Poslední příspěvky: Mr.LiWu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 19:59:51

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 809 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 28
1  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: Dnes v 17:31:54
Však se spolu bavili normálně, nebo kde jsi viděl někajé puberťácké činy?

Narážel jsem na poslední příspěvek Adély, kde píše že pokud ji on napíše, odepíše mu se zpožděním. To mi přijde puberťácké
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: Dnes v 17:19:21
A pokud mi nahodou napise sam, tak mu urcite nenapisu hnedka, jak pise asdf. Vypadalo by to, ze ho nekam tlacim,a taky, ze o neho moc stojim. A hlavne kdyz ja uz musim takto cekat, tak at si taky pocka on...

Pak se ovšem ale nemůžeš divit že o tebe moc nestojí. Když holka odepisuje se zpožděním tak si to kluk většinou vyloží tak že zájem prostě nemá a jde se poohlídnout jinam. Z mého pohledu asi takto : Já jí napíšu, ona neodepíše nebo odepíše až za dlouho, pokud je to 1x - 2x ok, ale když to dělá často, řeknu si, tak asi zájem nemá nebo neví co chce, tak proč bych ze sebe dělal blbce a někam ze vnucoval. A počkám až ona vyvine nějakou aktivitu. Tudíž má rada -> pokud se ti ozve, komunikuj s ním jako dospělý člověk a ne jak puberťačka
3  Pokecání / O rozchodech / Re: pauza ve vztahu kdy: Dnes v 14:39:38
Podle mě jsi to zazdil. Prvně tím že jsi byl uražený že je raději s mamkou a s lesbou, pak jsi na ni moc tlačil a nakonec jsi to završil tím žes za ní přiběhl jako spráskaný pejsek a ztratil ten zbytej respektu co jsi ještě měl. Takže jestli ji chceš zpátky, doporučil bych začít se zas chovat jako chlap, mít trochu nadhled a řešit s rozvahou. A neurážet se. A taky mít svoji hrdost
4  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co vás poslední dobou vytočilo... kdy: Dnes v 13:19:35
to nevim Smějící se ale pravidelne kdyz jezdim na treninky, tak si vsimam, ze jsou dny, kdy se cela praha zvencne a to vetsinou byva pred nejakou zmenou pocasi Úsměv)) asi nahoda Úsměv

Možná změna tlaku
5  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co vás poslední dobou vytočilo... kdy: Dnes v 12:44:52
asi predsnezna nervozita Smějící se

To je něco jako premenstruační syndrom?
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co vás poslední dobou vytočilo... kdy: Dnes v 12:38:30
kdyby jen vcera, ja je na silnicich potkavam kazdej den. rizeni v praze je nejlepsi skolou trpelivosti...

To já taky, ale včera to bylo jaksi "větší než obvykle"
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co si o tom myslet? kdy: Dnes v 12:23:38
Podle mě je to jasný... přitahuje tě jen fyzicky...

Mě by to stačilo, já vztahy nehledám  Šťastný

Šmoula ae možná hledá
8  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co vás poslední dobou vytočilo... kdy: Dnes v 11:50:40
ty dementi co jezdili včera po Praze. Hafo moc mi jich nedalo přednost nebo mě nějak jinak ohrozilo
9  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co vám poslední dobou udělalo radost... kdy: Dnes v 11:49:56
sníh, včerejší akce s kámošema
10  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co si o tom myslet? kdy: Dnes v 11:48:50
Ona umí karate? OMG ruce pryč, to je nebezpečná holka Šťastný Smějící se

Zatím to nevypadá špatně, tak uvidíš jaká bude na dalších schůzkách a budeš se moct rozhodnout, jestli jo nebo ne. Tak držím palce ať vybereš správně
11  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: ulet neřešil bych ale má to pokračování kdy: Dnes v 11:44:16
Zkus se pár dní neozvat, uvidíš jestli se ozve sama.Pokud ne, rovnou ji někam pozvi, budeš vědět na čem jsi
12  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Problém s holkou kdy: Dnes v 03:27:48
P.S. kytky se jí moc líbili... včera mi psala že se má fajn a že sem si nemusel dělat škodu s krásnejma kytičkama... Úsměv Úsměv Úsměv

No vidíš, příště u další holky si škodu s kytičkama dělat nemusíš Úsměv
13  Pokecání / O Vás / Re: Problém mladého introverta kdy: Dnes v 03:23:21
Chtějí slušné huliče, takové kteří nabídnou brko i dáme se vší noblesou Úsměv
14  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: Dnes v 03:22:09
Možná na něj jenom nějaká holka použila tu oblíbenou holčičí strategii že se naposlední chvíli vymluví ze schůzky, on to odkoukal a teď se to snaží uplatnit na tebe
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Priatelka na skole kdy: Dnes v 03:19:38
Zaměstnej se něčím jiným, občas za ní zajeď, časem si zvykneš že se vídáte míň a bude to cajk
16  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Momentálně nechce kluka kdy: 21. Listopad 2008, 16:31:44
No já právě vysvětlil svůj zájem...A myslíš, že je dobrý ji takhle "škádlit" ?  Abych pak nevypadal já jako ten, co neví co chce...

Škádlit je určitě dobrý, nebude mít jistotu -> budeš jí bavit, bude se těšit na každé setkání s tebou, protože nebude přesně vědět čím ji překvapíš. Ale chce to udržet v rozumných hranicích, mohlo by se stát i to že by myslela že nevíš co chceš, ale to už je na tvém citatu jak to sladit
17  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 21. Listopad 2008, 15:50:21
Mr.LiWu- Ani není co měnit, si svůj a v pohodě.., někoho mi připomínáš, ale nemůžu přijít na to koho.. tak teba někdy na to příjdu..a
             dopíšu

Kámoška jednou říkala že jí připomínám Travoltu, ale nevím. Ale jestli děláš na dopravním inspektorátu tak mě možná znáš z fotek Šťastný
18  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Momentálně nechce kluka kdy: 21. Listopad 2008, 15:20:25
Takže bych řekl, že je to na dobrý cestě...Co si myslíte vy? Díky

Abys to s tím nezajmem nepřehnal a neztratila ona ten svůj, když budeš mít to klubíčko furt u sebe a nepůjčíš jí to, tak jí to časem přestane bavit, občas ji nech ať si pohraje, a pak ji zas vezmi hračku
19  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: Na ohňostroji...trochu opačně kdy: 21. Listopad 2008, 14:39:18
Bude pokračování?
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Momentálně nechce kluka kdy: 21. Listopad 2008, 14:37:06
imaginace ... znas?  Smějící se

Takže když má baba mizernou fantazii tak se neseznámí Smějící se
21  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 21. Listopad 2008, 10:39:32
Hezkej obrázek s dobrým pickuperským heslem Úsměv
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: ulet neřešil bych ale má to pokračování kdy: 21. Listopad 2008, 10:34:47
Aby z toho lezl pupek, tak by si to slecna musela oblect na nahe telo...tyhlety bundy se nosi k rolakum bez rukavu, topum a podobne, nevidim na tom nic lacineho.

LiWu nemyslel pupík, ale pupek, takzvaný pivní Úsměv
23  Pokecání / O čemkoliv / Re: Databáze výmluv kdy: 20. Listopad 2008, 22:30:36
Áááá právě jsem obdržel novou... Smějící se

"ahoj, hele, promiň, ale já zejtra nemůžu... mamka naplánovala výlet totiž... tak třeba jindy  Mrkající"   Smějící se

- takže navrhni svůj termín jinak šlus holka... Super!

Zkus jí napsat ať ji mamka naplánuje rande Úsměv
24  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Odhodlání a pokračování kdy: 20. Listopad 2008, 22:25:05
chces rict, ze potreba truchlit je zabrednuti? vis jsou ruzne typy lidi a Scorpio uz si pobrecel - cili my uz vime, ze se v tomhle tobe asi moc nepodoba. ja se jen snazila mu rict, ze na tom neni nic spatneho, nepotrebuje jeste ke vsemu pocit viny, ze neni dost chlap  Kroutící očima

v pripade, ze by to u nej trvalo neumerne dlouho, pak bych zacala resit zda zabredl nebo ne...

Neříkám že není dost chlap, jenom aby si dal na tyhle věci pozor, přijde mi že to není moc dobrý do budoucna. A svět je zlej, takže je potřeba se vyvíjet směrem k určitý odolnosti, včetně vůči rozchodům
25  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Odhodlání a pokračování kdy: 20. Listopad 2008, 22:13:22
jezis LiWu ty jsi necita  Neutrální

Nejsem necita, snažím se ho navést aby do toho nezabředl a místo hledání nové lásky se nezabýval tou bývalou

Ano Scorpio je to normalni a jsem rada, ze narozdil od LiWu si neztotoznujes silnou vuli a plac. Kroutící očima to je fakt krapet zcestne.  Myslim si ze je dobre, ze to nedusis v sobe, pobrec si. Ja po poslednim vetsim rozchodu brecela doma mesic v kuse (na verejnosti a pred lidma ne, ale musela jsem se jich trochu stranit a moc nemluvit nez se to uklidnilo) a za dva tri mesice uz to bylo ok.

U holek je to poměrně normální že si občas pobřečí. Chlap by podle mě neměl brečet u rozchodu, ani u Titanicu..Když se stane něco vážnýho, úmrtí v rodině nebo kamaráda, vyhoří mu barák tak to chápu, ale kvůli rozchodu?
Stran: [1] 2 3 ... 28
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS