Poslední příspěvky: Monny

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 19:07:00

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 802 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 ... 13 14 [15] 16 17
351  Pokecání / O rozchodech / Re: Jak byste se zachovali? kdy: 06. Duben 2008, 13:06:10
a přeptal ses ještě někoho jestli tuhle verzi taky slyšel?...(jestli si teda nepřilepšil pravdu).
Jinak jsem toho názoru, že nas*aný bys měl být především na tu bývalou - to ona měla udržet věrnost. Co se týče kamaráda - nezachoval se nejlépe, ale kdyby nebylo te kočky nic se nestane...
Takže všechnu špínu bych hodila na tu holku
352  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Ajaj, smůla se mi lepí na paty kdy: 03. Duben 2008, 21:11:36
Bude to tím, že ty zadané, už hledat nemusí a nemusí se snažit...
Ty nezadané (většinou) mají tendenci "co když s tímhle by to šlo"....
... a tak zkazí, co můžou Úsměv
no booože, takový je život Šťastný
353  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Ajaj, smůla se mi lepí na paty kdy: 03. Duben 2008, 17:17:56
ono je to s tou zadanosti podle me teorie tak,ze nezadani jsou vetsinou uzavrenejsi, nesmelejsi a mene pristupne.. tim myslim i holky..  pokud jde o moje zkusenosti, se zadanyma holkama je mnohem snazsi navazat konktakt, kdekoliv.. ve vlaku, na ulici, na zastavce.. jsou uvolnenejsi, prirozenejsi..  nezadane jsou casto nervozni,odtazite - navenek to pak muze pusobit jako nezajem..
jn to je pravda....
Bude to tím, že ty zadané, už hledat nemusí a nemusí se snažit...
Ty nezadané (většinou) mají tendenci "co když s tímhle by to šlo"....
Takže tak no... Šťastný
354  Pokecání / O chlapech / Re: Zklamaný táta kdy: 02. Duben 2008, 20:09:54
otce chápu....
Má ji za svoji malou holčičku a  představa, co s tebou asi dělá se mu vůbec nelíbí....a nemůže si na to zvyknout...
Je to jeho způsob reakce....Ale tata se určitě ukldní....za pár let....
355  Pokecání / O Vás / Re: 0254 - o sobe kdy: 02. Duben 2008, 17:21:48

souhlasim - ucitele maji zvlastni formu vychovy
ale rozhodne neni pravda (v mem pripade to stou pedentnosti) - mamka je brutalne liberalni, spise naopak bych rekl ze sem se nikdy nenaucil poslouchat - nikdy sem nic nemusel
Neuznavam autority a o vsem diskutuju a o vsem pozaduju nejprve opodstatnene vysvetleni a proc. Je jasne ze to ma i sve negativni stranky - jenak je to dost neprakticke pro funkci spolecnosti, a druhak toho casto podvedome intuitivne zneuzivam (uspesne) - napr. je to metoda jak se vyhnout praci, a na zkouzkach casto zamaskuji svoji neznalost tim ze zacnu tema rozebirat. A taky to souvisi s tim ze nemam moc chlapsky charakter kdyz neznam slovo "musis".
Hej...když to o sobě všechno víš, vypadá to, že v tom máš celkem i jasno....tak proč s tím něco neděláš?
neuznávám autority - tak se to nauč...Jde to...víme...
sem pohodlný - tak se snaž, když ti to nevyhovuje a stěžuješ si na to..
snad nikdy sem neuměl pořádně poslouchat  - opět nauč se to....
356  Pokecání / O ženských / Re: Miluji tě kdy: 30. Březen 2008, 21:10:00
nebyla Šťastný
Star Wars mě nikdy nebral... Šťastný
357  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Ajaj, smůla se mi lepí na paty kdy: 30. Březen 2008, 20:54:57
No ale ti nezadaní. No nevím  Smutný většinou jsou to kluci co už vážně hledají nějakou holku, už z nouze flirtují s každou, podle nich ucházející.:
no ale ty to tak máš taky (teda zdá se mi), kdyby ne a fakt sis vybírala , tak tady moc neřešíš, že už teda zkusíš balit zadané...

a k tomu přecházení k osobnímu tématu....Až se tě zeptá, jak se máš...tak neodpovídej že dobře, ale řekni, že teď zrovna nad něčím přemýšlíš...a vymysli si nějaké "zajímavé" téma....
358  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Ajaj, smůla se mi lepí na paty kdy: 30. Březen 2008, 18:43:59
tak se seznamováním problém nemáš....pokračovala bych dále...myslím, že si tím ušetříš  případné nervy i práci, když se budeš snažit o nezadaného....
359  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Ajaj, smůla se mi lepí na paty kdy: 30. Březen 2008, 18:20:31
a proč u těch zadaných...
zkus ještě jednoho, ten už určitě nebude zadaný S jazykem
360  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Ajaj, smůla se mi lepí na paty kdy: 30. Březen 2008, 18:03:53
jako u těch zadaných???
361  Pokecání / O ženských / Re: Miluji tě kdy: 30. Březen 2008, 14:05:01
to mi příde takové "Jistě, že mě miluješ, kdo by mě nemiloval" Šťastný
362  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problem adolescenta :) kdy: 29. Březen 2008, 07:35:15
tak si dáš kolu no Úsměv
363  Pokecání / O čemkoliv / Re: LMD? kdy: 29. Březen 2008, 07:22:58
já sem jen chtěla říct, že to tak jednoduché není...
Ty tady popisuješ, že člověk si musí dávat bacha, když nechce dělat hrubky...ale to je přece minimální problém u LMD...
364  Pokecání / O čemkoliv / Re: LMD? kdy: 28. Březen 2008, 22:09:24
kiruy Směrovka pořád nechápu z čeho vyplývá, že mi každý příjde, že má LMD...
365  Pokecání / O čemkoliv / Re: LMD? kdy: 28. Březen 2008, 08:09:24
Monny: Jinak podle tvé klasifikace je i normální mozek ve stavu mírné LMD. No, brát se to dá i tímto způsobem.
z čeho jsi  to vyčetl?
366  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co z toho mám vyvodit? kdy: 27. Březen 2008, 21:06:54
když nechce přes smsky, ani přes icq, tak nebude chtít jít i když ji to řekne přímo do očí...jen ji bude nepříjemné mu to říct, tak přikývne....ale ve výsledku ho stejně odmítne a na smluvené rande nedojde...
367  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problem adolescenta :) kdy: 27. Březen 2008, 21:03:34
hej tak to je škoda...takový stolní tenis mohl být fajn.... hecni se k čemukoli, kde jsou lidi...nahrabeš kontakty....
Teď bude léto...tak třeba voda, jít si zaplavat...
368  Pokecání / O čemkoliv / Re: LMD? kdy: 27. Březen 2008, 20:37:16
Podle diktátů má tedy LMD 90% mladší populace.
tzn., že pak ta LMD vyprchá nebo ti lidé snad umírají?....hm??
Vysvětlení pravopisných chyb je většinou jednoduché - lidé málo čtou. Lidský mozek je velmi komplikovaný, těžko někdo může tvrdit opak, procvičováním se sndano mohou dostat do popředí ty oblasti, které dříve byly méně aktivní. Proto třeba v případě pravopisných chyb je hlavní nedostatek v tréninku. Ano, nejde to všem stejně rychle, ale dá se to zvládnout. Stačí obětovat trochu něčeho jiného, při čem mozek spíše spí.
mám takový dojem, že je to jinak Úsměv - procvičováním to nespraví, můžou se tak maximálně naučit, jak to, co jim nejde korigovat a naučit se s tím žít, popříp. to zmírnit - ale všechno to je podle stupně LMD
369  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problem adolescenta :) kdy: 27. Březen 2008, 20:29:52
a jsi ještě na ZŠ? pokud jo, tak bych zabojovala na střední, ať to tak není S jazykem. No a pokud nee, tak zkus "ukecat" aspoň jednoho kámoše, aby šel ven.
A taky si třeba můžeš najít nějaký koníček, začít někam chodit - nějaký sport...(třeba i s někým)
370  Pokecání / O čemkoliv / Re: LMD? kdy: 27. Březen 2008, 18:22:47
myslím, že když zajdeš do PPP (pedagogicko-psychologická poradna), tak ti to tam určitě řeknou...tedy zjistí. Jestli tě to něco bude stát,to nevím...ale pokud jo...tak je zbytečně platit jen tak, protože se chceš zeptat, ale rovnou si nech vypsat ofic.papír.
371  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Pouze potlesk pro neznámou dívku kdy: 23. Březen 2008, 22:09:13
tak to pochybuju....dostatečně přitažlivých s ní tančí určitě hodně a zajímavým se při tanci moc nestane....
372  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Pouze potlesk pro neznámou dívku kdy: 23. Březen 2008, 18:43:30
to se nepovede S jazykem...Ona přesně ví, co dělá...má to promyšlené....
373  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: "malý" problém kdy: 21. Březen 2008, 21:44:17
se stane no Šťastný, aspoň mu nejsem lhostejná Úsměv
374  Pokecání / O ženských / Re: Miluji tě kdy: 21. Březen 2008, 17:36:07
taky jsem to ještě nikdy neřekla...
375  Pokecání / O čemkoliv / Re: ochlupení kdy: 20. Březen 2008, 16:36:34
souhlas se Sagi: já neznám žádnou holku, která by se neholila...a nosí ta tvá sukně, nebo nenosí??..
Stran: 1 ... 13 14 [15] 16 17
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS