Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: 1 ... 7 8 [9]
|
|
201
|
Pokecání / O ženských / Re: váží si kluci panenství
|
kdy: 08. Květen 2007, 15:24:21
|
ja myslim, ze panny su pre panicov a skusene pre skusenych. vida a mame tu styri pohlavia  Já myslim, že to je jedno. Jak bylo už řečeno, pokud ji má člověk rád, tak není ohledně panenství co řešit. ved jasne ze si robim srandu tak sa to brat neda. ale vsetkeho vela skodi. aj ked proti mniskam nic nemam 
|
|
|
|
|
202
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Starsi
|
kdy: 08. Květen 2007, 13:45:42
|
|
no vidite, ja som bol na tom takto tiez a dal som jej najavo, ze kamaratstvu by sa zislo povedat dovi a nijak dobre to nedopadlo... ale vzdy je tam bud a alebo...
|
|
|
|
|
204
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Nemam to moc ruzove...
|
kdy: 08. Květen 2007, 13:38:00
|
No, nic... ze nejsi nastvany, ale ze nemas ted cas...  Ale jestli ji chces este zpatky, tak bacha abys ji nestval moc dlouho  napisal som jej ze prsi  ale teraz je pekne a mam chut jej ist zazvonit... ale ako to ta defka hned vie, ze sa cosi deje, ked jej par dni nezavolam... potom mi povie, aby som sa jej prisiel vyrozpravat, ako keby nevedela, o com to je. uz som sa raz osral a siel som za nou. a potom iba nadavala, ze ma tak nebere a tot vse.
|
|
|
|
|
205
|
Pokecání / O ženských / Re: váží si kluci panenství
|
kdy: 08. Květen 2007, 13:01:15
|
Nevím, jaký by v tom měl být problém. Aspoň bych byl ten, kdo by měl tu první čest  Hmm, řekl bych že je to jak s kofolou. Pokud ji ten kluk miluje tak není co řešit  Obecně bych spíš řekl že holkám vadi nezkušený kluk než klukům nezkušená holka... Jj. Souhlas. Ale taky jsem měl nezkušenou holku a s tou byl takový problém, že se natolik styděla, že přímo i další rozvíjení vztahu po sexuální stránce brzdila a bránila se tomu. Prostě po týhle stránce to bylo naprosto o ničem. Takže ono taky není jen tak ta nezkušená holka - když je blbá, tak je to o ničem. A to jí bylo 20. vidis? zdoraznil si vek... uz ked je zenska dlho panna, tak aj zabudne, ze uz by sa zislo s tym aj nieco robit... netreba si na to moc zvykat... ale ani ponahlat sa netreba 
|
|
|
|
|
206
|
|
kdy: 08. Květen 2007, 11:57:22
|
|
no a dva dni sa jej neozvem a uz mi pise na icq, ci som nasraty... ze aby sme sa "porozpravali". aj tak to myslela aby sme si o tom popisali... a vraj kedy pojdeme von... no co jej na take veci povedat?
|
|
|
|
|
211
|
|
kdy: 06. Květen 2007, 12:47:21
|
|
no, toho som si dost vedomi, ale keby som ju nemal tak moc rad, tak ani ona mna, smola, ze zeny to casto breu opacne... no ale vykaslat sa na nu nedokazem. este jej musim toho tolko vela porozpravat... boh vie, mozno ked dievca dospeje... ci myslis, ze budem na veky jej "rodinny priatel?" je to pre mna ozaj dost tazke to znasat. a ona mi este robi na prieky, ako by nemala cit. bojim sa toho, ze ju budem nenavidiet a nemal by jej kto pomahat. lebo viem, ze ja som jediny, od koho si necha poradit...
|
|
|
|
|
212
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Nemam to moc ruzove...
|
kdy: 06. Květen 2007, 12:27:36
|
|
Jedna slecna (velmi pekna, 16, panna, zrzka) byva nedaleko mna. asi 20metrov... takze som ju od malicka vidal von. a asi pred rokom sme sa stretli v jednej parte. bola vaazne nie len pekna, ale aj fajn. no zacal som sa jej venovat. zacali sme byt spolu castejsie, ale hovorila mi len, aky som mudry a ze som jej najlepsi kamarat... a raz ma zoznamila s jej dovtedy naj kamoskou, s ktorou som zacal chodit... vydrzalo to tri mesiace, stihol som ju toho zbavit, ale zacala byt nesmierne trapna, tak som sa na to vykaslal. to druhe dievca je pre mna aj tak dolezitejsie si vravim... po rozchode som ju pozval na svoju stuzkovu, na dozvuky, u nich doma som bol castejsie a castejsie, dokonca mi jej mama zverila aj ich auto, ale ona stale nic. vraj som jej ako brat. to ma dozralo... no stale to stagnuje, a uz si nasla nejakeho chalana s ktorym sa vraj nudi, a ked bola minule so mnou tak mu povedala, ze je u starkej, no nevyzera to, ze by so mnou chcela nieco mat. dokonca, ked sme boli spolu s nou a mojou mamou na chate, tak sme si vypili a ked sme si sli a svitani lahnut, tak sa dostalo konecne na nas, a ona, ze ma vraj "nikdy inak brat nebude". teraz ked som jej vycital jej vztah s nudnym typkom, tak mi povedala, ze jej neprajem a ze ci si myslim, ze "mi padne ku noham a zomrieme spolu"... ze na to mam vraj zabudnut. ale vzdy sa ozve a niekam ideme... takto sa to uz vlecie rok, a mi iba vyprava, aki su ti chlapi sprosti, a ze bud su trapni, alebo ju tahaju do postele, ale ona s nimi chodi a na mna nehladi. ja som jej velky brat asi... vzdy mi vravi, ze mam na to zabudnut, ze budeme spolu, ale preco furt za mnou lozi?
|
|
|
|
|
|