Poslední příspěvky: petanx

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 04:43:49

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 983 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 ... 13
1  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Problém...... kdy: 07. Září 2008, 22:42:12
Když "opustila" toho svýho přítele, tak se podle mě k němu nevrátí (nebo vrátí, ale opustí ho znovu). Je jen na tobě, aby jsi ji chtěl a dal jí to najevo natolik, že zůstane s tebou. A to co nejlíp hned. Možná by někdo dodal, že něco podobnýho může udělat tobě...no jo, pokud se budeš chovat tak jako její bývalý, tak klidně. Když to vyjde, tak si vem ponaučení.
2  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Nenormální chování kamarádky kdy: 07. Září 2008, 13:29:26
Benik: že ty bys měl zrovna nějaký problémy s holkama bych ani neřekl...vždyť snad každou holku sbalíš za pár hodin a už spolu flirtujete "na tělo". Neřekl bych, že jsi udělal chybu. Nemusíš té holce dát všechno hned...aspoň se může na něco těšit.

Jo a ani po pravdě nevím jestli ji chceš jako kamarádku nebo jako přítelkyni. Tímto chováním si z ní děláš přítelkyni, tak by jsi pak neměl uhýbat
3  Pokecání / O chlapech / Re: Proč balí jiný holky, když má mě? kdy: 06. Září 2008, 21:00:52
Av: že u hodnýho kluka chybí jiskra...nemusí to tak být vždycky, jde spíš o konkrétní holku hestli chce hodnýho nebo hajzlíka...hajzlík je pro ni zábavnější ze začátku, potom ji to může začít vadit. Věřím, že hodnej kluk by uspěl, jen nedostane šanci začít. Nesbalí ji.

Právě jednu holku kterou jsem nedávno dlouho řešil, tak ta se 2x spálila. Měla 2 kluky a oba (co vím tak žádní pánbíčkáři) se na ni po čase "vykašlali", přestala je ta holka bavit. Takže tato holka dostala rozum a teď chce hodnýho kluka. Bohužel že jsem ji potkal v nevhodnou dobu, splňuju snad všechny její požadavky na partnera až na ten, že ji nepřitahuju. Potkal jsem jí v době, kdy neměla na přítele náladu a asi jí ten pocit zůstal (na mou osobu).
4  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak ji dostat ven :( kdy: 06. Září 2008, 13:41:00
D9: chceš soutěžit?  Super! Raděj vsaď něco míň důležitýho, ruka se ti může hodit (obzvlášť pravá).

reknetewow: Takže ti sestavím plán: asi nevíš kde bydlí, takže nezbývá, než ji zavolat. Jestli nemáš telefon, tak aspoň to ICQ. Navaž komunikaci, zeptej se třeba na počasí a hned říkej, že ji zveš na kofolu. Když se bude vymlouvat, tak ji nenuceně přemlouvej, že je to přece jenom kofola. Pokud bude vzdorovat moc dlouho, tak ji do ničeho netlač. Komunikaci po ICQ zvol jen krátkou, tak ideálně 10-15 minut potom se odpoj. A pozvání se snaž udělat hned ten den třeba za hodinu nebo tak. Do školy se první týden nemá co ko učit, takže výmluvy neber. Držím palce.
5  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Chybová analýza :) kdy: 05. Září 2008, 21:27:44
Možná ti pomůžu v jedné věci...jdeš na to moc rychle. Já obvykle navážu komunikaci, chvíli řešíme co se stalo a tak, pak naznačím nějakou věc kam bych ji chtěl vytáhnout, bavíme se o ní a až potom ji napíšu, jestli by tam nešla.
Ovšem z druhého výpisu icq tuším totální ignoraci. Jo a víš proč asi? Má přítele...
6  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak ji dostat ven :( kdy: 05. Září 2008, 21:16:02
Já jsem názoru, že ji ven vytánheš...pokud sis to teda nepokazil úplně nějakou hodně špatnou komunikací po icq. Ale asi nesbalíš. Ono taky tato věková skupina je jiná, náladovější. Ztratit není co, tak ji pozvi na kofolu.

Rozhodně bude ale lepší začít znovu načisto nějakou jinou...v tom se shodnu s ostatními.
7  Pokecání / O ženských / Re: co je tazsie.. Zbalit alebo Udrzat kdy: 02. Září 2008, 21:36:11
Dokud holku nemáš, tak ji nemůžeš udržet. Když se podaří ji sbalit, tak je určitá doba, kdy není potřeba ji nějak udržovat, proto:

sbalit je těžší v první fázi .

v druhé fázi (řádově měsíce, roky) holku nemusíte "balit", tady se jedná o udržování a to je samozřejmě nyní těžší.

Takže jsem pro oboje tak nastejno
8  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ztělesnění kontroverze - holka, která si maximálně protiřečí kdy: 02. Září 2008, 21:32:13
Předem se zeptám jestli je pěkná, předpokládám že ano. Holka má moc sebevědomí. Myslí si o sobě hodně a její chování klukům nevadí (naopak) což vyústí v začarovaný kruh, a nebojí se dělat to, co dělá. Má totiž úspěch.

Jestli je její chování dobré neřeknu, ale já bych si ji zařadil mezi kamarádky. Na vztah asi nebude ideální, ale kdo by v 16 čekal velký vztah... Třeba by byla ve vztahu věrná, tak zase proč ne...
9  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Prosil bych Vás o radu. kdy: 01. Září 2008, 20:14:17
Tak tak, nic neříkat, prostě se chovat tak jak by jsi chtěl - tzn. začít asi nějakou pusou, tedy polibkem...a pak už uvidíš jak se bude tvářit
10  Pokecání / O Vás / Re: Problém mladého introverta kdy: 31. Srpen 2008, 12:56:59
Proč mám pocit, že je to Qark?
A proč jako? Eh?

Jamesi, jseš na dobré cestě. Je důležitý si uvědomit, že něco děláš špatně a aspoň trochu se zlepšovat (tj, že seš introvert a to není dobrá pozice). I když si holku nenajdeš třeba ještě rok, tak to rozhodně nebude práce vniveč...bude se ti to hodit později. Takže good luck
11  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kamaratka... kdy: 30. Srpen 2008, 12:47:01
Nic složitýho, ber to jako výhodu. Aspoň nebude stát řeč. Když kamarádka vycítí, že by měla odejít dřív sama, tak je to pak jasný.
12  Pokecání / O chlapech / Re: Vadí vám gay? kdy: 23. Srpen 2008, 19:15:20
To je zajímavý, má jich být 4%, podle novějších průzkumů až 10%, ale žádnýho neznám. Nebo to velmi dobře tají. Obecně mě nevadí, jednou jsem dostal na seznamce "on hledá ji" odpověď od gaye, ale prostě to jen zkusil a nic, takže rozumnej člověk.
13  Připomínky, náměty a další / QARK.net / Re: Namět na článek "jak se jí zbavit" kdy: 23. Srpen 2008, 19:08:23
chudák chlap
14  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problém najít sebe samu... kdy: 23. Srpen 2008, 19:06:25
Holka pomalu, brzdi  Super!.
Ty potřebuješ vztah a zkušenosti? Cítím z toho něco špatnýho. Hledej si kluka, ale radil bych ti obezřetně, nemusíš skočit do náruče zrovna tomu, kterej tě zítra pozve na kávu. Z tohoto článku to vypadá, že dáš svoji kůži lacino první divé zvěři  Úsměv I kydž jsi nikoho zatím neměla, tak nespěchej - já jsem na tom podobně a rozhodně nechci vztah "za každou cenu".
15  Pokecání / O čemkoliv / Re: Pro ženský - co by jste udělali? kdy: 23. Srpen 2008, 18:56:05
Johny Depp je v kurzu?
Já bych se k tomuhle neodvážil, možná se tak nejdřív zeptat a až potom, ale na cizí holku...
16  Pokecání / O čemkoliv / Re: Problem s postavou a dalsi kdy: 23. Srpen 2008, 18:24:37
souhlasím se všemi předchozími příspěvky
ostatně si myslím, že z toho vyrosteš a určitě existují holky i v 15, kterým se budeš líbit.
17  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak neodejít z diskotéky bez úlovku? kdy: 23. Srpen 2008, 16:09:45
Přečti si zážitky Benika v diskuzi Hlavnice. Tak asi tak nějak...kecat a kecat, a když na jednu noc, tak ji nabalovat rychle...myslím, že poznáš když tě bude chtít.
18  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jakou použít strategii, aby to vyšlo??? kdy: 23. Srpen 2008, 16:06:58
Pročti si odeslaný SMSky co jsi posílal, když jsi oddaloval ty schůzky a možná na to přijdeš. Určitě není dobrý holce podlízat ani jevit malý zájem. Obzvlášť na každou platí něco jinýho, a každá může tebe brát jinak než jiný kluky...takže se to prostě nedá říct. Já volím strategii být spíše hodnější, ale když je možnost, tak ji nechat bojovat. když cítím, že od ní není zájem, tak nezbývá, než se zase snažit ode mě. Ale jestli je to dobrá strategie nevím, úspěchy nemám s žádnou strategií
19  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na tuhle holku? kdy: 22. Srpen 2008, 14:41:56
Souhlasím s Beduinem, i když je tu jedno velké ALE. Někdy ani přírodě neporučíš a nedá se zajistit, aby tě chtěla, i kdybys flirtoval nevím jak. Zkusíš, uvidíš
20  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Ako na ňu ?pls o rady kdy: 22. Srpen 2008, 14:25:06
Mě taky otázka na víkend přijde dost osobní na to, že se vlastně neznají a nepovídali si. Začal bych jinak. Co se týče propisky, než čekat na rozbití její (nebo to můžeš nastražit ;-) tak požádej ty o její propisku. A pak už můžeš konverzovat a klidně se zeptat i na ten víkend. Měl bys prolomit začáteční bariéru a pak už to půjde líp. Koncem týdne už ji klidně pozveš na kafe....nebo v průběhu zjistíš jak jsi na tom. Jestli někoho má, tak to aspoň nebudeš muset řešit...budete kamoši a snad akorát čekat na to, až se rozejdou
21  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Kam s holkama? kdy: 20. Srpen 2008, 21:25:19
-čajovna - asi dost ohraný místo, často vhodný pro první rande, ale proč si nezajít někam jen tak? Rád poznávám nové kavárny, může se to hodit.
-pizzerka - co dodat...
-kino - asi nemusím připomínat
-Bowling
-Tanec (taky moje záliba) - holky tanec milují. www.salsabrno.cz
-kolo? výlet do přírody - nevím jestli má někdo zkušenosti, ale holky často rády jezdí na kole a snažil jsem se jich pár vytáhnout na vyjížďku, sice zatím úspěchy žádný, ale taky možnost
-procházky, parky, příroda - taky klasika, ne?
-výlet autem - nevěřili byste, jak jsou některý města krásný. Je to sice trochu dál ode mě, ale jak jsem viděl Štramberk, hned bych tam vzal svoji holku (kdybych nějakou měl)
-sledujte stránky svého města nebo nějaký časopis. I když se to nezdá, třeba u nás se pořádají často nějaké městské akce (den muzeí, konerty na náměstí, koně, motorky)
-co takhle si domluvit přes známý exkurzi na hasičskou stanici?
22  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 20. Srpen 2008, 20:11:14
Citace
Jo, a píšeš to tak, jako bys byl v transu.

počkej, tohle myslíš jak Šťastný

že i z toho textu vidím, jak jseš nervózní a neodhodláš se k akci

No docela tě chápu, to je přesně to, že holky, kterou máš rád se "bojíš". Jak říkám, dej si facku, třeba tě to probere. Pak nevím, musíš se víc oťukat, aby ti to nepřišlo divný dělat takový věci. Nebo se přiopít, ale to zase nebude dobrý dělat, jestli bude ona střízlivá Úsměv

Někde kdosi psal NEPŘEMÝŠLET, DĚLAT. Tak vypni mozek, ono to půjde
23  Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal... kdy: 19. Srpen 2008, 22:21:33
Ty jseš velkej teoretik henry  Úsměv
Do teorie si přidej, že nemáš tím flirtováním co pokazit, tak šup. Klidně na ni zkus otázku: Bolí tě nohy po tom výletu? Nebo se hádejte, jestli ji uneseš tam k tomu stromu...no a už víš na co narážím  Super! Pes nepes, prostě to zkus a když se budete hádat, tak musíš samozřejmě dát důkaz... A s tou pusou: co takhle se zeptat: a pusu na dobrou noc nedostanu? Nevím jestli je to baličsky správně, ale já bych to klidně zkusil.
Jo, a píšeš to tak, jako bys byl v transu. Než za ní vyrazíš, tak si nafackuj za zpackaný příležitosti a vydej se na cestu. Červený tváře okecej, že se červenáš, když ji vidíš  Úsměv
24  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz? kdy: 19. Srpen 2008, 19:38:23
Když si sraz naplánujete a zorganizujete, tak si ho udělejte v kuchyni, klidně i v koupelně, to je mi jedno.

Koukám, že nikdo nemá žádný extra zájem se sejít (přitom to před plánováním prvního srazu vypadalo že by všichni šli rádi). Takže já žádný sraz už pořádat nebudu. Sice bych rád poznal pár lidí, ale iniciativa se vytrácí. Když něco naplánujete a přesvědčíte proč jet tam a tam, tak půjdu.
25  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak ji svést kdy: 18. Srpen 2008, 20:32:14
Kdyby jste se znali dýl, tak už to budete dělat na každým rohu (kam ten svět spjeje...). No ale začátek by asi měl být hezkej, takže nějaká ta romantika, -> ve stanu, večer u potoka, ... nevím proč, ale napadají mě jen tyhle kombinace: večer, příroda, voda/oheň, klídek. Nebo nějaký místo, kde spolu budete spát (jako chrnět), tak potom spolu můžete spát i tím druhým způsobem (tábor, dovolená, hotel ...)
Stran: [1] 2 3 ... 13
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS