Poslední příspěvky: noghri

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 22:34:58

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 851 příspěvků v 1 877 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 ... 41 42 [43] 44 45
1051  Pokecání / O ženských / Je mezi holkama(mladezi) uzakonena Hippi kultura? :) kdy: 02. Listopad 2006, 19:27:13
lol a nebude problem v tve povaze a ne v povaze tech holek? nebo se zamerujes na stejne typy = lovis ve spatnych vodach...

ja bych napr. nesnesla, ze neni vysokoskolak a alespon trochu technicky/vedecky vzdelany, ale vim to o sobe. treba mas taky nejake kriterium vyberu, ktere si neuvedomujes a hledas v tech holkach dva neslucitelne extremy (jeden si zada srdce druhy hlava...)
1052  Pokecání / O rozchodech / Čert aby se v těch holkách vyznal kdy: 02. Listopad 2006, 19:21:36
vztah na dalku nema cenu...a je jedno jak jste spolu dlouho... Smutný ale zase to je jen ma zkusenost... ona si to mozna vazne neuvedomila nebo ano, ale chtela aspon tu chvili s tebou, kdyz uz nemohla mit vic...
1053  Pokecání / O ženských / Sex s navykovymi latkami kdy: 02. Listopad 2006, 19:00:15
jj ale s mirou - tj. tak maximalne sklenicka vina. jedine opojne latky ktere jsem kdy uzivala byly alkohol a cokolada... oboji je v kombinaci se sexem vazne fajn Úsměv ale je fakt, ze ten alkohol nepotrebuji k tomu abych si uzila... jediny rozdil je v trochu rozdilnem smyslovem vnimani... ale nedokazu rict co je lepsi, nejde to porovnat... mozna bych se trochu priklanela k verzi za strizliva - alkohol me i v malem mnozstvi ma tendenci trochu uspavat...

zato chlap + cokolada (nejlepe v tekute konsistenci) = mnam, mnam  Provokatér
1054  Pokecání / O čemkoliv / Hlada sa panic! kdy: 02. Listopad 2006, 18:54:57
Citace: "Lenny"
Velice jednoduchý způsob jak to zjistit: Kolik holek ti to už někdy řeklo? Toť vše.

tak jednoduche to neni...klukovi, co se mi libi ve stylu "mam o nej zajem" to nikdy nereknu...
kamaradum a znamym ovsem ano (protoze tam mi o nic nejde) a snazim se byt uprimna, ale kdyz ma zenska k nekomu citovy (byt i kamaradsky) vztah, pak objektivita tak trochu dostava na frak...
1055  Pokecání / O čemkoliv / Hlada sa panic! kdy: 02. Listopad 2006, 18:28:30
Citace: "0254"

..sem si kvuli tomu zalozil profil na lide.cz jenze tam maji vsichni hodnoceni pod 2, a to navic se strukturou ze nejvic je tam 1-cek a 5-tek ...

jestli se nebojis, hod mi link pres PM, na oplatku nabizim objektivitu  Šťastný
1056  Pokecání / O ženských / Je mezi holkama(mladezi) uzakonena Hippi kultura? :) kdy: 02. Listopad 2006, 18:25:24
jsem zenska-skutecne tak i vypadam Mrkající a pritom technokrat...  Super!

znam asi jen jednu ve svem okoli z celkoveho poctu asi 50 kamaradek, co by odpovidala tvemu popisu (donedavna odmitala vlastnit i mobil, ale jinak je fajn a normalni Úsměv )

staci to jako odpoved?  Smějící se
1057  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Co teď kdy: 02. Listopad 2006, 18:19:33
Citace: "Tomassimo"
Tak to budem divní spolu...co je na tom špatnýho poznat trochu dívku před tím, než s ní začnu chodit? Až si dáme pusu, tak většinou to něco znamená...Začátky sou nehezčí, tak proč je trochu neprodloužit? Třikrát někde být bez pusy přece není tolik...když to má pak být třistakrát s pusou...nebo se pletu?

o to se nejedna...ale je fakt, ze to hodne zalezi od dane situace a povah obou. Jen, ze napr. u me se tim chlap vystavuje nebezpeci, ze ho zaradim mezi kamarady a pak uz ho nikdy nebudu schopna vnimat jinak a bohuzel uz se to par panum vymstilo, ze mi nedali najevo, ze maji zajem. Rande pro me neni dostatecnym projevem zajmu. Na rande chodim i s kamarady a kamaradkami Úsměv)) Nerikam, ze se mi nestalo, ze se kamaradsky vztah zmenil v neco vic, ale byla to spis vyjimka z pravidla...
1058  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Šly byste? kdy: 02. Listopad 2006, 09:07:53
Citace: "myška"
Jo na tu jsem zapomněla  Smutný Ale tak co s tim mam dělat  Smutný

rozhodnout se a stat si za tim:

1) bud ho chces i presto ze ma tu pritelkyni (jako pesimistka doufam, ze pocitas s variantou, ze by ji nemusel opustit i presto, ze to s tebou mysli treba i vazne)

2) nebo mu das ultimatum "ona nebo ja" ale v trochu mirnejsi podobe typu "vis, me se vazne moc libis, ale nedokazu byt s nekym, kdo ma zavazky jinde...bla bla bla"
1059  Pokecání / O čemkoliv / Hlada sa panic! kdy: 01. Listopad 2006, 21:46:09
Citace: "daemoniack"
mame sve cesticky Šťastný

jo to mame...NEURONOVE!!!  Provokatér
1060  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / zkušenost vs. nezkušenost kdy: 01. Listopad 2006, 19:09:16
Citace: "Mourn"
Citace: "noghri"
Coz je dano trochu i tim, ze totez cislo u kluka a u holky neznamena totez... Holky jsou v tomto mnhem prisneji pozusovany spolecnosti...

To je vubec zajimavy statisticky fenomen. V anketach vzdy vychazi, ze muzi meli vice sexualnich partneru nez zeny. Jenze s kym tedy muzi to skore nehnali? Úsměv

heh no oni v statistikach muzi to cislo nadsazuji a zeny podsazuji Mrkající a to bylo tez dokazano Úsměv)) coz je opet dano tou spolecnosti, ale to se myslim trochu dostavame OT...
1061  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / zkušenost vs. nezkušenost kdy: 01. Listopad 2006, 19:07:46
Citace: "Lee Cougan"

...takze chces rict, ze 7 je u holky hodne, ale u kluka treba i normalni (v tom uvedenem veku)?

ne, to rict nechci...

jen, ze se to da vysvetlit presne tak, jak jsi to rikal, ale malokdo si pomysli opak (tedy, ze na kluka je to hodne, ale na holku normalni) - proste dvoji metr spolecnosti.

najdes bud lidi co zastavaji stejny nazor (at uz hodne nebo ne) pro obe pohlavi nebo nerovnomerny ale pouze takovy, ktery stavi zeny do znevyhodnene pozice...
1062  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / zkušenost vs. nezkušenost kdy: 01. Listopad 2006, 18:06:59
Citace: "Lee Cougan"
No, nevim, na me chlapec vyrukovat s tim, kolik jsem mela kluku v posteli, asi zvazim, zda za to stoji. Tohle prece NENI O CISLECH...

Jasně že to není o číslech, ale proč by to mělo být tak tajný? Není se za co stydět...žádný závěry bych z toho nedělal...dyť o nic nejde, tak proč bych to nemohl vědět?

Zadny zavery z toho samozrejme delat netreba, ale zname zensky, ze?  Podivený

Protoze nejen zensky z toho delaji zavery ale i chlapi... Podvedomi je totiz strasna mrcha a hodne zalezi na tom jaci se sejdou lide, dejme tomu ze slecna mela...co ja vim, tak 7 (to je prumer ze me a tri dalsich slecen co spolu bydlime a jsme uplne odlisne tak to beru jako relativne vhodny statisticky vzorek Mrkající ) Budte k sobe uprimni panove a reknete mi (nas vekovy prumer je 22-23 let) kolik z vas by toto cislo povazovalo v tomto veku za vysoke? Ja se priznam, ze pro me vysoke je...coz je tim, ze nepestuji kratkodobe vztahy...

Kdybyste vedeli, ze vase pritelkyne mela par "friends with benefits" vztahu - cili jen do postele, kolik z vas by na ni zmenilo nazor, byt jen podvedome?

Nemusite to psat sem, bude mi stacit, kdyz budete uprimni sami k sobe...proste typ chlapa, ktery by mel podobne moralni hodnoty jako bude takovym faktem ovlivnen. Coz je dano trochu i tim, ze totez cislo u kluka a u holky neznamena totez... Holky jsou v tomto mnhem prisneji pozusovany spolecnosti...
1063  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / zkušenost vs. nezkušenost kdy: 01. Listopad 2006, 15:11:30

Jo a mimochodem, co je PMS?

ojoj tenhle ho asi jeste nezazil... Úsměv))

myslim ze i google to vi ale dnes mam dobrou naladu tak ti to povim

PreMenstruacni Syndrom  Provokatér
1064  Pokecání / O čemkoliv / Hlada sa panic! kdy: 01. Listopad 2006, 12:54:29
Citace: "Ondrash"

mi neveri, ze nejsem zadany

lol, pravda Úsměv kdyz jsem videla tvoji fotku tak jsem tomu taky nechtela verit-teda verila, kdyz to rikas jen mi to prislo nepochopitelne Úsměv))

prece tak dokonaly nemuzes byt (pekny kluk s normalnimi nazory) Mrkající prozrad kde je chyba Úsměv))
1065  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Šly byste? kdy: 01. Listopad 2006, 12:50:50
Citace: "myška"
Tak dneska se s nim uvidim  Úsměv Docela se na to těšim.

Dokonce mi i nabídl, že si pro mě dojde až do práce, abych nemusela jít do města takovej kus pěšky.  Stydlivý Uf, ten mi mi dává  Šokovaný

gentleman Úsměv dneska se to mezi chlapama siri jako choroba, dokonce dva mi podrzeli dvere Úsměv)) coz jsem nadmiru ocenila a odmenila usmevem (heh, snad je to nevylekalo  Smějící se )

napjate cekame na vysledek, ze vecer jeste napises Mrkající
1066  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / zkušenost vs. nezkušenost kdy: 31. Říjen 2006, 10:59:38
Citace: "Mourn"
Co proste na podobne teleci otazky otevrene nedpovedet? Muzes rict, ze o tom gentleman nemluvi. Ze jde o dost intimni vec, abys ji to sveroval. Ze ti prijde urazlive, aby te posuzovala dle takoveho kriteria. Cokoliv.

V tomhle jako holka musim s Mournem souhlasit, cokliv reknete nebude ta spravna odpoved pro holku ktera se na tohle vubec pta... Osobne se radsi neptam a ani to vedet nechci. Panove, co sbiraji zarezy si na me netroufnou, takze tim se tato otazka pro me stava nepodstatnou.

Je nutne slecnu, co se na toto pta nejak jemne ujistit, ze to s ni myslite vazne, protoze to je skutecna podstata te otazky. Nizke sebevedomi a strach, ze je mate bud jen do postele nebo ze se vam nevyrovnaji pokud mate hodne zkusenosti. Nedostatek neni vsak na obtiz...nesetkala jsem se tim. A pokud to cislo neni dvojciferne, jak jiz nekdo nahore podotkl, tak je pripustne ho sdelit, kdyz bude slecna moc neodbytna...
1067  Pokecání / O čemkoliv / CO POSLOUCHÁTE ?? kdy: 30. Říjen 2006, 15:17:47
to by byl seznam Úsměv ale hlavne rock (starsi i novejsi), sem tam pop, R'n'B, obcas hip hop/rap - spis v ramci soundtracku, obcas zabrousim i jinam...

namatkou z HDD:
Dire Straits, Santana, Matchbox Twenty, Rob Thomas, The Goo Goo Dolls, U2, Vertical Horizon, Switchfoot, Evanescence, BEP, Nelly, Usher, Sean Paul, Busta Rhymes, Missy Elliot, Joss Stone, Morcheeba, Massive Attack, Norah Jones, Pink Floyd, Foo Fighters, Collective Soul, Placebo, RHCP...
1068  Pokecání / O ženských / Kdyz to delate... kdy: 30. Říjen 2006, 10:01:19
Ja nechci dite, ja chci chlapa!

se synonymy je potiz, ze casto jako synonyma nevypadaji...tak jim lide casto prisuzuji trochu jiny vyznam nez skutecne maji Mrkající
1069  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Nevim jak na ni kdy: 30. Říjen 2006, 09:56:04
Citace: "Lukfi"
Tak jsem jí dneska zkoušel napsat na ICQ... dvakrát... pokud nepočítám jednu zprávu a celkem 2 písmena tak neúspěšně. Vypadá to že nemá zájem si se mnou povídat (ne že bych se divil)

a nema zaple ignorovani zprav od lidi, co nema v kontaktlistu? popr. vis vubec zda to icq pouziva? popr. jestli napises jen ahoj, tak to bych neodpovedela ani ja, kdybych nevedela o koho jde... ale neco ve stylu: "ahoj jsem ten a ten a ..." nejaka zaminka ze potrebujes s necim pomoc by asi byla nejlepsi, holka malokdy odmitne nekomu pomoct pokud muze a pak uz by to melo jit samo, ne?
1070  Pokecání / O čemkoliv / Hlada sa panic! kdy: 29. Říjen 2006, 17:56:25
a nebude to pribyvajicima zkusenostma?? ;-)

sakra, taky moznost Úsměv ale spis jsem to myslela psychicky...v dobe kdyz jsem zacala jsem si myslela "fajn"...az muj rozum dohnal moje telo tak se to zmenilo na "lepsi" a ted uz to jen roste smerem nahoru....ale uznavam ze posledni vzrust krivky muze byt dan zkusenostmi...
1071  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Co teď kdy: 29. Říjen 2006, 17:03:53
Citace: "Sith lord"
Kámoš mi říkal, že s jednou holkou byl asi už 3x někde venku, ale že ji nedal ještě ani pusu myslí si že má u ní šanci. Co myslíte? příště už to prý zkusí Mrkající

uz trikrat a ani pusu? no doufejme, ze je slecna trpeliva...nebo stydiva Úsměv ja bych asi tak trpelive nebyla...
1072  Pokecání / O čemkoliv / Hlada sa panic! kdy: 29. Říjen 2006, 16:59:08
neni kam spechat panove, s vyssim vekem je to jen lepsi a lepsi Mrkající
1073  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Volejbal kdy: 29. Říjen 2006, 16:57:20
Citace: "Pepino"
A to nějaké holky, které nekouří existují? Když to nehulí cigára, tak to hulí mariánku, prašť jak uhoď. Jestli nějakou znáte, hoďte mi na ni email, ať jí můžu poslat obdivnou zprávu.

Že bych s tím taky začal? Podivený

he he tak sem s tou obdivnou zpravou Úsměv nekourim ani cigara ani nehulim marjanku Úsměv)) a kolem sebe znam same nekuracky... (teda az na kamaradky tanecnice)

jinak se pripojuji k nazoru, ale pro opacne pohlavi, ja bych zase nechtela kluka kuraka...sice jsem si na zakourene prostory musela zvyknout, jeste jsem nepotkala nekuracky klub, ale prijemne mi to neni... Podivený
1074  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Kam s holkama? kdy: 29. Říjen 2006, 16:38:12
Citace: "nemalej"
ja bych mel dotas ke kinu. film dejme tomu trva hodku a pul. kdy se na ni mam "vrhnout" a prestat sledovat film nebo kdyz se de s holkou do kina tak vo ten film vubec nejde???  Otázka

VRHNOUT?!?!?! proboha, uvedomujes si vubec jak to zni??? prosim, nevadi mi obcasny polibek, chyceni za ruku ci objeti kolem ramen, ale kdybych chtela aby se na me chlap vrhnul, tak kvuli tomu nejdu do kina a nezaplatim za to jeste stovku! mam skoro chudt dodat "pche, chlapi...", ale nastesti uz jsem zjistila, ze se mezi nimi najde spousta relativne normalnich, fajn jedincu...
1075  Pokecání / O ženských / Kdyz to delate... kdy: 27. Říjen 2006, 20:45:13
kazdy jsme nejaky...ja jsem osobne spis projevujici se typ, ale mam i kamaradku, ktera je ticho, proste si to uziva...ale je fakt, ze i v beznem zivote je klidnejsi a tissi typ osoby nez ja  Smějící se
Stran: 1 ... 41 42 [43] 44 45
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS