Poslední příspěvky: MystiQ

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 21:34:14

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 822 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 [2]
26  Pokecání / O ženských / Prefikane zeny!!! :-/ kdy: 07. Září 2006, 14:19:03
Citace: "AmoresPeros"
Mě se zdá, že u nás je to "vyčůrané, vypočítavé"

vypocitave presne  Mrkající
27  Pokecání / O ženských / Prefikane zeny!!! :-/ kdy: 06. Září 2006, 20:57:34
Co na ne hovorite? ako na ne? je niejaky sposob alebo niejak ako ich Vy dokazete spracovat?
28  Pokecání / O ženských / lichotky kdy: 06. Září 2006, 20:51:02
no ako tu uz bolo spomenute, neklamat!!! a inac, no obdivovat ich oblecenie, vlasy, vraviet, ze sa pekne smeje a tak, ale to je skor z vlastnej hlavy, to je NAJ  Mrkající
29  Pokecání / O čemkoliv / Vady a hendikepy vs. vztah kdy: 05. Září 2006, 21:24:51
1) totálně něpřitažlivá
2) totálně vypatlaná

Zbytek záleží na okolnostech

myslel som nieco typu, ako niejaka jazva alebo to, ze kokta ... nieco, zaco sama nemoze
30  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Stretko cez net kdy: 05. Září 2006, 21:22:44
Tak jo, když ti to vyhovuje tak jen dobře. Každému sedí něco jiného.

Já jsem to zkoušel když mi bylo tak 15-16 let, ale vadila mi ta palba otázek "jak se máš, kam chodíš do školy, kolik ti je, jaké máš číslo bot  Šťastný  "

Takže moje zkušenosti s virtuálním seznamováním jsou 0 .. no vlastně řekněme v poslední době 0,5  Kroutící očima

a preco ti vadia otazky takehoto typu?
31  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Stretko cez net kdy: 05. Září 2006, 21:17:11
Já na tohle nejsem. Můžu se tě zeptat jak je vyhledáváš ? Sedíš hodiny na chatu nebo chodíš na libimseti... to druhé má výhodu, že vidíš jak ten druhý vypadá, fotka sice moc neřekne, ale aspoň něco. Jenže mě to přijde strašně umělý a nepřirozený.

Jo pokud náhodou někde získáš kontakt na holku, kecáte a pak to vypadá, že je fajn ... to je jiná.

ale nieeee, zas zavislak nie som, len tak ... pridem do miestnosti, napr. nasho mesta no a tam sa mi niekto ozve pokecam alebo ja sa ozvem a pokecame par krat, niekto navrhne stretko a je to
32  Pokecání / O čemkoliv / Vady a hendikepy vs. vztah kdy: 05. Září 2006, 21:10:27
Ja som sa len chcel spytat, ci dievcatam alebo aj chlapcom vadia na tom druhom niejake vady ale nieco nezvycajne a ovplyvnuje to vas vyber pri vybere partnerky/partnera?
33  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Stretko cez net kdy: 05. Září 2006, 21:06:15
No ja neviem, ci tu taka tema je, ale rozhodol som sa ju vytvorit. No tak mojim oblubenym sposobom zoznamovania sa a nasledovneho stretnutia je cez nez ako napr. (pokec, icq atd) ... mne to celkom vyhovuje a je to aj podla mna dobre ... a vy??? ake mate s tym zazitky?
34  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Jak? kdy: 05. Září 2006, 14:07:49
Skus z nou najprv nadviazovat ocny kontakt a tak a potom postupne sa do nej ozvat
35  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Mám šanci? kdy: 05. Září 2006, 13:56:22
Spoznas to podla jej reakcii a tak. napr. ci sa na teba usmieva, ci ta vnima, ci s tebou komunikuje a zas ako. Musis mat cit na vnimanie takychto signalov
36  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Kam s holkama? kdy: 05. Září 2006, 13:53:41
Cawte Úsměv , som tu novy a tak sa rad pridam k tejto diskusii, no je to dobra tema. Ja som sovjou priatelkou chodim len tak niekde posediet( jedna krcma) alebo sa presjt a aj na pomnik, tam je tak ticho a docela aj prijemne a tiez si myslim, ze by to trebalo vyuzit. Su tu celkom fajn rady, ale je v tom jeden hacik. Ja byvam v malom mestecku a mnohy ste tu pisali o takych veciach, co by som tu u nas asi nemohol robit. No ak mozem pomoct, tak nezaskodi ist niekedy s nou niekde von s kamosmi, ved v partii je sranda, ael musi byt samozrejme dobra Úsměv. Takze moja rada je jednoznacne ist s kamosmi alebo aj s jej kamoskami a bude rozhodne zabava .... to som samozrejme pisal na moje pomery, lebo v takom vacsom meste ani nemam sajnu co by som robil  Smějící se
Stran: 1 [2]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS