no já mám takovej pocit že pocitama se řídí všichni......takže v čem měla být pointa
a jinak skoro žádná holka se ve stoje nevychčije...podle mě se zákonitě musí pochcat pokud to netrénuje na olympiádu borec má aspoň nějakou šanci že to dá
tady myslim neni co otevírat... prostě osočovat Qarka že si tohle celý vysnil a zrealizoval je demence
na druhou stranu...umět balit holku...nebo obecně komunikace...to neni nic převratnýho...normánlí věc...jen skupina nesebevědomejch asociálů si myslí že to je kdoví jak velkolepá a těžká věc...
a právě tady je kámen úrazu...já taky znám pár lidí který Qark ovlivnil...a právě dost z nich si najednou začlo myslet jací to nejsou borci...že uměj oslovit holku...dalo by se říct from zero to hero......což občas působí dost komicky...jako když někdo po tom co neumí kopnout do míče udělá 5 nožiček a myslí si jakej z něj neni C.Ronaldo
ale jako furt lepší bejt za šaška než nedělat vůbec nic......jen mi příde že stavět sebevědomí na tomhle je hodně zrádný...a dost lidí to díky těmhle stránkám dělá
Comanch: punk není pouze hudba či myšlenka, je to styl života. Takže nestačí, když budeš poslouchat HC punkové kapely a myslet si své, musíš i podle toho jednat, jinak jsi pouhý pozér.
já si taky dovolím odpovědět...Qark určitě dokopal tuny borců něco udělat...určitě hodně z nich díky tomu i do vztahu...možná že i do prdele [manželství]...otázka ale je s jakou kvalitou
já to chápal tak že na ni vytáhne už vsazenej tiket...s tim papírkem kde to zaškrtáváš by to nemuselo bejt tak zlý...ale stejně je to šaškárna...pro mě