Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: 1 [2] 3 4 ... 9
|
|
29
|
Údržba fóra / Hovadiny / Re: Ti rodiče... jsou takoví všichni?
|
kdy: 31. Říjen 2007, 01:00:32
|
je ich takych dost  ja nemozem mat ani znamosti, to uz som zaletnik, nemozem ist pozriet kamaratku, bez toho, aby mi mama povedala, ze chce mat auto bez striekanov na potahoch a s tlmicmi v povodnom stave. otec, ten mi dava rady, ze zeny su svine a v tom najlepsom mi zovru nohy a vsetko ide dnu... to ich casom prejde.
|
|
|
|
|
33
|
Pokecání / O čemkoliv / Buducnost vztahu s nie moc castym stretavanim sa
|
kdy: 30. Říjen 2007, 08:36:51
|
Ahoj, ake mate skusenosti s takymto vztahom? napriklad, ze dvaja sa vidia iba cez vikend, alebo aj menej... poznam vo svojej blizkosti dva vztahy, a trvaju uz nejaku dobu, kamaratky si nestazuju. jedna je s nim dokonca tak raz za mesiac. som si robil srandu, e aj to ma kramy  a vraj uz aj tak bolo, ale ona je extremistka... a co vy 
|
|
|
|
|
34
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak se mám rozhodnout?
|
kdy: 30. Říjen 2007, 08:29:37
|
ono nie nadarmo je to v bozich prikazaniach  nieco na tom bude. mozno dojde za tebou sama, bez neho, ked sa poobzeras po inych, alebo jej skratka vysvetlis, co je vo veci a prestanes sa s nou ako tak stykat. ale akotak uz vsetci pozname ze? to je ten nekonecny kolotoc. ja napriklad dokazem pockat, kym sa dievca s niekym rozide, ale este sa mi to nikdy neoplatilo. zatial. ale ak mate byt spolu, tak sa vam to raz isto podari.
|
|
|
|
|
35
|
Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz?
|
kdy: 23. Říjen 2007, 19:21:20
|
ste mili, ale co my slovaci?  nepojdeme predsa cez pol europy na zraz a tiez by sme sa chceli zastavit. a u dost o maji. aj ked nakoniec to bude mozno o rok... PS aspon zistim, kto mi naklikal -ovu karmu  ak sa prizna
|
|
|
|
|
36
|
Pokecání / O ženských / Re: Příliš formální
|
kdy: 22. Říjen 2007, 00:41:39
|
ja nedebatujem, iba podotykam. na to nejdem vyrabat novu temu predsa. a kazdy prispevok okomentovat nemusis, my sa neurazime.
|
|
|
|
|
39
|
Pokecání / O ženských / Re: Holka na sex - jak na to??
|
kdy: 17. Říjen 2007, 23:37:16
|
|
Uz len to, ze sa "furt snazis". musis byt alfa, ako avaranger napisal. A co sa tyka tych nechcenych dievcat, ja tiez nejdem s hociakou, pretoze mam naroky. a mozno su aj pre nu vysoke natolko, ze chodit s hocikym nebude. ja mam v zivote len par priateliek, ale sex je nieco ine. treba len poznat viac typov zenskych a poucit sa na chybach predtim. je to dlhy trenng, ale prax je ako talent.
|
|
|
|
|
42
|
Pokecání / O rozchodech / Re: rozchod - zásah z čistého nebe
|
kdy: 05. Říjen 2007, 15:39:25
|
|
zabudni na nu. si chcela mozno len povedome vyhodit z kopytka. nieco jej chybalo, uz to dostala a hotovo. hlavne z nej nerob neviniatko. asi nevie, o com je laska... si bol jej "letna laska" co uz.
|
|
|
|
|
43
|
Pokecání / O rozchodech / Re: Zajímavý fenomén..."byl jsi k ničemu"
|
kdy: 05. Říjen 2007, 15:29:24
|
ta ti len tak pokoj neda  skusala, ci ju mas tak rad, ako ona teba. myslim. ale zjavne nie a to jej neda spat a uz nevie, co by vyskusala. pozor, moze byt nebezpecna, ked bude ziarlit... ked sa s nou das znova dokopy, tak si mozes kopat hrob. to uz hranici s posadnutostou, ked ti klame zamerne. ale su aj horsie pripady, teda este nevieme, co sa z toho vykluje 
|
|
|
|
|
44
|
Pokecání / O rozchodech / Re: Skoro po půl roce
|
kdy: 29. Září 2007, 14:29:39
|
|
preco by si ho nemohla stretavat? vsak, ak mas pocit, ze si z toho vonku, tak ti to prekazat nemoze. ved sa postav na vlastne a go on... zi svoj zivot a rob si ho takym, aky chces, vlastne ani nemas na vyber
|
|
|
|
|
47
|
Pokecání / O rozchodech / Re: Skoro po půl roce
|
kdy: 27. Září 2007, 02:27:47
|
|
holka,holka, vsak ty si nanho uplne namotana... to nerob, vyser sa nanho. to je clovek, ktory sa chce na teba (sorry about that) vysrat. mal by som na to vela egoistickych nazvov... to sme my chlapi. jeb sa na nas... s tym treba zit, na to si treba zvyknut...
|
|
|
|
|
50
|
Pokecání / O ženských / Re: Holka na sex - jak na to??
|
kdy: 25. Září 2007, 22:52:33
|
|
niektore dievcata su schonpe vselicoho, ked sa zalubia. vyhovuje im dokonca aj takyto styl. treba im iba vysvetlit, ze sa skratka neviazes a tak a ony si to sakra rozmyslia...
|
|
|
|
|
|