Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2 3 ... 43
|
|
1
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na tuhle situaci?
|
kdy: 15. Říjen 2008, 22:20:05
|
ja vim, ze bych se nemela smat, ale... nemuzu si pomoct, kdyz si tu situaci predstavim  no co treba, kdyz se ti to stane, tak to vzit s nadhledem a vysvetlit slecne, ze uz se nekolik let uspesne lecis... z neschopnosti vysypat ze sebe srozumitelnou a neuchylne znejici vetu  a pri pokusech o seznameni se uz ty slecny nelekas
|
|
|
|
|
2
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: prestan me balit
|
kdy: 15. Říjen 2008, 21:06:00
|
ja bych to dala bez otazky se sibalskym usmevem. Vis, vazne chci prestat kourit, ale obcas to na me prijde a v patek po praci je ten pocit obzvlast neodbytny. Jedina vec, na kterou jsem prisel, ze me dokaze dostatecne rozptylit je tva spolecnost. Obavam se, ze kdyz me v patek nebudes u kaficka rozptylovat, tak do toho zase spadnu  nahod andlesky kukuc a hlavne at uz rikas holce cokoliv, musi to byt s pristupem, ze neexistuje pro tebe spatna odpoved 
|
|
|
|
|
3
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole
|
kdy: 15. Říjen 2008, 21:00:24
|
blbci nedokazes ze je blbej o to nejde. ale ten braska mu dela totez - treba s tim pouzivanim pocitace, jen obracene. dela z beduina blbce. heh modelova situace. na ty jsem spatna  ale dejme tomu, ze braska tim ze se beduina porad snazi napodobovat (mimochodem, napodobovani je nejvyssi forma lichotky  ) mu do ruky nevedomky dava zbran. beduin si rekne, tak toho vyuziju k tomu, abychom provedli neco ne zrovna dobreho, ale jako spojenci (nekomu nejaky naschval, rozvesit toaletak po cele skole  nevim... cokoliv, co se okoli nebude libit, ale tak, aby nemel ZADNE svedky). jenze ouha, beduin bude myslet na zadni vratka a zaridi, aby po brachovi zustaly stopy, ze to provedl on. a kdyz bracha bude tvrdit, ze v tom nejel sam, tak staci zahrat udiv a trochu smutne a zklamane rozhorceni nad tim, ze "bracha uz se svoji snahou vyhnat ho vazne zachazi moc daleko..."
|
|
|
|
|
4
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole
|
kdy: 15. Říjen 2008, 19:06:50
|
|
je to unfair play, ale metoda, ktera by mohla fungovat je psychicky teror. dostavat ho do neprijemnych situaci tak, aby to nemohl dokazat a pak zatloukat a byt za nevinatko. ukazat, ze jsi chytrejsi nez on a ze s nim muzes zametat a on neudela lautr vubec nic. psychicka obdoba fyzicke prevahy... hraje ti do karet, zes resil jeho nezvladatelne chovani s maminkou.
|
|
|
|
|
5
|
Pokecání / O ženských / Re: žárlivost - po chlapsky alias žiarla aj muži
|
kdy: 11. Říjen 2008, 18:11:40
|
Ona išla na hory s našimi spoločnými kamarátmi... Nekto tu nevie po slovensky... On rika, ze jela na hory se spolecnymi kamarady (cislo mnozne a muzsky rod ma prednost) - cili to klidne muae byt smisena spolecnost a pokud ji sharkan tak dusi, jak mi to z jeho projevu prijde...  Hele, ja verim na vernost. Pokud uz zjistim, ze koukam jinde, tak zacnu sice uavzovat o kvalite vlastniho vztahu ale na podvadeni jsem zjistila, ze nemam zaludek. Sice si myslim, ze tvoje manzelka by se mohla chovat cudneji (treba to jezero, tak ji rekni at si vezme plavky dvoje a po koupani si vezme ty suche zatimco ty mokre uschnou), ale pokud ji dusis, tak to muze delat i schvalne. Ja jen, ze z tebe mam pocit, ze trochu knouras a jsi na ni moc vazany. Ja vim, neznam te, soudim dle slovniho projevu a muzes byt uplne jiny. Vim, ze zatimco mi u meho posledniho milence lichotilo, ze kazdou moji poznamku na jine chlapy (jen trochu provokativni, nic jsem tim nemyslela) si bral osobne, jako ze jsem ho znejistila, tak jsem po case zacala mit pocit, ze si ho nemuzu dobirat, aniz by se urazil. z meho pohledu? na hovno...
|
|
|
|
|
8
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Obyčejný muž vs. krásná žena
|
kdy: 10. Říjen 2008, 17:46:23
|
a taky to ze ty, asdf, to soudis dle sebe, ale kazdy to vnima trochu jinak.  a jeste ke vsemu to co u tech nevyrovnanych paru nechapes, je vlastne ta zenska cast, kdy hezka holka je se zcela osklivym klukem. byt tebou to nezkoumam, protoze vysvetlit ti jak jsem se parkrat zblaznila take do oskliveho kluka a me pripadal krasny, protoze jsem si na nem tu krasu nasla a to jsem ho ani moc neznala do doby nez jsem ho sbalia... to proste neumim. a to je ta chemie, ktera funguje podvedome. mel bys byt rad, ze to priroda takhle zaridila a nepyskovat tady 
|
|
|
|
|
11
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Ideál krásy
|
kdy: 05. Říjen 2008, 17:44:12
|
A ještě jedna otázka na něžnější polovičky,líbí se vám vysocí a urostlý chlapi nebo ti menší s roztomilým dětským obličejíčkem?  to je to, co mě točí. mám 180 čísel a váhu 60kg. snažims e už půl roku nabrat deset koli,a bych měl aspoň 70, ale prostě nejde a nejde. Nejsem na pohled nějak vyhublej, žebra mi vidět nejsou, hrudbík taky nemám tak propadlej, ale třeba ruce.. ne že bych byl nějak hodně slabej, ale svaly na rukou fakt nemám, prostě šlachy... me se na podivanou libi prave panove s vyrysovanym svalstvem, nikoliv s nafoukanym  ale jinak pokud jde o pritazlivost, tak me vzrusovali jak trochu urostlejsi tak i vysoci hubeni, mali hubeni, mali a ne zrovna hubeni... my vazne nehodnotime chlapa tak moc primarne podle vzhledu jako vy nas  ne v pripade ze si s nim chcem neco zacit 
|
|
|
|
|
12
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Ideál krásy
|
kdy: 05. Říjen 2008, 16:28:50
|
mno u me je treba rozdil mezi tim, co se mi libi a co me vzrusuje/pritahuje... cili jako ideal krasy... hmmm tak namatkou dva starsi a dva relativne mladsi: brad pitt, jared leto, matthew mccounaghey, brendan fehr to co me vzrusuje se na fotce neda zachytit ani popsat, ale vetsinou, kdyz potkam nekoho kdo se mi libi vzhledove, tak se mi malokdy libi i pote co promluvi... proste dokud jen koukam, jsou pekni, jakmile zjistim, ze nic moc, tak uz mi pekni neprijdou... u hercu jejich krasa tedy funguje jen proto, ze na me moc nemluvej  vtipne je, ze se me na tohle ptali i kluci v praci, jaky je muj typ a ja jim rekla, ze vzhledovy zadny nemam a oni mi to zcela uprimne neverili... 
|
|
|
|
|
15
|
Pokecání / O ženských / Re: Hvězdy, souhvězdí...
|
kdy: 01. Říjen 2008, 20:51:38
|
|
aaaa, doufala jsem, ze ji nekde najdu na netu a nepovedlo se mi... tak jen uryvek ze stranek ceskeho rozhlasu:
Souhvězdí zimní oblohy
Na obloze nám stále svítí výrazné zimní souhvězdí Orion. Podle řecké legendy představuje bájného lovce, syna boha Poseidona a jedné z družek bohyně Artemis. Byl velmi vychloubačný a pohněval si samotnou Héru, manželku nejvyššího boha Dia. Ta na něho poslala jedovatého štíra, který jej uštknutím zabil. Bohyně Artemis se za něho přimluvila a tak se dostal i se svými oblíbenými psy (souhvězdí Malého a Velkého psa) na oblohu. I zde však stále prchá před nebezpečným štírem. A tak v době, kdy souhvězdí Štíra vychází na oblohu, Orion sestupuje pod obzor a opačně.
|
|
|
|
|
16
|
Pokecání / O ženských / Re: Hvězdy, souhvězdí...
|
kdy: 01. Říjen 2008, 16:32:43
|
Jestli chces ukazat neco zajimaveho, zjisti si ve kterych souhvezdich jsou na nebi videt galaxie pouhym okem a jak je spravne pozorovat. Ono taky to vyzni jinak od nekoho, kdo se o hvezdy aktivne zajima a ne ze se to "jen trochu naucis". Je dobre sledovat kdy se daji pouhym okem pozorovat i planety nasi slunecne soustavy nebo i neco vedet o hvezdach ktere ukazujes (typ, vzdalenost)... Hodne casto se da pozorovat vesmirna stanice ISS, kdyz vis jak ji rozlisit od druzic a letadel  Jeji prelety se daji najit na netu... Obloha je krasna vec a je tam hodne zajimavosti. Jen je umet spravne podat, treba to navaz na recke baje. Moje oblibena je treba o stirovi, ktery ted uz naveky bude nahanet Oriona po obloze 
|
|
|
|
|
17
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...?
|
kdy: 29. Září 2008, 21:46:39
|
jo určitě to jde.......ale...  každopádně si myslím, že hezké holky(nejen holky) to mají jednoduchší  ale blbost... vis nemaji to lehci, protoze o ne ma zajem sice hodne kluku, ale stejne rychle je ti kluci opousteji. nebo se s nimi jen chteji vyspat... to bys vazne chtela? jo tak nejsi typ osoby, ktera je zatizena na vzhled. ze bys ale nebyla hezka? nechci byt tady na foru sprosta, tak nereknu to, co se mi prrave dere na jazyk, ale vsichni vi asi co to je. uces neni spatny, kadernice ti mozna priste poradi i neco lepsiho a zadarmo (maji to v popisu prace). co se obleceni tyce, pokud se v tom, co nosis citis pohodlne, tak to neres. ale na baleni kluku by ses nemela citit jen pohodlne, ale i zensky  a jak rikaji vsichni tady, to je neco, co vyzaruje zevnitr a nema to nic spolecneho se zevnejskem a risa to vazne dobre vystihnul. resis dusledek (kluci o tebe nejevi zajem) ne pricinu (sama nevis, proc by o tebe zajem jevit meli). v lasce vyhravaji ti, co dokazi zcela uprimne mit radi sami sebe. protoze pokud ty nevis, co je na tobe krasneho a uzasneho a nevstavas rano s tim, ze mas ze sebe dobry pocit, jak muzes cekat od nekoho jineho, ze to udela za tebe? na druhou stranu klidek a pohoda. casu mas dost a nic ti neutece  nikam nespechej, je dobre ze si uvedomujes, ze je treba s tim neco udelat... ted to jen vzit za ten spravny konec.
|
|
|
|
|
18
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Muži, chápavost a trpělivost
|
kdy: 21. Září 2008, 16:12:03
|
|
trvalo ji to. ja to take nevedela i kdyz jsem v te dobe zaznamenala, ze se chova jinak a ze se neco deje. tohle by me ale nikdy nenapadlo. vypadlo to z ni az po roce... pri jedne stupidni hre na pravdu. s tim klukem se dala dohromady az pak, cili o tom vedel. ale pomohlo, ze o tom byla schopna alespon s nejblizsimi prateli mluvit.
|
|
|
|
|
19
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Muži, chápavost a trpělivost
|
kdy: 21. Září 2008, 14:49:45
|
|
Souhlasim s Bobom, pokud sama tomu klukovi nevyjdes vstric - treba i jen tim, ze mu naznacis, ze potrebujes, aby na to sel velmi pomalu a ze casem mu to i vysvetlis, az budes pripravena... Ten kluk ti neumi cist myslenky a nepozna, ze jsi odtazita, protoze mas problem. Bude si proste myslet, ze nemas zajem a tim jdes sama proti sobe. Ne vsichni kluci jsou necitlive obludy, kterym jde jen o to jedno. Pouze je potreba s nimi komunikovat. A jsem si jista, ze pokud to neni debil, ktereho bys stejne timpadem nemela chtit, pak to pochopi a moc rad si da na cas. Ber to tak, ze tim alespone vyeliminujes ty, kterym za cekani a trpelivost nestojis. Ale bez toho abys jim rekla, ze museji pockat a ze to, jak se chovas neni tim, ze by se ti nelibili, ale tvym osobnim problemem o kterem jeste nejsi pripravena mluvit a at ti daji cas... bez toho to nepujde.
Mela jsem na stredni kamaradku, ktere se v sestnacti stalo totez, ale prekonala samu sebe, pustila si k telu moc mileho kluka a ten ji dost pomohl zalecit si rany na dusi.
Drzim ti palce, at se s kazdym malym kruckem dostanes dal a dal a naucis se zase duverovat muzum. Je jich hodne, kteri za to stoj. Byla by skoda nechat si je utect mezi prsty kvuli dusevne vysinutym jedincum, kteri si nevazi zen.
|
|
|
|
|
20
|
Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Kampak se poděli naše ženy?!
|
kdy: 15. Září 2008, 19:05:36
|
|
kdyz pominu to, ze vazne nestiham. stezi to stihnu precist (diky bohu za pda v metru)... tak proste nemam pocit, ze uz mam cim hodnotnym prispet.
vse co jsem kdy rikala/psala se nezmenilo tim, ze nekdo nema cas si najit odpoved na svuj problem. kdyz ja muzu stravit pul dne na googlu hledanim odpovedi na svuj problem, driv nez pozadam nekoho jineho, zda by nemel odpoved, tak nevidim duvod prov by nekdo jiny nemohl. jeho cas neni o nic vzacnenjsi nez ten muj. pokud na to nema "trpelivost", pak o odpoved proste dle meho nema zajem.
az se tu zase objevi nejake zajimave tema, tak prispeju a rada, ale jinak v tom nevidim smysl.
|
|
|
|
|
21
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :)
|
kdy: 08. Září 2008, 21:24:06
|
Snad žádnej chlap s tim ale nedělá takový scény, jako ženský docela běžně  ..... a když jim to člověk upřímně rozmlouvá, jen se urazej, že si z nich dělá srandu. Navíc si to drtivá většina z nich doopravdy vůbec nemyslí... ja pouzila tloustku jako priklad pac je to stereotyp. chlapi nadelaji kvuli jinym vecem... ale takove to "na tu nemam", "ja jsem na tom ze vsech nejhur", "jsem chudacek"... a rikam, pro zeny neni potreba takove veci rikat primo... to je proste citit z projevu. osobne to pak vnimam jako takove citove vydirani abych mu hladila ego... mno a pak ho vetsinou poslu do prdele a profackuju aby se probudil...
|
|
|
|
|
23
|
|
kdy: 08. Září 2008, 20:27:54
|
ee ja nerekla, ze je to spatne... a stydlivy a nesebevedomy jsou dva ruzne pojmy. ja jen aby sis neco nenalhaval. protoze i stydlivi lide muzou mit o sobe dobre mineni  a to je to dulezite. vy taky nesnasite zenske, ktere co chvili maji narazky na to ze jsou tluste, maji velky zadek a podobne. mno my to u vas take nemusime a to nejen u chlapu na vztah... sakra obecne mi neni prijemne ve spolecnosti lidi, co se porad nenapadne shazuji driv nez to udelaji jini, nebo se lituji, nebo cokoliv v tom duchu... btw icq nemusi byt spatne... me uz vlastne tri kdyz to tak pocitam prave pres icq fakt okouzlili  ))) ale jen jednoho jsem predtim neznala osobne, ostatni ano.
|
|
|
|
|
24
|
|
kdy: 08. Září 2008, 18:43:19
|
...ale myslím,že to na mě až tak moc nepoznala.
pokud nejsi uzasny herec a la de niro, ktery je v soukromi stydlin, tak zlato moje ta holka to poznala a to bez obtizi. kdyz pominu, ze to z tveho projevu cisi i ze spojek a predlozek pomalu, tak rec tela neosalis a my ji vnimame podvedome a jeste ji k tomu prikladame velkou dulezitost (jinak taky "sesty smysl", "nevim, ale proste to tak citim" nebo jine podobne pro vas nelogicke fraze, ktere jsi uz od zen slysel...)
|
|
|
|
|
25
|
Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Pokus o aplikovanie metódy Neila Straussa
|
kdy: 07. Září 2008, 10:21:46
|
Jezis... ja ale nikde netvrdila, ze to nefunguje  Ja dokonce verim, ze to skutecne funguje a ze vse zalezi na podani dotycneho. A kdyby byla chemie dostatecne silna, tak pravdepodobne i ja seru na to co ten chlap povida a do postele ho budu chtit tak jako tak (ale jen do ni), takze mi to pak bude jedno. Jen jsem tvrdila, ze kdyby se me takto snazil zaujmout, tak u me ma smulu. O ostatnich zenach jsem nerikala nic 
|
|
|
|
|
|