Poslední příspěvky: noghri

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 23:47:30

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 872 příspěvků v 1 877 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 45
51  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Chci jen sex, jak ho dostat ?? kdy: 02. Listopad 2008, 19:16:15
cassies klidek, souhlasim s tebou, ze nezkusenost neni na prekazku, pokud je nadseni a neni stud... taky jsem kdysi byla nezkusena a spis me partneri museli krotit pac jsem od prirody zvedava, cili zase je to o tom, ze co si vyberete to mate, pokud chcete tu divcinu s kolouskovskym pohledem, co se cervena, kdyz na ni pohlednete, pak se nedivte co v posteli "ziskate"

panove si pod pojmem nezkusena evidentne vyhradne predstavi stydlivou a pravdepodobne frigidni starou pannu nebo slecnu ktera je natolik pruderni, ze ji prijde neslusne odhalit i kotnik...  Kroutící očima Kroutící očima Kroutící očima
52  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Chci jen sex, jak ho dostat ?? kdy: 29. Říjen 2008, 17:15:28
neni pravda, mela jsem milence, kteri vedel, jak se ke me chovat a oba jsme vedeli o co jde... pravda tricet uz mel, takze rozum a znalosti, jak zachazet se zenskou taky
53  Pokecání / O čemkoliv / Re: Outfit - základy oblékání a vzhled kdy: 22. Říjen 2008, 19:24:58
No ano, ty bys ho brala... ale my seriózní flanďákové nechceme takové ženy Úsměv ... chceme ty svěží naivky...

no nevim, naposledy me sbalilo kuratko Úsměv)) obecne si vsimam zajmu spise tech mladsich nebo tech o deset a vice let starsich...

co je flandak?  Šokovaný
54  Pokecání / O čemkoliv / Re: Outfit - základy oblékání a vzhled kdy: 22. Říjen 2008, 18:21:02
jako u vseho je to kus od kusu, ale co popisuje xbendik pro me osobne sedi, takoveho bych brala. i kdyz lak na nehty jsem u nikoho jeste nevidela, ale proc ne, pokud nekdo ma spatnou kvalitu nehtu. ono je to tak, ze vy si panove pod jeho slovy taky kazdy predstavite neco jineho Mrkající on je treba uces a uces Úsměv a nekdo pouziva gel a v zivote byste ho nenazvali diskantem jineho ano... je to zase o tom, ze na miru vhodnosti navod proste neexistuje Mrkající

ad ty usi - tak staci cistit poradne vnejsi cast a zacatek kanalku, ano nedoporucuje se casto vyndavat usni maz z vnitrku ucha - ale ja zboznuji polibky na ucho - davat i dostavat, takze... O:-)

D9: antiperspirant zabranuje poceni, deodorant "pouze" voni
55  Pokecání / O čemkoliv / Re: Challenge kdy: 17. Říjen 2008, 12:57:46
D9: zalezi na tom, jak to vnimas. pro me ztrata duvery je podstatna vec a ja jsem se jen snazila rict Liwuovi, ze chapu, ze existuji slecny, ktere se takto rozptyli na jeden vecer, ale ze ja mezi ne nepatrim. jinak jsem zase tolerantni ve vsem ostatnim, takze otazka je co komu vyhovuje. jedine co ja po chlapovi zadam je, abych byla jedina a pokud je jina, tak si preji ukonceni vztahu, chces mi rict, ze tento jediny pozadavek je moc? Mrkající

jinak se mylis, prave, ze si s temi slabsimi jedinci moc nerozumim. u me to vzdy jiskri spis u stejne silnych osobnosti, jako mam ja a ktere se mnou udrzi krok

LiWu: jo ja se snazim jednat na rovinu, ale cim jsem starsi tim vic zjistuji, ze i kdyz po tom na forech tak touzite, tak jednani na rovinu moc nezvladate Smutný a ja jsem zase prilis temperamentni na to, abych se dokazala pretvarovat dele nez hodinu nebo dve Šťastný kdyz totiz reknu na schuzku ano, tak si nedelam iluze, ze se o sve poznatky o uzivatelce Noghri nebudes chtit podelit. zda to udelas nebo ne to uz je jina, ale ja si sve soukromi strezim hodne, mam k tomu sve duvody a tohle by pro me byl preci jen ponekud problem.  Mrkající

hustejdym: Šťastný ale no tak...
56  Pokecání / O čemkoliv / Re: Challenge kdy: 17. Říjen 2008, 00:26:22
nesmis si to brat tak osobne BS, ja proste nejsem material na hrani a davam to jasne najevo Mrkající i milenci se o me musi snazit pomerne dlouho a pracne a pokud mam jedinou pochybnost, ze jim nedokazu duverovat je to pro me "bye bye, love".

navic si myslim, ze ani ja nejsem liweho typ Mrkající
57  Pokecání / O čemkoliv / Re: Challenge kdy: 16. Říjen 2008, 23:46:00
 Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se

no tak do toho brouku, ale:

- fyzicky kontakt jo? to si veris... navic z fotky nejsi zrovna muj typ a to ted nerikam proto, abych ti srazila hrebinek. kdo vi, treba tak v realu nepusobis

- no ale, cert vem vzhled... spis mi vysvetli, proc si myslis, ze bych vubec mela chodit na rande s nekym, kdo v jinem topicu popisuje jak jeden vecer liba jednu a druhy vecer druhou slecnu jeste i prsti atd atd... sry, ale tim, ze tohle o tobe vim, tvuj cely challenge pada do vody, protoze kdyz pominu to, ze chlap ma se mnou plne ruce prace i tak, natoz aby stihal vedle me dalsi, tak proste moje cena je tak vysoka, ze jedinci tveho typu na me nemaji narok
58  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na tuhle situaci? kdy: 15. Říjen 2008, 22:20:05
ja vim, ze bych se nemela smat, ale... nemuzu si pomoct, kdyz si tu situaci predstavim Šťastný Šťastný Šťastný

no co treba, kdyz se ti to stane, tak to vzit s nadhledem a vysvetlit slecne, ze uz se nekolik let uspesne lecis... z neschopnosti vysypat ze sebe srozumitelnou a neuchylne znejici vetu Úsměv a pri pokusech o seznameni se uz ty slecny nelekas
59  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: prestan me balit kdy: 15. Říjen 2008, 21:06:00
ja bych to dala bez otazky se sibalskym usmevem.

Vis, vazne chci prestat kourit, ale obcas to na me prijde a v patek po praci je ten pocit obzvlast neodbytny. Jedina vec, na kterou jsem prisel, ze me dokaze dostatecne rozptylit je tva spolecnost. Obavam se, ze kdyz me v patek nebudes u kaficka rozptylovat, tak do toho zase spadnu Mrkající

nahod andlesky kukuc a hlavne at uz rikas holce cokoliv, musi to byt s pristupem, ze neexistuje pro tebe spatna odpoved Úsměv
60  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 15. Říjen 2008, 21:00:24
blbci nedokazes ze je blbej o to nejde. ale ten braska mu dela totez - treba s tim pouzivanim pocitace, jen obracene. dela z beduina blbce.

heh modelova situace. na ty jsem spatna Šťastný

ale dejme tomu, ze braska tim ze se beduina porad snazi napodobovat (mimochodem, napodobovani je nejvyssi forma lichotky Mrkající ) mu do ruky nevedomky dava zbran. beduin si rekne, tak toho vyuziju k tomu, abychom provedli neco ne zrovna dobreho, ale jako spojenci (nekomu nejaky naschval, rozvesit toaletak po cele skole Šťastný nevim... cokoliv, co se okoli nebude libit, ale tak, aby nemel ZADNE svedky). jenze ouha, beduin bude myslet na zadni vratka a zaridi, aby po brachovi zustaly stopy, ze to provedl on. a kdyz bracha bude tvrdit, ze v tom nejel sam, tak staci zahrat udiv a trochu smutne a zklamane rozhorceni nad tim, ze "bracha uz se svoji snahou vyhnat ho vazne zachazi moc daleko..."
61  Pokecání / O čemkoliv / Re: Život na americké střední škole kdy: 15. Říjen 2008, 19:06:50
je to unfair play, ale metoda, ktera by mohla fungovat je psychicky teror. dostavat ho do neprijemnych situaci tak, aby to nemohl dokazat a pak zatloukat a byt za nevinatko. ukazat, ze jsi chytrejsi nez on a ze s nim muzes zametat a on neudela lautr vubec nic. psychicka obdoba fyzicke prevahy... hraje ti do karet, zes resil jeho nezvladatelne chovani s maminkou.
62  Pokecání / O ženských / Re: žárlivost - po chlapsky alias žiarla aj muži kdy: 11. Říjen 2008, 18:11:40
Ona išla na hory s našimi spoločnými kamarátmi...

Nekto tu nevie po slovensky... On rika, ze jela na hory se spolecnymi kamarady (cislo mnozne a muzsky rod ma prednost) - cili to klidne muae byt smisena spolecnost a pokud ji sharkan tak dusi, jak mi to z jeho projevu prijde... Smutný

Hele, ja verim na vernost. Pokud uz zjistim, ze koukam jinde, tak zacnu sice uavzovat o kvalite vlastniho vztahu ale na podvadeni jsem zjistila, ze nemam zaludek. Sice si myslim, ze tvoje manzelka by se mohla chovat cudneji (treba to jezero, tak ji rekni at si vezme plavky dvoje a po koupani si vezme ty suche zatimco ty mokre uschnou), ale pokud ji dusis, tak to muze delat i schvalne.

Ja jen, ze z tebe mam pocit, ze trochu knouras a jsi na ni moc vazany. Ja vim, neznam te, soudim dle slovniho projevu a muzes byt uplne jiny. Vim, ze zatimco mi u meho posledniho milence lichotilo, ze kazdou moji poznamku na jine chlapy (jen trochu provokativni, nic jsem tim nemyslela) si bral osobne, jako ze jsem ho znejistila, tak jsem po case zacala mit pocit, ze si ho nemuzu dobirat, aniz by se urazil. z meho pohledu? na hovno...
63  Pokecání / O čemkoliv / Re: Obyčejný muž vs. krásná žena kdy: 10. Říjen 2008, 17:52:33
no jo no, sved to na prirodu a feromony a biologicky vyber... a nebo pokud mas dost sebevedomi, tak na svoji neschopnost/lenost/whatever Mrkající
64  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 10. Říjen 2008, 17:51:21
eh? cassies a BS? ze by dvojna identita? S jazykem
65  Pokecání / O čemkoliv / Re: Obyčejný muž vs. krásná žena kdy: 10. Říjen 2008, 17:46:23
a taky to ze ty, asdf, to soudis dle sebe, ale kazdy to vnima trochu jinak. Mrkající a jeste ke vsemu to co u tech nevyrovnanych paru nechapes, je vlastne ta zenska cast, kdy hezka holka je se zcela osklivym klukem. byt tebou to nezkoumam, protoze vysvetlit ti jak jsem se parkrat zblaznila take do oskliveho kluka a me pripadal krasny, protoze jsem si na nem tu krasu nasla a to jsem ho ani moc neznala do doby nez jsem ho sbalia... to proste neumim. a to je ta chemie, ktera funguje podvedome. mel bys byt rad, ze to priroda takhle zaridila a nepyskovat tady Smějící se
66  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 09. Říjen 2008, 22:37:17
no riso, tos me potesil  Smějící se asi je dobre ze jsem se rozhodla nekazit ti iluze Šťastný
67  Pokecání / O ženských / Re: Tělo vs obličej kdy: 08. Říjen 2008, 21:41:54
kousek me uz taky mate v avataru, zbytek je exluzivni S jazykem

lol p1r3k, takhle jsem si te vazne nepredstavovala Šťastný Šťastný Šťastný
68  Pokecání / O čemkoliv / Re: Ideál krásy kdy: 05. Říjen 2008, 17:44:12
A ještě jedna otázka na něžnější polovičky,líbí se vám vysocí a urostlý chlapi nebo ti menší s roztomilým dětským obličejíčkem?  Super!
to je to, co mě točí. mám 180 čísel a váhu 60kg. snažims e už půl roku nabrat deset koli,a bych měl aspoň 70, ale prostě nejde a nejde. Nejsem na pohled nějak vyhublej, žebra mi vidět nejsou, hrudbík taky nemám tak propadlej, ale třeba ruce.. ne že bych byl nějak hodně slabej, ale svaly na rukou fakt nemám, prostě šlachy...

me se na podivanou libi prave panove s vyrysovanym svalstvem, nikoliv s nafoukanym Úsměv ale jinak pokud jde o pritazlivost, tak me vzrusovali jak trochu urostlejsi tak i vysoci hubeni, mali hubeni, mali a ne zrovna hubeni... my vazne nehodnotime chlapa tak moc primarne podle vzhledu jako vy nas Mrkající ne v pripade ze si s nim chcem neco zacit Šťastný
69  Pokecání / O čemkoliv / Re: Ideál krásy kdy: 05. Říjen 2008, 16:28:50
mno u me je treba rozdil mezi tim, co se mi libi a co me vzrusuje/pritahuje... cili jako ideal krasy... hmmm tak namatkou dva starsi a dva relativne mladsi: brad pitt, jared leto, matthew mccounaghey, brendan fehr

to co me vzrusuje se na fotce neda zachytit ani popsat, ale vetsinou, kdyz potkam nekoho kdo se mi libi vzhledove, tak se mi malokdy libi i pote co promluvi... proste dokud jen koukam, jsou pekni, jakmile zjistim, ze nic moc, tak uz mi pekni neprijdou... u hercu jejich krasa tedy funguje jen proto, ze na me moc nemluvej Šťastný

vtipne je, ze se me na tohle ptali i kluci v praci, jaky je muj typ a ja jim rekla, ze vzhledovy zadny nemam a oni mi to zcela uprimne neverili...  Kroutící očima
70  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: P1r3k a jeho pokusy kdy: 05. Říjen 2008, 14:19:26
A nepočítá se, jakože ji hraje právě teď? Mrkající

minuly cas to tak trochu vylucuje, ale chces li byt absolutne presny, dej tam slovicko "predtim" a mas po dilematu Smějící se
71  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Moja laska sa nedokaze spravit... kdy: 03. Říjen 2008, 17:49:27
rok a porad jste na to neprisli?  Šokovaný a slecna si sama se sebou hrat nechce? bylo by to asi nejrychlejsi, aby sama zjistila, co ji bere... pokud ma fakt velke zabrany, mozna je to i na sexuologa...
72  Pokecání / O ženských / Re: Hvězdy, souhvězdí... kdy: 01. Říjen 2008, 20:51:38
aaaa, doufala jsem, ze ji nekde najdu na netu a nepovedlo se mi... tak jen uryvek ze stranek ceskeho rozhlasu:

Souhvězdí zimní oblohy

Na obloze nám stále svítí výrazné zimní souhvězdí Orion. Podle řecké legendy představuje bájného lovce, syna boha Poseidona a jedné z družek bohyně Artemis. Byl velmi vychloubačný a pohněval si samotnou Héru, manželku nejvyššího boha Dia. Ta na něho poslala jedovatého štíra, který jej uštknutím zabil. Bohyně Artemis se za něho přimluvila a tak se dostal i se svými oblíbenými psy (souhvězdí Malého a Velkého psa) na oblohu. I zde však stále prchá před nebezpečným štírem. A tak v době, kdy souhvězdí Štíra vychází na oblohu, Orion sestupuje pod obzor a opačně.
73  Pokecání / O ženských / Re: Hvězdy, souhvězdí... kdy: 01. Říjen 2008, 16:32:43
Jestli chces ukazat neco zajimaveho, zjisti si ve kterych souhvezdich jsou na nebi videt galaxie pouhym okem a jak je spravne pozorovat. Ono taky to vyzni jinak od nekoho, kdo se o hvezdy aktivne zajima a ne ze se to "jen trochu naucis". Je dobre sledovat kdy se daji pouhym okem pozorovat i planety nasi slunecne soustavy nebo i neco vedet o hvezdach ktere ukazujes (typ, vzdalenost)... Hodne casto se da pozorovat vesmirna stanice ISS, kdyz vis jak ji rozlisit od druzic a letadel Mrkající Jeji prelety se daji najit na netu...

Obloha je krasna vec a je tam hodne zajimavosti. Jen je umet spravne podat, treba to navaz na recke baje. Moje oblibena je treba o stirovi, ktery ted uz naveky bude nahanet Oriona po obloze Úsměv
74  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: kluci chcou...? kdy: 29. Září 2008, 21:46:39
jo určitě to jde.......ale... Šťastný
každopádně si myslím, že hezké holky(nejen holky) to mají jednoduchší  Nápad

ale blbost... vis nemaji to lehci, protoze o ne ma zajem sice hodne kluku, ale stejne rychle je ti kluci opousteji. nebo se s nimi jen chteji vyspat... to bys vazne chtela?
jo tak nejsi typ osoby, ktera je zatizena na vzhled. ze bys ale nebyla hezka? nechci byt tady na foru sprosta, tak nereknu to, co se mi prrave dere na jazyk, ale vsichni vi asi co to je.

uces neni spatny, kadernice ti mozna priste poradi i neco lepsiho a zadarmo (maji to v popisu prace). co se obleceni tyce, pokud se v tom, co nosis citis pohodlne, tak to neres. ale na baleni kluku by ses nemela citit jen pohodlne, ale i zensky Mrkající a jak rikaji vsichni tady, to je neco, co vyzaruje zevnitr a nema to nic spolecneho se zevnejskem a risa to vazne dobre vystihnul. resis dusledek (kluci o tebe nejevi zajem) ne pricinu (sama nevis, proc by o tebe zajem jevit meli).

v lasce vyhravaji ti, co dokazi zcela uprimne mit radi sami sebe. protoze pokud ty nevis, co je na tobe krasneho a uzasneho a nevstavas rano s tim, ze mas ze sebe dobry pocit, jak muzes cekat od nekoho jineho, ze to udela za tebe?

na druhou stranu klidek a pohoda. casu mas dost a nic ti neutece Mrkající nikam nespechej, je dobre ze si uvedomujes, ze je treba s tim neco udelat... ted to jen vzit za ten spravny konec.
75  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Muži, chápavost a trpělivost kdy: 21. Září 2008, 16:12:03
trvalo ji to. ja to take nevedela i kdyz jsem v te dobe zaznamenala, ze se chova jinak a ze se neco deje. tohle by me ale nikdy nenapadlo. vypadlo to z ni az po roce... pri jedne stupidni hre na pravdu. s tim klukem se dala dohromady az pak, cili o tom vedel. ale pomohlo, ze o tom byla schopna alespon s nejblizsimi prateli mluvit.
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 45
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS