Poslední příspěvky: Mr. Burns

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 19:39:00

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 806 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3
1  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Vzhled hraje opravdu dost velkou roli kdy: 15. Duben 2007, 13:24:51
Citace: "J/R"
Citace: "Mr. Burns"
Ale zase si myslím, že vzhled se dá jemně upravovat a zlepšovat. Pokud máte nějaké fyzické "defekty" tak s tím pravděpodobně už nic neuděláte ale jakmile jste jen neostříhaní, neoholeni, tak je na čase ze sebou začít něco dělat!

No jo, a o tom to je. Můžu posilovat, hezky se oblíkat, chodit k dobrý kadeřnici,  být důsledně čistotnej, sem tam se i decentně navonět - tohle všechno koneckonců dělám. Ale se svým xichtem, kterýmu dominuje naprosto šerednej nos, neudělám nic. Teda dokud neseberu odvahu a prachy na plastickýho chirurga. Podivený

No jo, to už máš bohužel od přírody a s tím ti pomůže asi už jednině ten plasťák. Já kdybych mohl, tak se zase nějak vytáhnu Smějící se , ale už to nejde, tak s tím musím žít... a umřít... Úsměv
2  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Vzhled hraje opravdu dost velkou roli kdy: 15. Duben 2007, 11:47:12
Vzheld podle mě hraje alespoň u chlapů velkou roli. U ženských to ale bude podobně. Ale zase si myslím, že vzhled se dá jemně upravovat a zlepšovat. Pokud máte nějaké fyzické "defekty" tak s tím pravděpodobně už nic neuděláte ale jakmile jste jen neostříhaní, neoholeni, tak je na čase ze sebou začít něco dělat! Já když zarostu vousem a chvilku se nestříhám, tak vypadám na 25, když to všechno ostříhám a oholím, je mi najednou 17 Super!. A můj skutečný věk je 22  Úsměv . Jinak musím říct z vlastní zkušenosti, že i když si nepřipadám nějak škaredý, dalo by se říct, že holkám se líbím, mám sportem ošlehanou postavu, dost to sráží fakt, že jsem hodně malý. Podel pravidel Dračího doupěte nejsem definován ani jako člověk Smějící se  Šokovaný . Ale i to se dá nějak překonat, prostě si budu vybírat menší partnerky, těch je taky plno. Takže to zase tak hrozné není. I když si myslím, že holky vždy raději sáhnou po vyšším. Ale to už se tu myslím někde řešilo. Takže já bych to uzavřel tím, že na vzhledu záleží. A vůbec ta dotyčná nemusí být modelka ale musí mít to pravé kouzlo, které mě přitahuje Mrkající.

Každému se líbí jiná holka, každý to má v palici pomotané jinak. Takže všichni mají šanci, kombinací jsou miliony, musí se jen hledat. A to je to nejtěžší Mrkající
3  Pokecání / O čemkoliv / Miss kdy: 15. Duben 2007, 10:51:16
Souhlas, přijde mi to pořád stejné. Jedna jako druhá. Znám daleko hezčí holky, které třeba nejsou tak vysoké, nebo nemají takové "vnady" aby mohly do miss ale mají několikanásobně větší charisma než tady ty naše reprezentantky krásy...
4  Pokecání / O ženských / Kde jsou nejlepsi holky? kdy: 08. Duben 2007, 17:27:19
Citace: "B961"
Byl jsem jednou v Anglii v Brightonu, seděli jsme s kamarádem v kavárně a pili čaj. Obdivovali jsme společně jednu servírku (slušné oblečení a perfektní bílý tričko Mrkající). Byli jsme pak hodně překvapení když přišla a zeptala se nás česky jestli si ještě něco dáme Šťastný Hold na český holky nic nemá Mrkající

Jo, tak tak... Já se mimochodem z Brightonu právě nedávno vrátil. Moc pěkné město Úsměv
5  Pokecání / O ženských / Kde jsou nejlepsi holky? kdy: 08. Duben 2007, 14:25:54
Takže abych i já přidal něco do diskuze... Procestoval jsem téměř celou Evropu a USA. No a musím říct, že nejmíň se mi slečny líbily v Británii a právě v USA. Nevím čím to, ale slečny v Británii chodí strašně nevkusně oblíkané. Někdy mám pocit, že kombinují nekombinovatelné. No a taky, co si budeme nalhávat, ty slečny jsou dost při těle. A když na nějaké takové vidím minisukni... to už nepobírám Smějící se . Jinak co se kontinentální Evropy týče, líbí se mi slečny ze Španělska, Slovenska a samozřejmě Česka. A konkrétně v ČR je to jižní Morava a Brno Super! . Musím být trošku patriot, kruciš Šťastný. Taky občas zavítám na sever Moravy, konkrétně do Opavy a tam to taky ujde. Ale není nad BRNO. Však znáte tu od Mládka... Smějící se
6  Údržba fóra / Hřbitov / Pavlinka :( kdy: 20. Listopad 2006, 14:34:19
Citace: "0254"
hmm, tak nevim jestli mam byt skutecne rad, nebo mam naopak zavidet, ze u me zadne spolecne prozite chvile na ktere by se spominalo nepredchazely ale konec byl analogicky

Spis bud rad, ze jsi nemel spolecne zazitky...Protoze treba po ctyrech spolecne prozitych letech se toho hoooodne spatne zbavujes Podivený
7  Údržba fóra / Hřbitov / Pavlinka :( kdy: 20. Listopad 2006, 14:20:39
Citace: "rundll32"
Jo to znam, neni to nic prijemnyho. Neco podobnyho se mi cca pred 2 mesicema stalo taky, problem je ale v tom, ze to porad nepreslo. I kdyz si clovek rika, nemysli na ni, tak to proste nejde. Porad si myslim, ze nikdo nemuze byt tak dokonaly jako byla ona atd. Zazili jsme toho spolu tolik bajecnyho, ze se na to jen lehce zapomene...

Sice jsem te tim moc nepovzbudil, ale pokusil jsem se napsat realitu, tak jak to citim ja.

Máš pravdu, asi nejhorší jsou ty vzpomínky na společně prožité chvíle Velmi smutný
8  Údržba fóra / Hřbitov / Pavlinka :( kdy: 20. Listopad 2006, 13:58:01
Citace: "Benik"
jestli jde o to co by ti moje zprava mela dat...tak musim pripsat ze

ten zacatek je brutalne pozitivni, zatimco ten konec je uplne obycejny => se to  fakt vyplatilo konecnem souctu, i prezto ze aktualne se muzes citit spatne

Tak to ver ze jak jsem byl tehdy stastny to mi nikdo neuveri, opravdu byl zacatek uzasny a prekrasny a jak rikas brutalne pozitivni. Jenze ty casy jsou pryc  Smutný

Bude líp, věř mi. Btw. jestli jsi z Opavy, tak to jsem tě někde musel vidět Smějící se Není to tak velké město Mrkající
9  Údržba fóra / Hřbitov / Pavlinka :( kdy: 20. Listopad 2006, 09:48:47
Jo, tak to prostě je. To je život. Ale je ti 15,máš celý život před sebou. Tohle ber jako zkušenost. Sice negativní ale zkušenost to je... A bude se Ti hodit, to mi věř Mrkající Já v 15 ani nevěděl, na co holky jsou Provokatér Jo a že se před tebou holky svlíkají, to taky není k zahození Super! Přede mnou se žádná ještě nikdy nesvlíkla, a to je mi 22, takže to ber tak, že na tebe holky prostě letí. Využij toho. Časem tě to přebolí, uvidíš. Ale první rozchod bolí nejvíc, to znám. S tím se ale budeš muset poprat, věřím, že to zvládneš. Vykřičník Jo a rozhodně se k sobě nevracet! Tohle už by nemělo cenu... Už by mezi vámi bylo moc pochybností a to není dobré.
10  Pokecání / O čemkoliv / Prádlo kdy: 19. Listopad 2006, 23:11:22
Citace: "Lee Cougan"
myslim, ze sex a pradlo spolu uzce souvisi  Mrkající

Myslíš jako prádlo na praní. To mi moc erotické nepřijde Velmi smutný
11  Pokecání / O ženských / orgasmus kdy: 19. Listopad 2006, 23:07:03
Citace: "LordAli"
Citace: "Lenny"
Co je to orgasmus?

Orgasmus = vyvrcholení pohlavního vzrušení. U muže je provázen výronem semene, u ženy stahy svalstva spodiny pánevní a dělohy.

To toho o opravdovým ženským orgasmu moc nevíš.   Pískající

Je fakt, ze opravdovej zenskej orgasmus sem nezazil  Tanec

Heh, na to by spíš měla odpovídat nějaká slečna Šokovaný
Jak může chlap vědět, jak ženská prožívá orgasmus?
12  Pokecání / O čemkoliv / Oslovení jménem. kdy: 19. Listopad 2006, 23:04:53
Tereza = Terouš

To už je skoro jak teplouš Šokovaný

Tereze říkam Teri, nebo Terezko Mrkající
Kateřině Katko. No jinak někdy používám fešando, to když mě slečna třeba osloví brouku Kroutící očima
13  Pokecání / O ženských / orgasmus kdy: 19. Listopad 2006, 19:55:24
Citace: "Lenny"
Co je to orgasmus?

Konstruktivní otázka, na které se dá stavět Smějící se
14  Pokecání / O ženských / Re: orgasmus kdy: 19. Listopad 2006, 19:24:52
Všude se to řeší, tak bude i tady  Super! he..

Jestli dosáhne orgasmu chlap, to se pozná lehce...

Ale jak jsou na tom ženy?
...v kolika procentech sexů dosahujete orgasmu?
...predstíráte orgasmus?

Nebylo by lepší místo "sexů" užít "pohlavních styků"?? Mrkající (Jen si rejpám)
15  Pokecání / O čemkoliv / O Introvertech kdy: 19. Listopad 2006, 11:06:02
Citace: "kvarkopako"
Citace: "daemoniack"
Mozna i dele, zalezelo by, jak moc by byl pritulnej...

A pak že takhle uvazujou jen chlapi Tanec

Jsem introvert - někdy mne to štve a někdy jsem za to zase naopak rád. Je to jako se vším, nic není černobílé.

Introvertní povaha mi pomáhá přežít to, co by extrovert asi nerozdýchal, tj. nedělá mi problém přežít dlouhou dobu bez lidské společnosti, jelikož mám vlastní svět, se kterým si dovedu vystačit. Nevýhodou toho ale je, že do něj leckdy "utíkám" i v momentě, kdy je lidská společnost k dispozici a je dokonce žádoucí se do ní zapojovat Přemýšlím Souvisí to také s náladovostí Sákryš

Jak se tady někdo zmiňuje, že je snadné získat například práci, která je dost pro extroverty, tak je to pravda jen do určité míry, protože sice si introvert může zautomatizovat a naučit něco z extrovertství, ale třeba můj problém je v tom, že mám zásady, přes které prostě u mne vlak nejede Nemluvím s tebou  A nutno říci, že ve většině případů jde o zásady, které jsou přesně v protikladu s těmi vlastnostmi, které jsou k dnešnímu "úspěšnému" životu nutné.

Dále jako introvert se považuji za velmi senzitivního a vnímavého člověka, což může být také dost často na škodu - obzvláště v nynější džungli 21. století. To samé platí o povrchnosti a o dalších věcech...

Například já se považuji za introverta ale někdy o svém "introvertství" dost pochybuji, páč dělám takový věci, kterým by se i zarytý extrák Mrkající divil...
16  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Jak poznam, ze me chce kdy: 19. Listopad 2006, 11:03:09
Citace: "noghri"
Citace: "kvarkopako"

Jestli ono to nebude zase o té ženské vybíravosti Stydlivý  Vyskytují se ve společnosti povrchních skautů, tlučhubů a povalečů...s nimi mají zlé zkušenosti...když se ale objeví někdo jiný a "normální" a slušný, tak si to rozmyslí s odůvodněním, že ten chlap je nudný nebo něco jiného Mrkající

jj...ale ti "normalni" a "slusni" vetsinou postradaji to, co zenska v chlapovi hleda... testosteron...  Provokatér  je mi lito panove, proste musite mit oboji...jak agresivitu, tak nehu... vy na nas take nemate zrovna nejmensi pozadavky... a navic to mate lepsi v tom, ze vetsina zenskych se nakonec spokoji s chlapem, ktery zcela (popripade vubec) nedosahuje jejich puvodniho idealu...

To poslední souvětí je dobře řečeno:)
17  Pokecání / O čemkoliv / Re: Idem na diskotéku,ale neviem tancovať kdy: 18. Listopad 2006, 12:54:12
Citace: "User"
Chystám sa na jednu diskotéku ladnú v retro štýle, ale neviem vôbec tancovať, len tak smiešne poskakovať. Potrebujem nejaké jednoduché tanečné kroky,aby som tam nevyzeral za hlupáka Úsměv

Rekni sestře, kamarádce, ať tě to naučí. Určitě Ti někdo pomůže.
18  Pokecání / O chlapech / Výška aneb o tom to je? kdy: 16. Listopad 2006, 23:31:35
Tak dík holky Mrkající Docela mi to pomohlo, teď už vím, že mám šanci i já...
19  Pokecání / O čemkoliv / Každá holka někoho má! kdy: 13. Listopad 2006, 17:30:27
Takže, já osobně bych nešel do holky, která někoho má. Asi by se mi nelíbilo, kdybych chodil s nějakou slečnou a za ní pořád dolejzal nějaký kluk Vykřičník Ale na druhou stranu, pokud bych věděl, nebo by mi řekla, že její vztah už nikam dál nepovede bo tak něco a pokud by se mi opravdu líbila, neváhal bych ani minutu. Musel by ale z její strany být zájem, jinak bych do toho nešel, páč jednostranný zájem je o ničem a když tě holka nechce, tak to nezměníš ani párem volů Šťastný
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Úplně sami... kdy: 13. Listopad 2006, 17:24:10
Citace: "defekt"
Ja bejt holka v takovyhle situaci, tak fakt nevim...
"musela bych ho nejak navnadit, treba vypnout televizi a rict >je to desna nuda...musime se nejak zabavit sami<"

hehehe Super!  tak takovou holku bych rád potkal

Taková se nedá najít, to říkají jen chlapi:D
21  Pokecání / O čemkoliv / Re: "Potkal jsem nekoho a moc si rozumime" kdy: 11. Listopad 2006, 16:24:33
Citace: "daemoniack"
Citace: "Rachel"
Uz me dost znepokojuji vsudypritomne hlasky
"(Potkal jsem/mam) (holku/kamarada) a hrozne si rozumime/porad si pisem/porad spolu nekam chodime/mluvime"

sakra, za cely zivot sem nasel jedineho cloveka (kamarada) se kterym sem mel fakt (plnohodnotne) tenhle pocit, a stejne jsem tak po roce zjistil ze sme si nejak vsechno rekli a kdybych snim od ted uz nemel kontakt tak by to vyslo vycemene nastejne...

za takovych okolnosti si fakt neumim predstavit ze bych nasel nekoho (navic holku) s kterou bych nejak pevne propletl zivot

Vydrž ještě tak deset let, pak to třeba půjde líp Úsměv

No nevim... mozna dvacet a zkusit slecny premlouvam vypisem z uctu, vilou na Kanarech a tak... ale to zase neni ta prava laska Smutný

Takový vztah je o ničem. Peníze ti lásku nenahradí. Bohužel dnešní svět je takový. Peníze určují směr, vše si za ně koupíš...kromě opravdové lásky Vykřičník Takže se lidi snažte...Bez peněz to nejde ale bez ženskejch by tento svět šel do sr..ek Mrkající
22  Pokecání / O čemkoliv / Prádlo kdy: 11. Listopad 2006, 13:04:08
přesně tak, vše je o postavě. Jakmile sedí postava, sedí i prádlo Mrkající Ještě k těm sukním, taky mám raději, když má na sobě slečna sukni, než nějaký obyč džíny... Super!
23  Pokecání / O čemkoliv / "ruční úprava" před rande kdy: 11. Listopad 2006, 10:41:23
Taky si myslím, že vyprázdnit se před randem je mírně kontraproduktivní Mrkající Pak tomu bude chybět ta "jiskra" Super!
24  Pokecání / O čemkoliv / Prádlo kdy: 11. Listopad 2006, 10:39:54
Už jsem to jednou psal, tanga mi nepřijdou moc sexy... No a co se týče mého  underwearu, tak jedine trenky a boxerky.Slipy jsem už všechny povyhazoval, bo je rozstříhal na hadříky, ze kterejma utírám prach Mrkající Jinak můžu potvrdit, že tanga na ženských které mají "velkou prdel" Šťastný jsou odstrašující... Bláznivý
25  Pokecání / O čemkoliv / Re: "Potkal jsem nekoho a moc si rozumime" kdy: 11. Listopad 2006, 10:06:56
Uz me dost znepokojuji vsudypritomne hlasky
"(Potkal jsem/mam) (holku/kamarada) a hrozne si rozumime/porad si pisem/porad spolu nekam chodime/mluvime"

sakra, za cely zivot sem nasel jedineho cloveka (kamarada) se kterym sem mel fakt (plnohodnotne) tenhle pocit, a stejne jsem tak po roce zjistil ze sme si nejak vsechno rekli a kdybych snim od ted uz nemel kontakt tak by to vyslo vycemene nastejne...

za takovych okolnosti si fakt neumim predstavit ze bych nasel nekoho (navic holku) s kterou bych nejak pevne propletl zivot

Heh, jestli ze sebou něco neuděláš, bo nezměníš přístup, tak budeš odsouzen na žít na doživotí v samotě, bez přítelkyně/milenky/manželky. Jen bych ti popřál hodně štěstí, protože být sám, je ta nejhorší věc na světě, třeba to někdy pochopíš... Otázka
Stran: [1] 2 3
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS