Poslední příspěvky: peet

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Září 2008, 22:01:33

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 907 příspěvků v 1 721 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3
1  Pokecání / O čemkoliv / Tábory a balení v hlavní roli kdy: 28. Červenec 2008, 13:16:45
Před dvěma dny jsem se vrátil z letního dětského tábora, zastával jsem tam roli baliče a musím říct, že mě amatérovi to celkem šlo. Sbalil jsem tam 8 holek, a udělal jsem si tam  něco jak kamarád řekl harém. Všechno šlo dobře akorát pak jsem začal kvůli holkám ztrácet kamarády, a tak jsem se k nim vrátil a harém sem nechal rozpadnout, když mě kámoši přestali bavit, vrátil jsem se k holkám. prostě normální táborovej vztah jak má bejt. Hold já začátečník jsem si ukázal, že nestojím za starou bačkoru. A jaký jsou vaše zkušenosti z táborů?
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 24. Červen 2008, 21:04:52
ahoj lidi, moc se omlouvám, že jsem se tak dlouho neukázal na fóru, měli jsme větší problémek s netem Smutný, takže jsem si zatím vymejšlel svoje úkoly, ale teď jsem tady, a pokusím se to dohnat. Více méně byl jsem ve Vańkovce, a tam jsem se zakecal s 2 holkama, a ani jsem nevěděl že to máme za úkol. Šťastný
3  Pokecání / O čemkoliv / Re: SEX vs předkožka vs holky... :( kdy: 03. Červen 2008, 18:19:45
sorry hustejdyme, já si užiju až tak v 18 a né 15, myslím, že jsi myslel tohle
4  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 03. Červen 2008, 18:18:19
ty vole, mě furt nebaví psát normálně podle pravopisu, já si taky potřebuju užít volnost, ještě teda chci dodat, že otec bydlel v Brně takže mluví Hantecem a to mě ještě víc nabádá k tomu abych mluvil a psal jak negramotný hovado
5  Pokecání / O čemkoliv / Re: MATURITA kdy: 03. Červen 2008, 18:15:19
prospěch na základce zatím dobrý, asi budu mít vyznamenání
6  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 03. Červen 2008, 06:55:05
neboj se, já nepřehrávám Provokatér
7  Pokecání / O čemkoliv / Re: MATURITA kdy: 03. Červen 2008, 06:52:56
ještě taková malá věc, obávám se, že bych to na gymplu nestíhal, a mám z něj celkem strach. v mládí mi totiž vyprávěli, jak je to na gymplu strašně těžký, a že bych se musel furt šprtat, a já sem se začal učit šprtat teprve před tejdnem, jelikož jsem to nepotřeboval umět z domu, já to uměl ze školy.
8  Pokecání / O čemkoliv / Re: MATURITA kdy: 02. Červen 2008, 22:00:30
hele lidi, když už jsme u toho dostat se k matutitě, napadá mě otázka, a to, na jakou střední mám jít, když chci na práva
9  Pokecání / O čemkoliv / Re: SEX vs předkožka vs holky... :( kdy: 02. Červen 2008, 21:57:27
na co čumíš hustejdyme
10  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 02. Červen 2008, 21:54:44
dík za povznudivá slova joy, dneska jsem se o tom přesvědčil osobně, sedim v buse a vikládám si o holkách s kámošem, a slišelato asi o 5 let starší holka, vyvalila na mě oči a říkala, jak v mím věku sotva tušila, že si asi má někoho najít, nebo se nechat zbalit. tak jsem řekl"děvče dneska je jiná doba"
11  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 02. Červen 2008, 21:48:35
Brnator: tak s tímhle ti fakt neporadím, ale číslo 14 se hlásá, nazbíral jsem 2 pořádný, ty menší dvousekunďáky nebudu počítat, jednou se na mě pousmála, ale faktem zůstávaj ty brejle, to mě fakt naštvalo přes ty brejle jsem si nebyl jistej, zda se na mě kouká a nebo klopí oči. tak tedy doromady 2, zejtra vyrazím na město, a doufám, že bude něco víc Mrkající
12  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 02. Červen 2008, 06:27:45
asi tak
13  Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž! kdy: 01. Červen 2008, 20:09:42
párdón, omlouvám se ale pochibuju, že to splnim. v Třebu je tak 40000 lidí a já bydlím mimo město, sakra jak to mám stihnout to bych v Třebu musel zůstat a chodit  vod rána do večera+ večer vyrazit s kámošama do nějakýho klubu, a s mím fotrem? to asi nepůjde, bude vadit když nazbírám míň? samo se budu co nejvíc snažit, klidně budu jezdit dom až v 5 s mámou Šťastný ale 100% se na to těšim jak sviňa
14  Pokecání / O čemkoliv / Re: SEX vs předkožka vs holky... :( kdy: 01. Červen 2008, 20:04:16
Avaranger: sice mi ještě není 15, ale byl jsem na tom podobně, kámoši se strašně chvástali, jak jim šlape, tak jsem si řekl dost, musím to napravit a do 2 měsíců to bylo v čmoudu. akorát mě teď trápí jiná věc, asi jsem tam někam chitl zánět a pofrčím do brna na rentgen, prej něco spešl
15  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 01. Červen 2008, 19:56:07
henry: vipadáto, že jsme na stejný úrovni, akorát já jsem o tu desetinku níž Smutný nic méně jsem zjistil, že když chceš posílit sebevědomí, tak je nejlepší trénovat na nějakej kočkách (myslím ty co choděj na zadních a vobčas se chobaj jak krávy Mrkající)
16  Pokecání / O čemkoliv / Re: MATURITA kdy: 30. Květen 2008, 13:09:00
já jsem teda maturu ještě nedělal, ale kámoš dělal z fyziky chemie a čejiny, měl 4,4,3,3,2
17  Pokecání / O čemkoliv / Re: kdy jste začali s balením a podobnejma věcima kdy: 30. Květen 2008, 10:13:14
no vidíž, měl bys začít, teď nebo nikdy Úsměv
18  Pokecání / O Vás / Re: Původ a smysl vašich přezdívek zde na fóru kdy: 30. Květen 2008, 06:31:58
já mám přezdívku smyslumlnou, teda alespoň si to myslím. Mé jméno je Petr, býval jsem prochi.petr, to se mi přestalo líbit, tak jsem udělal peet. Přezdívek mám samo víc, ale peet se mi líbí nejvíc
19  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přihlášky do soutěže kdy: 30. Květen 2008, 06:12:25
Jasně, já jsem se akorát trochu rozčílil, pač sem měl náladu jak ovado. Zjistil jsem totiž, že holka s kterou bych chtěl chodit a snažil jsem se to taky udělat, že není mouze lehká, že je přímo děvka. tak se omlouvám jo a ať už jsou ty úkoly, taky jsem celej nedočkavej
20  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přihlášky do soutěže kdy: 28. Květen 2008, 20:49:01
počkat, to mám chodit s cedulí po městě a říct holce ahoj jak se máš, ona odpoví já vypadnu a ona na mě bude zírat jak na úplnýho kr***na, a co když mě potká druhej den, tak začne na kámošky, to je ten blbec s tím číslem. nebyl by problém pozdravit, zeptat se, ale mít při tom na sobě nějaký achilný číslo? to mi příjde divný
21  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přihlášky do soutěže kdy: 23. Květen 2008, 21:44:24
Bobo: v knihách nebudu, jelikož to jsou zkoušky z aikida. Místo 9 kyu budu dělat hned 7kyu, ale vám to asi nic neříká, ale trocha času se určo najde Šťastný navíc, jsem se duševně očistil od mojí nešťastné lásky, takže se cítím super, a nabit energii
22  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přihlášky do soutěže kdy: 22. Květen 2008, 15:20:30
bohužel, asi začnu až tak toho 10, čekaj mě totiž zkoušky, tak se budu učit jak hovado
23  Pokecání / O čemkoliv / a?mini?problém2 kdy: 22. Květen 2008, 06:52:09
ahoj všem, nebudu to natahovat a budu upřímnej, jednho dne ve škole mě začalo bolet levé varle, ale jak kdybych tam dostal pěstí, pak už to bylo v poho, říkal jsem si že je to snad nějakej výraz dospívání, ale druhej den to přišlo ještě 2x. říkal jsem si z čeho to můžu mít, přišel jsem na jedno onanování. ale ted, už delší dobu (asi 16 dní) nemám potřebu to provozovat. problém je, že jsem to zkusil znovu, a nic, nic nebylo, ale začalo mě to zas bolet. stalo se vám to už někdy? nebo, co vám popřípadě řekl doktor?
24  Pokecání / O čemkoliv / Re: The Secret (tajomstvo) kdy: 18. Květen 2008, 16:25:45
bohužel jsem ho neviděl, je to aspoň dobrý?
25  Pokecání / O čemkoliv / Re: a ?mini? problem kdy: 18. Květen 2008, 16:18:29
tak co? jak to dopadlo, byl jsi u doktora? a dyžtak co ti řekl
Stran: [1] 2 3
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS