neni vic druhu... jako treba.. 5 nebo 6... ale neni zas jen jeden.. kazda holka by jakoby spadala do sveho druhu... coz je blbost druh by asi mel mit jistou skupinu ktera ma spolecne vlastnosti jinak to neni druh jen proste jeden individualni jedinec... protireci si to jen cestinsky ale takhle je to mysleny a tak tam zadny spor neni
no tak si necet knihy ale z tvych clanku je mi znamo ze se zajimas o to jak ziskat prevahu nad ostatnima .. proste tak trochu s lidma manipulujes... nebylo podstatny zda to znas z knih, filmu, webu, vymyslel sis to nebo ja nevim
ze zeny jedinym... ok tos nikdy nerek ja zas netvrdil ze jo (mozna sem to tam nacpal tak ze to tak vypadalo za to sry) ale tvrdis ze vsechny ANO coz uz tak pravda neni
Beduin: ne ja nastvanej nejsem a smej se jak je libo.. jen skoda ze ty holky teda ty kluky odpalkovaly kdyz je vlastne chtely

slecny zde pritomne, pardon ze sem vam to nenapsal matematicky ale neslo jen o kategorizovani ale i o tu generalizaci
larry nemyslim si ze bys mi tim nejak pomohla protoze znalost matematickych dukazovych zpusobu je ze stredni skoly celkem dostacujici pro tenhle pripad... vim ze to asi ani nebyl tvuj zamer, mozna jen dalsi vysmech.. tech se tady clovek docka nespoctu, tvuj by mi zrovna neschazel.. nevadi
existuje alespon jedna zena ktera nemysli v prve rade emocionalne
(ve skutecnosti jich neni az tak male procento)
to by ale furt jakoby naznacovalo to binarni rozdeleni...
takze sem chtel rict nasledujici
kazda divka ma urcitou miru v jake premysli a resi problemy emocionalne
v kombinaci s dalsimy povahovymi vlastnostmi kde kazda je pritomna v urcite mire na spojite stupnici dostavame spektrum divek z nichz zadne dve se neshoduji.. proto se nabizi rozdeleni kazde do jine vyhodnocovaci skupiny, coz je nesmyslne protoze nas to neposune nikam dal kdyz kazda bude ve sve vlastni grupe..
KONECNY VERDIKT: dneska sem si to hezky precet, nazor mam furt stejnej... asi bych to formuloval jinak ale tu hrubou cast nelituju.. malo to gradovalo.. kdybychom se hadali face to face mozna bych ji vynechal ale takhle mi prislo ze se k tomu stavis vazne arogantne...uznavam ze mas vice zkusenosti za tech nekolik let... spousta lidi s tebou ocividne souhlasi tak se alespon muzu tesit z toho ze vybocuju z rady ze mam o neco vic unikatni pohled.. treba tim nejakou oslnim... tady ovsem nic nezmuzu protoze skutecne nedokazu formulovat sve myslenky tak aby to druzi chapali a tem pak staci napadat formu aniz by se snazili vyvratit obsah k tomu aby ze me udelali blbce, lepe receno ja na to nahravam.. tak asi tak.. ban mi dej podle sveho uvazeni, vazne na tom tolik nesejde..