které se opravdu bojíš....
48  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Muži, chápavost a trpělivost kdy: 21. Září 2008, 21:08:19
Já myslím, že bys potřebovala najít někoho, kdo tě ne "skutečně miluje a chápe", ale spíš "nemá žádné sebevědomí". Je to tvrdý, ale myslim si, že pokud ten kluk má jakés takés sebevědomí, tak mu musí být jasné, že s tebou to nikam nepovede. Bude mu jasné, že on je jen "přechodná stanice", než se to s tebou zlepší. A že až budeš v pohodě, tak zjistíš, že máš mnohem na víc a s ním to půjde do kytek (ajk. zas vlastní zkušenost).

a to si má jít jako sednout před nějakou psychiatrickou léčebnu a vyhlížet chlápka, který bude vypdat, že si dostatečně nevěří, aby ho mohla jít sbalit?....
Myslím, že si může najít normálního a rozumného chlapa, když svou situaci začne opravdu řešit a bude ji chtít změnit (řeči nestač)
49  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jak se zbavit iracionálních pocitů loserství a k něčemu se dokopat? kdy: 21. Září 2008, 19:34:44
no chápu tě....
V trošku jemnější podobě jsem to zažila...a všechno se změnilo ve chvíli, kdy sem si našla nějaký objev....v pravidelných intervalech to mám do dnes (to je jak diagnóza Šťastný)

Jak to změnit? Nebo, kde by sis měl najít nějaký objev (předpokládám, že jsi to zkoušel) ti neporadím - nevím to.
50  Pokecání / O rozchodech / Re: Sex po rozchodu kdy: 21. Září 2008, 18:51:42
no zavřel sis asi dveře....
Na jejím místě, by pro mě všechno končilo a nijak zvlášť by mě to netrápilo (promiň).
Každý pánem svého osudu....a ty sis ho teď otočil na druhou uličku Překvapený
Stran: 1 [2] 3 4 ... 17
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS