Poslední příspěvky: Monny

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 19:27:29

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 804 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 17
51  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Muži, chápavost a trpělivost kdy: 21. Září 2008, 18:47:11
aila -> už se tady toho řeklo hodně....ale TY si o tom s někým MUSÍŠ popovídat - myslím, že je to hodně důležité a hodně ti to pomůže....
Snažíš se o velký krok - a to, jak si najít hodného kluka......nejdřív se vyrovnej se svou minulostí a pak pokroč na další metu....
Pochopení z jiné strany ti určitě ulehčí a pomůže....
52  Pokecání / O ženských / Re: zadní vrátka kdy: 21. Září 2008, 11:36:57
jedna moje kamarádka to tak taky dělá.....ač neměla nouzi o vážné vztahy, tak vždycky musí být někdo, kdo ji řekne, že je pěkná a někdo s kým může "zahnout"....Ale tahle kamarádka už znechucuje i své kamarádky, což je co říct Šťastný....Takže s tím nejde nic  moc dělat.
Sama ti to může vysvětlit, jako něco, s čím si neví rady....ale podle mě je v tom mnohem primitivnější řešení - líbí se ji mít možnost podvádět a mít kdy chce, koho chce....
53  Pokecání / O čemkoliv / Re: jak hodit sebevědomí a sám sebe do pohody kdy: 21. Září 2008, 11:28:20
né to ne, je mi 15 ale když na to do dvou vteřin něco dobrýho neřeknu tak už sem zase za debila .. a oni maj stokrát lepší keci než tohle

teď jsem to nepochopial ani já....oni se ti smějí i kvůli věku?...Vždyť jsou stejně staří...

No a s tím, že jsi středem posměchu (někdy)....jak tady řekli, 100% si to nenech líbit....Určitě sám sebe nepovažuješ za hadrového panáčka a blbečka....Tak pokud budeš moct, tak se na toho dotyčného vždycky otoč (tváří v tvář) -> vyslechni si ho (nebo ho v hrčité části přeruš - to je jedno) -> zeptej se ho, jestli ho třeba baví říkat také kecy a jestli řekne, že jo...tak mu zděl, že máš taky něco o něm a řekni to (udělej mu ostudu, ať se stydí....moje rada Šťastný

a nebo jednodušší varianta....se mu jen vysměj do obličeje
54  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jaké typy žen se vám líbí ? kdy: 17. Září 2008, 19:15:53
souhlas s Avou....znásilnění = nucení k něčemu, co člověk nechce.
Tzn, pokud se holce líbí tvrdší způsoby a představa, že ji k tomu chlap trošku přiměje tvrdším způsobem, tak je to něco, co chce, takže ne znásilnění.
Doufám, že byl básník pochopen Úsměv
55  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 16. Září 2008, 19:16:16
pokud nemáš lepší nápad, tak jděte do kina....
Jednou jsi vymyslel plán ty (čajovna) a jednou ona (kino)
56  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jaké typy žen se vám líbí ? kdy: 16. Září 2008, 19:13:20
P1R3K: vyprstit holku nezákoný neni

je to trestné - sexuální obtěžování nezletilého S jazykem
57  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 06. Září 2008, 20:32:26
snad dopadneš dobře Úsměv
58  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: "Tak mi něco řekni..." kdy: 06. Září 2008, 11:45:56
no tak královna to určitě není, kráva to je....
"tak mi ještě něco řekni".....trošku se pousměju "Já tady čekám, že z tebe něco zajímavého vypadne a ty to jen otočíš na mě. Tak jak se má třeba sestra, tvůj pejsek....povídej ty něco"....
Souvislá, sebevědomá věta, zazdíš ji tím a rozhodíš ji...snad Úsměv
59  Pokecání / O Vás / Re: Problém mladého introverta kdy: 04. Září 2008, 14:21:05
nesouhlasím, abys měl připravené věty Šťastný.....ok, témata možná (počasí, hudba, rodina, apod),ale určitě si neplánuj, jak by asi měla reagovat...

Z vlastní zkušenosti: pud sebezáchovy ti nedovolí nic neříct
                            a zákon schválnosti ti zajistí, že bude reagovat jinak než budeš očekávat Šťastný (a v tom je to seznamování fajn Úsměv)
60  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 31. Srpen 2008, 14:19:32
jo pardon, neverbálně Stydlivý
61  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaradka? kdy: 31. Srpen 2008, 14:18:34
tak jeden z vás, to nemyslel až tak vážně - a tys to nebyl....
62  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaradka? kdy: 31. Srpen 2008, 14:02:41
řekli jste si, že je to pouze úlet...slečna to tak asi opravdu bere....
63  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 31. Srpen 2008, 14:00:37
ot
Bobo -> takže myslíš, že pokud chci, aby kluk vzal věc do svých rukou musím mu dát jasně najevo, že u mě má určitě šanci? A to jen verbálně nebo mu to i říct?.....
64  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 29. Srpen 2008, 18:45:54
Bojíš se, že by kamarád mohl mít nežádoucí účinky jo? Šťastný Ok, chápu Úsměv
No pokud tam půjdeš sám, jsi v podstatě v +, protože dáváš najevo zájem o ni, sebejistotu i odvahu - pokud není lopata, tak to určitě ocení Andílek

Ale kamarádku nesmíš vůbec odstrkovat, musíš se bavit i s ní - protože přes nespokojenou kamarádku vlak nejede - víme Šťastný.

A to, že za kažou cenu chce brát kamarádku, svědčí o její nejistotě a nezralosti....bacha na to....(můj názor)
65  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 29. Srpen 2008, 17:53:34
no než aby tam náhodou ve 14:30 byl a kámošku odvedl, tak bych zvolila spíš to, že s tebou ten kamarád půjde rovnou...
Příjde mi to přirozenější....
66  Pokecání / O rozchodech / Re: Dlouhé počtení pro klid duše uveřejněné... třeba to někomu návdavkem pomůže. kdy: 29. Srpen 2008, 17:24:49
fakt že jo....máš pravdu....
To mě nikdy nenapadlo, ale něco na tom bude....
67  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 29. Srpen 2008, 12:08:02
já třeba zájem toho druhého posuzuju podle toho, jak se o mě zajímá....Jestli pokládá otázky atd.

A jak tady psal honzah....nedávej moc okatě najevo, že něčemu rozumíš....no to je kravina jak vrata....Že je baba blbá a odradí ji chlap, který něčemu rozumí, tak to sorry, ale....
Podle mého názoru nic moc nezmůžeš s tím, že někomu nesedneš, nebuzdeš si s ním rozumět....popříp. budeš na něho moc inteligentní Šťastný
68  Pokecání / O čemkoliv / Re: ospalý vztah:-) kdy: 28. Srpen 2008, 19:00:51
budu to muset ukončit, plavat na suchu je nesmyslná činnost Šťastný
69  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problem s postavou a dalsi kdy: 26. Srpen 2008, 19:11:56
OT z druhé strany.
Mi by zase neškodilo přibrat tak 4 kg, ale neumím si představit, že bych šla do posilovny za chlapem, který je o 30 kg těžší, že chci přibrat Stydlivý
70  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Strach z lidí kdy: 24. Srpen 2008, 21:30:07
ale nálada je hodně ovlivnitelná, takže stačí chtít....člověk , když se chce překonávat, tak dokáže mnoho Úsměv
71  Pokecání / O čemkoliv / Re: ospalý vztah:-) kdy: 24. Srpen 2008, 18:40:48
jak jste tady psali, tak je asi fakt třeba se nad sebou zamyslet a ujasnit si, co chci.....
Nejhorší je, že si asi musím uvědomit něco, co sem si zatím uvědomit nechtěla Šťastný Šťastný
72  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Strach z lidí kdy: 24. Srpen 2008, 18:06:42
proměnlivá nálada: máš něco, co ti většinou zvedne náladu?....Jestli jo, tak se tomu věnuj více a častěji a nebo se věnuj tomu, aby jsi něco takového našel....

Jestli máš opravdu problém, tak se ho nesnaž řešit tak, že budeš říkat " mi to nejde, co mi poradíte"....Ale sám si začni hledat způsoby, jak svůj blok zmírňovat.
Např. si napiš třeba plán....Tento týden se zeptám někoho na čas, zajdu si na jeden film do kina. Pomalu, ale přeci....
73  Pokecání / O čemkoliv / Re: ospalý vztah:-) kdy: 24. Srpen 2008, 13:50:28
nechci nic moc konkretizovat. Má to být spíše všeobecná otázka, jak by jste reagovali, kdyby se vám zdálo, že vztah už není to, co býval....
74  Pokecání / O čemkoliv / ospalý vztah:-) kdy: 23. Srpen 2008, 20:12:53
Kdybyste se dostali do situace, že by vám zkomíral vztah, na kterém vám záleží....
Co byste dělali?
75  Pokecání / O ženských / Re: co je tazsie.. Zbalit alebo Udrzat kdy: 23. Srpen 2008, 19:31:56
dobrá otázka....ale případá mi těžké obojí....je to obojí úplně o něčem jiném....těžko srovnávat, ale pro mě osobně je náročne sbalit i udržovat:)
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 17
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS