Poslední příspěvky: Ondrasek

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
11. Říjen 2008, 04:59:06

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 025 příspěvků v 1 797 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 6
1  Pokecání / O ženských / Re: Výdrž v posteli kdy: 05. Září 2008, 09:16:44
Tak se taky pridam.
Na porve jsem byl treba ja uplne hned. Vydrzel jsem tak 10s. Pak jsem ale mohl brzo znova a uz to bylo trosku lepsi. Casem se to fakt zlepsuje, ale podle me je to hlavne o aktualnim rozpolozeni a nadrzenosti. Staci aby jste to par dnu nedeleli a uz je to zase naprd. Kdyz to ale delas pravidelne 2x denne, tak je to lepsi. Takze kdyz se dyl nevidite, nebo to nemuzete delat, tak je dobre si to nejak rozumne predtim udelat sam.
Na to umele trenovani moc neverim. Me obcas pomohlo, kdyz jsem se treba kousnul do ramene, nebo do polstare, ale jenom na chvili a trochu to kazi ten sex.. Podivený
Co jsem na sobe vypozoroval, tak snad jedine co mi pomuze vydrzet dyl je, kdyz mam proste soustaci naladu. Jinymi slovy kaslu na pritelkyni, zadne hezke milovani, proste ji poradne ojet! Pak myslim trochu na jine veci a najednou vydrzim dyl.
Jinak hon za delkou fakt nevim jestli je to prave. Parkrat se mi stalo, ze to nejak neslo a milovali se asi pres hodinu a to uz nas potom nebavilo ani jednoho, tak jsme toho nechali. delka tak akorat, kdyz to pritelkyni nestaci, tak muzes ji udelat oralek jako dobrou predehru a kdyz ji to furt nestaci, tak po sexu sahnout po vibratoru...Mrkající
2  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Průser jako kráva zamiloval jsem se do přítelkyně kamaráda kdy: 04. Září 2008, 13:49:56
Mozna uz je to klise, mozna uz ta situace davno neplati, ale ja to musim napsat.
Do pritelkyni kamaradu se proste nedela! To je tabu!
Zensky byly, sou a budou, ale chlapskej kamaradskej svet nemuze byt zrazen. Kam by ten svet pak spel...
3  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kde na nove holky? kdy: 02. Červenec 2008, 15:28:18
Co treba knihovny, nebo vysokoskolske arealy? tam se da najit dost holek..
4  Pokecání / O čemkoliv / Re: Domácí posilování kdy: 13. Červen 2008, 14:55:04
tak abys v tom měl jasno, v aikidu jde hlavně o ty páky a sebeobranu, karáčo ( ti co nechápou karate) je o kopech a úderech, musado je na zneškodnění nepřítele, a to tak že mu alespoň něco zlomíte či vykloubíte, judo tam se hodně plátí, tak trochu volnej styl. Doporučuju aikido

Nechci rejpat, ale nejsem si uplne jistej, ze vis o cem mluvis.. Mlčím
Aikido jsem cvicil/cvicim zhruba 8let a z tvych prispevku par veci nechapu. Treba jsem nikdy moc neslysel, ze by se v aikido zavodilo?! Mozna pry nekde v silene americe, ale u nas? A taky by me zajimalo, jak takova soutez probiha, aikido mi prijde dost nevhodne, ci az nemozne na vzajemne porovnavani...
V aikido jde hlavne o paky a sebeobranu? To se trosku pletes, ne? Paky tam sice jsou, ale ne zas tak moc a hlavne jsou pouze na nauceni se principu. V pozdejsi fazi sice taky pouzivas paky, ale uz to neni o paceni, ale o urcitem vedeni cloveka. Paky nejsou spolehlive, proto se na ne moc netlaci. A o sebeobranu si myslim, ze na prvnim miste taky nejde. V aikido je podle me mnohem dulezitejsi nejaka vlastni cesta, sebepoznani, sklidneni se, atd... Sebeobrana tam samozrejme je, je to preci jenom budo, ale bohuzel se to moc casto takhle neuci [ Pssst! ] a nez se dostanes do sebeobrane pouzitelne urovne, tak to dlouho trva. Na sebeobranu jsou podle me lepsi jine styly. Pokud se chcete ubranit rychle.

A i podle toho jak jsi charakterizoval ta ostatni budo soudim, ze mas nazor zalozeny, tak maximalne na par treninkach a na to co jsi videl v televizi. Jednotlive styly jsou hodne slozite a takhle je zjednodusovat nejde!! Podle me nemuzes soudit budo, pokud jsi ho alespon nekolik LET necvicil...
5  Pokecání / O ženských / Re: Nervy a sex kdy: 13. Červen 2008, 14:29:28
Zkus ji nejak pomoct od stresu. Kazdej se musi odreagovat, alespon trochu. Takova zatez neni dlouhodobe mozna. Zkus se s ni treba domluvit, ze se bude pres den ucit, ty ji zajistis servis, aby nemusela myslet na nic jineho. (udelas snidani, obed, vyvencis psi, ...) a vecer ze si nekam zajdete na procisteni hlavy. Treba prochazka, kafe, nevim co ji bavi a odpocine si u toho. Nemelo by to ale moc dlouho trvat, bo ma malo casu. A pak pred spani treba pomazlit, nezne pomilovat, a nechat ji usnout schoulenou ve tvem naruci a dodavat ji pocit bezceci, klidu a toho, ze se o ni postaras a zvladne to...
//Muj nazor, neco podobneho jsem delal se zenou, kdyz ona koncila diplomku, nebo kdyz ted dodelava nejake projekty. Kazdopadne hodne stesti!
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Délka rande kdy: 30. Květen 2008, 15:25:00
Rande by podle me melo trvat, tak dlouho jak oba muzou a chteji. A 8h moc? Co kdyz se to protahne, prespite u sebe a udelate z rande treba vikendovej romantickej vylet...Mrkající

Jinak s tim ukoncovanim rande, jsem mozna staromodni, ale ja bych rozhodne mezi hudlana ahoj hudlana pridal jeste doprovod. Pokud neni mozno/vhodno az domu, tak alespon nekam na salinu nebo bus.
7  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Zadaná kámoška - jeden polibek kdy: 27. Květen 2008, 15:00:11
Jestli rikas, ze je to tvoje kamoska a je trochu preletava, tak bych to zkusil dost na primo. Domluvil bych se s ni na nejake privatni akci (treba kafe jen vy dva), pak se sel projit a v nejakem zapadlejsim miste (ne nekde ve krovi, ale treba na nejake lavicce, kolem ktere nechodi moc lidi) bych ji to na rovinu rekl. To co jsi napsal tady. Ze by te moc zajimalo, jaky by to bylo se s ni polibit. Nic vic, jen polibit. Myslim, ze takovouhle nabidku moc casto nedostava a mohlo by to zvedavost probudit i v ni. Kdyz se bude skubat, tak chvili presvedcovat a pak stop. Nic se nedeje, nechces, tak nic. A normalne pokracovat v hovoru na jine tema. Sebevedomne se zeptas jak kdyby o nic neslo (ono taky nejde) a uvidis...Mrkající

Good Luck
8  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Co chlapy hledají kdy: 06. Duben 2008, 12:16:34
Rozhodne toleranci a vlastni zivot! Chci mit svuj vlastni zivot a to mi netolerantni holka, co se beze me nezabavi neda.Smutný Pak trochu te strestenosti, akcnosti, trochu sportovni duch. A mazel... Stydlivý

//Tak nejak zaklad co me ted napadl
9  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: zdravotni sestricka kdy: 04. Duben 2008, 20:19:27
Podle me zkus na konci lecby (pokud te bude opet rehabilitovat) zkusit neco jako: "To je skoda, ze uz se nebudem vidat, co s tim neco udelat..."
10  Pokecání / O ženských / Re: Jak oslovujete svojí milou ? kdy: 01. Duben 2008, 14:24:23
Ja mel anglictinu vzdycky rad... Stydlivý
A kratsi osloveni mi prijde vic fajn, tak zkracuju.Úsměv
11  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 31. Březen 2008, 11:54:40
Ja jenom moc nevim, co od toho ocekavas? Je urcite supr ucit se komunikovat s opacnym pohlavym a nebyt z toho paf, ale balit?
Jen tak ze zvedavosti, jak si predstavujes "vztah se zenou" ve tvych letech?
Ja osobne jsem treba byl tak kolem 6-9 tridy zenskejma hodne obletovanej, ale nic to nebylo, maximalne nejaka mala pusa. Pak jsem se nestihl prizpusobit a az do 21let jsem byl nejvetsi looser.. Stydlivý
Takze si fakt myslim, ze ted nema cenu nic resit. Maximalne se snaz ziskat hoodne kamaradek a pohybovat se i v zenskem kolektivu, aby ti potom nedelalo problem komunikovat se zenskejma.
Kazdopadne GoodLuck
12  Pokecání / O čemkoliv / Re: driv nez zajdu k doktorce... :( kdy: 31. Březen 2008, 10:09:05
Jako spravne dite doktoru rikam:
Naskytne-li jakykoli potencialne zavazny problem hned s tim padej za doktorem! Radsi tam prijdu 50x zbytecne, nez jednou pozde... Za zbytecnou navstevu u doktora ti nikdo hlavu neutrhne a i kdyby je to lepsi, nez kdyby se to rozsirilo do nejakejch vetsich problemu..
13  Pokecání / O ženských / Re: Jak oslovujete svojí milou ? kdy: 31. Březen 2008, 10:05:17
Berusko -> berry
Cumacku -> Cume
Zlaticko -> zlati
Mazlicku, mazlenko
Milacku -> mili
zeno Úsměv
srdicko, zlaticko,...

Tak nejak co me v danej moment napadne, takze casto taky potvurko..Úsměv
14  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Poznáte když žena lže? kdy: 31. Březen 2008, 09:37:49
Podle me je lhani dovednost jako kazda jina. Kdyz narazis na cloveka, kterej to fakt umi a ta lez je pro neho dulezita, nemas podle me sanci to poznat, pokud nejsi i ty velmi velmi dobrej!
Ale jak psali vyse, maly nepropracovane a neprofesionalni lzi obcas poznat jde, prave podle tech nekterejch signalu tela.
15  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Neumím líbat kdy: 31. Březen 2008, 09:34:27
Muj nazor: Nic nehrotit, uvolnit se a hrat si!! Libani se nemuzes naucit,protoze podle me neexistuji 2 stejne polibky. Kazdej je unikatni a pokazde trochu jinej - zalezi na partnerce, na nalade, na pocasi, vlku v puse Úsměv , ...
Nestresuj, nestuduj, UVOLNI SE, trenuj na zenach a hraj si!;)
16  Pokecání / O čemkoliv / Re: Společná koupel kdy: 16. Březen 2008, 12:57:57
Spolecny koupani je docela fajn. My teda mame sprchu a lezem do ni spolu dost casto. Ta tvoje formulace mi taky prijde moc zadonici. Ja to vetsinou formuluju nejak jako: Vykoupem se spolu, zajdem do sprchy,... Proste ne ona se mnou, ale my.
Erekce neni problem, podle me by byl vetsi problem, kdyby te blizkost nahe mokre pritelkyne nevzrusovala - navic se da hned vyuzit a pomilovat se ve vode... Mrkající
Jedinej problem je, ze do vany se trosku spatne da vlezt dohromady, takze tam pak tak nejak sedime a hledime na sebe, na to je lepsi sprcha. A jeste mozna jedna poznamka, mam pocit, ze kdyz se koupeme spolu hur se umyju a odreaguju (sprchovani miluju). Takze kdyz se chceme poradne vykoupat Úsměv tak jdem kazdej zvlast, a treba si dame spolecnej par minut pri vymene, kdyz mame mazlivou, tak tam jdem spolu...
17  Pokecání / O čemkoliv / Re: Potřebuje chlap ženskou? kdy: 16. Březen 2008, 12:46:47
Ja si myslim, ze urcite nepotrebuje!!
Postarat se o sebe dokaze kazdej rozumnej clovek sam. Na nejake zdileni zazitku a socialni interakci staci kamaradi.
Jedine na co se zenska hodi je emocionalni zazemi (neha, objeti, milovana osoba vedle me) a uspokojovani fyzickych potreb (i kdyz to se da taky obejit).
Cili muj verdikt: Chlap zenskou NEPOTREBUJE; hodi se, ale stoji nam to za ty problemy co vztah zpusobuje?!

BTW: Mozna to moc vazne neberte, mam ted trochu slozitej a obcas dost silenej vztah, mozna existuji i spokojene vztahy a pak to moc problemu nezpusobuje, ale ja tomu aktualne neverim..Smutný
18  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Sance u bejvalky kdy: 19. Únor 2008, 11:48:09
My se k sobe se zenou taky porad vraceli a vracime a problemy jsou tam porad stejny. Kvuli nim jdem od sebe, chvili je to supr a pak se zase objevi. Vim, ze kazu jinak nez jednam, ale ziskavat zpet fakt nedoporucuju...
19  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co dělat, když mě chce Rom okrást? kdy: 09. Únor 2008, 12:10:18
Urcite souhlasim s tim, ze je dobre kdyz jsi zvykli dostat ranu, ale rozhodne bych to nepricital jenom *boxu. Je proste potreba aby ten trenink byl trochu tvrdsi, ale to muze byt i u Tai-Chi (nebo jak se to pise..)
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Sance u bejvalky kdy: 07. Únor 2008, 09:05:06
Taky si myslim uz se nesnazit. Pokud ze sebe budes delat zbytecne vola, tak i kdyby to zabralo, tak uz budes rozjetej v tom furt ji ustupovat, zehlit jeji chyby a proste delat ze sebe vola. A toho se pak hodne spatne zbavuje. Byl bys  v tom opakovani vztahu nespokojenej.

Bohuzel vim o cem mluvim..Smutný
21  Pokecání / O čemkoliv / Re: Co dělat, když mě chce Rom okrást? kdy: 06. Únor 2008, 15:11:13
Zalezi jake kurzy sebeobrany! Znam cloveka co vede poulicni sebeobranu a v hodne kratkem case je schopen dat dost dobrou pripravu. Ale je pravda, ze to urcite neni klasickej priklad. A jeho treninky taky hoodne boli, skoro vzdy tece nejaka ta krev, a jede se dost tvrde. Rozhodne tvrdsi trenink, nez jsem kdy videl na zminovanych cokoliboxech.
Vzdy je to o kom kdo se uci a kdo uci, je jedno co! A pokud to chces umet, cesta hodne boli! Videl jsem nepouzitelne prezentovany predpokladove pouzitelne styly i vyborne poulicne vedene tradicni styly. Je to o lidech, branit se da vsim..Mrkající
22  Prosby o radu a dotazy / Jak na chlapy / Re: Na icq super, ve tride blb.. kdy: 28. Leden 2008, 23:21:11
Nejsem si jistej, ze holky vedi co chteji... Pssst! Šťastný
23  Pokecání / O čemkoliv / Re: Věkové rozdíly MUŽ-ŽENA/ŽENA-MUŽ kdy: 26. Leden 2008, 18:19:15
Ja jsem aktualne s holkou o 5let starsi nez ja. Ja na VS, ona lehce po. Travime spolu dost casu, skoro i bydlime. Pro bezne fungovani vztahu opravdu zadnej problem. Ona z toho mela ze zacatku trochu blbej pocit, ale uz ji prechazi.. A jedine ceho se bojim ja jsou biologicke hodiny. Protoze jestli dite (pokud vubec), tak tak v 35, coz uz pro ni bude asi trochu pozde..Smutný
24  Údržba fóra / Hovadiny / Re: "Sex" ? kdy: 26. Leden 2008, 18:06:46
Mě jednou napadla taková debilovinka: vzdálenost minus x cm přičemž x se rovná délce dotyčného přirození  Smějící se

Podobna kravina me taky jednou napadla. Stydlivý Nekde jsme s kamosema videli nejakou peknou slecnu a me napadlo: Tu by bylo dobry poznat vic do hloubky, tak 15cm.Úsměv

// Je to kravina myslena nijak vazne, jen at predejdu diskuzim o jeji fyzikalni exaktnosti.Úsměv
25  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak sbalit spolucestující v autobuse? kdy: 24. Leden 2008, 17:31:14
Pokud mas pocit, ze to az takhle moc zbytecne prehani, tak si s ni o tom mozna zkusit promluvit. Ale byt na nekoho nastvanej kvuli snaze byt co nejlepsi mi prijde divne. Da se to brat i tak, ze ted mozna o hovno jde, bo znamku ji to neovlivni, ale ty informace v palici ji zustanou (alespon trochu) a to je cennejsi. Treba se budou nekdy hodit..

Jenomze ty svoje poznamky si musis nekdy udelat..Úsměv A to ja prave obcas resim tu noc pred zkouskou. Ucit se do noci je krize pred zkouskou, kdyz jsi pred tim nic moc nedelal.
Stran: [1] 2 3 ... 6
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS