Poslední příspěvky: Radofun

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 21:44:41

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 749 příspěvků v 1 791 témat od 1 763 uživatelů
Nejnovější uživatel: schneidi
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 9
51  Pokecání / O ženských / Re: Holka na sex - jak na to?? kdy: 27. Září 2007, 02:29:22
na to su kamaratky. Mrkající
52  Pokecání / O rozchodech / Re: Skoro po půl roce kdy: 27. Září 2007, 02:27:47
holka,holka, vsak ty si nanho uplne namotana... to nerob, vyser sa nanho. to je clovek, ktory sa chce na teba (sorry about that) vysrat. mal by som na to vela egoistickych nazvov... to sme my chlapi. jeb sa na nas... s tym treba zit, na to si treba zvyknut...
53  Pokecání / O ženských / Re: ma smysl uchovavat si nadjeji? kdy: 25. Září 2007, 23:08:16
ale ak je to dievca od teba mladsie, tak je celkom mozne, ze nievie co chce...
54  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Gesto kdy: 25. Září 2007, 22:57:18
no normalne ich tam mala... ak sa ti paci, tak preco nespravis gesto ty?
55  Pokecání / O ženských / Re: Holka na sex - jak na to?? kdy: 25. Září 2007, 22:52:33
niektore dievcata su schonpe vselicoho, ked sa zalubia. vyhovuje im dokonca aj takyto styl. treba im iba vysvetlit, ze sa skratka neviazes a tak a ony si to sakra rozmyslia...
56  Pokecání / O ženských / Re: Oči (oprava) kdy: 25. Září 2007, 22:41:00
ked saclovek zadiva doprava a hore, tak fantaziruje. to je dokazane a este to zahryznutie... toto presne spravila jedna kocka, ked som jej spomenul, ze by som si to s nou vedel predstavit. bohuzial, nejako sme sa k tomu nedostali Smutný ale svieckova to nebola. si pis...
57  Pokecání / O čemkoliv / Re: Když skončí zamilovanost kdy: 19. Září 2007, 20:23:33
vobec. sa nechas deprimovat od nej? bud chlap. ak ti nezavola, tak je koniec, to je jasne. kasli na nu, skus ine a zacne ziarlit, ale myslim, ze kocka straca zaujem.
58  Pokecání / O chlapech / Re: Problem s alkoholem kdy: 19. Září 2007, 20:19:50
lenze pivo je zaklad na kterem muzete staviet Šťastný
59  Pokecání / O čemkoliv / Re: Sen... je to vize? kdy: 16. Září 2007, 21:30:28
sny su o tuzbe, strachu... sen sa ti splni v sne.
60  Pokecání / O čemkoliv / Re: Sen... je to vize? kdy: 15. Září 2007, 12:13:53
v sne si clovek dopraje to, co mu v skutocnoti chyba, alebo jeho podvedomy strach z niecoho vyjde bez cenzury najavo prave vo sne. v jednej knihe som cital, ze stastny je ten, komu sa nic nesniva, pretoze vsetky tuzby opustil.
61  Pokecání / O ženských / Re: onanie kdy: 15. Září 2007, 12:03:32
nahodou, podla mna nik rozumny proti tomu nic mat nemoze.dievcata ale casto nechapu, preco to my chlapi robime tak casto, som jej to vysvetlil tak, ze s nam to tam skratka plni a ked je 24 hodin hore, tak uz si ozaj pyta. nie?!?!?
62  Pokecání / O čemkoliv / Re: Když skončí zamilovanost kdy: 15. Září 2007, 11:54:09
najtriezvejsie riesenie je nechat to tak, s tym, ze si obcas zasukate. a to je najlepsie, co si mozes dopriat Mrkající tak ti nebude ani chybat, ani ta otravovat. urcite sa tak dohodnut mozte. to nie je hovadina, co ti pisem. neskor to ocenis Mrkající budes mat "pobočku". tomu ver, ze lepsie to uzavriet nemozes.
63  Pokecání / O chlapech / Re: Problem s alkoholem kdy: 15. Září 2007, 11:50:12
no ja sa nepovraciam, ani keby mi dali miesto poldeci benzin. ale dnes napriklad, som sa setril. resp. vcera a nebolo to az take idealne. ale aspon som mezdi zivymi, troska hlava pobolieva, ale na prvy krat je to lepsie, ako nic si nepamatat. Úsměv robim pokroky Šťastný neviem, ci by ma bavilo pit len pivo, bez zaprasky... nieco do toho treba kopnut... ale aj to si odpustim. dufam
64  Pokecání / O chlapech / Re: Problem s alkoholem kdy: 14. Září 2007, 18:12:57
pijem, pretoze je ten cas. napr. piatok Mrkající ale je to podla mna hlavne mojou stravou. malokedy sa dobre najem a to je myslim hlavny faktor znesitelnosti. a okno mam asi 1:3 a doma nepijem, tak uboho na tom nie som. ani by mi to moja osobnost nedovolila. max pivko pri telke. to je normalne, alebo vinko s mamcou.
65  Pokecání / O chlapech / Re: Kluci, koho byste si vybrali? kdy: 09. Září 2007, 01:44:45
Tazko povedat, kazda je na nieco dobra Mrkající
66  Údržba fóra / Hřbitov / Re: neviem si rady kdy: 08. Září 2007, 17:18:44
rob si z nej srandu. co ine. ved je to srandovne, ako sa sprava. skus ju rozosmiat neverbalne. len tak, ked sa bude na teba divat, tak sprav nieco co ju rozosmeje atd. ale urcite jej nie si lahostajny. skoro urcite k tebe bieco citi.
67  Pokecání / O rozchodech / Re: Skoro po půl roce kdy: 08. Září 2007, 17:15:28
to, ze plakal, robil iba pre to, aby si mu verila, co ti taral. to viem z vlastnej skusenosti. Provokatér skratka uz ho to nebavilo a chcel ta mat zkrku. tiez ma nic ine vtedy nenapalo ako pustit slzy a tvarit sa neviem ako nestastne a pritom som sa uz tesil na slobodu. Ta druha mozno skonci rovnako. vezmi si do hlavy, ze ten chalan ti nesiaha ani po paty a budes sa nanho pozerat vysmievavo, alebo vobec. bud troska sebavedoma.
68  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: A co ted? :( kdy: 08. Září 2007, 16:54:48
A co keby si ju pozval na rande? Doslova? A potom uz sa jej neozivaj a ake pozicaj take vrat. nejav k nej potom ziadnu naklonnost a uvidis, ze sa bude snazit aby u teba vzbudila zaujem. stale ale musis byt chladny. teda nie nejako prehnane, ale v norme.
69  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Rande, ci nerande? kdy: 08. Září 2007, 01:35:29
jej rec tela je praveze neidentifikovatelna a preto na nu kaslem. teda chodit ee, ale o "tom" potom Mrkající teda identifikovatelna, ale urcite nie som jediny, kto ju takto identifikoval. dufam, ze chaoete reci mojho kmena Šťastný
70  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Rande, ci nerande? kdy: 03. Září 2007, 10:05:34
je to tazko zistit veru, ale co ak dievca chcelo len pokecat a ja som predbehol situaciu? to asi nie je bohvieco. ale mozno zase cakala na tu pusu a miesto toho sme si trapne podali ruky... ona vystrela ruku, ale nie v urovni pasu, ale v urovni krku a bol z toho pozdrav ako dvaja robotnici... co chcela?
71  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Rande, ci nerande? kdy: 02. Září 2007, 19:51:46
Ako mam zistit, ci idem na rande, alebo len pokecat? Este nikdy som nebol vyslovene na rande a mozno aj hej a ja som o tom ani nevedel Šťastný fuckt neviem, podla coho sa to da zistit a je to vobec potrebne vediet???
72  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Není si jistá - jak jí "ujistit"? kdy: 02. Září 2007, 19:47:49
zbytocne dva mesiace to urcite neboli. nic nie je zbytocne. a mozes s nou mat predsa aj iny vztah, ako chodenie. nie?
73  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Zásada pozitivizmu pri balení kdy: 02. Září 2007, 19:34:29
tak jej vysvetli, ze sa nema preco trapit a povedz jej, ze je lepsie na to nemysliet. ked ti da za pravdu, tak pochopi, ze ste presli na veselsiu temu.
74  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Spolužák mi přebírá holku... kdy: 02. Září 2007, 19:29:22
rob si svoju pracu a nemas co zkazit. maju pravdu tito chalani, ze ak sa necha, tak co ta po nej. potom uz to bude ale jasne. ved sa jej spytaj, ci ta lubi a ci by sa kvoli debilkovi na teba vykaslala. vzdahy sa buduju na dovere. a ak ju nemas, tak to nie je bohvieaky vztah.
75  Pokecání / O ženských / Re: Čo ku mne cítiš? kdy: 28. Srpen 2007, 09:23:56
Aka spatna vazba? co to tu preberate? to akoze ako ja sa budem chovat, tak sa mi to vrati? ci ako?
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS