Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2 3
|
|
1
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co si o tom myslet?
|
kdy: 20. Listopad 2008, 14:44:46
|
alespoň já to tak mám ve zvyku... člověk aspoň ví, že ten druhej žije a sms si přečetl.
Taky to mám ve zvyku takhle odepisovat. Aspoň napsat, že zatim nevim, ale že se určitě ozvu. No tak já budu dál trpělivě čekat a doufat, že mi odepíše. Nic jinýho mi stejně nezbývá  Jasný, držím palce, snad to vyjde 
|
|
|
|
|
2
|
|
kdy: 20. Listopad 2008, 14:31:21
|
No mě to taky docela štve. Prostě vůbec netušim, na čem jsem. Nejhorší je, že se mi fakt líbila a na to kafe bych s ní moc rád zašel. Ale timhle mě to trošku odrazuje  A zdůvodnila ti to nějak, nebo se to nějak vysvětlilo? Jestli to teda můžeš napsat. No většinou to bylo tak, že pokud jsem měl v plánu s ní dát dejme tomu v pátek schůzku (rande), ozval jsem se jí někdy v týdnu, dejme tomu středa (takhle spíš proto, aby si mezitím nedomluvila něco jinýho) a málo kdy se stalo, že by odepsala spíš než nědy ve čtvrtek nebo v pátek dopoledne. Vždycky jsem si říkal že OK, asi ještě neví, jestli jí to bude vyhovovat, jestli nebude mít něco důležitýho (sem tam dělala modeling, takže nějaký povinnosti měla)... nicméně dokud nedošla nějaká odpověď, byl jsem celou dobu v jakési nejistotě. Přecejen se mi zdá vhodnější alespoň napsat, že neví, jestli jí do navrhutýho termínu nevleze něco neodkladnýho a že se ještě ozve... alespoň já to tak mám ve zvyku... člověk aspoň ví, že ten druhej žije a sms si přečetl. Jinak na důvod jsem se myslím neptal, nevím, už je to dýl. Pokud ano, tak vysvětlení bylo, že ještě nevěděla 
|
|
|
|
|
3
|
|
kdy: 20. Listopad 2008, 14:03:48
|
GR77A: Aby bylo vůbec na co čekat Tak sem jí včera napsal asi v půl šestý, že v pátek by to bylo fajn. A navrhnul sem nějakej čas. Čekal sem na odpověď, ale doteď mi ještě žádná nepřišla. Fakt to vůbec nechápu. Přijde mi, že se vzájemně předháníme v tom, kdo odepíše později. S tím, že já to vždycky prohraju  Tak mi teď řekněte, co to znamená  Takovej případ už jsem taky zažil, ale fakt jenom jednou - v 80% odepisovala za 1-2 dny  Nechápačka  Dost mě to prudilo 
|
|
|
|
|
6
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Problém s prvním sexem
|
kdy: 19. Listopad 2008, 01:05:25
|
Panenství a panictví je pocit  Ano, to je jen velmi rozšířený omyl... o žádnej "pocit" se nejedá... panic je muž, který neměl pohlavní styk, panna je žena, která neměla pohlavní styk... VUBEC NIC JINYHO V TOM UZ NEHLEDEJTE... Myslím, že P1R3K to myslel dobře, akorát to napsal tak, že se to dá pochopit všelijak.
|
|
|
|
|
7
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Momentálně nechce kluka
|
kdy: 19. Listopad 2008, 00:31:56
|
|
Bohužel se budu muset přiklonit k názoru těch, kteří píšou, že když ona dívka říká, že momentálně nechce přítele, je to spíše ohleduplná výmluva. Samozřejmě, tuhle výmluvu - momentálně nikoho nechci, chci být sama - používá spousta holek, ovšem už mnohem méně těchto holek to myslí tak vážně, že když by byly samy a potkaly někoho, kdo jim imponuje, nedaly by mu šanci stat se přítelem. Z přátelství opravdu může vznikout láska, ale pravidlo to rozhodně není a je to natolik individuální, že onen "zlom" nepůjde nějak definovat. Z toho plyne, že ani nějaký univerzánlí způsob, jak by se měl kamarád chovat ke kamarádce, aby se stal přítelem, neexistuje. Tvůj popis, tzn. rozumíte si, je vám spolu dobře, vysvětluje, proč neodmítá schůzky a třeba je i sama navrhuje. Z její strany tam asi chybí jedno - fyzicky ji moc nepřitahuješ (což ona tebe určitě ano). Jak jsem už psal - nějaký konkrétní rady je těžký dávat, nějak to vycítíš sám a uděláš si to stejně podle sebe. Tak hodně štěstí.
|
|
|
|
|
9
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Má zájem ?
|
kdy: 06. Říjen 2008, 15:30:08
|
Ani na jednu z tvých otázek nejde dát nějakou jednoznačnou odpověď, byly by to spíš spekulace. Zájem mít může, na druhou stranu on za ty dva roky nějaký zásadní krok k bližšímu poznání se neudělal. Těžko říct, jestli ho ještě teď udělá. Píšeš, že už není moc času, takže to pravděpodobně bude na tobě. Až se teda zas uvidíte, možná by bylo dobrý zmínit se, že ve frimě končíš, a něco v tom smyslu, že už se teda asi neuvidíte. Třeba mu blikne a navrhne, jestli by nebyla možnost vidět se někdy někde jinde. Nebo to navrhneš sama... Těžko radit až takový konkrétnosti, možná na to půjdeš jinak. Každopádně hodně štěstí
|
|
|
|
|
10
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: break up
|
kdy: 29. Září 2008, 10:24:29
|
Osobně se mit o taky občas stává (no, vlastně docela často). Když sem s ní, tak je to můj anděl, světlo mého dne. Ale jak je pryč na delší dobu, tak najednou začínám cítit, jakože se mi po ní nestýská tolik jak by asi mělo, a říkám si co mě to na ní vlastně přitahuje, protože v tu chvíli na nic nemůžu přijít. A pak se vrátí a je to zas jak když se najednou rozsvítí  Nejsi sám 
|
|
|
|
|
11
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co to má znamenat?
|
kdy: 28. Září 2008, 03:26:41
|
|
Bohužel tuhle dívku bych neviděl jako dobrou partii pro vážný vztah, který hledáš ty. Ona si chce evidentně užívat, touží po dobrodružství... Trojka jí nevadí, sex s tebou ve dvou ano. Pravděpodobně ji fyzicky moc nepřitahuješ, což si sám naznačil, ale vzhledem k tomu, že si - jak píšeš - výborně rozumíte, je ochotna pustit si tě trochu k tělu. Zklidnit by se mohla, až pozná někoho, do koho se opravdu zamiluje, ty pravděpodobně zůstaneš zaškatulkován jako kamarád. Samozřejmě se můžeš dál pokoušet vzbudit v ní nějaké city, žádný 100% recept, aby se zamilovala, neexistuje a výsledek je nejistý. Vím, že tohle asi číst nechceš, ale já osobně bych se poohlídnul jinde. Hodně štěstí
|
|
|
|
|
12
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Mokré trenky
|
kdy: 22. Září 2008, 00:32:09
|
|
Podle toho, jak to popisuješ ("mi uslintával", "se vycákám předem (postupně)" atd.), se nejedná o "udělání se" v pravém slova smyslu, ale o klasické "kapičky touhy", tedy čirý mazlavý sekret prostaty, k jehož uvolnění dochází při pohlavním vzrušení. Problém s vykonáním pohlavního styku z důvodu chybějící nebo nedostatečné erekce bývá v tvým věku opavdu způsoben psychikou - pokud jinak s erekcí problémy nemáš (např. při masturbaci), tak je to jasné. Chce to trénovat a situace by se měla brzy napravit. Alkohol v rozumné míře bývá v těchto případech doporučován, přemíra už by mohla být ale naškodu.
|
|
|
|
|
13
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Neodepisuje- co to znamená?
|
kdy: 18. Září 2008, 00:38:25
|
Ještě jsem volal, nic, už jsem to chtěl vzdát když mi došla odpověď a omluva (z jinýho čísla), že prý nemůže do konce měsíce ven (?? snad domácí vězení či co). Trapná výmluva nebo pravda ?... napsal jsem dotaz proč že nemůže jít ven a dotaz na následující víkend (muž musí rozhodovat) a zůstalo to zase v patové situaci bez odpovědi. Ach, jak už mě to nebaví  Divný, asi bych to ale taky viděl jako výmluvu a projev nezájmu, bohužel 
|
|
|
|
|
14
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Balení v baru
|
kdy: 16. Září 2008, 16:29:34
|
Foťák coby prostředek k seznámení se s kýmkoli v klubech atd. je dobrej. Samozřejmně by to měl být nějakej lepší kousek, kterej dělá dobrý fotky (foťák v mobilu má dnes každej). Už dávno mě napadlo to někde večer otestovat, ale protože se často dost opiju a hrozí ztráta aparátu, zatím na to nedošlo  Jinak zvaní na panáka je klasika, pokud přijdete za cizí holkou a nějak normálně, nekřečovitě ji pozvete, bude hrát zásadní roli váš vzhled. Trochu aktraktivní holka málo kdy (výjimky se možná najdou) půjde s nějakým ňoumou s nevalným vzhledem, kterýho nezná - už jenom proto, že by jí bylo trapně před kamarádkama.
|
|
|
|
|
15
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Sličná slečna neznámá
|
kdy: 16. Září 2008, 15:51:52
|
Já bych asi zkusil trochu zadetektivizovat na netu - pokud znáš jméno, věk a odkud zhruba je, dá se s tím pracovat. Podle těchto údajů by se měla dát bez nějakých velkých problémů dohledat třeba na Spolužácích ( www.spoluzaci.cz), kdy mohla končit základku a střední, si odvodíš podle věku, jméno a přibližný místo školy víš. Hodně lidí má dnes Libko, pokud použiješ vyhledávání (podle údajů, který znáš), mohl by jsi tam na ni taky narazit...
|
|
|
|
|
16
|
Pokecání / O chlapech / Re: Vadí vám gay?
|
kdy: 05. Srpen 2008, 22:18:06
|
Byť už to na mě dva nebo tři zkoušeli, tak jsou to ti poslední, kteří by mě vadili... problém s nima nemám, nevadí mi 
|
|
|
|
|
17
|
Pokecání / O chlapech / Re: Seznamování a pocení
|
kdy: 07. Červenec 2008, 14:13:04
|
|
V letních vedrech se asi potí kde kdo, někdo víc, někdo míň. Pokud je to už extrémní, tak se samozřejmě nechat vyšetřit. K omezení pocení jsou například i různý čaje, nevím, jestli to funguje, nemám zkušenost. Kdo se hodně potí v podpaží, může zkusit třeba Driclor, k dostání v lékárnách, cena cca 200,-, natřete a pár dní máte "sucho". Potom samozřejmě opakovat.
|
|
|
|
|
18
|
Pokecání / O ženských / Re: Holky a alkohol
|
kdy: 07. Červenec 2008, 12:39:52
|
Partnerka, která holduje alkoholu, asi nebude dobrá partie. Já sám si sice někdy dám i trochu víc, ale už jsem zvyklej a ovládám se  U holky sem tam nějakej panák na uvolnění beru, ale aby se opíjela tak, že pomalu neví, co dělá, a pak různý svoje excesy sváděla na alkohol, na to bych nervy neměl. Přemíra alkoholu u holek mě odpuzuje snad ještě víc než kouření.
|
|
|
|
|
19
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: První věta na ulici
|
kdy: 20. Červen 2008, 00:07:30
|
|
Tom371986: Myslím, že tvůj problém je také dost nízké sebevědomí, po tolika neúspěsích je to sice celkem pochopitelné, nicméně tě to dost blokuje. Pokud se sebou budeš nespokojený, tak jak jsi, bude seznamování vedoucí k nějakýmu úspěchu dost těžký. Na holku musíš působit zdravě sebevědomě (samozřejmě nikoli namyšleně nebo namachrovaně). Žádná nechce nějakýho zoufalýho zkroušence, ale chce v tobě mít oporu a jistotu, že jí pomůžeš a poradíš, když to bude potřeba. Měl bys působit nějak tak, že pro tebe spousta věcí není problém a víš si za různých situací rady. Píšeš, že vzhled nic moc a holkám se nelíbíš, což ti na sebevědomí samozřejmě taky nepřidá. Myslím, že s tím se dá taky pracovat, pokud se pořádně upravíš, dobře oblečeš, nemůže to být zas taková katastrofa.
Diskotéku bych ti k seznamování (vážnému) moc nedoporučoval, jednak to obecně k tomuto účelu není zrovna nejvhodnější místo (i když se to nezdá) a jednak tam hraje dost podstatnou roli vzhled. Spíš bych to viděl na nějakou společenskou akci, zábavu atd.
To, jaké dívky, resp. jakého věku si máš hledat, ti radit nehodlám, to si musíš rozhodnout sám, jak to cítíš... obecně ale asi platí, že ty mladší dávají větší důraz na vzhled, ty starší hledají (i) něco víc. Neplatí to ale samozřejmě ve 100% případů.
Mám dva kamarádky, kteří jsou vzhledově řekl bych celkem pod průměrem, vystupování taky není zrovna noblesní, ale co jim nechybí, je zmíněné sebevědomí. Samozřejmě teď nenapíšu, že jim holky skáčou do náruče, ale nikdy nejsou dlouho sami a někoho si najdou, byť třeba po x-tým pokusu.
Jinak ten nevydařený sex a to jestli jsi, nebo nejsi panic, bych neřešil - v tom není tvůj problém!
Hodně štěstí!
|
|
|
|
|
20
|
Pokecání / O Vás / Re: Už mě to nebaví
|
kdy: 02. Červen 2008, 00:47:23
|
|
Asi neni nic moc co vytknout. Mozna by to chtelo trochu se uvolnit, nevidet v kazde hezke holce "potencialni partnerku", nerikat si "dnes uz si musim nekoho najit"... driv nebo pozdej by to melo vyjit.
|
|
|
|
|
21
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: jak reagovat na signály znamenající sympatie
|
kdy: 21. Květen 2008, 19:12:56
|
Holka: (zničeho nic, po rozchodu a třeba po měsíci sama): Henry, mě nikdo nechce!!!! Podle mýho bohužel třeba tahle věta neznačí žádný signál, ale spíš to, že tě bere jako kamaráda no to jsem si myslel taky, jenže ona mi to řekla, já to s ní začal rozebírat tím stylem jak jsem psal výš, a ona po mě najednou pak asi o hodinu dýl vyjela na discotéce a líbali jsme se,jenže pak se šíleně opila tak už nebylo nic.... ale vím že zájem měla, pak mi ještě psala asi 2 dny po tom, prostě ten zájem jsem cítil a pak zničehic konec se vším..... Těžko říct, možná chtěla nějakej úlet, něčím ten pocit, "že ji nikdo nechce" na chvilku přebít a nemyslet to s tebou vážně. Tak to vidím já, ale samozřejmě to mohlo být jinak a třeba z toho něco být mohlo, abych tě teda zbytečně nezrazoval.
|
|
|
|
|
22
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: jak reagovat na signály znamenající sympatie
|
kdy: 21. Květen 2008, 18:55:21
|
teď mi napadla další typická věta:
Holka: (zničeho nic, po rozchodu a třeba po měsíci sama): Henry, mě nikdo nechce!!!!
Podle mýho bohužel třeba tahle věta neznačí žádný signál, ale spíš to, že tě bere jako kamaráda. Ale tak co, pokud se nebereš nějak extra vážně, tak jí na to třeba napiš "já bych tě bral" (ať už o ní máš zájem, nebo ne), třeba s nějakým smajlem 
|
|
|
|
|
23
|
Pokecání / O ženských / Re: holka vyšší než kluk
|
kdy: 21. Květen 2008, 18:29:48
|
|
No řek bych, že holky maj obecně při hledání partnera takovou představu, že kluk by měl být o něco vyšší, než jsou ony, případně stejně. Realita ale ukazuje, že nějak silné pravidlo to není a celkem běžně potkáme pár, kde on je menší než ona. Samotná výška by tedy důvodem nezájmu být neměla.
|
|
|
|
|
24
|
Pokecání / O ženských / Re: Věkový rozdíl
|
kdy: 20. Květen 2008, 12:29:11
|
|
Tak není rozdíl jako rozdíl. Něco jinýho asi bude třeba on 35 a ona 25 a něco jinýho on 25 a ona 15.
|
|
|
|
|
|